2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canımm hepımızde var bıraz kaygı aslında ama
ben mesela 10 gun kadar once bı kanama yasadımkı bacakalrımdan aktı okadar diim ama
ebbek gayet ıyıydı..rahımde kanama alanı bıle yoktu
koruyan allah koruyor cnm yıyecek ekmeği varsa bişeycik olmaz ama
boyle bır ımtıhan yasayacaksakda bısey gelemz elımızden
okadar acızızkıı bısey yapamadımm dusunsene okuldaydım sadece dua ettim
onun ıcın aklına gelınce kotu seyler oyle dusunup rahatlat kendını cnm

Ben bu rengi,kırmızısı ve siyahını aldımm fiyatıda 30 tl
Hem işyerinde hemde günlükte giyiyorumm
Dar paça olmasıda hem spor yapıyor hem spor klasik oluyor

Markası ne ki bunun:) bende hangi beden alacagimi bilmiyorum normalde 40bden giyiyorum en kilolu zamanımda hamile kaldım :) daha da hiç bakmadım netten bakıyorum sadece ama rahatsızim almam lazım bı an önce bisiler şişkinlik yokken çok belli değilde özellikle akşamları zor oluyo sizce hangi beden almaliyim

günaydın güzel mayıs anneleriiiii:)yazılanları okuyorum da hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,heyecanlar,kaygılar,rahatsızlıklar ama kocaman kocaman mutluluklar....Allahım sana şükürler olsun...

ben de rüyamda erkek bebk gördüm,ismini de Denizhan kouyordum ne alaka hiç anlamadım,bu isim hiç yok aklımda,kız olursa Melisa koymayı düşünüyorum,erkek olursa da Doruk...

Yarın doktor randevum var,yaşasın bebeğimi görücem:):)

çalışanlara da ev hanımlarına da işlerinde kolaylıklar diliyorum....

arkadaşlar bence giyin deneyin çünkü ben başta lcw dan aldım
ancak bnm boyum uzun olduğundan bedende bordanda sorun yaşıyorum
sonra livaa marka tayt aldım harika rahat yokmuş gibi
ayrıca sadece göbeğiniz büyüyecek diye birşey yok
o yüzden alayım 9 ay giyerim diye doldurmayın lazım oldukça alın bedeninizinde değişme ihtimalini unutmayın

aa supermıs cok guzelmıs cnm ben bunlardan bakayım ozaman
hem iştede giyilir:)

canım nerden almıştın bu pantolonu ?

lcw aldım kızlar
Ben 38 beden aldım, kırmızıyı ilk aldım sonrasında rahatlık ve kullanış açısından iyi olunca diğer renkleride aldım
Malum bölgede duruyor ordan sonra lastik başlıyor oyüzden büyük almadım bilmiyorum ilerde kullanabilirmiyim
Ama doğumdan sonra kullanırım en azından oyüzden koca koca almadım

İnşallah canım ya.. hayırlısıyla şöyle kıpırtılarını hissetsek ne güzel olur.

Peki bedenleri normal standartlardami yoksa genişmi normalden lcw nin buyuk oluyo genelde heralde

Bu pantolonlara bende bakmıştım lcw de lacivert ve siyahı vardı denemeye halim yoktu o gün...Ama yarın kontrolden sonra almayı düşünüyorum inşallah bende :)

Peki bedenleri normal standartlardami yoksa genişmi normalden lcw nin buyuk oluyo genelde heralde

Ben normalde 40 giyiyorum canımm
Hamilede 38 aldım kii belli bir süreden sonra çeke çeke yürüyorum
Şu aşamada büyük almadım zaten kısmetse göbeğimin çıktığında(!) -ki şuan hiç yok yaa) opak çorap içime,tayt-üstüne uzun kazaklar-altına bot,çizme,ugg gibi giyinmeyi düşünüyorumm
Ve pantolon neysede, üste böyle bebekli, yumurtali figürleri sevmiyorum, sadece bedenimden biraz büyük alırım normal alırım hamile reyonundan değil

Son düzenleme:

uyku tulumunu almayı dusunuyorum ama kalıtesı nasıldır acaba

bencede şirinler mirinlerde heleki su zmanda çok abartı
ama bende aynı fikirdeyim doğum sonrasıda giyebileceğim şeylere bakıyorum hep
allahtan moda da bol salaş şeyler :)

Bende 1hafta 10 gun oncesine kadar nie benim karnım çıkmadı die dolaşıyordum ama şimdi aksama doğru baya rahatsızlık hissediyorum çıkan bisi yokda yine çok şişkinlik oluyo heralde düğmeler acik geziyorum:)) ben dar paçayı fln çok sevmiyorum rahat olursa belki ama çok dar seyler sıkıyo beni

ben ağuststa evlendim düğün için de 10 kilo vermiştim..zaten tüm pantolonlarım büyük geliyordu. o yüzden şimdi onları hala rahat giyiyorum hatta kemer takıyorum..benim sıkıntım öğretmenim ve müdür okulda illa önden ütülü kumaş pantolon istiyor..ben kumaş olmasa da hepsini önden ütüleyip kandırmaya çalışıyorum ama sanırım lcw de bu pantolonların kumaşı da vardı..bir de kot olanları vardı..ama ben daha erken diye düşünüyorum..hele çalışmıyor evdeyseniz giyin pijamaları yatın aşağı bence:)

tabi güzelim evde rahat hiç bişey yapamazsan eşinin eşortmanlarını giyersinde
işte çalışınca çok zor ben bi giydiğimi o hafta asla yeniden giymezdim
şimdimi ? Giyindiğime şükretsinler diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…