- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.321
al benden de o kadar
aklimdan gitmiyor o saydigin ilk ikisi
ama mumkun degil bulmak
oylece oturuyorum iste
bu arada senin dogum orda mi olacak
kizlar bugun agir poset tasidim sanirim marketten donerken
esim gec geliyor bekleyemiyorum bazen
portakal domates mndalina derken baya agirdi
simdi de kasiklarim cok agriyor
korktum baya
siz tasiyor musunuz poset kac kg ya kadar ya da hic mi tasimiyorsunuz
dikkat edeyim diyorum ama bazen agir olabiliyor onra da aklima takiliyor duusnup duruyorum
selam hanımlar bulantılarım çok fazla arttı hastanelik oldum bu yüzden
Gecmis olsun,insallah daha iyisindir simdi
cnm cok gecmıs olsun umarım sonuc dusundugumuz gıbı degıldır...dulaarımız senınleArkadaşlar merhaba...biliyorum sizler cinsiyetlerinizi tahminlerinizi konuşuyorsunuz ama bende sizinle son durumumu paylaşmak istiyorum.kese vardı yolk sac vardı ama embriyo görünmüyordu bugün tekrar gittim dr ama sonuç aynı malesef(değişiklik yok yinede pazartesi tekrar gidicem yine aynı devam ederse daha büyük çaplı ultrasanografi cihazları olan bir hastaneye gidicem.pek umudum kalmadı açıkçası ama hayırlısı diyorum.ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.inşallah herşey iyi olur ya allah büyük.her şerde bir hayır,her hayırda da bir şer varmış ne diyeyim....
canım acayip derecede mantı istiyoreşime dondurulmuş al gel dedim olmaz sağlıksız dedi :57.bende bi parça ekmekk aldım elime onu kemiriyorum
canım şöyle bi fark var,midem daha çok bulanıyor bu sefer,koku duyarlılığım aynı ama midem mahvetti beni,diyorum ki şu iştahımın açıldığı günler bi gelseydi :)) 4.-5. ay falan
Hey millet ben seyirme beklerken
sol yanıma tamda bebeğin olduğu kısımda bıçak saplanması gibi acı yaşadım demin
3 kez
iki gündür stresliyim işte ondanmı acaba :/
ay yavrum benım yaa :) esınede aferın ne guzel senı dusunuyor ama artık ev mantısı yapan bıyer bulsun madem canın cekmıs :)canım acayip derecede mantı istiyoreşime dondurulmuş al gel dedim olmaz sağlıksız dedi :57.bende bi parça ekmekk aldım elime onu kemiriyorum
kizlar bugun agir poset tasidim sanirim marketten donerken
esim gec geliyor bekleyemiyorum bazen
portakal domates mndalina derken baya agirdi
simdi de kasiklarim cok agriyor
korktum baya
siz tasiyor musunuz poset kac kg ya kadar ya da hic mi tasimiyorsunuz
dikkat edeyim diyorum ama bazen agir olabiliyor onra da aklima takiliyor duusnup duruyorum
bıraz once hastaneyı aradım cumartesı tahlıl sonuclarım cıkacaktı bı sansımı denıyım dedım cıkmıs sonuclar
yarın eşim işlerını ayarlayabılırse gıdıcez ınsallah
Evet esim yalniz birakmam seni nereye gitcen diyor,bende istiyorum annemler yanimda olsun ama kismet ,ama ben esimden ayrilamam zaten hele bu durumda hic
Hadii birbirimize tahminde bulunalımÖnce sağlıklı olsun her biri Hadiii eğlencee
Bencee;
gulsevdam; kız
snowflaken kız
GOKCHE erkek
every erkek hissediyorum ama senin kararsızlığında kararsız bırakıyor, ilk gebeliğini söylediğinde erkek hissettim seninkini oyüzden erkek diyorum
MELEK04 erkek
pinarturhan kız
aklıma geldikce nickleri gördükce paylaşırımm
ay yavrum benım yaa :) esınede aferın ne guzel senı dusunuyor ama artık ev mantısı yapan bıyer bulsun madem canın cekmıs :)
gecenlerde unutup bende agır yuk tasıdım sonu bol kasık agrısı
sımdılerde esım evde oldugu ıcın onunla alısverısı yapıyoruz ama o olmadıgı donem mecbur tasıcam ama bol bol dınlenerel ve dıkkat ederek ..
hadı bızde beklıyoruz sonucları :) ve bak yıne bı kehanette bulunuyum takma ermiş olarak :) ılk cınsıyet sen ögrenceksın gıbıme gelıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?