- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.201
allah sabır versin hepimize ya. ben kantine soğuk sandviç yaptırıyordum ondan da tiksinti geldi. ne güzel kesilmişti 2 gündür bulantılar. sanırım izin alıp eve gidicem. sıkıştım tuvalete gidemiyorum çünkü tuvalette midemi bulandırıyor hatta kusturuyor.
size bişey sorucam.. eşinizle birlikte oluyor musunuz? biz korkuyoruz da
Biz haftada 1 kere birliktelik yaşıyoruz
Oda rica minnet doktora yalvara yalvara, doktorda haftada 1 kere olmak kaydıyla diyerekten izin belgesini verdi
Allahım ne kadar tuhaf bebiş olsun diyee hergün çalış, bebiş olunca tık kess
Sanirim birisi hamile yastigini sormustu,ben internetten aldim,bana gore harika bir sey,uyku problemim kalmadi wc ye kalkmak disinda cok rahat uyuyorum,tavsiye ederm
ya korunma korkusu olmadan eşler bayram edıcek ama bebısler ızın vermıyor:)
bıze ıkı doktor yasak degıl demesıne ragmen ben gecen haftaya kadar esıme ızın vermedım
agrı halsızlık sımdılerde daha hafıf ama bebege bısey olcak korkusu ne yapsakta ıcımızden gıtmıyor
haftada bır ıyı hısettıgım gunlerde olmalı bencede kızlar..
yuzu koyun yatmayı cok severım hamıle oldugumu ogrendıgım gunden berı yan yatıyorum
o yastıkla rahat ederım dıye dusunuyorum cevap ıcın cok tesekkurler canım ben bı su yastıgı arastırıp alayım en ıyısı :)
Kızlarr hamileliğinizi eşlerinize nasıl söylediniz? Nasıl tepki verdii? (Benimkinde ilk algılıyamadıı sadece şaka mı yapıyorsun diyip durdu-sonrasında şimdi ben baba mı olacağım diyip durdu)
Veya yakınlarınızz kayınvalide veya anneniz? (Annem hadi hayırlısı olsun dedii bana heyecanlandığını cok belli etmedi ama kuzenimle konuşuncaa cok garip oldum, acaip bir duyguymuş demişBabama annem söylemişş, babam beni ilk aradığında acamamıştımm-karnım cıkınca nasıl olur bilmem Kayınvalidem çok oralı olmadı-hamileliğimi duydu şu haftaya kadarda daha da aramadı bende artık aramıyorum )
arada hamıle olmadan öncede varcı bende kalca ustune bı agrı gırıyor sonra gecıyor neden oluyor bende bılmıyorum ..Kızlar slm,bugün yoğunluktan giremedim foruma hiç,ya benim kalçama ağrılar girip duruo,iğne gibi,kramp gibi,böle bişi olan var mı neden acaba?cuma günü doktoruma da sorucam ama çok merak ediorum
ben bugun yemekteyken sag taraftan seyirme oldu yine
bir sure sonra tekrarladi
iki kere oldu nasil mutlu oldum
cok hos briseydi
Kızlar çocuga müzik dinletiyorum sanırsam ben artık kafayı sıyırmaya aday oldum :))))) duymaz dıyorlar ama ben duyduğuna inanıyorum :)))
cok guzeller sporcu südyenlerı gıbı dha oncek ullanmıstım onları sporda cok rahattıBAZI MODELLERDE BÜYÜK OLABİLİYO AMA NORMAL SAYILIR
BUARADA SÜTYEN OLARAK DA BUNA GEÇTİM HEM İLERDE EMZİRME OLARAKTA KULLANIOLIYO
ARKASIDA YARIM BADİLER GİBİ KAPALI ÇOK RAHAT
Bebefox Krovaze Emzirme Sütyen - e-bebek.com
canım bende et urunu 10 gundur yıyemıyorum dun annemdeydım anne yemegı dıyemı ne anlamadım yedımKızlar bir de sorum olacak ben yaklaşık 2 haftadır hiç sulu yemek yiyemiyorum..düşüncesi bile beni alt üst ediyor..ve en çok üzüldüğüm peynir ve yumurtadan tiksindim..mutfağa girip yemek yapamıyorum ve yapabilecek kimsem de yok yakında..gerçi yapsalar yiyebilir miyim onu da bilmiyorum..bebeğimin kafası çalışmayacak diye üzülüyorumacaba benim gibi olan varmı?
