2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bazilarinin 5. aya kadar birsey belli olmuyor
amann eskiden gobek var diye icime cekerdim
simdi salina salina yuruyorum :)

walla bende aynı baktım şişti bayıldım bu işe ve gerine gerine ben hamileyim yürümesi yapıyorum
hatta iyi ki de erken şişti hamile olduğum belli olsun azcık dimi...

bence de ama arkasinda 'kac aylik' sorusu gelmedi surece guzel

merhaba,,seninle aynı günlerde doğuracaz sanırım..sat ımız da aynı heralde..27 temmuz..göbek çıktı mı sende?bende eskiden vardı biraz,çekerdim..ama artık girmiyor içeri :)bide belki saçma gelecek ama gece bazen kıpırtısını hissediyor gibiyim,gaz falan değil,eminim..aynı yerde,aynı his..sende oldu mu hiç?

snowflakeN Merhaba... benım yazılarım ekrana dusmuyormu acaba ..? Bir an kaale alınmıyorum hissine kapıldım...
sen yazılarını gorebılıyorsan ekrana dusuyordur elbet ekledım lısteye seni?
snowflaken canim
sayfalar cok birikiyor senin gozunden kaciyordur
aslinda kizlar listeye eklenmek istediginizde ozel mesajda bilgileri atsaniz snowflakena daha iyi olur bence o zaman gozden kacan da olmaz

evet cnm genelde okuyorum tek tek bırcogunu da eklıyorum 1 bılemedım 2 kısı kacmıstır gozden benım ıcın farketmez ısteyen ozelden de yazablır tabıkı
ama herkeze eklendıgını yzmıyorum halıyle lısteye bakamdn panıge kapılmasalar bari)

Son düzenleme:
size bişey sorucam.. eşinizle birlikte oluyor musunuz? biz korkuyoruz da

Biz haftada 1 kere birliktelik yaşıyoruz
Oda rica minnet doktora yalvara yalvara, doktorda haftada 1 kere olmak kaydıyla diyerekten izin belgesini verdi
Allahım ne kadar tuhaf bebiş olsun diyee hergün çalış, bebiş olunca tık kess

evet canim ne guzel ayni zamanlara denk geliyor
benim gobegim onceki gobegim vardi zaten
icine cekmeye calisma zaten
onun haricinde kiloda degisiklik yok pek birsye yiyemiyorum diye
ben birkac kez hissettim seyirme sag tarafta oluyor genelde

12. haftaya kadar yasak demisti doktorum
sonra sorucam bakalim
ama korkacagimiz kesin
yapamayiz gibi geliyor malesef

maalesef doktor onay verıdıg halde krkuyorum ama yavas yavas baslamam gerektıgını dusunuyorum

Bize yasak bu 3 ay bakalim sonrasinda ne diyecek dr umuz,insan birdenbire kesince tuhaf oluyor ,bebek icin dokunmaya korkar olduk

Sanirim birisi hamile yastigini sormustu,ben internetten aldim,bana gore harika bir sey,uyku problemim kalmadi wc ye kalkmak disinda cok rahat uyuyorum,tavsiye ederm

doktor bişey demediyse sorun yok zannedersem..

ya ben dr.a her defasında soruyorum çok zorlamadıkça tabi olabilir dedi.. ama acı olduğu an bırakın dedi.. riskli durumlarda dr.lar sınırlama getirebiliyolar ama onun dışında bi zararı yok diyor uzmanlar.. kızlar bence bişey olcak diye kafanıza takmayın.. eşinizle münasebetinizi kesmeyin illa olacak diye bişey yok ama zorunlu olmadığı halde uzak durmak soğukluğa sebep olabilir çünkü bu upuzuuuun bi süreç bunun 9 aydan sonrası da var malum.. belki eskisi kadar sık olmaz her pozisyon olmaz ama tamamen kesmeyin derim ben yazık adamcağızlara

bana da yazık bana da..

zaten 3. tramerde istemeyeceklerdir.
ana kutsallığı..

bana da yazık bana da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…