- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.101
umarım herkes iyidireşimden bıktım artık:) uyuma şeklime bile karışıyo 7. haftadayız yüz üstü yatmayı çok severim izin vermiyo bebeği sıkıştırıyosun diyo işim var benim bu admla bu arada kalp atışalrı için son 6 gün
merhaba güzel anne adayları, doktor bana bir sürü tahlil verdi bunların hepsini sağlık ocağında yaptırabilir miyim? yoksa devlet hastanesine mi gideyim? sizler nasıl yaptınızz..tahliller şunlar: tit, idrar kültürü, hemogram, hbsAg, Antihcv, Antihiv, toxoplazma Isg, Robella Isg, vdrl, caıv ısg, ıgnl (ı okuduklarım e de olabilir:))....doktorun el yazısından anladığım kadarıyla bunlarmuayene olduğum hastane bunların çok tutacağını söylediğinden başka bi yerde yaptırmak istiyorum..
Merhaba kizlar, öncelikle hepimizin gözü aydin olsun Rabbim hepimizin bebeginin saglikli dogmasini nasip eder insallah.. Size bir sorum olacakti ben 11. hafta içindeyim ve çok bel ve karin agrim oluyor, doktora göre öyle agrilar normal ama an geliyor ki dik bile duramiyorum.. Sizlerdede oluyor mu?
Merhaba kizlar, öncelikle hepimizin gözü aydin olsun Rabbim hepimizin bebeginin saglikli dogmasini nasip eder insallah.. Size bir sorum olacakti ben 11. hafta içindeyim ve çok bel ve karin agrim oluyor, doktora göre öyle agrilar normal ama an geliyor ki dik bile duramiyorum.. Sizlerdede oluyor mu?
kızlar ben dün akşam çok kötü kustum çok korkuyorum ilaç içtikten hemen sonra kustum zaten sevmiyorum ilaç içmeyi progestan içmiştim çok az kahverengi lekem geldi diye vermiş dr bıraktm içmiyorum ilacı zaten 2 tane kaldı ne yapsam bilmiyorum((
progestan keseyi koruyor canim
bence birakma
eger cok zorlaniyorsan vajinal fitil olarak kullanbilirsin o hapi
ama bence birakma
Ne bilim ya sanki içince kusacağım resmen içim dışıma çıktı ne yediysem çıkardım öyle az bişede değil korktum baya salı dr gitcem o güne kadar içmesem diyorum ama kararsızım(
tabi sen bılırsın ama doktorlar bıze ezıyet olsun dıye vermıyorlar o ilaçları o yuzden be kullan kussan da kullan derım
bugün içmedim o zaman yarın belki başlarım zaten 2 tane kaldı reçetesiz alabilirmiyim o ilacı bi daha hastaneyemi gitceğim...
evet canim
dun ve onceki gun bende de oldu
sag tarafta ayni anlatigin gibi seyirme atma oldu kisa sureli ama ardarda birkac kez
Tek sende değil merak etme
Hamile pantolonu alacağım diyorum yokk daha erken diyorlarr ama sığdıramıyorum kii bu göbişii biyeree
Helee akşamlarııı, değil 5 aylık doğurcak kıvama geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?