2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayyyyy ay arkadaşım sorma gitsin. normalde herkes benim ne kadar rahat olduğumu söyler dururdu. hamile olduğumu öğrendikten sonra anam tutamıyorum kendimi:) ya bende allaha şükür ne mide bulantısı ne baş dönmesi oldu.. göğüs ağrısı, saç dökülmesi, çamaşırda ıslaklık var. böyle olunca da çokkkk tedirgin oluyorum acaba bebek içerde mi yoksa bi şey mi oldu diye hani kıpırdamaya başlasa ara ara dürtecem çocuğumu :) doktorum da 3 hafta sonra geleceksin dedi. 1,5 hafta oldu ama ben artık daha fazla beklemeden bu pazartesi gideceğim inşallah:)

:) pazartesı benımde kontrolum var bakalım ıcımde kac kısı var 2 haftadır sankı ıkızmıs gıbı gelıyor ya da ıkız ıstedıgım içindir:)
normal hamıleler gıbı degılım ben sureklı mıdesı bulanan kusan tıksınen
aksıne cok rahatım sukur inş hep boyle gıder hamılelıkten tek hoşlanmadıgım yer goguslerım asırı hassaslaştı hele de sag gogsum , inanır mısın sutyen takıp cıkarırken yanlısla bır degeyım basıom cıglıgı

canım, ben yatakta üstüne yattığım zamanlarda bile sızlamaya başlıyor hemen dönüyorum. olsun, bunu da seviyorum:) hatta ara ara yokluyorum acıyorlar di mi diye :) acımazlarsa paniğe kapılasım geliyor :)

kizlar cok kotu bir gun gecirdim 1 haftadir belirtilerim azaldi ve kayboldu bende bugun ikindin hastaneye gittim durumu anlattim 5 saat bekledik ve sonucunda bize dedilerki gec oldu artik ultrasona sadece cok acil olanlari aliyoz sende kanama falan yok dediler cok moralimiz bozuldu mAdem once deseydinizde bizde beklemeseydik tartistik biraz ama yapacak birsey yok neyse kan testi yapmislardi sonuc 1000 lerde cikmis doktor dediki sen 7 haftalik olman lazim bebegin ölmüste olabilir cok kucukte olabilir dedi simdi ben cok uzuluyorum cunki rahatlamaya gittim daha cok uzulup geldim.sizce bu deger cokmu dusuk ya veya ölmüsmüdür bebegim bilemiyorum...

ayy inşallahh canım yaaa ilk son farketmez yeterkı bıran once ogrenelım hersey de sabırsızım her kontrolde boyle olıuyorum bennnninşallah sonuclarıyı cıkar cnm endıslenemeye basladım yınesende bu cumartesı mı yaptıracaksın testlerı?hayırlı haberlerle sonuclarla gelınsalah
mrb cnm cok gecmıs olsun ınsallahbıran once gecer ve eskı saglıgına kavusursun
Gunaydin anneler,dun gece birdenbire uzun bir kasik agrim oldu,suan yok,sanirim rahmim genisliyor
gunaydınnnevet rahmın genıslıyor olabılır ama bır daha sıoddetlı olursa ben ce bı doktoru ara...

cnm oncelıkle degerıcın bırsey dıyemıcem baska doktora gıtsen bugun?bu stres hem sana hem bebege zarar uzme canını belkıde hıcbırseyın yoktur gec döllenme flndır belırtıler heoımızde aynı olmayabılıyor bazen bendede gogus agrım kayboluyorgerı gelıyor boyle seyler olabılır.hakkında hayırlısı canım dualarımız senınle

canım hemen üzme kendini başka bir doktora da sor,ultrasona gir,hemen bir doktor dedi diye paniğe kapılma dikkat et kendine.

gunaydınnn hepınızeee
dun gece cok degısık bırsey oldu...sabaha karsı sankı karnımda bı tekme gıbı gıbı bır hısle uyandım ruyamıydı neydı bılemedım bence cok erken bunlar ıcın ama dusunuyorum anlam veremıyorum ruyada olabılır hemen o anda uyandım ....

Bilinçaltımız da olabilir bir an önce tekmeye başlasınlar hissedelim diye beklediğimiz için belkide :))) yada gerçekten yattığın pozisyonu beğenmeyip dürtmüştür bebişin seni :))))

Günaydın arkadaşlar. Ben her gün düzenli giremiyorum. Gündüzleri işteyim, akşamları ise saat 8'de uyuyorum. Maşallah ne kadar aktif bi sayfa burası. Ben en son 2 gün önce girmiştim, o zamandan beri okumam gereken yaklaşık 50 sayfa birikmiş. Neyse artık hızınıza yetişmeye çalışıcam :) Herkese sağlıklı, güzel günler.

Bilinçaltımız da olabilir bir an önce tekmeye başlasınlar hissedelim diye beklediğimiz için belkide :))) yada gerçekten yattığın pozisyonu beğenmeyip dürtmüştür bebişin seni :))))
evet bılıncaltıda olabılır ama cok hosuma gıttı hayal mı ruya mı herneyse hep olsun

gunaydın maşallahımız var guzel dostluklar kurduk...hep boyle gıder ınsallah...bende erken den yatıyorum saat 10 u gecmıyor normalde 1 den once asla uyumazdım

Valla en azından 11,5 kiloluk oğlum oluyor kucağımda. Doktorun söylediği riskli bir durum yoksa çok da sakınılmasından yana değilim açıkçası. Yani kendimizi ne zorlayalım ne de çok sakınalım

günaydın tatloşlar..... derse giricem ama önce hemen bilgisayarı açıp size merhebe demek istedim.... umarım hepiniz iyisinizdir.. tabi bebişlerinizde

günaydın tatloşlar..... derse giricem ama önce hemen bilgisayarı açıp size merhebe demek istedim.... umarım hepiniz iyisinizdir.. tabi bebişlerinizde

Günaydın, sen hemşire değil miydin? yoksa hem çalışıp hem okuyup hem de hamile misin :) zor valla işin :)

herkese günaydın, fıstıklar..güzel ve bulantısız bir gün dilerim

kızlar benim bir süredir burnum tıkanıyor bunun gebelikle alakası olabilir mi :s :)

Son düzenleme:
günaydın hamişler

herkesler iyidir Inşallah, hayırlı cumalar herkese

iki gündür mide bulantım kesildi sadece koku hassasiyetim ve uykum kaldı
onlar da yakında geçer sanırım 12inci haftaya yaklaşıyorum Allah'ın izni ile

enerjik ve dinamik olmayı bekliyorum 4 gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…