2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hepimizin bir diğerine göre yaşadığı artı ve eksi var demek ki. ben de izin almaktan yana sorun yaşıyorum, çünkü katta tek çalışan benim ve kimse işimi devralamıyor. ancak tek olduğumdan tuvalet biraz daha bana özelmiş gibi kalıyor. çamaşır suyu ve kolonya en iyi arkadaşlarım burda

size bişey sorucam.. eşinizle birlikte oluyor musunuz? biz korkuyoruz da

ya korunma korkusu olmadan eşler bayram edıcek ama bebısler ızın vermıyor:)
bıze ıkı doktor yasak degıl demesıne ragmen ben gecen haftaya kadar esıme ızın vermedım
agrı halsızlık sımdılerde daha hafıf ama bebege bısey olcak korkusu ne yapsakta ıcımızden gıtmıyor
haftada bır ıyı hısettıgım gunlerde olmalı bencede kızlar..

Sanirim birisi hamile yastigini sormustu,ben internetten aldim,bana gore harika bir sey,uyku problemim kalmadi wc ye kalkmak disinda cok rahat uyuyorum,tavsiye ederm

yuzu koyun yatmayı cok severım hamıle oldugumu ogrendıgım gunden berı yan yatıyorum
o yastıkla rahat ederım dıye dusunuyorum cevap ıcın cok tesekkurler canım ben bı su yastıgı arastırıp alayım en ıyısı :)

bu birlikte olma korkusu bende de var kızlar doğru bilgi nedir acaba ?

ben zatı beklıyordum korunmayı bıraktıgım ılk hafta halszılık kasık agrıları basladı bende
tatılde oldugumdan testı doner donmez regl 1 gun gecınce yaptım
daha cok basında öğrendım yanı annemde sonucu alırken yanımdaydı hemsıre pozıtıf dıyınce yanı hamılemıyım dıye ben saskın saskın sorarken
annem tum kardeslerımı arayıp hamılelıgımı ılan ettı :) sonra alısverıse gıttık kasıyer kıza bılıyormusn kızım hamıle dıyor aklı basından gıtmıs aldıklarını kasada unuttu annem
sonra aksam esıme soylıcektım ılkdefa gec geldı megerse ısyerınde kavga etmıs
baba olucagını soyledıgımde sadece ben babamı olcam dıye sırıtıp durdu :)
esımın aılesı kısır gelın muamelesı yapıyordu onlara kalp atısından sonra haber verdık
ama kayınpeder hala benı aramadı cok ıstıyordu guya bebegı esım dıyınce bı cıglık attı okadar kaynana kayınlar eltıler
1 tanesı harıc arayıp tebrık etmedı ee zamanında az ağlatmamıslardı benı cocuk ıcın sımdı sus pus oldular işte ..

Kızlar slm,bugün yoğunluktan giremedim foruma hiç,ya benim kalçama ağrılar girip duruo,iğne gibi,kramp gibi,böle bişi olan var mı neden acaba?cuma günü doktoruma da sorucam ama çok merak ediorum
arada hamıle olmadan öncede varcı bende kalca ustune bı agrı gırıyor sonra gecıyor neden oluyor bende bılmıyorum ..

ben bugun yemekteyken sag taraftan seyirme oldu yine
bir sure sonra tekrarladi
iki kere oldu nasil mutlu oldum
cok hos briseydi

bugun uyandııgmda ılkdefa bu kadar kuvvetlı bende hıssettım karnım sankı ıçe doğru gomuldu bısey hareket ettı
2 haftadır hafıf seğirme hıssedıyordum ama bu cok bariz bellıydı

Kızlar çocuga müzik dinletiyorum sanırsam ben artık kafayı sıyırmaya aday oldum :))))) duymaz dıyorlar ama ben duyduğuna inanıyorum :)))

bende inşallah biraz göbiş büyüsün kuranı kerim dinleticem yavrum imanlı ahlaklı Allahını bılen bırı olsun inşallah .
bı arkadas ıngılızce dınletmıstı cocugu o dili anadılı gıbı akıcı konusuyor arada yabancı dıllerden mıx mı yapsak :)

cok guzeller sporcu südyenlerı gıbı dha oncek ullanmıstım onları sporda cok rahattı
bır kactene alsammı :)

canım bende et urunu 10 gundur yıyemıyorum dun annemdeydım anne yemegı dıyemı ne anlamadım yedım
ılk uc ay anneden dırek beslenmıyor cocuk anne kendı ıcn yemesı gerekıyor bosalan vıtamın depoları ıcın bu yuzden rahat ol

bu birlikte olma korkusu bende de var kızlar doğru bilgi nedir acaba ?

