2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar çocuga müzik dinletiyorum sanırsam ben artık kafayı sıyırmaya aday oldum :))))) duymaz dıyorlar ama ben duyduğuna inanıyorum :)))

icinden nasil geliyorsa oyle yap canim anne nasil hissederse dogrusu odur

ben de klasik muzik dinliycem bol bol ilerleyen aylarimda, bebegin sakin ve zeki olmasinda etkiliymis

icinden nasil geliyorsa oyle yap canim anne nasil hissederse dogrusu odur

ben de klasik muzik dinliycem bol bol ilerleyen aylarimda, bebegin sakin ve zeki olmasinda etkiliymis

yanlışlıkla müslüm açmısım daha dogrusu sarkının adı farklı ıcınde müslüm çıkınca esım dıyor sımdıden piskopat yapacaksın :)) bende klasık dınletıyorum arada neşelensın dıye şirinlerın muzıklerını dınletıyorum sankı işe de yarıyor ya dün gece hiç uyanmadım genelde kasıklarımda batmayla uyanıryordum ama dum mışıl mışıl uyudum :)))

Kızlar çocuga müzik dinletiyorum sanırsam ben artık kafayı sıyırmaya aday oldum :))))) duymaz dıyorlar ama ben duyduğuna inanıyorum :)))

bende her gun cıkolata yıyorum cocugum mutlu olsun dıyesureklı elım zaten gobusumde her an dua okuyorum ona bırsey olmasın dıye bazen konusuyorum onunla hatta gecen kutsının melek sarkısnda oturdum agladım

Günaydınn hanımlaarrr güzel ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için

Bugün işe geç kaldım diye bir hışımla uyandım kiii resmen zıpladım yerimden Şimdii soll böbrek tarafım acıyoorr acaba kumlarımı oynattım yerinden
Allahhh korusunn Rabbim bir daha yaşatmasınn o acıyı, hele hamileyken ilaç kullanamazkenn
Neysee kötüü düşünmek yookk sadece hızlı kalktım bundan daa hiiiiçç birşey olmazz

Birşey olmaz inşallah canım iyi düşün iyi olsun bak aynı gün doğum yapcaz daha:))

günaydın arkadaşlar. bu sabah çok ters uyandım. kasıklarım ağrıyor, midem bulanıyor, sinir, streste cabası. bugün çalışmak istemiyorum evime gitmek istiyorum ya, annemi de özledim.sabah sabah içinizi açtım valla. neyse düzelirim belki birazdan.

Günaydın kızlar...

bende çalışan hamişlerdenim. biraz zor helede havalar soğuyunca daha da zor oluyor...

ben devlet hastanesine rapor almak için gittiğimde oradaki bayan doktor gelmişken test yapalım dedi 7-8 tüp kan aldılar bi de idrar sonuçlar toplam 1 haftada çıkar dedi o yüzden haftaya sonuçları alır hem onun görüşünü alacam hem kendi doktorumun...

günaydın güzel anneler
nasılsınız bakalım
bebişinin cinsiyetini öğrenen yok mu yaaaa
ben çok merak ediyorum :18:

şimdi netten yeni doğan bebek resimlerine baktım ay ne çirkin oluyorlar öyle yaa

selam cici hamişler.. dün gece rüyamdaemir_bebek: ki rüyanın geri kalanını hiç hatırlamıyorum) fatıma ismini söylediler bana .... eşimde sanırım kız olacak dedi

selam cici hamişler.. dün gece rüyamdaemir_bebek: ki rüyanın geri kalanını hiç hatırlamıyorum) fatıma ismini söylediler bana .... eşimde sanırım kız olacak dedi

Bende rüyamda sabah şerifleriyle hayrolsun Barış Özgür diye gördümm ki bu isimler hiç aklımda dahi yok ve geçmedi de :44:

gunaydınn annelerrr nasılsınızz
ben okudum sımdı tıckerımı bebişte neler oluomus öğrendimm:)
siz neler yapıosunuz
ben alısverıs yapıcam bıraz hamıle pantolonu filan alıcam rahatsız edıo artık
ebru hamıle giyimde cok guzel seyler var ama ınternetten cok cesaret edemıorum:)

cnm benımde nısan ayında kutlu doğum haftasında gormustum
oğlun olursa adını mustafa koy dedıler bugunde ruyamda kız ısımlerı bakıodum bakalım hangısı cıkacak:)

Doğum tarihlerimiz aynıymış senlee
Ben valla kıyafetten ev ihtiyaclarına herşeyi ama herşeyii netten alırım
Bu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadım

günaydın herkese, şu 1 hafta çabucak geçsede bebişimi görsem ultrasonda, çok merak ediyorum. Bi yandan şişkinlik ve hazımsızlığım da devam ediyor, Allahtan bulantım yok şimdilik. Bu arada ben de çalışan annelerdenim, sabah neyse de öğleden sonra uyku bastırınca fena oluyorum

ben de dün gece rüyamda siyah dalgalı saçlı bir kız bebek doğurdum..hiç kucağımdan bırakmıyordum..kimseye vermiyordum..aç kacak diye uyumak bile istemiyordum..bulduğum her yerde emziriyordum..göğüslerimden sütler fışkırıyordu..çocuk içerken boğulacak diye korkuyordum..ilk defa nnelik duygusunu hissettim garipti..hayır olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…