- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.081
planlı olduğu için eşim adet günümden sonra her gün adet olup olmadığımı sordu durdu.benden daha fazla heyecan yaptı.annem bir kızım olduğu için hayırlısı olsun kızım bir paşa gelir inşallah dedi.tabii çok sevindi.babam annemden öğrendi kayınvalidem ise yanaklarımı ellerinin arasına alıp hayırlı olsun bebeğimiz kızım sağlıkla doğar inşallah dedi.duygularını belli etmeyen biri olduğu için en çok kayınvalidemin tepkisine şaşırdım.
Bizim 2. denemizde bebişimiz geldi çok şükürr
Eşim ilk regli olduğumu duyduğunda tüüüü olmadı mı şimdi nerde yanlış yaptım dedii
Bir sonraki yani mucizemin geldiği ay beni daha bir telaş sardı, baktı bende ipler kopuyorr sakin ol panik yapma, neden illa bu ay bu ay diye kendinide benide yıpratıyorsun, görevmiş gibi ilişki yaşatıyorsun demiştii
İnşAllahh Rabbim gönlüne göre versin, kızınada-karnındaki meleğede Rabbim uzun uzun sağlıklı mutlu ömürler versin
ben zaten ebeyim ya herşeyi gün gün planlayıp yaptık.. günümü eşimde bekliyodu zaten.. adet görmeyince hemen anladık.. ben kan verdim işyerimde.. ertesi sabah eşim beni işe bırakıp gitti.. baktım kan sonuçlarım çıkmış... pozitif.. hemen eşimi aradım.. çok sevindi tabi... 2 saat sonra kocaman bi buketle çıktı geldi :) ama canım kocam heyecandan arabayı vurmuş sanayiye gitmek zorunda kaldıannem uzakta bende telefonda söyledim oda çok çok sevindi.... eşimi arayıp tebrik etmiş hemen .... kız kardeşimi aradım o da yeni evli.. ağladı telefonda heyecandan tatlım benim..... babam tam bir kız babası gibi hayırlı olsun dedi sadece :))
kaynanam ve eşimin 2 teyzesi yanyanaydı söylerken.. bakkaldan ekmek alsam daha çok tepki verirlerdi bence.. aa öylemi deyip geçtiler... çok bozulduk bizde tabieşim alındı onlara...
kayınbabam daha çok tepki verdi akşam beni aradı tebrik etti... ertesi gün yanıma geldi beni kucakladı tekrar tebrik etti...
Sağlıkla sıhatlee kucağınada almayı nasip etsin Rabbim inşAllahh canımm
Buketide ne güzel düşünmüşş kutlarım onuu maşallahhh
Benim kayınvalidem ben hamileyim dediğim zaman evli ortanca görümceme hadii sende doğuurr bir tane daha erkek olacak rüyamda gördüm diyip durdu
Bana esim soyledi hamile oldugumudr arayip demis kan tahlilini ona,bir de hicbisey yokmus gibi soyledi,ilk tepki,iz komikti beklemiyorduk,sonradan acildik, annemler kardeslerim hepsine soyledim cok sevindiler,kaynanama esim soyledi kadin sevincinden kalkti geldi 5 saatlik yoldan 1hafta kaldi bana yemek yapti bakti sagolsun ilk torunu olunca heyecanlandi sanirim
Bizde ilk başlarda afalladık sonrasında cabuk annecik-babacıkk olduk
Rabbim sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı, o müjdeli haberi tüm sevdiklerinizle paylaştırmayı nasip etsin canımm
bılıyormusun her gun o anı dusunuyorumhayatımın en mutlu anıydı
bayramın 2. gunu zıyaretten geldık esım arkadaslarının yanına gıttı bende evdeydım ovulasyon testı yaptım 2 cızgı kıpkırmızı hemen esımı aradım dedım böle böle bı sarıldı ama olmayabılırde dedım kostuk acıle 1 saat kan sonucunu sahılde oturup bekledık...ben ıcerı sonucu almaya gırdım esımde arabayı paek edıyordu ben sonucu aldım tesaduf bı tanıdıkla karsılastım sarıldım aglamaya basladım esım karsıdan gelıyordu agladıgımı gorunce kostu yıne hamıle degılım onun ıcın aglıyorum sanmıssevıncten önce duvarı yumrukladı sonra alnımı optu hemen annemı aradım annem tatıle gıtmıstı yenı varmıslardı hemen donmek ıstedı ben musade etmedım...kayınvalıdeme gıttık ütü yapıyordu tabı ben aglıyorum hala esım soyledı önce ınanmadı elımdekı kagıtlara baktı sonra sarıldı öptu benı sureklı bebek bebek yerın dıbıne koyan kadın bı tuhaflastı utu yapmaya devam ettii
Ben kan testi vermeye gittiğimde tek gittim
Eşim aradı ama açmadımm servisteyim çok ses var inince ararım dedimm
Halbu ki çıktığım gibi fırladım hastaneye
6:15te mesaim bitiyor, 6:30 kan vermiş oldum, 7:30da çıkar dediler
Hastane önünde oturdum bekledim, buarada oyalanmak için arkadaşımlarımı aradım konuştumm
Ve zaman dolup sonucu alıncaa, gökten yere çakılmış çizgi film karakteri gibiydimm, hani yere silüeti çıkaryaa kağıt gibi silkelince kendine gelir
O vaziyette tek başıma, arabayla 15-20 dakikada gidilecek yere kağıda baka baka yürüdüm sonra aklım başıma geldide taksiye bindim
Eşim buarada arıyor filan ben teldeyim, dönmüyorum
Alışıktır benim tel muhabbetlerime
eşim oraya geldi ama ordada söylemedim eve gelince söyledim
Bide bir önceki doğum gününde arkadaşları 'iyi doğdun yeni baba' yazdırmışlar pasta tabletine
Onu buzlukta saklamıştımm, yatak odasında sonuclarım ve o yazı kendi başucuna koydum, oda lavabodaydı
Çıktı mutfağa gitti, bende lavaboya girdim hemen, oyalandım sonra çıktımm
O görüntüü aklımdan hiç gitmez benimdee, küçük emrah gibi boynunu bükmüş
-Ne bu dedi, bende sence dedim? -Eşimde şaka mı bu dedi? Bende gayett serin yooo dedimm,-önce bana doğru koşmaya yeltendi sonra duur birşey olur mu dedii affalladı kaldı iştee, gece boyunca karnımı sevdi ben baba mı olcam baba mı olcam diye diye
Bebişinee sağlıklı,uzun ve mutlu bir ömür versin Rabbimm
Hepimizinn bebişlerine inşAllaahhh
Son düzenleme: