- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.241
ne güzel, tahminler başlamış :) ben en başından beri erkek hissediyorum, ama tek çocuğum olacaksa kız olmasını çok isterim. eşim kız olsun istiyordu, şimdi erkek olacak diye pek bir emin ve istekli. takvimler, batıl inançlar, filan hep erkek. ama üst bedenim acayip şişti, karnımın etrafı simit gibi oldu ki innnceciktim hamile kaldığımda sanırım kız bebeklerde daha fazla görülüyormuş bunlar. periyod takvimim ve hamile kaldığımı tahmin ettiğim güne göre kız. bakalım ne olacak...........
bir de kk'da gördüğüm bir tahmin yolu var, çoğunluk başarılı gibi görünüyor: biliyorsunuz bebek karında yukarı çıkmaya başlayınca kahverengi bir çizgi oluşuyor. bende henüz yok gibi, sizde belirmeye başladıysa bir bakın. bu çizgi üzerindeki tüyler (ki hamilelikte tüylenme artıyormuş) yukarı doğru bakıyorsa bebek erkek, aşağı doğru uzuyorsa kızmış :)
ya biz hamileler çok komiğiz dimi ille merak ediyoruz ne olacak ne olacak halbuki birkaç hafta sabredebilsek nasılsa görücez ama çatlıyoruz duramıyoruzinşallah hepimizin sağlıklı, hayırlı ve karakter olarak çok iyi anlaşabileceğimiz bebeklerimiz olur..amin..
Benim de 2. çocuğum olacak,bi bebeğimiz var 4 yaşında abi oldu artık :) bu içime kız diye doğuyor ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin,hayırlı evlatlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize,cinsiyet en son önemli olan :) kız da olsa erkek de olsa çok sevilecek :))
canım hamileliklerin arasında fark varmı aynımı seyrediyor..
kizlar cok komik birsey oldu
ben hamileligimin ilk gununden beri bir teyzeden portakal alip duyuroum
ama sadece portakal alirken ona ugruyorum cunku dogal ve guzel gorunuyor onunkiler
size de bahsetmisimdir ben ilk gunden beri portakal ve portakal suyu aseriyorum
neyse 3 ay oldu gidiyorum surekli iki gune bir
bugun ben yine gidince portakal mi dedi evet dedim
hamile misin dedi ama beni gormuyor sadece yuzumu kapali manav, hani tahmin sadece portakal aldigim icin
evet nerden bildiniz dedim cok sasirdim
ben tum hamileligimde kilolarca portakal yedim baska birsey yiyemedim dedi
ve arkasindan oglun olacak dedi cok net
kesin oglan dedi rus teyzem
ben de sasirdim ogrenince soyle dedi
Seninde erkek gibi hissettimmm
Bakalım kaçı tutacak
İlk kız geçti ama kararsız kaldımm :44::44:
Senin içinden ne geçiyor, anne hisseder derler mesela
kabartma tozumu karbonatmı anlamadım ya..bende merak ettim şimdi.eve gidim yapim bende
kız bende cadı olduğumdan mı erkek :):):)
kizlar cok komik birsey oldu
ben hamileligimin ilk gununden beri bir teyzeden portakal alip duyuroum
ama sadece portakal alirken ona ugruyorum cunku dogal ve guzel gorunuyor onunkiler
size de bahsetmisimdir ben ilk gunden beri portakal ve portakal suyu aseriyorum
neyse 3 ay oldu gidiyorum surekli iki gune bir
bugun ben yine gidince portakal mi dedi evet dedim
hamile misin dedi ama beni gormuyor sadece yuzumu kapali manav, hani tahmin sadece portakal aldigim icin
evet nerden bildiniz dedim cok sasirdim
ben tum hamileligimde kilolarca portakal yedim baska birsey yiyemedim dedi
ve arkasindan oglun olacak dedi cok net
kesin oglan dedi rus teyzem
ben de sasirdim ogrenince soyle dedi
pekı ya benım kı ya benımkı :) benım kını ne hissettın :)
teşekkür edrim , hamile olduğumu kime söylediysem herkes kız dedi , çin takviminde de kız çıkıyor haliyle bende kız gibi hissediyorum ama ya erkekse haksızlık mı ettim diyede düşünmüyo değilim.
Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bi şekilde versin miniklerimizi.
Yok aşkolsunn öyle şey diyebilirmiyim :26:
Öyle hissettim bilmiyorumm senin nickini her okuduğumda erkek anası diye okuyorum
Rabbim sağlıkla versin kuzucuğunuu
İlk defa okudum,gördüm bunu
Hattaa sen kız kız derken bile
Erkek olcak seninki dedim durdum kendi kendimee
Bakalım tutacak mıı
Rabbim sağlıkla versin meleğiniii
Neden bilmiyorum sana bakınca direk kız geçti içimdenn
Rabbim gönlündekini sağlıkla versin canımm
Eli ayağı düzgün olsunn, hayırlı evlatların olsun canımm
Bakalım tutacak mııı
kızlar sanırsam aranızda cinsiyetı en erken ben öğrencem:) pazartesi kontrol var belkı gösterır 14 haftaya başalıcam ınsallah pazartesi:) benım yaramaz solda doktor öyle demisti bakalım eger solda kı bebeğin cınsıyetı ne oluyor :)))
hanı bize cevap yok mu yaa :)
pekbicici amin canim
senin hislerin cok kuvvetlibakalim tutacak mi
yalniz topicce meraklardayiz anlasilan herkes cinsiyet uzerine konusuyor bu gunlerde
hanımlar sımdı gordum 9 haftalık 10 haftalık hamılelıgı olan bayanlar bebegının ne tarafta durdugunu bılıormus ve hareketlerını hıssedıormus benmkı 12 haftalık ama ben hcı fark etmedım nerde durdunu yada hareketlerını nasıl anlıorsunuz cok erken degılmı ..ben sadece arada kasıklarımda agrı hıssedıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?