- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.061
ya ben dr.a her defasında soruyorum çok zorlamadıkça tabi olabilir dedi.. ama acı olduğu an bırakın dedi.. riskli durumlarda dr.lar sınırlama getirebiliyolar ama onun dışında bi zararı yok diyor uzmanlar.. kızlar bence bişey olcak diye kafanıza takmayın.. eşinizle münasebetinizi kesmeyin illa olacak diye bişey yok ama zorunlu olmadığı halde uzak durmak soğukluğa sebep olabilir çünkü bu upuzuuuun bi süreç bunun 9 aydan sonrası da var malum.. belki eskisi kadar sık olmaz her pozisyon olmaz ama tamamen kesmeyin derim benyazık adamcağızlara
doktor bişey demediyse sorun yok zannedersem..
Bize yasak bu 3 ay bakalim sonrasinda ne diyecek dr umuz,insan birdenbire kesince tuhaf oluyor ,bebek icin dokunmaya korkar olduk
herhangi bir risk görseydi dr un sınırlama getirirdi ama bişey demediyse
o zaman raht sorun yok yola deva m:):):)
doktorumuza soramadık.. eşimin arkadaşı diye utandık .. ama ben kocamı çok özledim
ben de cooook ozledimbir de biz ileri aylarda ayri kalicaz tamamen
durum vahim
dogumdan sonra acisini cikaririz diyorum da salmamak lazim kendimizi anne olunca
bebişim gelene kadar hala başbaşayken biraz daha tadını çıkarmam lazım kocamın... doğum sonrası dönemden korkuyorum ben... epizyo olursa ne kadar zaman da düzelir olmazsa da hemen eski haline dönermi bide hormonların etkisiyle kurulukta yaşanacak muhtemel... of of...
akşam yıkanıp sabaha doğuma ha vallahi çok güldümbize de 2 hafta kadar yasaktı,sonra kalp atışlarını dinlemeye gittik hiç bir sorun yok dedi ama biz utancımızdan yasak kalktı mı diye soramadık herhalde bir şey olmaz değil mi?
Kızlarr hamileliğinizi eşlerinize nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdii? (Benimkinde ilk algılıyamadıı sadece şaka mı yapıyorsun diyip durdu-sonrasında şimdi ben baba mı olacağım diyip durdu)
Veya yakınlarınızz kayınvalide veya anneniz? (Annem hadi hayırlısı olsun dedii bana heyecanlandığını cok belli etmedi ama kuzenimle konuşuncaa cok garip oldum, acaip bir duyguymuş demişBabama annem söylemişş, babam beni ilk aradığında acamamıştımm-karnım cıkınca nasıl olur bilmem Kayınvalidem çok oralı olmadı-hamileliğimi duydu şu haftaya kadarda daha da aramadı bende artık aramıyorum )
işten geldim dayanamayıp hemen test yaptım eşimi aradım servisteydi inanamadıı nasıll yaa hemen sakin 1 yere otur ben geliyorum dedi =)
annemler kız kardeşlerim çığlık çığlığa sevindiler babama annem söyledi en güzel tepki babamdan geldi"sonunda güller çiçek açmış gözümüz aydın" dediii =)
kayınvalidemlere eşim söyledi o da hemen beni telefona isteyip tebrik etti canın ne çekiyo falan dedii...
yani bizim ilk tepkiler çok güzeldi Allah herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah,evlat eksikliği vermesinnn...
Kızlarr hamileliğinizi eşlerinize nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdii? (Benimkinde ilk algılıyamadıı sadece şaka mı yapıyorsun diyip durdu-sonrasında şimdi ben baba mı olacağım diyip durdu)
Veya yakınlarınızz kayınvalide veya anneniz? (Annem hadi hayırlısı olsun dedii bana heyecanlandığını cok belli etmedi ama kuzenimle konuşuncaa cok garip oldum, acaip bir duyguymuş demişBabama annem söylemişş, babam beni ilk aradığında acamamıştımm-karnım cıkınca nasıl olur bilmem Kayınvalidem çok oralı olmadı-hamileliğimi duydu şu haftaya kadarda daha da aramadı bende artık aramıyorum )[/QUOTE
ben zaten ebeyim ya herşeyi gün gün planlayıp yaptık.. günümü eşimde bekliyodu zaten.. adet görmeyince hemen anladık.. ben kan verdim işyerimde.. ertesi sabah eşim beni işe bırakıp gitti.. baktım kan sonuçlarım çıkmış... pozitif.. hemen eşimi aradım.. çok sevindi tabi... 2 saat sonra kocaman bi buketle çıktı geldi :) ama canım kocam heyecandan arabayı vurmuş sanayiye gitmek zorunda kaldıannem uzakta bende telefonda söyledim oda çok çok sevindi.... eşimi arayıp tebrik etmiş hemen .... kız kardeşimi aradım o da yeni evli.. ağladı telefonda heyecandan tatlım benim..... babam tam bir kız babası gibi hayırlı olsun dedi sadece :))
kaynanam ve eşimin 2 teyzesi yanyanaydı söylerken.. bakkaldan ekmek alsam daha çok tepki verirlerdi bence.. aa öylemi deyip geçtiler... çok bozulduk bizde tabieşim alındı onlara...
kayınbabam daha çok tepki verdi akşam beni aradı tebrik etti... ertesi gün yanıma geldi beni kucakladı tekrar tebrik etti...
işten geldim dayanamayıp hemen test yaptım eşimi aradım servisteydi inanamadıı nasıll yaa hemen sakin 1 yere otur ben geliyorum dedi =)
annemler kız kardeşlerim çığlık çığlığa sevindiler babama annem söyledi en güzel tepki babamdan geldi"sonunda güller çiçek açmış gözümüz aydın" dediii =)
kayınvalidemlere eşim söyledi o da hemen beni telefona isteyip tebrik etti canın ne çekiyo falan dedii...
yani bizim ilk tepkiler çok güzeldi Allah herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah,evlat eksikliği vermesinnn...
Veya yakınlarınızz kayınvalide veya anneniz? (Annem hadi hayırlısı olsun dedii bana heyecanlandığını cok belli etmedi ama kuzenimle konuşuncaa cok garip oldum, acaip bir duyguymuş demişBabama annem söylemişş, babam beni ilk aradığında acamamıştımm-karnım cıkınca nasıl olur bilmem Kayınvalidem çok oralı olmadı-hamileliğimi duydu şu haftaya kadarda daha da aramadı bende artık aramıyorum )
merhaba güzel anne adayları, doktor bana bir sürü tahlil verdi bunların hepsini sağlık ocağında yaptırabilir miyim? yoksa devlet hastanesine mi gideyim? sizler nasıl yaptınızz..tahliller şunlar: tit, idrar kültürü, hemogram, hbsAg, Antihcv, Antihiv, toxoplazma Isg, Robella Isg, vdrl, caıv ısg, ıgnl (ı okuduklarım e de olabilir:))....doktorun el yazısından anladığım kadarıyla bunlarmuayene olduğum hastane bunların çok tutacağını söylediğinden başka bi yerde yaptırmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?