2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hey millet ben seyirme beklerken
sol yanıma tamda bebeğin olduğu kısımda bıçak saplanması gibi acı yaşadım demin
3 kez
iki gündür stresliyim işte ondanmı acaba :/

Dr bana yarim kilo tasiyabilirsin dedi sadece,tabi bende hala dusuk riski var ondan

cnm cok gecmıs olsun umarım sonuc dusundugumuz gıbı degıldır...dulaarımız senınle
canım acayip derecede mantı istiyor eşime dondurulmuş al gel dedim olmaz sağlıksız dedi :57.bende bi parça ekmekk aldım elime onu kemiriyorum

ayy yufkacı fln yokmu yakınlarda oralarda satılır canım ya

bıraz once hastaneyı aradım cumartesı tahlıl sonuclarım cıkacaktı bı sansımı denıyım dedım cıkmıs sonuclar

yarın eşim işlerını ayarlayabılırse gıdıcez ınsallah

canım şöyle bi fark var,midem daha çok bulanıyor bu sefer,koku duyarlılığım aynı ama midem mahvetti beni,diyorum ki şu iştahımın açıldığı günler bi gelseydi :)) 4.-5. ay falan

benzer belirtileri yaşadığın için bu bebişinde kız gibi geliyodur bana da kendim öle geliyo..anneninde senin gibimiymiş genelde anneye benzer derler inşallah çabuk geçer bulantıların..bide herkes çok bulantısı olanın kızı olur der ondanda olabilir..senin çok az kalmış bu hafta öğrenirsin.herkeste bu ay heyecanlı bekleyiş çok güzel duygular..

Hey millet ben seyirme beklerken
sol yanıma tamda bebeğin olduğu kısımda bıçak saplanması gibi acı yaşadım demin
3 kez
iki gündür stresliyim işte ondanmı acaba :/

Ara ara bende de oluyor canım ....Stresli olman tamamıyle hamılelık psıkojısınden gelen bir şey.. Pek sakin biri değilim lakın bu aralar bende cok streslı ve agresifim....

canım acayip derecede mantı istiyor eşime dondurulmuş al gel dedim olmaz sağlıksız dedi :57.bende bi parça ekmekk aldım elime onu kemiriyorum
ay yavrum benım yaa :) esınede aferın ne guzel senı dusunuyor ama artık ev mantısı yapan bıyer bulsun madem canın cekmıs :)

gecenlerde unutup bende agır yuk tasıdım sonu bol kasık agrısı
sımdılerde esım evde oldugu ıcın onunla alısverısı yapıyoruz ama o olmadıgı donem mecbur tasıcam ama bol bol dınlenerel ve dıkkat ederek ..

bıraz once hastaneyı aradım cumartesı tahlıl sonuclarım cıkacaktı bı sansımı denıyım dedım cıkmıs sonuclar

yarın eşim işlerını ayarlayabılırse gıdıcez ınsallah

hadı bızde beklıyoruz sonucları :) ve bak yıne bı kehanette bulunuyum takma ermiş olarak :) ılk cınsıyet sen ögrenceksın gıbıme gelıyor canım

Evet esim yalniz birakmam seni nereye gitcen diyor,bende istiyorum annemler yanimda olsun ama kismet ,ama ben esimden ayrilamam zaten hele bu durumda hic

benim esim de yaninda olmami isterdi
ben de onun yaninda olmayi isterdim
malesef burda hersey o kadar kolay degil
ve bebegim icin ayri kalmaya dayanmak zorundayim
aslinda bebegimin iyiligi icin turkiyede olmak istiyorum

Benım içinde tahmınde bulunurmusun =))

ne guzel seyler soyluyorsun balım sennnn inşallahhh bı surprız olurda yarın derse neguzel olur ama sanmam bana kalırsa 16.haftadan once soylemez

nilaycim bence de
once senin bebisinin cinsiyeti ogrenicez gibi geliyor bana da

yarin da sonucunuzun cok iyi cikmasini dilerim
ben de cumartesi gidicem ama doktorumu bugun aradim acmadi
yarin umarim ulasirim bir degisiklik olmadiysa cumartesiye randevu alacakti benim icin

kuzenım bana bır kıtap hedıye etti annelık ve bebek bakımı 10 yıl once kendısı için almıs elden ele bana ulastı 3yasına kadar tum bılgıler var a dan z ye hrsey hala da satılyıor aynısı kesınlıkle tavsıye ederım kızlar besınler egzersızler dogum sonrası hersey sımdı eşimin elınde okuyup bana onları yap bunları yap dıyor:)yarın da bır suru sey alıcakmıs

Anneler hepiniz iyisiniz görüyorum kaç gündür yazamıyorum midem çok fena yeşil elma ve peynirli tosttan başka birşey yiyemiyorum bütün gün yatıyorum kalktigim an yediklerim çıkıyor minigime yetiyorumdur umarım yinede rabbime sonsuz şükürler bu günler de geçecek

iyi geceler hanımlar inş rabbım hepimizın gonlune gore verır. İyi haberlerle geçiririz bu yolculugu
benım hep aklımda acaba ıcerde ıyı mı, buyuyo mu diye geciyor agrılarım hala gecmedı bır gun kasıgım bir gun karnım agrıo
tuhaf bır sekılde de kocaman gobegım oldu
pantolonlarımın hıcbırı olmuyo cok dar gelıyorlar bende gıttım hamıle pantolonu aldım o kadar rahat kı anlatamam koca haftayı aynı pantolonla gecırdım
tavsıye ederım illakı gobegımızın ıcını doldurması gerekmıyor degıl mı:)))
sanırım benım bebegım sol tarafımda buyuyecek sadece o tarafımda agrı oluyo
agır seyler sakın tasımayın, sonrasında muthıs bır agrı oluyor
2 haftadır mumkun oldugunca toplu tasıma aracı kullanmıyorum cok yorulsam da tabana kuvvet dıyorum
hele o dolmuslar ıcımı dısıma cıkarıyor sabahları yerınde duran bebegı dusururler
ilk seferım dusukle sonuclanınca her seyden korkar oldum
iç çamasırımda azıcık ıslaklık hıssetsem acaba kan mı geldı dıye urkuyorum
cok sey yazmısım farkında olmadan:)))
rabbıme bınlerce sukurler bıze bu duyguyu yasattıgı ıcın ınsallah bebeklerımızı kucağımıza da almayı nasip eder

Duayla mutlulukla buyurler ıcımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…