2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bizim 2. denemizde bebişimiz geldi çok şükürr
Eşim ilk regli olduğumu duyduğunda tüüüü olmadı mı şimdi nerde yanlış yaptım dedii
Bir sonraki yani mucizemin geldiği ay beni daha bir telaş sardı, baktı bende ipler kopuyorr sakin ol panik yapma, neden illa bu ay bu ay diye kendinide benide yıpratıyorsun, görevmiş gibi ilişki yaşatıyorsun demiştii
İnşAllahh Rabbim gönlüne göre versin, kızınada-karnındaki meleğede Rabbim uzun uzun sağlıklı mutlu ömürler versin

Sağlıkla sıhatlee kucağınada almayı nasip etsin Rabbim inşAllahh canımm
Buketide ne güzel düşünmüşş kutlarım onuu maşallahhh
Benim kayınvalidem ben hamileyim dediğim zaman evli ortanca görümceme hadii sende doğuurr bir tane daha erkek olacak rüyamda gördüm diyip durdu İlki kız görümcemin.

Müjdeli haberi eşin verdi demekkk değişik olmuştur sizin içinn
Bizde ilk başlarda afalladık sonrasında cabuk annecik-babacıkk olduk
Rabbim sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı, o müjdeli haberi tüm sevdiklerinizle paylaştırmayı nasip etsin canımm

Ben kan testi vermeye gittiğimde tek gittim
Eşim aradı ama açmadımm servisteyim çok ses var inince ararım dedimm
Halbu ki çıktığım gibi fırladım hastaneye
6:15te mesaim bitiyor, 6:30 kan vermiş oldum, 7:30da çıkar dediler
Hastane önünde oturdum bekledim, buarada oyalanmak için arkadaşımlarımı aradım konuştumm
Ve zaman dolup sonucu alıncaa, gökten yere çakılmış çizgi film karakteri gibiydimm, hani yere silüeti çıkaryaa kağıt gibi silkelince kendine gelir
O vaziyette tek başıma, arabayla 15-20 dakikada gidilecek yere kağıda baka baka yürüdüm sonra aklım başıma geldide taksiye bindim
Eşim buarada arıyor filan ben teldeyim, dönmüyorum
Alışıktır benim tel muhabbetlerime Araya giriyor çıkıyor, ilk görümceme gittim
eşim oraya geldi ama ordada söylemedim eve gelince söyledim
Bide bir önceki doğum gününde arkadaşları 'iyi doğdun yeni baba' yazdırmışlar pasta tabletine
Onu buzlukta saklamıştımm, yatak odasında sonuclarım ve o yazı kendi başucuna koydum, oda lavabodaydı
Çıktı mutfağa gitti, bende lavaboya girdim hemen, oyalandım sonra çıktımm
O görüntüü aklımdan hiç gitmez benimdee, küçük emrah gibi boynunu bükmüş
-Ne bu dedi, bende sence dedim? -Eşimde şaka mı bu dedi? Bende gayett serin yooo dedimm,-önce bana doğru koşmaya yeltendi sonra duur birşey olur mu dedii affalladı kaldı iştee, gece boyunca karnımı sevdi ben baba mı olcam baba mı olcam diye diye

Bebişinee sağlıklı,uzun ve mutlu bir ömür versin Rabbimm
Hepimizinn bebişlerine inşAllaahhh

Son düzenleme:
Kızlar slm,bugün yoğunluktan giremedim foruma hiç,ya benim kalçama ağrılar girip duruo,iğne gibi,kramp gibi,böle bişi olan var mı neden acaba?cuma günü doktoruma da sorucam ama çok merak ediorum

merhaba kıslar sanırım mayıs anneleri toplanma yeri burası ya ben hala bişey yiyemiyorum ve bu beni üzüyor bebeğim büyüyor benden beslenmeye başlıyacak artık tek yediğim çubuk kraker tost zeytin :44: su bile zor içiyorum :44: siz ne durumdasınız napıyosunuz??

