2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
alıstır ben erkege alıstım ıkıncılere kısmet artık

tabi bu isler belli olmaz ama hersey kiza cikiyor

ikili testteki ultrason resmine gore cinsiyet tahmini yapiliyo sen baktin mi hic
ben baktim seninkine ama bebisin bir ayagini yukari kaldirmis kapamis gibi o cikintiyi tam yemelik duruyor goruntusu
ben resmi alinca bebek isteyenler topicindekilere gostericem onlar yorumlayacaklar

ben hep kızım olsun ısterdım daha evlenmeden
ve bır ruya gordum yengem hamılyken pembe ıkı gul bırı dıgerınde daha kucuk daha sonra yanında cıkıyor
yengemın kızı olcak az kaldı doguma ve aramıda 5 ay va r bende hamıleyım kızım olcak gıbı gelıyor bana
ama ıcıme doğan ıse erkek esım asırı erkek ıstıyor bu ıstegı benı kızdırsada bakalım ıkısı arası bısey cıkmasında

ya benım ıcıme hıc bısey dogmuyor sızler ıcın bu yuzden tahmınde bulunamıcam :)

işte dıyorum senın kız benım erkektersı olsa da cok guzel ama kısmet tabi

cumartsı gıdıcem cnm ama soylemeyecek galıba doktorum 16.hafatda soyler kesın pff soylese ne kadar guzel olur

canım senin gözün ultrasonda olsun bence erkekse 11 haftalıksın büyük ihtimalle görürsün..ben 11 haftalıkken oğlumu çok net görmüştüm.

ayyy sen ne dıyorsun inşallah inşallahhh saglıksıylaaa

yookk bakmadım saol baktıgın ıcın ayy kapamıs yoksa kızmı
canım senin gözün ultrasonda olsun bence erkekse 11 haftalıksın büyük ihtimalle görürsün..ben 11 haftalıkken oğlumu çok net görmüştüm.

ben anlamıyorumkien son gıttıgımızde doktor elıyle gosterıyor bak bu burnu bu kulakları fln dıye bende kafa sallıyorum goruyormusun dedi hayır dedimama esım hepsını gormus ben heyecanan bos bakıyorum

Benimde içime doğduğundan değilde öyle hissediyorum iştee
Snowflaken çok kız istiyor oyüzden belki kız doğdu içime
Sende kız annesi olacaksın gibi, kibar ve ılımlı yaklaşıyorsun
Rabbim gönlümüzdekini ruhen,bedenen,fiziken sağlıklı versin

pekbicici ya benimki hadi bana da bi tahminde bulun:)

pekbicici ya benimki:)

ay canım guzel sozlerın ıcın cok sağol
duan için yürekten aminnnnnnn diyorum

Benim de 2. çocuğum olacak,bi bebeğimiz var 4 yaşında abi oldu artık :) bu içime kız diye doğuyor ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin,hayırlı evlatlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize,cinsiyet en son önemli olan :) kız da olsa erkek de olsa çok sevilecek :))

ne güzel, tahminler başlamış :) ben en başından beri erkek hissediyorum, ama tek çocuğum olacaksa kız olmasını çok isterim. eşim kız olsun istiyordu, şimdi erkek olacak diye pek bir emin ve istekli. takvimler, batıl inançlar, filan hep erkek. ama üst bedenim acayip şişti, karnımın etrafı simit gibi oldu ki innnceciktim hamile kaldığımda sanırım kız bebeklerde daha fazla görülüyormuş bunlar. periyod takvimim ve hamile kaldığımı tahmin ettiğim güne göre kız. bakalım ne olacak...........

bir de kk'da gördüğüm bir tahmin yolu var, çoğunluk başarılı gibi görünüyor: biliyorsunuz bebek karında yukarı çıkmaya başlayınca kahverengi bir çizgi oluşuyor. bende henüz yok gibi, sizde belirmeye başladıysa bir bakın. bu çizgi üzerindeki tüyler (ki hamilelikte tüylenme artıyormuş) yukarı doğru bakıyorsa bebek erkek, aşağı doğru uzuyorsa kızmış :)

kız bende cadı olduğumdan mı erkek :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…