2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar,yarın BİM e bebek battaniyesi,bebek uyku tulumu ,bebek penye takımları geliyor,kızımdayken battaniye ve uyku tulumundan almıştım,uyku tulumunu kullanmaya gerek kalmadı ama battaniyesi güzel,tavsiye ederim,
biraz büyük çocuklar için ise 108 parça blok ve doktor seti,kamyon geliyor yarın,ben blok ve doktor setinden kızıma almayı düşünüyorum

Doğum tarihlerimiz aynıymış senlee
Ben valla kıyafetten ev ihtiyaclarına herşeyi ama herşeyii netten alırım
Bu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadım

evet bayagı varız 19 mayıs doğum tarıhlı:)
canım hamıle kıyafetı nasl alınır bılmıorumki denemden bı t shırt aldım
heralde 9 aylıkken ancak olurmus:)))) ay ay mı oluo bedenlerı nasıl oluo acaba

ben rüyamda ne bebek ne de isim göremedim ..sanırım hala tam olarak hissedemiyorum hamişliği..ama olsun yine de özel bi durumdayız kızlar..herkes nazımızı çekiyo oh ne güzel :) bu arada bayram tatilini iple çekiyorum ohh ne güzel dinlenicem (umarım)

günaydın canım, özgür suriye ordusu, barış harekatından aklında kalmış olmasın

Bilmemmm
Ama haber izlemem kii şuan stres olmamak için gündem bile takip etmiyorumm
Belki kulak kapartmışımdır biri konuşurken bilinçaltım hooopp diye almıştır önüme getirmiştir
Birde ben telefon ekranında görüyorum bebeğinin ismi Özgür Barış diye :26:
Rabbim hepimizin rüyasını hayra çıkarsın

Bugünlerde herkesin rüya görme günü sanırım
Geçenlerde beni birisi rüyasında görmüş her ay altın yapıp koyacam demişim
annem altını erkek bebeğe yordu

bende o gece rüyamda iki kız çocuğu biri benim biri tanıdığım bir ablanın bir binanın üst katında ouynuyor bu yaramazlar aşağıya düşmesin diye ikisinde kurtarıyordum
benimkininde kolunu sımsıkı tutmuştum
Hayrolsun İnşallah :))

Pantolonlar zaten 9 ay giyilecek şekilde oluyor bildiğim kadarıyla canım 40 beden giyiyorsan ya 40 alacaksın ya 42 büyük bedenlere çok gitme
bluzlardada öyle

bende pentiden böyle süngerli yarım atlet gibi bişey aldım s.tyen yerine çok rahat ettim..bi de hamilelik çorabı var onu aldım normal çorapların lastiği göbeğimi sıkıyor ağrı yapıyordu o da çok rahat kızlar tavsiye ederim..ama birçok kıyafetimi giyemiyorum göbeğimi acıtıyo kramplar giriyor hemen..bi de kızlar iki akşamdır birşey dikkatimi çekti..wc ye gittikten sonra karnıma kramplar giriyor yürümekte zorlanıyorum direkt gidip yatıyorum..ama gündüzde wc ye gidiyorum gündüz olmuyor bu..sizde de var mı böyle bişey?? :44:

Normalde kaç beden giyiyorsun ki?
Ben giydiğim bedenden 2 beden eksi aldım şuanlık olduu
Zaten belleri düşük ama ek payı lastikli olduğu için sanırım 5-6 aya kadar da giyebilirim :44:

ayy ne güzel ya hepiniz rüya görüyosunuz ben hiç 1 şe göremedim henüz =(
eşim de sadece bebek görüyo cinsiyet tahmini yapamıyoruz 12 haftam dolsun 1 dk.beklemeden gidicem doktoruma belki gösterir annesinin kuzusu =)

Pantolonlar zaten 9 ay giyilecek şekilde oluyor bildiğim kadarıyla canım 40 beden giyiyorsan ya 40 alacaksın ya 42 büyük bedenlere çok gitme
bluzlardada öyle
canım 52 kıloyum bende M beden aldım ama cok buyukmus ya:) sanırım S almam gerekıomus:)

benımde ya bı cok esofman altını gıyemıorum hemen rahatsız edıo lastık yeri
benımde çişim gelınce cok sıkışmısım gıbı agrım oluo bazen
bı gun bı gunu tutmuo aslında rahım buyuo ya cnm mesanaye baskı yapıodur

amin canım...şaka bir yana gerçekten özgür de barış da çok güzel isimler...bebeğe isim bulmak sandığımdan çok daha zormuş..ben ahmet ismini çok seviyorum aslında ama kocamın ilk adı ahmet o yüzden istemiyor o ismi koymayı :) daha cinsiyeti bile belli değil ama olsun ne güzel heyecanlar bunlar dimi..

fatıma çok güzel bir isim...

evet aslında güzel isim ama ben fatıma ismini hiç düşünmüyorum ki... hatta saçma biliyorum ama biz bebişi ilk günden beri mercimek diye seviyoruz rüyada da fatıma Kuran da aslında küçük mercimek tanesi kadar anlamında geçiyormuş diye söylediler.. tabi böle bi anlamı yok...

Ben bu rengi,kırmızısı ve siyahını aldımm fiyatıda 30 tl
Hem işyerinde hemde günlükte giyiyorumm
Dar paça olmasıda hem spor yapıyor hem spor klasik oluyor

Eklentiler

• $M_20122-2K5533Z8-3WU_A.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ya ben çok korkuyorum bebeğimi hissedemiyorum diye ya çok ruhsuzum ya da ufff bilmiyorum işte..Yarın kontrolüm var hem iple çekiyorum hem de korkuyorum aslında ilk bebeğimden dolayı paranoya mı yapıyorum acaba? Dua edelim birbirimize ne olur...

Normalde kaç beden giyiyorsun ki?
Ben giydiğim bedenden 2 beden eksi aldım şuanlık olduu
Zaten belleri düşük ama ek payı lastikli olduğu için sanırım 5-6 aya kadar da giyebilirim :44:

normalde 36 38 gıyıyorum cnm.. bu aralar raporluyum evdeyım ya tayt cok rahat oluo dısarda
bıraz daha bekleyim bakalım ıse donerken alayım pantolonları..
aaa bayram var ondan oncee :)bayramda dısardan bayagı anlasılırmı acep:)

tünaydın minnoşların anneleri

kıyafetlerden konu açılmış
kaç beden giyiyorsanız o beden alın kızlar cünkü kalıpları genelde geniş oluyor
ben kendi bedenimi aldım o bile baya geniş ama belinden sıkınca hiç değilse popodan düşmüyor

korkma canım benimde bebişim seninki kadar ama bende hissedemiyorum..heleki son dr.a gitmeden hiç hissedemiyordum, ne biçim anne adayıyım diyordum.. yeni dr.un ordaki ultrason daha netti o yüzden o gün onu görünce kalbini görünce çok duygulandım..alışmadığımız bilmediğimiz bir duygu..hayatta şimdiye kadar hep çocuk,genç kız, evlenine bile genç kadın rolündeydik,,, şimdi ise roller değişiyor anne rolune geçiş yapıyoruz,, tabiki buna adapte olmak kolay olmayacak..ama eminimki o minik şeyler doğunca bize ihtiyacı olan bize ait minik bir bebek işte o zaman dünyadaki herşeyimiz onlar olacak..ben son ultrasonda gördüğümden beri bazen göbeğime hafif bastırıp bebeğimin kesesini bulmaya çalışıyorum sanki hissediyorum onu artık..bence sen de bu kez eğer net görebilirsen hissetmeye başlayacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…