- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.041
bazilarinin 5. aya kadar birsey belli olmuyor
amann eskiden gobek var diye icime cekerdim
simdi salina salina yuruyorum :)
walla bende aynı baktım şişti bayıldım bu işe ve gerine gerine ben hamileyim yürümesi yapıyorum
hatta iyi ki de erken şişti hamile olduğum belli olsun azcık dimi...
bence de ama arkasinda 'kac aylik' sorusu gelmedi surece guzel
sen yazılarını gorebılıyorsan ekrana dusuyordur elbet ekledım lısteye seni?snowflakeN Merhaba... benım yazılarım ekrana dusmuyormu acaba ..? Bir an kaale alınmıyorum hissine kapıldım...
snowflaken canim
sayfalar cok birikiyor senin gozunden kaciyordur
aslinda kizlar listeye eklenmek istediginizde ozel mesajda bilgileri atsaniz snowflakena daha iyi olur benceo zaman gozden kacan da olmaz
size bişey sorucam.. eşinizle birlikte oluyor musunuz? biz korkuyoruz da
evet canim ne guzel ayni zamanlara denk geliyormerhaba,,seninle aynı günlerde doğuracaz sanırım..sat ımız da aynı heralde..27 temmuz..göbek çıktı mı sende?bende eskiden vardı biraz,çekerdim..ama artık girmiyor içeri :)bide belki saçma gelecek ama gece bazen kıpırtısını hissediyor gibiyim,gaz falan değil,eminim..aynı yerde,aynı his..sende oldu mu hiç?
Biz haftada 1 kere birliktelik yaşıyoruz
Oda rica minnet doktora yalvara yalvara, doktorda haftada 1 kere olmak kaydıyla diyerekten izin belgesini verdi
Allahım ne kadar tuhaf bebiş olsun diyee hergün çalış, bebiş olunca tık kess
maalesef doktor onay verıdıg halde krkuyorum ama yavas yavas baslamam gerektıgını dusunuyorum
Bize yasak bu 3 ay bakalim sonrasinda ne diyecek dr umuz,insan birdenbire kesince tuhaf oluyor ,bebek icin dokunmaya korkar olduk
evet canim ne guzel ayni zamanlara denk geliyor
benim gobegim onceki gobegim vardi zaten
icine cekmeye calisma zaten
onun haricinde kiloda degisiklik yok pek birsye yiyemiyorum diye
ben birkac kez hissettim seyirme sag tarafta oluyor genelde
sağdaysa erkek derler,benim sol tarafta oluyor.ben 3 kilo verdim,ama zaten zayıf olmadığım için problem değil sanırım :) ben ultrason resimlerini paylaştım bu sabah..mayıs bebişleri ultrason resimleri bölümünde,sen de payşaırsan bebeklerimizin gelişimini daha iyi takip edebiliriz..hayırlı doğumlar
12. haftaya kadar yasak demisti doktorum
sonra sorucam bakalim
ama korkacagimiz kesin
yapamayiz gibi geliyor malesef
doktorumuza soramadık.. eşimin arkadaşı diye utandık .. ama ben kocamı çok özledim
doktorumuza soramadık.. eşimin arkadaşı diye utandık .. ama ben kocamı çok özledim
ya ben dr.a her defasında soruyorum çok zorlamadıkça tabi olabilir dedi.. ama acı olduğu an bırakın dedi.. riskli durumlarda dr.lar sınırlama getirebiliyolar ama onun dışında bi zararı yok diyor uzmanlar.. kızlar bence bişey olcak diye kafanıza takmayın.. eşinizle münasebetinizi kesmeyin illa olacak diye bişey yok ama zorunlu olmadığı halde uzak durmak soğukluğa sebep olabilir çünkü bu upuzuuuun bi süreç bunun 9 aydan sonrası da var malum.. belki eskisi kadar sık olmaz her pozisyon olmaz ama tamamen kesmeyin derim benyazık adamcağızlara
ya ben dr.a her defasında soruyorum çok zorlamadıkça tabi olabilir dedi.. ama acı olduğu an bırakın dedi.. riskli durumlarda dr.lar sınırlama getirebiliyolar ama onun dışında bi zararı yok diyor uzmanlar.. kızlar bence bişey olcak diye kafanıza takmayın.. eşinizle münasebetinizi kesmeyin illa olacak diye bişey yok ama zorunlu olmadığı halde uzak durmak soğukluğa sebep olabilir çünkü bu upuzuuuun bi süreç bunun 9 aydan sonrası da var malum.. belki eskisi kadar sık olmaz her pozisyon olmaz ama tamamen kesmeyin derim benyazık adamcağızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?