- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.181
evet guzelmis ama salasmi nası sutyende sıkı olucak benimkisi salip gitmiycek
peki bişe sorcam bu sutyen uçları belli ediyor mu yani dışarıda rahatlıkla giyilebilir mi?
şuan sadece 1 siyah pantolonum var o bana oluyo başka da bişey olmuyo.. arada elbise falan giyip durumu kurtarmaya çalışıyorum ama pantolonum bana üniforma gibi oldu walla... biz eğitim birimi olduğumuzdan diğer sağlık çalışanları gibi beyaz forma da giymiyoruz... haftanın 5 günü yaşasın siyah pantolonum
Kızlar bir de sorum olacak ben yaklaşık 2 haftadır hiç sulu yemek yiyemiyorum..düşüncesi bile beni alt üst ediyor..ve en çok üzüldüğüm peynir ve yumurtadan tiksindim..mutfağa girip yemek yapamıyorum ve yapabilecek kimsem de yok yakında..gerçi yapsalar yiyebilir miyim onu da bilmiyorum..bebeğimin kafası çalışmayacak diye üzülüyorumacaba benim gibi olan varmı?
bencede şirinler mirinlerde heleki su zmanda çok abartı
ama bende aynı fikirdeyim doğum sonrasıda giyebileceğim şeylere bakıyorum hep
allahtan moda da bol salaş şeyler :)
Bende 1hafta 10 gun oncesine kadar nie benim karnım çıkmadı die dolaşıyordum ama şimdi aksama doğru baya rahatsızlık hissediyorum çıkan bisi yokda yine çok şişkinlik oluyo heralde düğmeler acik geziyorum:)) ben dar paçayı fln çok sevmiyorum rahat olursa belki ama çok dar seyler sıkıyo beni
hanımlar gunydın ..norlu bana akıl verın ben cok kotuyum asermler gecmıor aynı hızla devma edıyor. hıc bıse yıyemıorm yumurta sut yogurt bunlardn tıksındım gormek bıle maf edıor benı cevız yıyordum ılk baslarda artık onuda yıyemıorm et tavuk balık aslla yıyemıorm ne yıcem ben nasıl gelıscek bu cocuk bılmıorm hıc cok uzuluyrm ..
canımm hepımızde var bıraz kaygı aslında ama
ben mesela 10 gun kadar once bı kanama yasadımkı bacakalrımdan aktı okadar diim ama
ebbek gayet ıyıydı..rahımde kanama alanı bıle yoktu
koruyan allah koruyor cnm yıyecek ekmeği varsa bişeycik olmaz ama
boyle bır ımtıhan yasayacaksakda bısey gelemz elımızden
okadar acızızkıı bısey yapamadımm dusunsene okuldaydım sadece dua ettim
onun ıcın aklına gelınce kotu seyler oyle dusunup rahatlat kendını cnm
Allahım aynı dert bende de var..bazen açlıktan ağlıyorum ama elimden bir şey gelmiyor..Söylediğin her şeyden ben de tiksindim..Umarım br an önce geçer..
bir 15 mayıs annesi daha . gerçi biizm ufaklıklar acele edip yada gecikmezlerse
öğle arası bulantılar tavan yapıyor. allahtan eşimle aynı yerdeyiz de o biraz olsun yardımcı olabiliyor. işyerinde yemekhaneden tiksinen arkadaşlar neler yiyorsunuz öğle arası?
hanımlar gunydın ..norlu bana akıl verın ben cok kotuyum asermler gecmıor aynı hızla devma edıyor. hıc bıse yıyemıorm yumurta sut yogurt bunlardn tıksındım gormek bıle maf edıor benı cevız yıyordum ılk baslarda artık onuda yıyemıorm et tavuk balık aslla yıyemıorm ne yıcem ben nasıl gelıscek bu cocuk bılmıorm hıc cok uzuluyrm ..
bugüne kadar simit yiyordum ama bugün ondan da tiksindim..fıstık badem kuru üzüm yedim az önce..bir de yanımda elma ve çubuk kraker var bugün onlarla idare edeceğim..akşam ne yiyeceğimi ise hiçççç bilmiyorum.
öğle arası bulantılar tavan yapıyor. allahtan eşimle aynı yerdeyiz de o biraz olsun yardımcı olabiliyor. işyerinde yemekhaneden tiksinen arkadaşlar neler yiyorsunuz öğle arası?
çalıştığım işyerinde yemekhane ben hamile kalmadan çok önce kapandı. harika çorbalar ve salatalar yapılıyordu, yazık oldukahvaltımı 10'dan sonraya sarkıtıp öğleden sonra aklıma ilk gelen yiyeceği sipariş ediyorum. o an yeryüzünde tüketebileceğim tek yiyecekmiş gibi bekliyorum :) sabah ve öğle arası mide durumları kötüleşmeye başladığından öğün atlamadan hep tok kalarak kendimi kurtarıyorum. ek olarak eti cin ve grisini ikilisini bir ondan bir bundan yiyerek akşamı buluyorum, sonra doğru eve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?