2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bizim hissettigimizin bebek hareketi oldugunu hic sanmiyorum
bu sadece bebekten sinyaller gibi arada seyirme
pit pit atma gibi birseyler oluyor kasikta
ama kendini cok inceleyen anneler farkediyorlardir ya da herkes farketmiyordur bence
bugun daha olmasi mesela benim
dun aksam yemekte olmustu bir de gece yatakta oldu
gunde 1 ya da 2 seyirme oluyor sag tarafta

ben erkek ıstıyorm kımı gorsem kımle konussam herkes erkk dıyor ama bılmıyorm kısmet elı ayagı duzgun sag salım dogsunda :)

kızlar bebişimin ilk kıyafetini ananesi almışş.gördüm dayanamadım dedi bi tane badi almış.
ah şu anneler yokmu anneler hakkını nasıl öderiz

bende nedense seninkini ve snowflakeni erkek hissediyorum

ayy maşlhhh valla acaba ben cok hıslı bı anne degılmıyım sadece arada agrı hıssedıyrm ne top gıbı bıse ne hareket hıc bıse hıssetmıorm ..belkıde cokta dıkkat etmedım bu zamana kdr

ayy maşlhhh valla acaba ben cok hıslı bı anne degılmıyım sadece arada agrı hıssedıyrm ne top gıbı bıse ne hareket hıc bıse hıssetmıorm ..belkıde cokta dıkkat etmedım bu zamana kdr

ben dıkkat etmedım sıdmıye kdr nasılsa olmaz dıe heralde cnm gercktn hıc fark etmedım..

ben dün sizleri okuyunca düşündüm de hiç pıtlama çıtlama hissetmiyorum ki zaten hissetmek için çok erken zaten... sonra akşam evde karnım da peşpeşe bi pıtpıtpıt oldu sonra da bi kıpırtı ama bence bebek depil gaz hareketi falan bunlar.. bebek daha hissedilmeyecek kadar ufak ve kolu bacağı falan da minicik hareket etsede anlaşılmaz

kızlar bebişimin ilk kıyafetini ananesi almışş.gördüm dayanamadım dedi bi tane badi almış.
ah şu anneler yokmu anneler hakkını nasıl öderiz

benim daha birkaç hafta önce kayınvalideme gittiğimizde bi poşet çıkardı baktım battaniye, yelek ve çorap almıştı başta değişik hissettim daha çok erkendi ve kalbini bile görmemiştik ama hoşuma gitmişti..sonra yeleği mavi aldığını farkettim dedim neden mavi aldın içine erkek mi doğuyor dedim..ne renk alacağımı bilemedim, maviyi kızda giyer erkek de dedi..altında bişey aramak istemiyorum, kesin bilmeden almıştır.. ama yine de keşke mavi almasaymış dimi mesaj gönderir gibi oldu sanki...:44:

Arkadaşlar merhaba...biliyorum sizler cinsiyetlerinizi tahminlerinizi konuşuyorsunuz ama bende sizinle son durumumu paylaşmak istiyorum.kese vardı yolk sac vardı ama embriyo görünmüyordu bugün tekrar gittim dr ama sonuç aynı malesef(değişiklik yok yinede pazartesi tekrar gidicem yine aynı devam ederse daha büyük çaplı ultrasanografi cihazları olan bir hastaneye gidicem.pek umudum kalmadı açıkçası ama hayırlısı diyorum.ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.inşallah herşey iyi olur ya allah büyük.her şerde bir hayır,her hayırda da bir şer varmış ne diyeyim....

ben erkek ıstıyorm kımı gorsem kımle konussam herkes erkk dıyor ama bılmıyorm kısmet elı ayagı duzgun sag salım dogsunda :)

Aminn canım aminn
Tek isteğimizde o değil miii
Rabbim gönlüne göre versin inşAllahhh, ben sadece tahmin olarak diyorumm

bende nedense seninkini ve snowflakeni erkek hissediyorum

snowflake acaba çok kız istediği için mi bilmiyorum onu ilk gördüğümde de kızmış gibi geldii,
Rabbim hepimizin gönlüne göre,sağlıkla versin canımm

kaynanam geçen yorum yapıyor kendi kendine... erkek olsun sonra aramazsınız diyor.... eşimde kız da olsa aramayız biz dedi.... şu eşim ailesine hiç benzemiyorya bayılıyorum ona ya... canım kocam benim

kesinlikle canım hayırlısı olsun, sakın üzülme biliyorum insan çok alışıyor inanılmaz üzülüyor ama herşey Allah'tan ve her işte bir hayır vardır..inşallah hayırlısıyla bebeğin görünür ve sağsalim dünyaya gelir canım ama yine görünmezse de çok kendini üzmemeye çalış herşey Allah'tan..

pekbicici ben de bi tahmin alabilirmiyim?

oo işe pekbicici bakıyo ama benim içimden geçen seninki kız sanki:44::44:tabiki bu sadece benim tahminim eğleniyoz öylesine

Yokkk bee canımm ben dedimm ama ben tahmin etcem diye demedim
Sizde söyleyinn ama birazz:26:

benimkini de tahmin edin bir kızım var onu hissetmiştim bunda hiç tahmin edemiyorum ya :44:

Bende değişik olarak söyleyim birimizden biri tutacak illa
Erkek
(şaka biyana ama hissetiiğimde erkek)

canım acayip derecede mantı istiyor eşime dondurulmuş al gel dedim olmaz sağlıksız dedi :57.bende bi parça ekmekk aldım elime onu kemiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…