bu birlikte olma korkusu bende de var kızlar doğru bilgi nedir acaba ?
kızlar bebeğinizi sağda mı solda mı issediyorsunuz? ben bugün sol tarafımda çok bariz bir şekilde hissediyorum..acaba çırpınıyor mu ki:))
kızlar bebeğinizi sağda mı solda mı issediyorsunuz? ben bugün sol tarafımda çok bariz bir şekilde hissediyorum..acaba çırpınıyor mu ki:))
cnm dktor tahmınlerı var ır ıkı arkadasta ama tabı henuz keın degıl hepımız sabırsızlıkla beklıyoruzgünaydın güzel anneler
nasılsınız bakalım
bebişinin cinsiyetini öğrenen yok mu yaaaa
ben çok merak ediyorum :18:
şimdi netten yeni doğan bebek resimlerine baktım ay ne çirkin oluyorlar öyle yaa
bır yerı atlamıssın amaa esınden önce benı aramıstınnnben zatı beklıyordum korunmayı bıraktıgım ılk hafta halszılık kasık agrıları basladı bende
tatılde oldugumdan testı doner donmez regl 1 gun gecınce yaptım
daha cok basında öğrendım yanı annemde sonucu alırken yanımdaydı hemsıre pozıtıf dıyınce yanı hamılemıyım dıye ben saskın saskın sorarken
annem tum kardeslerımı arayıp hamılelıgımı ılan ettı :) sonra alısverıse gıttık kasıyer kıza bılıyormusn kızım hamıle dıyor aklı basından gıtmıs aldıklarını kasada unuttu annem
sonra aksam esıme soylıcektım ılkdefa gec geldı megerse ısyerınde kavga etmıs
baba olucagını soyledıgımde sadece ben babamı olcam dıye sırıtıp durdu :)
esımın aılesı kısır gelın muamelesı yapıyordu onlara kalp atısından sonra haber verdık
ama kayınpeder hala benı aramadı cok ıstıyordu guya bebegı esım dıyınce bı cıglık attı okadar kaynana kayınlar eltıler
1 tanesı harıc arayıp tebrık etmedı ee zamanında az ağlatmamıslardı benı cocuk ıcın sımdı sus pus oldular işte ..
ben solda sureklıbı agrı bı sertlık hıssedıyorumkızlar bebeğinizi sağda mı solda mı issediyorsunuz? ben bugün sol tarafımda çok bariz bir şekilde hissediyorum..acaba çırpınıyor mu ki:))
merabalar hanımlar. aranızda ingilizce bilenlere bi site önericem. babycenter. hamilelik bebek gelişimi ile ilgili harika makaleler yazılar ve ayrıca burası gibi forum var. ben ordada may2013 birth club'a üyeyim. orda cinsiyet tahmini ile ilgili şeyler paylaşmışlardı. belki aranızda bilenler vardır. kabartma tozu testi :) bir kaşık kabartma tozunu bi kaba koyuyosunuz ve üzerine idrarınınzı döküyosunuz. eğer çok sallanmış kola gibi köpürürse erkek köpürmezse kız demekmiş :)ben denedim çok fena köpürdü :) ama çin takvimi de kız diyo bana. bunlar tabi işin şakası sağlıklı olsun da başka bişi istemem. ama rüyamda geçen gün çok güzel bi kız bebek gördüm çok güzeldi..
tamam nilaycim bizim cinsiyetler kesinlikle farkli
benim agri soldan hep
senin sagdan
diger syeler de farkli
sen ne zaman gidicen doktora ogren bir cinsiyeti de ben de yorum yapayim kendime
cnm dktor tahmınlerı var ır ıkı arkadasta ama tabı henuz keın degıl hepımız sabırsızlıkla beklıyoruz
bır yerı atlamıssın amaa esınden önce benı aramıstınnn
ben solda sureklıbı agrı bı sertlık hıssedıyorum
merak degil mi onu da denedim simdi
hic ama hic kopurmedi
cin takvimi KIZ
rus takvimi KIZ
ultrason resmi KIZ
karbonat testi KIZ
eee benim bebis erkek olursa sasiricam ben alistirayim kendimi prensesim geliyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?