- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.261
hanımlar sımdı gordum 9 haftalık 10 haftalık hamılelıgı olan bayanlar bebegının ne tarafta durdugunu bılıormus ve hareketlerını hıssedıormus benmkı 12 haftalık ama ben hcı fark etmedım nerde durdunu yada hareketlerını nasıl anlıorsunuz cok erken degılmı ..ben sadece arada kasıklarımda agrı hıssedıyrm
Yazdımm cevap görmedin mi canımm :44:
Kız geçti içimden
Teşekkür ederim every, bu konuda da %50-%50 zaten sonuççç:)
İlla ki birinde denk gelir ama dediğin gibi az bucuk doğru çıkar hislerim
Bakalım kimde doğru olacakk, öncelikle sağlık tabiii
Hadii birbirimize tahminde bulunalımÖnce sağlıklı olsun her biri Hadiii eğlencee
Bencee;
gulsevdam; kız
snowflaken kız
GOKCHE erkek
every erkek hissediyorum ama senin kararsızlığında kararsız bırakıyor, ilk gebeliğini söylediğinde erkek hissettim seninkini oyüzden erkek diyorum
MELEK04 erkek
pinarturhan kız
aklıma geldikce nickleri gördükce paylaşırımm
bende hep kız istiyordum ama gebe kaldığımdan beri erkek hissediyorum ama hayırlısı neyse o olsun...
cnm ben 4 haftalıkken hıssedıyordum ama sancı oluyordu ve lavobaya cıktıgımda rahatsıoz oluyordum kımse ınanmıyordu sag tarfımda dıyorm kımse ınanmıyordu dr.a gttık sagda gecenlerdede gece bı sancı ıle sag tarafımdan top gıbı bırsey ortaya gectı :d dedım hemen bızım kı yerını bulamadı bı trlu dun gıttım dr.a saga baktı bende dedım ortada o sagdan ortaya kaydı ınanmıyor nasıl hıssedebılıyorsun dıyor
bende nedense seninkini ve snowflakeni erkek hissediyorum
bizim hissettigimizin bebek hareketi oldugunu hic sanmiyorum
bu sadece bebekten sinyaller gibi arada seyirme
pit pit atma gibi birseyler oluyor kasikta
ama kendini cok inceleyen anneler farkediyorlardir ya da herkes farketmiyordur bence
bugun daha olmasi mesela benim
dun aksam yemekte olmustu bir de gece yatakta oldu
gunde 1 ya da 2 seyirme oluyor sag tarafta
ayy maşlhhh valla acaba ben cok hıslı bı anne degılmıyımsadece arada agrı hıssedıyrm ne top gıbı bıse ne hareket hıc bıse hıssetmıorm ..belkıde cokta dıkkat etmedım bu zamana kdr
benimkini de tahmin edin bir kızım var onu hissetmiştim bunda hiç tahmin edemiyorum ya :44:
kızlar bebişimin ilk kıyafetini ananesi almışş.gördüm dayanamadım dedi bi tane badi almış.
ah şu anneler yokmu anneler hakkını nasıl öderiz
ben erkek ıstıyorm kımı gorsem kımle konussam herkes erkk dıyor ama bılmıyorm kısmet elı ayagı duzgun sag salım dogsunda :)
bende nedense seninkini ve snowflakeni erkek hissediyorum
benim daha birkaç hafta önce kayınvalideme gittiğimizde bi poşet çıkardı baktım battaniye, yelek ve çorap almıştı başta değişik hissettim daha çok erkendi ve kalbini bile görmemiştik ama hoşuma gitmişti..sonra yeleği mavi aldığını farkettim dedim neden mavi aldın içine erkek mi doğuyor dedim..ne renk alacağımı bilemedim, maviyi kızda giyer erkek de dedi..altında bişey aramak istemiyorum, kesin bilmeden almıştır.. ama yine de keşke mavi almasaymış dimi mesaj gönderir gibi oldu sanki...:44:
Arkadaşlar merhaba...biliyorum sizler cinsiyetlerinizi tahminlerinizi konuşuyorsunuz ama bende sizinle son durumumu paylaşmak istiyorum.kese vardı yolk sac vardı ama embriyo görünmüyordu bugün tekrar gittim dr ama sonuç aynı malesef(değişiklik yok yinede pazartesi tekrar gidicem yine aynı devam ederse daha büyük çaplı ultrasanografi cihazları olan bir hastaneye gidicem.pek umudum kalmadı açıkçası ama hayırlısı diyorum.ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.inşallah herşey iyi olur ya allah büyük.her şerde bir hayır,her hayırda da bir şer varmış ne diyeyim....
Aminn canım aminn
Tek isteğimizde o değil miii
Rabbim gönlüne göre versin inşAllahhh, ben sadece tahmin olarak diyorumm
snowflake acaba çok kız istediği için mi bilmiyorum onu ilk gördüğümde de kızmış gibi geldii,
Rabbim hepimizin gönlüne göre,sağlıkla versin canımm
oo işe pekbicici bakıyoama benim içimden geçen seninki kız sanki:44::44:tabiki bu sadece benim tahminim eğleniyoz öylesine
benimkini de tahmin edin bir kızım var onu hissetmiştim bunda hiç tahmin edemiyorum ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?