2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet guzelmis ama salasmi nası sutyende sıkı olucak benimkisi salip gitmiycek

yok cnm altında geniş bant lastiği var ve penye olmasına ramen diri

peki bişe sorcam bu sutyen uçları belli ediyor mu yani dışarıda rahatlıkla giyilebilir mi?

cnm göğüs uçlarına bağlı birazda mesela normalde belli olmuyo
ama geçen çok üşümüştüm ve dar badi vardı hafif belli olmuştu
ancak normal penyelere göre daha diri ve kalın

Kızlar bir de sorum olacak ben yaklaşık 2 haftadır hiç sulu yemek yiyemiyorum..düşüncesi bile beni alt üst ediyor..ve en çok üzüldüğüm peynir ve yumurtadan tiksindim..mutfağa girip yemek yapamıyorum ve yapabilecek kimsem de yok yakında..gerçi yapsalar yiyebilir miyim onu da bilmiyorum..bebeğimin kafası çalışmayacak diye üzülüyorum acaba benim gibi olan varmı?

şuan sadece 1 siyah pantolonum var o bana oluyo başka da bişey olmuyo.. arada elbise falan giyip durumu kurtarmaya çalışıyorum ama pantolonum bana üniforma gibi oldu walla... biz eğitim birimi olduğumuzdan diğer sağlık çalışanları gibi beyaz forma da giymiyoruz... haftanın 5 günü yaşasın siyah pantolonum

bir 15 mayıs annesi daha . gerçi biizm ufaklıklar acele edip yada gecikmezlerse

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız bakalım?? Dün gece rüyamda yine bebişimi gördüm.. Çok güzel duygular hissettim. Kucağımdaydı, tombiş tombişti ve çıplacıktı :) diyorum ki böyle aldım kucağıma ama inşallah işemez :))) Hala rüyanın etkisindeyim, gerçek gibiydi... çok güzel bir duyguymuş rüya olsa bile..

hanımlar gunydın ..norlu bana akıl verın ben cok kotuyum asermler gecmıor aynı hızla devma edıyor. hıc bıse yıyemıorm yumurta sut yogurt bunlardn tıksındım gormek bıle maf edıor benı cevız yıyordum ılk baslarda artık onuda yıyemıorm et tavuk balık aslla yıyemıorm ne yıcem ben nasıl gelıscek bu cocuk bılmıorm hıc cok uzuluyrm ..

cnm bende aynıyım 3 ayımız bıtecek nerdeyse ama yarrlı hıc bıse yıyemıorm gercı zarrlı bıseylerde yemıorm ama..yumurta sut yogrt peynr et tavuk balık asllaa yıyemıorm yedıgm sadece corba suyu bıle zorla ıcıyrm asırı aserme oldu bende ve gecmıor

bencede şirinler mirinlerde heleki su zmanda çok abartı
ama bende aynı fikirdeyim doğum sonrasıda giyebileceğim şeylere bakıyorum hep
allahtan moda da bol salaş şeyler :)

Aynen ama yakışana yakışıyor ayrı bir şirin duruyor, ben kendime yakıştıramıyorumm tercih meselesi tabii canım
Bende bol salaş şeyler giyerim, ki günlük hayatta bol bol pantalonlar eşofmanlar giyerim annem evlendin cocuk sahibi olacaksınn ergen gibi dolanma ortalarda kadın gibi kadın ol der

Akşamları sormaa gazdan patlıcakkk piknik tüpü gibi oluyorum
Bende dar paçayı pek severim çünkü herşekilde kullanabiliyorum
Bir topuklu bir gömlek klasikk
Bir spor ayakkabı bir tshirt spor
Ve bol paçalar streç olmuyor
Daha sert kumaşlar gibi geliyor bana

Allahım aynı dert bende de var..bazen açlıktan ağlıyorum ama elimden bir şey gelmiyor..Söylediğin her şeyden ben de tiksindim..Umarım br an önce geçer..

Rabbim bizlere bağışlasın inş.

