2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya biz hamileler çok komiğiz dimi ille merak ediyoruz ne olacak ne olacak halbuki birkaç hafta sabredebilsek nasılsa görücez ama çatlıyoruz duramıyoruz inşallah hepimizin sağlıklı, hayırlı ve karakter olarak çok iyi anlaşabileceğimiz bebeklerimiz olur..amin..

sorma, sabretmek çok zor. pazartesi rutin testlerin sonucunu alacağım, o bile haftalar sonra gibi geliyor... evde kedilerim var, toksoplazmayı merak ediyorum. daha ne testler ne kontroller var üstelik mayıs'a kadar. sinir içindeyim de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum burdaki paylaşımlar iyi geliyor her zaman takip edemesem de...

canım hamileliklerin arasında fark varmı aynımı seyrediyor..

kizlar cok komik birsey oldu
ben hamileligimin ilk gununden beri bir teyzeden portakal alip duyuroum
ama sadece portakal alirken ona ugruyorum cunku dogal ve guzel gorunuyor onunkiler
size de bahsetmisimdir ben ilk gunden beri portakal ve portakal suyu aseriyorum
neyse 3 ay oldu gidiyorum surekli iki gune bir
bugun ben yine gidince portakal mi dedi evet dedim
hamile misin dedi ama beni gormuyor sadece yuzumu kapali manav, hani tahmin sadece portakal aldigim icin
evet nerden bildiniz dedim cok sasirdim
ben tum hamileligimde kilolarca portakal yedim baska birsey yiyemedim dedi
ve arkasindan oglun olacak dedi cok net
kesin oglan dedi rus teyzem
ben de sasirdim ogrenince soyle dedi

hadi hayırlısı bakalım,portakallaaarrrrr oğlanlaaaaarrrr :))

İlk kız geçti ama kararsız kaldımm :44::44:
Senin içinden ne geçiyor, anne hisseder derler mesela

teşekkür edrim , hamile olduğumu kime söylediysem herkes kız dedi , çin takviminde de kız çıkıyor haliyle bende kız gibi hissediyorum ama ya erkekse haksızlık mı ettim diyede düşünmüyo değilim.
Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bi şekilde versin miniklerimizi.

kız bende cadı olduğumdan mı erkek :):):)

Yok aşkolsunn öyle şey diyebilirmiyim :26:
Öyle hissettim bilmiyorumm senin nickini her okuduğumda erkek anası diye okuyorum
Rabbim sağlıkla versin kuzucuğunuu

İlk defa okudum,gördüm bunu
Hattaa sen kız kız derken bile
Erkek olcak seninki dedim durdum kendi kendimee
Bakalım tutacak mıı
Rabbim sağlıkla versin meleğiniii

pekı ya benım kı ya benımkı :) benım kını ne hissettın :)

Neden bilmiyorum sana bakınca direk kız geçti içimdenn
Rabbim gönlündekini sağlıkla versin canımm

Eli ayağı düzgün olsunn, hayırlı evlatların olsun canımm
Bakalım tutacak mııı

hanı bize cevap yok mu yaa :)

pekbicici amin canim
senin hislerin cok kuvvetli bakalim tutacak mi
yalniz topicce meraklardayiz anlasilan herkes cinsiyet uzerine konusuyor bu gunlerde

merhaba hanımlar bugün dr gittik , bebişimde iyi çok şükür kanamada oldukça azalmış dr 3 aya kadar gececek dedi, yatmaktan çok sıkılmıştım 1 ay ilk defa
arabayı kullandım biraz market gezdim iyi oldu

progestanı 2 tane düşürdü demir hapı yazdı
benimde içim rahatladı ,

ama 2 gündür midem bulanıyor kusmuyorum ama ara bulanıyor midem

sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah :)

kızlar sanırsam aranızda cinsiyetı en erken ben öğrencem:) pazartesi kontrol var belkı gösterır 14 haftaya başalıcam ınsallah pazartesi:) benım yaramaz solda doktor öyle demisti bakalım eger solda kı bebeğin cınsıyetı ne oluyor :)))

hanımlar sımdı gordum 9 haftalık 10 haftalık hamılelıgı olan bayanlar bebegının ne tarafta durdugunu bılıormus ve hareketlerını hıssedıormus benmkı 12 haftalık ama ben hcı fark etmedım nerde durdunu yada hareketlerını nasıl anlıorsunuz cok erken degılmı ..ben sadece arada kasıklarımda agrı hıssedıyrm

hanı bize cevap yok mu yaa :)

Yazdımm cevap görmedin mi canımm :44:
Kız geçti içimden

pekbicici amin canim
senin hislerin cok kuvvetli bakalim tutacak mi
yalniz topicce meraklardayiz anlasilan herkes cinsiyet uzerine konusuyor bu gunlerde

Teşekkür ederim every, bu konuda da %50-%50 zaten sonuççç:)
İlla ki birinde denk gelir ama dediğin gibi az bucuk doğru çıkar hislerim
Bakalım kimde doğru olacakk, öncelikle sağlık tabiii

cnm ben 4 haftalıkken hıssedıyordum ama sancı oluyordu ve lavobaya cıktıgımda rahatsıoz oluyordum kımse ınanmıyordu sag tarfımda dıyorm kımse ınanmıyordu dr.a gttık sagda gecenlerdede gece bı sancı ıle sag tarafımdan top gıbı bırsey ortaya gectı :d dedım hemen bızım kı yerını bulamadı bı trlu dun gıttım dr.a saga baktı bende dedım ortada o sagdan ortaya kaydı ınanmıyor nasıl hıssedebılıyorsun dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…