- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.161
Kızlar ya ben çok korkuyorum bebeğimi hissedemiyorum diye ya çok ruhsuzum ya da ufff bilmiyorum işte..Yarın kontrolüm var hem iple çekiyorum hem de korkuyorum aslında ilk bebeğimden dolayı paranoya mı yapıyorum acaba? Dua edelim birbirimize ne olur...
Ben bu rengi,kırmızısı ve siyahını aldımm fiyatıda 30 tl
Hem işyerinde hemde günlükte giyiyorumm
Dar paça olmasıda hem spor yapıyor hem spor klasik oluyor
bende son bir kaç gündür seyirme hissediyorum ama bebek çok küçük olduğu için bebek hareketleri olması zor, bende bebeği besleyen damarlardaki kan akışı hızlı dır ya şimdi ondandır diye düşünüyorum
Ben bu rengi,kırmızısı ve siyahını aldımm fiyatıda 30 tl
Hem işyerinde hemde günlükte giyiyorumm
Dar paça olmasıda hem spor yapıyor hem spor klasik oluyor
lcw den bu
aa supermıs cok guzelmıs cnm ben bunlardan bakayım ozaman
hem iştede giyilir:)
canım nerden almıştın bu pantolonu ?
Markası ne ki bunun:) bende hangi beden alacagimi bilmiyorum normalde 40bden giyiyorum en kilolu zamanımda hamile kaldım :) daha da hiç bakmadım netten bakıyorum sadece ama rahatsızim almam lazım bı an önce bisiler şişkinlik yokken çok belli değilde özellikle akşamları zor oluyo sizce hangi beden almaliyim
korkma canım benimde bebişim seninki kadar ama bende hissedemiyorum..heleki son dr.a gitmeden hiç hissedemiyordum, ne biçim anne adayıyım diyordum.. yeni dr.un ordaki ultrason daha netti o yüzden o gün onu görünce kalbini görünce çok duygulandım..alışmadığımız bilmediğimiz bir duygu..hayatta şimdiye kadar hep çocuk,genç kız, evlenine bile genç kadın rolündeydik,,, şimdi ise roller değişiyor anne rolune geçiş yapıyoruz,, tabiki buna adapte olmak kolay olmayacak..ama eminimki o minik şeyler doğunca bize ihtiyacı olan bize ait minik bir bebek işte o zaman dünyadaki herşeyimiz onlar olacak..ben son ultrasonda gördüğümden beri bazen göbeğime hafif bastırıp bebeğimin kesesini bulmaya çalışıyorum sanki hissediyorum onu artık..bence sen de bu kez eğer net görebilirsen hissetmeye başlayacaksın..
lcw aldım kızlar
Ben 38 beden aldım, kırmızıyı ilk aldım sonrasında rahatlık ve kullanış açısından iyi olunca diğer renkleride aldım
Malum bölgede duruyor ordan sonra lastik başlıyor oyüzden büyük almadım bilmiyorum ilerde kullanabilirmiyim
Ama doğumdan sonra kullanırım en azından oyüzden koca koca almadım
Peki bedenleri normal standartlardami yoksa genişmi normalden lcw nin buyuk oluyo genelde heralde
günaydın kızlar,yarın BİM e bebek battaniyesi,bebek uyku tulumu ,bebek penye takımları geliyor,kızımdayken battaniye ve uyku tulumundan almıştım,uyku tulumunu kullanmaya gerek kalmadı ama battaniyesi güzel,tavsiye ederim,
biraz büyük çocuklar için ise 108 parça blok ve doktor seti,kamyon geliyor yarın,ben blok ve doktor setinden kızıma almayı düşünüyorum
Peki bedenleri normal standartlardami yoksa genişmi normalden lcw nin buyuk oluyo genelde heralde
ben normalde 40 giyiyorum canımm
hamilede 38 aldım kii belli bir süreden sonra çeke çeke yürüyorum
şu aşamada büyük almadım zaten kısmetse göbeğimin çıktığında(!) -ki şuan hiç yok yaa) opak çorap içime,tayt-üstüne uzun kazaklar-altına bot,çizme,ugg gibi giyinmeyi düşünüyorumm
ve pantolon neysede, üste böyle bebekli, yumurtali figürleri sevmiyorum, sadece bedenimden biraz büyük alırım normal alırım hamile reyonundan değil
Ben normalde 40 giyiyorum canımm
Hamilede 38 aldım kii belli bir süreden sonra çeke çeke yürüyorum
Şu aşamada büyük almadım zaten kısmetse göbeğimin çıktığında(!) -ki şuan hiç yok yaa) opak çorap içime,tayt-üstüne uzun kazaklar-altına bot,çizme,ugg gibi giyinmeyi düşünüyorumm
Ve pantolon neysede, üste böyle bebekli, yumurtali figürleri sevmiyorum, sadece bedenimden biraz büyük alırım normal alırım hamile reyonundan değil
BAZI MODELLERDE BÜYÜK OLABİLİYO AMA NORMAL SAYILIR
BUARADA SÜTYEN OLARAK DA BUNA GEÇTİM HEM İLERDE EMZİRME OLARAKTA KULLANIOLIYO
ARKASIDA YARIM BADİLER GİBİ KAPALI ÇOK RAHAT
Bebefox Krovaze Emzirme Sütyen - e-bebek.com
BAZI MODELLERDE BÜYÜK OLABİLİYO AMA NORMAL SAYILIR
BUARADA SÜTYEN OLARAK DA BUNA GEÇTİM HEM İLERDE EMZİRME OLARAKTA KULLANIOLIYO
ARKASIDA YARIM BADİLER GİBİ KAPALI ÇOK RAHAT
Bebefox Krovaze Emzirme Sütyen - e-bebek.com
ben ağuststa evlendim düğün için de 10 kilo vermiştim..zaten tüm pantolonlarım büyük geliyordu. O yüzden şimdi onları hala rahat giyiyorum hatta kemer takıyorum..benim sıkıntım öğretmenim ve müdür okulda illa önden ütülü kumaş pantolon istiyor..ben kumaş olmasa da hepsini önden ütüleyip kandırmaya çalışıyorumama sanırım lcw de bu pantolonların kumaşı da vardı..bir de kot olanları vardı..ama ben daha erken diye düşünüyorum..hele çalışmıyor evdeyseniz giyin pijamaları yatın aşağı bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?