- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.281
kaynanam geçen yorum yapıyor kendi kendine... erkek olsun sonra aramazsınız diyor.... eşimde kız da olsa aramayız biz dedi.... şu eşim ailesine hiç benzemiyorya bayılıyorum ona ya... canım kocam benim
canım acayip derecede mantı istiyoreşime dondurulmuş al gel dedim olmaz sağlıksız dedi :57.bende bi parça ekmekk aldım elime onu kemiriyorum
Arkadaşlar merhaba...biliyorum sizler cinsiyetlerinizi tahminlerinizi konuşuyorsunuz ama bende sizinle son durumumu paylaşmak istiyorum.kese vardı yolk sac vardı ama embriyo görünmüyordu bugün tekrar gittim dr ama sonuç aynı malesef(değişiklik yok yinede pazartesi tekrar gidicem yine aynı devam ederse daha büyük çaplı ultrasanografi cihazları olan bir hastaneye gidicem.pek umudum kalmadı açıkçası ama hayırlısı diyorum.ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.inşallah herşey iyi olur ya allah büyük.her şerde bir hayır,her hayırda da bir şer varmış ne diyeyim....
Yokkk bee canımm ben dedimm ama ben tahmin etcem diye demedim
Sizde söyleyinn ama birazz:26:
Bende değişik olarak söyleyim birimizden biri tutacak illa
Erkek
(şaka biyana ama hissetiiğimde erkek)
kesinlikle canım hayırlısı olsun, sakın üzülme biliyorum insan çok alışıyor inanılmaz üzülüyor ama herşey Allah'tan ve her işte bir hayır vardır..inşallah hayırlısıyla bebeğin görünür ve sağsalim dünyaya gelir canım ama yine görünmezse de çok kendini üzmemeye çalış herşey Allah'tan..
canım acayip derecede mantı istiyoreşime dondurulmuş al gel dedim olmaz sağlıksız dedi :57.bende bi parça ekmekk aldım elime onu kemiriyorum
arayacak olan kişi kızı da arar ki...herkes iki sevincide yaşamak ister, hem kız hem erkek..ama takdir-i ilahi.. ben mesela 3 kız kardeşim..zamanında anneme çok laf eden olmuş (özellikle eltileri) hala da bazen çok saçma ama o eltileri yine laf edebiliyor.bu laf eden kişiyi de oğlu o kadar üzüntülere sokuyorki hala akıllanmıyor, çenesini tutmuyor...hayırlı evlat olsunda cinsiyeti gerçekten ikinci planda..
Arkadaşlar merhaba...biliyorum sizler cinsiyetlerinizi tahminlerinizi konuşuyorsunuz ama bende sizinle son durumumu paylaşmak istiyorum.kese vardı yolk sac vardı ama embriyo görünmüyordu bugün tekrar gittim dr ama sonuç aynı malesef(değişiklik yok yinede pazartesi tekrar gidicem yine aynı devam ederse daha büyük çaplı ultrasanografi cihazları olan bir hastaneye gidicem.pek umudum kalmadı açıkçası ama hayırlısı diyorum.ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.inşallah herşey iyi olur ya allah büyük.her şerde bir hayır,her hayırda da bir şer varmış ne diyeyim....
Canım üzülüyorum tabi ama sorgulamıyorum hayırlısı diyorum.çünkü daha önce bir düşük yaşamıştım hadi onda çok yeni evliydim tecrübesizdim çok dikkat edemedik diyelim.ama bu seferkinde yeme içme hareket ilişki vs konusunda çok dikkatliyidk bende eşimde.yani bu sefer biz elimizden geleni yaptık yine olmuycaksa rabbimin vardır bir bildiği diyorum.ama kürtaj olmak beni biraz korkutuyor o kadar((
Rabbim güzel haberlerinii almayı nasip eylesinn
Gönlünü ferah tut canımm
Dediğin gibi her şerde vardır bir hayıırr
Dur bakalımm belki geç döllenmee
Umudunu yitirme ama herşeyede alışık olmalıyız
Verende Allah, Alanda Allahh
Tevekkül et ve güzel olacağını düşün
Dualarım seninlee, bebeğin senledir inşAllahhh
benim daha birkaç hafta önce kayınvalideme gittiğimizde bi poşet çıkardı baktım battaniye, yelek ve çorap almıştı başta değişik hissettim daha çok erkendi ve kalbini bile görmemiştik ama hoşuma gitmişti..sonra yeleği mavi aldığını farkettim dedim neden mavi aldın içine erkek mi doğuyor dedim..ne renk alacağımı bilemedim, maviyi kızda giyer erkek de dedi..altında bişey aramak istemiyorum, kesin bilmeden almıştır.. ama yine de keşke mavi almasaymış dimi mesaj gönderir gibi oldu sanki...:44:
çooook üzüldüm belki de kucağına alacağın dünyalar tatlısı melekten önce bunu yaşamalısın moralini bozma.Rabbim yanında olsun...
Canım çok üzüldüm, inşallah Allah gönlüne göre verir.
sağol hamarat arkadaşımay canım benim kıyamam sana.. yanyana olsak yapardım ben sana..
bende dedim ama bebşini düşünüyocanım a101 de içiinde gerçek kıyma olan mantı görmüştüm dondurulmuş..eşine söyle de hiç olmassa ondan alsın yada dışarda bi yerde ev mantısı yeyin..kıyamam sana ben yaa
kıyamam sana ya :/
Tabi ki rabbim ne isterse onu yaşıyoruz biz.bu sabah eşimde diyorum ki hiç tahmin edermiydin iki defa bunu yaşıyacağın.yani bizde bilemiyoruz malesef kimsede başına ne geliceğini bilemiyor..hayırlsı artııkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?