dogrusu doktor yasak degılse cok sık olmamak kaydıyla bırlıkte olmak ..

kızlar bebeğinizi sağda mı solda mı issediyorsunuz? ben bugün sol tarafımda çok bariz bir şekilde hissediyorum..acaba çırpınıyor mu ki:))

merabalar hanımlar. aranızda ingilizce bilenlere bi site önericem. babycenter. hamilelik bebek gelişimi ile ilgili harika makaleler yazılar ve ayrıca burası gibi forum var. ben ordada may2013 birth club'a üyeyim. orda cinsiyet tahmini ile ilgili şeyler paylaşmışlardı. belki aranızda bilenler vardır. kabartma tozu testi :) bir kaşık kabartma tozunu bi kaba koyuyosunuz ve üzerine idrarınınzı döküyosunuz. eğer çok sallanmış kola gibi köpürürse erkek köpürmezse kız demekmiş :)ben denedim çok fena köpürdü :) ama çin takvimi de kız diyo bana. bunlar tabi işin şakası sağlıklı olsun da başka bişi istemem. ama rüyamda geçen gün çok güzel bi kız bebek gördüm çok güzeldi..

cnm dktor tahmınlerı var ır ıkı arkadasta ama tabı henuz keın degıl hepımız sabırsızlıkla beklıyoruz
bır yerı atlamıssın amaa esınden önce benı aramıstınnn
kızlar bebeğinizi sağda mı solda mı issediyorsunuz? ben bugün sol tarafımda çok bariz bir şekilde hissediyorum..acaba çırpınıyor mu ki:))
ben solda sureklıbı agrı bı sertlık hıssedıyorum

tamam nilaycim bizim cinsiyetler kesinlikle farkli

benim agri soldan hep
senin sagdan
diger syeler de farkli
sen ne zaman gidicen doktora ogren bir cinsiyeti de ben de yorum yapayim kendime

okur okumaz bende denedim:)))) bayaa köpürdü benimde :) çin takviminde erkek, rus takviminde kız çıkıyor, bakalım hangisi tutacakk

tamam nilaycim bizim cinsiyetler kesinlikle farkli

benim agri soldan hep
senin sagdan
diger syeler de farkli
sen ne zaman gidicen doktora ogren bir cinsiyeti de ben de yorum yapayim kendime

işte dıyorum senın kız benım erkektersı olsa da cok guzel ama kısmet tabi

cumartsı gıdıcem cnm ama soylemeyecek galıba doktorum 16.hafatda soyler kesın pff soylese ne kadar guzel olur

merhaba güzel anneler bebekleri hissediyoruz yazmışsınız daha erken değilmi benmde 7. haftam bende 2 hafta sonra hissedicekmiyim yani çok heycanlandım şimdi benim arkadım 5 aylıkken yeni hissetti sizinkiler erkenci:)

merak degil mi onu da denedim simdi
hic ama hic kopurmedi

cin takvimi KIZ
rus takvimi KIZ
ultrason resmi KIZ
karbonat testi KIZ

eee benim bebis erkek olursa sasiricam ben alistirayim kendimi prensesim geliyorrrrr

ay nasıl unuturum haber verdıgım ılk kısı sendın canım

Hadii birbirimize tahminde bulunalım Önce sağlıklı olsun her biri Hadiii eğlencee
Bencee;

gulsevdam; kız
snowflaken kız
GOKCHE erkek
every erkek hissediyorum ama senin kararsızlığında kararsız bırakıyor, ilk gebeliğini söylediğinde erkek hissettim seninkini oyüzden erkek diyorum
MELEK04 erkek
pinarturhan kız

aklıma geldikce nickleri gördükce paylaşırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…