2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Amin canım inşallah görürüm tabi bebeğimi süper olur...ama çok umutlanmıyorum çok da üzmemeye çalışıyorum kendimi biliyorsnuz stres herşeyin başı.önemli olan benim ve eşimin sağlığı...

İnşallah tutunur canım tek duam bu.ama zaten eğer bu gebeliğimde olumsuz sonuçlanırsa tetkiklere başlıyacağız.bir yıllık evliyiz neyse sorunumuz tedavimizi oluruz kısmetse.ama önce acıbadem gibi kaliteli bir hastaneye de gidip içimi rahatlatmak istiyorum...

Simdi cigligi basicam haKac gundur ne bu cigkofte tursu manti muhabbeti,sisti hertarafim valla,aglayip duruyorum esime git bul diye nerden bulacaksa,:2:Yurtdisindakileri de dusunun birazzz

ay bitanem kusura bakma ben pisboğazın tekiyim aklıma ne gelirse istiyorum işte eşim tv de yemek programları açmıyo artık stv de turgay diye bi adam var türkiyede yemediği kuzu kalmadı dün tamda o kanalı açtım:26: ''ay canım çekti dedim'' eşim aynı bu şekil kaldı neyse çabuk geçti hevesim

Son düzenleme:
kızlar hepimizin cinsiyet konusunda çok sabırsız olduğumuz belli. inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı, sıhatli bir şekilde kucağımıza alırız.

Evet malesef bilsek zaten ona göre davranırdık.imtihan dünyası işte bizimde imtihanımız buymış demek ki.ama rabbime güveniyorum o isterse herşey olur bugün değil belki ama bir gün inşallah...evet hamilelerin duası kabul olurmuş benim için de dua edin rica ediyorum.kolay ve rahat atlatabiliyim bu süresci inşallah....

Bak olabiliiirrr
Saklanmıştırr o minik biryerleree belkidee
Ama yoksadaa Rabbim herşeyin en iyisini bilir

Bak okuduğum bir hikaye varr
Efendimiz yolda giderken bir kadın görür ve karnına bakarak gülümser
Kadın şaşırır ama soramaz, eve gidince beyine anlatır olanlarıı
Kocasıda meraklanır ve Peygamber efendimizin huzuruna çıkıp sorar
Efendim yolda eşimi görmüşünüz ve gülümsemişiniz acaba bir kusuru mu var diye
Oda hayır, hanımın gebe ve karnında erkek bebek var bana selam verdi bende ona gülümseyerek selam verdim der
Oda eve gider ve eşine anlatır konuyuu
Eşide namazın ardından hemen dua eder, Allahım bana hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eyle diye
Ve 9 ayın sonunda doğum gerçekleşir ve kızları olur
Adam çok şaşırır ve Efendimize koşar ve der ki Efendim siz bana erkek cocuk dediniz ama kız doğdu demişş
Efendimizde; eşin namazdan sonra 'hayırlı evlat olsun' diye diledi, Rabbimde duasını kabul ederek size hayırlı ve sağlıklı evlat verdi' demiş...

Oyüzden hayırlı ve sağlıklı evlat dilimizden, gönlümüzden hiç düşmesin
Sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorum canım ...

Esracığım; dediğin gibi ikinci bir hastaneye git mutlaka. Acıbadem Hastanesi'nin cihazları farklı sonuçlar verebiliyor, kardeşim ikinci görüş olarak hep Acıbadem'e gitti. Olumsuz bütün sonuçlar orada farklı çıktı, nurtopu gibi yeğenim var şimdi. Olmazsa da ne yapalım, herşeyin kısmet olduğu bir gün var. Ben de düşük yaşadım, seni anlamaya çalışıyorum... İnsanın en iyi tesellisi kendinde yeni güzelliklere başlayabilecek kuvveti bulması. O yüzden kendini diri tut, hiçbir şeyden endişe etme, elinden geleni yap, duanı et Allah'a sığın, sonra da akışına bırak. İyi haberlerini bekliyor olacağım burdan.

Simdi cigligi basicam haKac gundur ne bu cigkofte tursu manti muhabbeti,sisti hertarafim valla,aglayip duruyorum esime git bul diye nerden bulacaksa,:2:Yurtdisindakileri de dusunun birazzz

al benden de o kadar
aklimdan gitmiyor o saydigin ilk ikisi
ama mumkun degil bulmak
oylece oturuyorum iste

bu arada senin dogum orda mi olacak

ay aynı vallahi egeli olduğumuzdan ailece zeytinyağlı besleniriz et aramayız.bu aralar canlı dana görsem ağzım sulanıyor.eşime kurban da geliyo ayy ne güzel hergün et yerim dedim aynen senin ki gibi kalakaldı.

