2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kaynanam geçen yorum yapıyor kendi kendine... erkek olsun sonra aramazsınız diyor.... eşimde kız da olsa aramayız biz dedi.... şu eşim ailesine hiç benzemiyorya bayılıyorum ona ya... canım kocam benim

arayacak olan kişi kızı da arar ki...herkes iki sevincide yaşamak ister, hem kız hem erkek..ama takdir-i ilahi.. ben mesela 3 kız kardeşim..zamanında anneme çok laf eden olmuş (özellikle eltileri) hala da bazen çok saçma ama o eltileri yine laf edebiliyor.bu laf eden kişiyi de oğlu o kadar üzüntülere sokuyorki hala akıllanmıyor, çenesini tutmuyor...hayırlı evlat olsunda cinsiyeti gerçekten ikinci planda..

Rabbim güzel haberlerinii almayı nasip eylesinn
Gönlünü ferah tut canımm
Dediğin gibi her şerde vardır bir hayıırr
Dur bakalımm belki geç döllenmee
Umudunu yitirme ama herşeyede alışık olmalıyız
Verende Allah, Alanda Allahh
Tevekkül et ve güzel olacağını düşün
Dualarım seninlee, bebeğin senledir inşAllahhh

Yokkk bee canımm ben dedimm ama ben tahmin etcem diye demedim
Sizde söyleyinn ama birazz:26:

Bende değişik olarak söyleyim birimizden biri tutacak illa
Erkek
(şaka biyana ama hissetiiğimde erkek)

rus,çin,karbonat ne varsa hepsi erkek şimdi de sen hayırlısı olur inşallah.bu arada karbonatı deneyen var mı?

Canım üzülüyorum tabi ama sorgulamıyorum hayırlısı diyorum.çünkü daha önce bir düşük yaşamıştım hadi onda çok yeni evliydim tecrübesizdim çok dikkat edemedik diyelim.ama bu seferkinde yeme içme hareket ilişki vs konusunda çok dikkatliyidk bende eşimde.yani bu sefer biz elimizden geleni yaptık yine olmuycaksa rabbimin vardır bir bildiği diyorum.ama kürtaj olmak beni biraz korkutuyor o kadar((

canım acayip derecede mantı istiyor eşime dondurulmuş al gel dedim olmaz sağlıksız dedi :57.bende bi parça ekmekk aldım elime onu kemiriyorum

canım a101 de içiinde gerçek kıyma olan mantı görmüştüm dondurulmuş..eşine söyle de hiç olmassa ondan alsın yada dışarda bi yerde ev mantısı yeyin..kıyamam sana ben yaa

yok bide öyle bi söylüyor ki lafını sanki biz ona'' anne ne istersin ne yapalım diye sormuşuz gibi'' onun istediği olacak gibi konuşuyor sanki biz karar veriyoruz bebişin cinsiyetine.... bide 2 lafından biri dinle alakalıdır hala Allah hayırlısını versin diyemedi..

Canım çok üzüldüm, inşallah Allah gönlüne göre verir.

çokm üzüldüm canım bu kadar alışmışken bunları duymak çok zor gerçekten hepimiz bize yazılan kaderi yaşıyoruz umarım hakkında hayırlısı olur ve bebeğini görürsün rabbim yardımcın olsun

çooook üzüldüm belki de kucağına alacağın dünyalar tatlısı melekten önce bunu yaşamalısın moralini bozma.Rabbim yanında olsun...

anlıyorum canım..inşallah bu çok sıkı tutunur ve dünyaya gelir..ama olur da tutunamazsa bunun nedenini öğrenmeden sakın tekrar hamile kalma..yine burda okumuştum bir arkadaş birkaç kez düşük yaşamıştı sonra ona bir tahlil yapmışlar ve sebebini öğrenmişlerdi çok basit birşeymiş sonra onun tedavisini olup sağlıklı bir hamilelik geçirmişti..kürtaj hepimizin korkulu rüyası maalesef inşallah Allah'ım bebeğini sana bağışlar ve hayırlı olur canım..

Sağol canım iyi dileklerin için ama geç döllenme olması biraz zor gibi çünkü benim regl tarihlerim çok düzenlidir.yani kendimi hazırlamaya çalışıyorum buna.eğer varsa da bebiş bizim için mucize bebek olur.kayınvalidem de diyor ki;benim eşim 3 aylık olmadan göstermemiş kendini benim torunum babasına çekmiştir gösterir kendisini diyor ama işte...düşük bir ihtimalde olsa olabilir.zaten bol bol kuran okuyorum ve içimi ferahlatıyorum..

Ayyy ne kadar güzel özendim bak şimdi , olsun mavi yeşil pembe içinden gelmiş almış ne güzel , benim kayınvalidemler memlekette yaşıyor bizden uzaktalar sadece telefonda konuşuyoruz ondada mutluluğunu bile anlayamıyorum.

çooook üzüldüm belki de kucağına alacağın dünyalar tatlısı melekten önce bunu yaşamalısın moralini bozma.Rabbim yanında olsun...

Tabi ki rabbim ne isterse onu yaşıyoruz biz.bu sabah eşimde diyorum ki hiç tahmin edermiydin iki defa bunu yaşıyacağın.yani bizde bilemiyoruz malesef kimsede başına ne geliceğini bilemiyor..hayırlsı artııkk

Simdi cigligi basicam haKac gundur ne bu cigkofte tursu manti muhabbeti,sisti hertarafim valla,aglayip duruyorum esime git bul diye nerden bulacaksa,:2:Yurtdisindakileri de dusunun birazzz

ay canım benim kıyamam sana.. yanyana olsak yapardım ben sana..
sağol hamarat arkadaşım
canım a101 de içiinde gerçek kıyma olan mantı görmüştüm dondurulmuş..eşine söyle de hiç olmassa ondan alsın yada dışarda bi yerde ev mantısı yeyin..kıyamam sana ben yaa
bende dedim ama bebşini düşünüyo artık dışarı çıkarız akşam yemezsem çatlarım
kıyamam sana ya :/

canım içini ferah tut rabbim yardımcın olsun, başka dr lara da git bir dr dediğiyle kalma , dualarımız seninle.

başımıza gelenlerden hangisi hayırlı hangisi değil biz bilemiyoruz her zaman.... inşallah sonuçların iyi çıkar ama sen yinede gönlünü ferah tut olmazsa da Allahım sana bu güzel duyguyu yine yaşatır inşallah.. bol bol dua et canım.. diğer hamiş arkadaşlar da hepimiz birbirimize dua edelim... hamilenin duası kabul olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…