- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.121
Kızlar çocuga müzik dinletiyorum sanırsam ben artık kafayı sıyırmaya aday oldum :))))) duymaz dıyorlar ama ben duyduğuna inanıyorum :)))
icinden nasil geliyorsa oyle yap canimanne nasil hissederse dogrusu odur
ben de klasik muzik dinliycem bol bol ilerleyen aylarimda, bebegin sakin ve zeki olmasinda etkiliymis
Kızlar çocuga müzik dinletiyorum sanırsam ben artık kafayı sıyırmaya aday oldum :))))) duymaz dıyorlar ama ben duyduğuna inanıyorum :)))
Gunaydin guzel anneler,nasilsiniz bugun?
günaydın güzel anneler :)))
Birşey olmaz inşallah canım iyi düşün iyi olsun bak aynı gün doğum yapcaz daha:))Günaydınn hanımlaarrrgüzel ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
Bugün işe geç kaldım diye bir hışımla uyandım kiii resmen zıpladım yerimdenŞimdii soll böbrek tarafım acıyoorr acaba kumlarımı oynattım yerinden
Allahhh korusunn Rabbim bir daha yaşatmasınn o acıyı, hele hamileyken ilaç kullanamazkenn
Neysee kötüü düşünmek yookk sadece hızlı kalktım bundan daa hiiiiçç birşey olmazz
Birşey olmaz inşallah canım iyi düşün iyi olsun bak aynı gün doğum yapcaz daha:))
selam cici hamişler.. dün gece rüyamdaemir_bebek: ki rüyanın geri kalanını hiç hatırlamıyorum) fatıma ismini söylediler bana .... eşimde sanırım kız olacak dedi
selam cici hamişler.. dün gece rüyamdaemir_bebek: ki rüyanın geri kalanını hiç hatırlamıyorum) fatıma ismini söylediler bana .... eşimde sanırım kız olacak dedi
gunaydınn annelerrr nasılsınızz
ben okudum sımdı tıckerımı bebişte neler oluomus öğrendimm:)
siz neler yapıosunuz
ben alısverıs yapıcam bıraz hamıle pantolonu filan alıcam rahatsız edıo artık
ebru hamıle giyimde cok guzel seyler var ama ınternetten cok cesaret edemıorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?