Tüylerim diken diken oldu hikayeyi okurken...ben zaten her şeyde hayırlısını isterim rabbimden.şu anda da öyleyim.düşünsene belki ilerleyen zaman bebek oluşmaya başlayabilir ama gelişim geriliği olabilir veya kalp atışını duyduktan sonra kaybedebilirdim vs.bir sürü daha kötü şey olabilir o yüzden buna da şükür diyorum.kanamam yok sağlığım yerinde çok şükür diyip dua ediyorum.vardır bir zamAnı mutlaka...

Son düzenleme:

İnşallah canım ya bütün bu olumsuz konuşmaları size olumlu olmuş bir şekilde verebilmeyi nasip eder rabbim inşallah...ama o ultrasonda keseyi görmek hatta yolk sac ı görüp bebeği görememk çok zormuş be arkadaşlar...

aaaaaaaahadi bakalımmm ben kız dıyorum snin için hayırlısı artık
cok sukur cnm yavas yavas hersey yoluna gırıyor
bende hep kız istiyordum ama gebe kaldığımdan beri erkek hissediyorum ama hayırlısı neyse o olsun...
bende aynı senın gıbıydım sanırım erkege alıstırıyorsuz kendımızı onun cıın
bende nedense seninkini ve snowflakeni erkek hissediyorum
kız mı erkekmi kız mı erkek mi kız mı erkekmi:44::44::44::44::44::44::44fff ogrensek ya bıran oce
ayy maşlhhh valla acaba ben cok hıslı bı anne degılmıyım sadece arada agrı hıssedıyrm ne top gıbı bıse ne hareket hıc bıse hıssetmıorm ..belkıde cokta dıkkat etmedım bu zamana kdr

cnm dıkkat etmemeıssındır buyuk ıhtımal bız kendımıızı fazl dınlıyoruz

Ki içinde olduğunu duyduğun andan itibaren -onu görmeden bilmeden- nasıl bir caba ve gayret içine giriyorsun ona birşey olmasın diyee; Rabbim ellere, kollara verdikten sonra acılarını göstermesin evlatlarınn (amin)
Sen tevekkül et canımm, herşeyin en hayırlısı seninle olsunn
Ama ben inanıyorum kii pazartesi göreceksinn minik mucizeni inşAllahhh
Şükürler olsun kiii dediğin gibi bir sıkıntın yok şimdilikk
Rabbim hayırlı ve sağlıkLI bir bebek bağışlasın, korusun kollasın inşALLAH ikinizide...

Aminnnnn canımmm....pazartesiye kadar dualara sabretmeye devam ve tabi herzaman şükretmeye devam...mevlam hakkımda hayırlı olan neyse onu versin inşallah...ve dediğin gibi herkesin evlatlarını korusun kimseye acılarını göstermesin inşallah....

kizlar bugun agir poset tasidim sanirim marketten donerken
esim gec geliyor bekleyemiyorum bazen
portakal domates mndalina derken baya agirdi
simdi de kasiklarim cok agriyor
korktum baya

siz tasiyor musunuz poset kac kg ya kadar ya da hic mi tasimiyorsunuz
dikkat edeyim diyorum ama bazen agir olabiliyor onra da aklima takiliyor duusnup duruyorum

eşimin yeğeni var 1,5 yaşında ve 10 kiloo
Ben kucağıma alıyorumm evet bende sancı çekiyorum sonrasında ama çok şükür birşey olmadı
Ki kuzenim 1 yaşında oğlu vardı yine hamile kaldı, mecburende oğlunun poposunu yıkamaya,merdivenden indirip çıkarmaya hep kendi yaptı ondan da biraz feyz alarak taşıyorum bebek Şuann tosun bir kızıı var maşallahh subhanallahh
Ama bildiğim kadarıyla fazla ağır kaldırmak bebeği aşağıda taşımaya yol açarmış ve buda erken doğumu tetiklermiş
Biraz daha dikkatli olmak gerekir tabii ama çokta düşünüp stres yapma bence

Son düzenleme:

sırt üstü yat dinlen canım bebişin ben burdayım dikkat et diye msj gönderiyo sana :)))bence kaldırma öyle ağır şeyler ilk 3 ay çok önemli ben ev iş yapmıyorum sofrayı bile hazırlamıyoırm dr giderken bile eşim çantamı taşıyo bizde düşük riski yok ama eşim çok dikkatli davranıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…