Bende annemden beklediğim tepkiyi alamadım açıkcasıı :26:
Ki öyle sevimli söyledim kiiii
Annee aramızdaa kalsınn ama anneanne oluyorsunnn sanırım dedimm
Annemdee iyi hadi hayırlısı dediii :44: Belki yeni olduğu için korktu mu birşey olur filan diye anlamadım
Neyse şimdi her saniye arıyor ama
Eltimin tepkisi ve tebrik edişi, kaynanamdan daha iyiydi oyüzden kötü diyemem
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

cnm ben de çok yiyemiyorum,inanılmaz iştahsızım,tost,peynir,zeytin,domates ve çubuk kraker klasik yiyeceklerim,umarım bu halimiz bi an önce geçer

bende siizn gibi MAYISSS annesiyim ve cok MutLuyum dün dok. gittim ve bebegi gördumm kalp atislarini 3D
den izledim ALLah isteyen herkeze nasip etsin ins
kizlar ben tam 8 hafta 3 günlük hamisim ve size bir sorum olucakti cok KORKUYORUM Cünkii
yemek yaparken yanik kokusunu icime cektim ister istemez sizce bu bebege zarLimidir cok Korkuyorum bana bu konuda akillll verin kizlarrrrrrr.

bende annemin daha çok sevinmesini beklerdim kaynanam daha çok tepki verdi ama annem ablam arar canın ne istiyo diye sorarlar eltilerim evleneli 3 sene oldu ama hala bana karşı bi kıskançlıkları var anlamış değilim :44:rabbim senin ve tüm arkadaşlarımıızn bebişini bağışlasın inşallah

bebğin hayırlı olsun canım yanık kokusunu içine çekmekle bebişine bişey olmaz canım sadece senin miden bulanır kötü kokudan okadar

cnm ben de çok yiyemiyorum,inanılmaz iştahsızım,tost,peynir,zeytin,domates ve çubuk kraker klasik yiyeceklerim,umarım bu halimiz bi an önce geçer

inşallah canım yaaa bazen diyorum ki keşke evde bir ultrason olsada bebeğim napıyor diye baksam sürekli inşallah şu bir ay içinde bulantılarımız kesilir açım ben yaa

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar Bebeklerinizle sağlıklı huzurlu bi gece geçirmeniz dileğiyle

Sende benim gibi piskopata bağlamışın anlaşılann
Amaa duurr Önündee çook uzun 9 ay vaar
Ve bu 9 aydaa ne panikler geçirçeğiz ki Allahın izniyle seninki hiiiçç birşeyy
Ben şampuanımdan, vücut jeline herşeyi bebeğe göre aldımm
Doktorr ne yapıyorsuuun sen? Sen hamilesinn hastaa değill, lütfen rutin hayatına geri dön kendinide bukadar sıkıp strese sokma yoksa bebeğin diiik diik saçlı çıkar dedii
Gönlünü feraah tutt, sadece yanığı solumakla kalsa iş, ozaman hiç bir hamile sokağa çıkmasınn, neler soluyoruz düşünsene En basitide egzos
Rabbim sana emanet bebeğim dee gözünü kapa

aynen cnm hic sorma bende kendimi iyice PISKOPATA bagladimmm dogru sölüyorsun gecen
araba sürerken Önumuzde bir araba vardi eksozu patlakkk ve duman kokusu nasill kokuyordu igrennnc
BU CEVAP beni cok rahatlatti cnm cok tsk ederimm.

gecen sene dusuk yasadigim icin korkularim bu yüzden cnm evet daha henüüüz kocaman 7 ay var ALLaha emanett..ediyorumm
Rabbim tüm bebekleriii korsunnnn (amin)

Korkularından emin kılsın Rabbim seniii , bir daha yaşatmasın hiç kimseye inşAllahh
Ama unutma sağlıklı bir gebeliksee hopla zıpla, koş uç...Rabbim eğer ki ona alacak nefes verdiysee seninle olacaktır bebişinnn
Elbette endişelerimiz var ama sakin olmalıyızz canım
Yoksa bebişimizi strese sokuyoruz sadece
Sağlıkla ve huzurla kucağına alman dileğiylee

ay herkess hamileliğini öğrenme hıkayesını yazmıss bende yazım hemen:)
benım bebişim 3 yıldan sonra 4. tüp bebek denemesınde geldi teyzeleri
tarnferın 5 gunu test yapmaya başladım 6. gununun gecesı yaptığım testı yapıp baktım negatıfti
sabah baktım pozıtıf olmus ama 5 dakıkadan sonrakını saymayın dıolar ya
pek cıddıye almadım işe gıttık geldık öğlen esım sağlık ocağından test getırmıs onla yaptım
bu kez pozıtıfti reglıme 2 gun kala..,kan verdık oda pozıtıftı
ne planlarım vardı eşime cıcık yollayıp babacım ben gelıorum fılan yazdırtcaktım ıcınde kan testımle fılan
hiç birini yapamdımm..ama kanı vereceğimden haberı yoktu yaptırıp iş yerıne gıttim
elıne verdimm bakamadı da once sonra baktı, arkadaslarla gitmiştim utandı sevınmeye ama cok heyecanlandı
3 yılımız verdık teyzelerı onun ıcın biz,esım ıkı kez varıkosel amelıyatı oldu vs..
ogun butun aıleye haber verdık zaten tedavıyı bıliyorladı beklıyorlardı
bazen hala ınanamıorum benmı gebeyım kontrollere benmı gıdıorum die
en cok sevındığım bebeh yokmu hala dıye her gorduklerınde soranlara artık var dıyebeılıorum allahıma bınlerce sukur olsun
hepımızın bebeğini bızlere bağışlasın butun bbekler kıymetlıdır ve anne babasının bıtanesıdır..rabbım onları korussun..aminn