Allahım aynı dert bende de var..bazen açlıktan ağlıyorum ama elimden bir şey gelmiyor..Söylediğin her şeyden ben de tiksindim..Umarım br an önce geçer..

işlhh yaa 6 kılo verdım hala da gıdıor cok zormus ama bole seyelr ırsı olurmus bızım aılede 9 ay suruyor kadınlarn eger onalra bezedıysem yandım

bir 15 mayıs annesi daha . gerçi biizm ufaklıklar acele edip yada gecikmezlerse

bendee bendeee :)))

benim doktorum kusma işine çok karşı, premesis diye bir ilaç verdi bana, sabah kalktığımda vücut dengesizlik yaşıyor, midem kalkmak istiyor ama bişey engelliyor :) yarın kontrolümüz var çok şükür, son 24 saat :)
kıyafetlerden konu açılmış, bende yrn kontrolden sonra bayramda giymek için hamile pantolonu almayı düşünüyorum bakalım Allah izin verirse.
aaa bişey daha, dün gece rüyamda biri diyoduki bana, hayal meyal hatırlıyorum, bebeğinin ismini Mahmut İbrahim koy diyordu :) Mahmut istediğim isim ama İbrahim aklımda yoktu. bakalım cinsiyetimiz ne olacak tabiiii :)

öğle arası bulantılar tavan yapıyor. allahtan eşimle aynı yerdeyiz de o biraz olsun yardımcı olabiliyor. işyerinde yemekhaneden tiksinen arkadaşlar neler yiyorsunuz öğle arası?

öğle arası bulantılar tavan yapıyor. allahtan eşimle aynı yerdeyiz de o biraz olsun yardımcı olabiliyor. işyerinde yemekhaneden tiksinen arkadaşlar neler yiyorsunuz öğle arası?

bugüne kadar simit yiyordum ama bugün ondan da tiksindim..fıstık badem kuru üzüm yedim az önce..bir de yanımda elma ve çubuk kraker var bugün onlarla idare edeceğim..akşam ne yiyeceğimi ise hiçççç bilmiyorum.

üzülme, çoğumuz böyleyiz galiba. sevdiğim pek çok yiyeceği aklıma dahi getirmek istemiyorum. özellikle regl periyoduna denk gelen zamanlar daha çekilmez oluyor sanırım.

bence olması gereken beslenmeye uyamamak hamileyi strese sokmamalı, yoksa perişan oluruz, bebeği de üzeriz. zorla güzellik olmaz, herşey olduğu kadar.

günler geçtikçe herşey düzelecek, yoluna girecek. beynimiz, vücudumuz bu yeni düzene alışmaya çalışıyor ve kolay değil. karamsar olma...

Allah yardımcınız olsun canlarım yaa.. çok zor geçiyor sizin güneriniz sanırsam.. bende de şişlik ve iştahsızlık var ama bulantı yok diye ne olsa yiyorum walla.. zorluyorum yiyim diye de..

çalıştığım işyerinde yemekhane ben hamile kalmadan çok önce kapandı. harika çorbalar ve salatalar yapılıyordu, yazık oldu kahvaltımı 10'dan sonraya sarkıtıp öğleden sonra aklıma ilk gelen yiyeceği sipariş ediyorum. o an yeryüzünde tüketebileceğim tek yiyecekmiş gibi bekliyorum :) sabah ve öğle arası mide durumları kötüleşmeye başladığından öğün atlamadan hep tok kalarak kendimi kurtarıyorum. ek olarak eti cin ve grisini ikilisini bir ondan bir bundan yiyerek akşamı buluyorum, sonra doğru eve :)

allah sabır versin hepimize ya. ben kantine soğuk sandviç yaptırıyordum ondan da tiksinti geldi. ne güzel kesilmişti 2 gündür bulantılar. sanırım izin alıp eve gidicem. sıkıştım tuvalete gidemiyorum çünkü tuvalette midemi bulandırıyor hatta kusturuyor.

bizim işyerinde hiç yemekhane yok zaten.. ocak bile yok yemek getirsek ısıtamıyoruz yani.. ya kahvaltıyı geç yapıyorum bazen kocam gelip alıyor yemeğe götürüyo bazen de yemek istiyorum ama urfa da çok yemek çeşidi yok ne yazıkki hep kebap hep kabap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…