- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.301
çokm üzüldüm canım bu kadar alışmışken bunları duymak çok zor gerçektenhepimiz bize yazılan kaderi yaşıyoruz umarım hakkında hayırlısı olur ve bebeğini görürsün rabbim yardımcın olsun
anlıyorum canım..inşallah bu çok sıkı tutunur ve dünyaya gelir..ama olur da tutunamazsa bunun nedenini öğrenmeden sakın tekrar hamile kalma..yine burda okumuştum bir arkadaş birkaç kez düşük yaşamıştı sonra ona bir tahlil yapmışlar ve sebebini öğrenmişlerdi çok basit birşeymiş sonra onun tedavisini olup sağlıklı bir hamilelik geçirmişti..kürtaj hepimizin korkulu rüyası maalesefinşallah Allah'ım bebeğini sana bağışlar ve hayırlı olur canım..
Simdi cigligi basicam haKac gundur ne bu cigkofte tursu manti muhabbeti,sisti hertarafim valla,aglayip duruyorum esime git bul diye nerden bulacaksa,:2:Yurtdisindakileri de dusunun birazzz
canım içini ferah tut rabbim yardımcın olsun, başka dr lara da git bir dr dediğiyle kalma , dualarımız seninle.
başımıza gelenlerden hangisi hayırlı hangisi değil biz bilemiyoruz her zaman.... inşallah sonuçların iyi çıkar ama sen yinede gönlünü ferah tut olmazsa da Allahım sana bu güzel duyguyu yine yaşatır inşallah.. bol bol dua et canım.. diğer hamiş arkadaşlar da hepimiz birbirimize dua edelim... hamilenin duası kabul olurmuş...
Sağol canım iyi dileklerin için ama geç döllenme olması biraz zor gibi çünkü benim regl tarihlerim çok düzenlidir.yani kendimi hazırlamaya çalışıyorum buna.eğer varsa da bebiş bizim için mucize bebek olur.kayınvalidem de diyor ki;benim eşim 3 aylık olmadan göstermemiş kendini benim torunum babasına çekmiştir gösterir kendisini diyor ama işte...düşük bir ihtimalde olsa olabilir.zaten bol bol kuran okuyorum ve içimi ferahlatıyorum..
Arkadaşlar merhaba...biliyorum sizler cinsiyetlerinizi tahminlerinizi konuşuyorsunuz ama bende sizinle son durumumu paylaşmak istiyorum.kese vardı yolk sac vardı ama embriyo görünmüyordu bugün tekrar gittim dr ama sonuç aynı malesef(değişiklik yok yinede pazartesi tekrar gidicem yine aynı devam ederse daha büyük çaplı ultrasanografi cihazları olan bir hastaneye gidicem.pek umudum kalmadı açıkçası ama hayırlısı diyorum.ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.inşallah herşey iyi olur ya allah büyük.her şerde bir hayır,her hayırda da bir şer varmış ne diyeyim....
Simdi cigligi basicam haKac gundur ne bu cigkofte tursu manti muhabbeti,sisti hertarafim valla,aglayip duruyorum esime git bul diye nerden bulacaksa,:2:Yurtdisindakileri de dusunun birazzz
ay bitanem kusura bakmaben pisboğazın tekiyim aklıma ne gelirse istiyorum işte eşim tv de yemek programları açmıyo artık dün stv de turgay diye bi adam var türkiyede yemediği kuzu kalmadı dün tamda o kanalı açtım:26: ''ay canım çekti dedim'' eşim aynı bu şekil kaldı neyse çabuk geçti hevesim
Bak olabiliiirrr
Saklanmıştırr o minik biryerleree belkidee
Ama yoksadaa Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Bak okuduğum bir hikaye varr
Efendimiz yolda giderken bir kadın görür ve karnına bakarak gülümser
Kadın şaşırır ama soramaz, eve gidince beyine anlatır olanlarıı
Kocasıda meraklanır ve Peygamber efendimizin huzuruna çıkıp sorar
Efendim yolda eşimi görmüşünüz ve gülümsemişiniz acaba bir kusuru mu var diye
Oda hayır, hanımın gebe ve karnında erkek bebek var bana selam verdi bende ona gülümseyerek selam verdim der
Oda eve gider ve eşine anlatır konuyuu
Eşide namazın ardından hemen dua eder, Allahım bana hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eyle diye
Ve 9 ayın sonunda doğum gerçekleşir ve kızları olur
Adam çok şaşırır ve Efendimize koşar ve der ki Efendim siz bana erkek cocuk dediniz ama kız doğdu demişş
Efendimizde; eşin namazdan sonra 'hayırlı evlat olsun' diye diledi, Rabbimde duasını kabul ederek size hayırlı ve sağlıklı evlat verdi' demiş...