pekbicici merhaba cnm
bu haftaklarda bebek hareketlenıomus
ben gecen hafta gıtmıstım daha hareket yoktu
sen yakında gıttınmı oynuomu ayakları fılan
ablamın 9.haftada bebeğin ayagı oynuomu:)ayyne heyecanlı değilmi

Kizlar gittim geldim 5 tupte kan verdim,hersey normalndedi dr,yavrum ultrasonu tutunca karnima tekmelemeye basladi beni,sonra bir zipladi icimde gormeliydiniz sonrada elleriyle yuzunu kapatti mucizemoyle mutlu oldum ki anlatamam

maşallah bıdığa.ay inanamıyorum ya bu kadar yakın bi zmnda tekmelere mi başlıycak bebeğim.
ben de gittim bugün doktora ultrason görüntüsü çok kalitesiz onda bebek elini yüzüne koysa da görünmez çok gıcık.bebeği ölçüyo 8 . haftadayız 7+1 dedi.çünkü bebeği nerde başlayıp nerde bittiği belli değil.bunlar kesin sonuçlar değil diyo bide.e o zmn ne gereği var ult bakmanın.başka hastaneye gitcm.doktor da ilgisiz hem ondan da kurtulmak istiyorum.inş gitmeyi düşündüğüm doktor ilgilidir.

cnm benım gıttığım doktorumda oyle dıo
sınırları kesın olmadığı ıcın tam bısey dıyemıo
halbukı cam gıbı gözukmesı lazım kalıtesız ve eskı oldugu ıcın hiçbişey belli değil
bende başka bıyere daha gıdıorum devlet hastanesı olduğu halde usgsı daaha ıyı
ozele gıdıorum sırf beklemıım dıye goruntu berbat
ıyı etmısın cnm değiştirme kararınla..

ben de çok özeniyorum,eşimin maaşı iyi olsa çalışmazdım zaten.ama Allah bi kolaylığını verir inş napalım.ben sandalyede oturmaya razıyım öğretmenim sürekli dolaşmam gerekiyo o daha da zor.bazen sabahları başım dönüyo hafiften, gökte gezer gibi geziyorum.derste göz önündeyim,sürekli bişeyler anlatmak zorundayım,anlattıklarımı uygulayıp uygulamadıklarını takip etmek zorundayım,ayrıca haftada 1 gün nöbet var ve tenefüslerde bile ayakta kalıyorum gün boyu.derste ilgilenmesem vicdanım el vermez yapamam.he bide beslenme ayrıca sorun.
ama evde eşimden Allah razı olsun,inş hep böyle anlayışlı olur.ve Allah herkese öyle bi eş nasip eder.tabi o seve seve destek oluyo ama ona da içim acıyokıyamıyorum ama elimden bşy gelmiyo.inş hakkını öderim.

amiiiiin Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi darda koymasın.

evt ben bakıyorum herkez ult görüntüsünü paylaşıyo o bile daha kaliteli ordan oraya aktarıldığı halde.bnmki de sözde özel hastane.yeni açılan var oraya gitcm mecbur.bnmki bide bi haber önceden nereler dediğinden.bulantı hapı vermiştik dimi diyo alakası yok halbuki geçen hafta da söyledm bulantm var diye normal dedi geçiştirdi.

aaa ayrıca bugün bi yazı okudum hamilelik boyunca 3 kere ult tavsiye diyorlarmış.bide bu riske rağmen değmiyosa o ult cihazının ben.....iyice sinirlendm.bide varya kalp atışını bile dinleyemedk ses çıkmıyo pcden:)geçen hafta cansız ondan dinleyemedm sanıoyorum bu hafta aydım salaklığım üstümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…