Oyüzden hayırlı ve sağlıklı evlat dilimizden, gönlümüzden hiç düşmesin
Sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorum canım ...
yine mesai bitti yaşasınnnnnhadi iyi akşamlar herkeseeeeee bu bebişe bayılıyorummm
Esracığım; dediğin gibi ikinci bir hastaneye git mutlaka. Acıbadem Hastanesi'nin cihazları farklı sonuçlar verebiliyor, kardeşim ikinci görüş olarak hep Acıbadem'e gitti. Olumsuz bütün sonuçlar orada farklı çıktı, nurtopu gibi yeğenim var şimdi. Olmazsa da ne yapalım, herşeyin kısmet olduğu bir gün var. Ben de düşük yaşadım, seni anlamaya çalışıyorum... İnsanın en iyi tesellisi kendinde yeni güzelliklere başlayabilecek kuvveti bulması. O yüzden kendini diri tut, hiçbir şeyden endişe etme, elinden geleni yap, duanı et Allah'a sığın, sonra da akışına bırak. İyi haberlerini bekliyor olacağım burdan.
aaaaaaaakizlar cok komik birsey oldu
ben hamileligimin ilk gununden beri bir teyzeden portakal alip duyuroum
ama sadece portakal alirken ona ugruyorum cunku dogal ve guzel gorunuyor onunkiler
size de bahsetmisimdir ben ilk gunden beri portakal ve portakal suyu aseriyorum
neyse 3 ay oldu gidiyorum surekli iki gune bir
bugun ben yine gidince portakal mi dedi evet dedim
hamile misin dedi ama beni gormuyor sadece yuzumu kapali manav, hani tahmin sadece portakal aldigim icin
evet nerden bildiniz dedim cok sasirdim
ben tum hamileligimde kilolarca portakal yedim baska birsey yiyemedim dedi
ve arkasindan oglun olacak dedi cok net
kesin oglan dedi rus teyzem
ben de sasirdim ogrenince soyle dedi
cok sukur cnm yavas yavas hersey yoluna gırıyormerhaba hanımlar bugün dr gittik , bebişimde iyi çok şükür kanamada oldukça azalmış dr 3 aya kadar gececek dedi, yatmaktan çok sıkılmıştım 1 ay ilk defa
arabayı kullandım biraz market gezdim iyi oldu
progestanı 2 tane düşürdü demir hapı yazdı
benimde içim rahatladı ,
ama 2 gündür midem bulanıyor kusmuyorum ama ara bulanıyor midem
sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah :)
bende aynı senın gıbıydım sanırım erkege alıstırıyorsuz kendımızı onun cıınbende hep kız istiyordum ama gebe kaldığımdan beri erkek hissediyorum ama hayırlısı neyse o olsun...
kız mı erkekmi kız mı erkek mi kız mı erkekmi:44::44::44::44::44::44::44bende nedense seninkini ve snowflakeni erkek hissediyorum
ayy maşlhhh valla acaba ben cok hıslı bı anne degılmıyımsadece arada agrı hıssedıyrm ne top gıbı bıse ne hareket hıc bıse hıssetmıorm ..belkıde cokta dıkkat etmedım bu zamana kdr
Tüylerim diken diken oldu hikayeyi okurken...ben zaten her şeyde hayırlısını isterim rabbimden.şu anda da öyleyim.düşünsene belki ilerleyen zaman bebek oluşmaya başlayabilir ama gelişim geriliği olabilir veya kalp atışını duyduktan sonra kaybedebilirdim vs.bir sürü daha kötü şey olabilir o yüzden buna da şükür diyorum.kanamam yok sağlığım yerinde çok şükür diyip dua ediyorum.vardır bir zamAnı mutlaka...
Ki içinde olduğunu duyduğun andan itibaren -onu görmeden bilmeden- nasıl bir caba ve gayret içine giriyorsun ona birşey olmasın diyee; Rabbim ellere, kollara verdikten sonra acılarını göstermesin evlatlarınn (amin)
Sen tevekkül et canımm, herşeyin en hayırlısı seninle olsunn
Ama ben inanıyorum kii pazartesi göreceksinn minik mucizeni inşAllahhh
Şükürler olsun kiii dediğin gibi bir sıkıntın yok şimdilikk
Rabbim hayırlı ve sağlıkLI bir bebek bağışlasın, korusun kollasın inşALLAH ikinizide...
kizlar bugun agir poset tasidim sanirim marketten donerken
esim gec geliyor bekleyemiyorum bazen
portakal domates mndalina derken baya agirdi
simdi de kasiklarim cok agriyor
korktum baya
siz tasiyor musunuz poset kac kg ya kadar ya da hic mi tasimiyorsunuz
dikkat edeyim diyorum ama bazen agir olabiliyor onra da aklima takiliyor duusnup duruyorum
kizlar bugun agir poset tasidim sanirim marketten donerken
esim gec geliyor bekleyemiyorum bazen
portakal domates mndalina derken baya agirdi
simdi de kasiklarim cok agriyor
korktum baya
siz tasiyor musunuz poset kac kg ya kadar ya da hic mi tasimiyorsunuz
dikkat edeyim diyorum ama bazen agir olabiliyor onra da aklima takiliyor duusnup duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?