- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.341
iyi geceler hanımlar inş rabbım hepimizın gonlune gore verır. İyi haberlerle geçiririz bu yolculugu
benım hep aklımda acaba ıcerde ıyı mı, buyuyo mu diye geciyor agrılarım hala gecmedı bır gun kasıgım bir gun karnım agrıo
tuhaf bır sekılde de kocaman gobegım oldu
pantolonlarımın hıcbırı olmuyo cok dar gelıyorlar bende gıttım hamıle pantolonu aldım o kadar rahat kı anlatamam koca haftayı aynı pantolonla gecırdım
tavsıye ederım illakı gobegımızın ıcını doldurması gerekmıyor degıl mı:)))
sanırım benım bebegım sol tarafımda buyuyecek sadece o tarafımda agrı oluyo
agır seyler sakın tasımayın, sonrasında muthıs bır agrı oluyor
2 haftadır mumkun oldugunca toplu tasıma aracı kullanmıyorum cok yorulsam da tabana kuvvet dıyorum
hele o dolmuslar ıcımı dısıma cıkarıyor sabahları yerınde duran bebegı dusururler
ilk seferım dusukle sonuclanınca her seyden korkar oldum
iç çamasırımda azıcık ıslaklık hıssetsem acaba kan mı geldı dıye urkuyorum
cok sey yazmısım farkında olmadan:)))
rabbıme bınlerce sukurler bıze bu duyguyu yasattıgı ıcın ınsallah bebeklerımızı kucağımıza da almayı nasip eder
Duayla mutlulukla buyurler ıcımızda
ayyyyy ay arkadaşım sorma gitsin. normalde herkes benim ne kadar rahat olduğumu söyler dururdu. hamile olduğumu öğrendikten sonra anam tutamıyorum kendimi:) ya bende allaha şükür ne mide bulantısı ne baş dönmesi oldu.. göğüs ağrısı, saç dökülmesi, çamaşırda ıslaklık var. böyle olunca da çokkkk tedirgin oluyorum acaba bebek içerde mi yoksa bi şey mi oldu diyehani kıpırdamaya başlasa ara ara dürtecem çocuğumu :) doktorum da 3 hafta sonra geleceksin dedi. 1,5 hafta oldu ama ben artık daha fazla beklemeden bu pazartesi gideceğim inşallah:)
:) pazartesı benımde kontrolum var bakalım ıcımde kac kısı var 2 haftadır sankı ıkızmıs gıbı gelıyor ya da ıkız ıstedıgım içindir:)
normal hamıleler gıbı degılım ben sureklı mıdesı bulanan kusan tıksınen
aksıne cok rahatım sukur inş hep boyle gıder hamılelıkten tek hoşlanmadıgım yer goguslerım asırı hassaslaştı hele de sag gogsum , inanır mısın sutyen takıp cıkarırken yanlısla bır degeyım basıom cıglıgı
ayy inşallahh canım yaaa ilk son farketmez yeterkı bıran once ogrenelım hersey de sabırsızım her kontrolde boyle olıuyorum bennnnnilaycim bence de
once senin bebisinin cinsiyeti ogrenicez gibi geliyor bana da
yarin da sonucunuzun cok iyi cikmasini dilerim
ben de cumartesi gidicem ama doktorumu bugun aradim acmadi
yarin umarim ulasirim bir degisiklik olmadiysa cumartesiye randevu alacakti benim icin
mrb cnm cok gecmıs olsun ınsallahbıran once gecer ve eskı saglıgına kavusursunAnneler hepiniz iyisiniz görüyorum kaç gündür yazamıyorum midem çok fena yeşil elma ve peynirli tosttan başka birşey yiyemiyorum bütün gün yatıyorum kalktigim an yediklerim çıkıyor minigime yetiyorumdur umarım yinede rabbime sonsuz şükürler bu günler de geçecek
gunaydınnnGunaydin anneler,dun gece birdenbire uzun bir kasik agrim oldu,suan yok,sanirim rahmim genisliyor
kizlar cok kotu bir gun gecirdim1 haftadir belirtilerim azaldi ve kayboldu bende bugun ikindin hastaneye gittim durumu anlattim 5 saat bekledik ve sonucunda bize dedilerki gec oldu artik ultrasona sadece cok acil olanlari aliyoz sende kanama falan yok dediler cok moralimiz bozuldu mAdem once deseydinizde bizde beklemeseydik tartistik biraz ama yapacak birsey yok neyse kan testi yapmislardi sonuc 1000 lerde cikmis doktor dediki sen 7 haftalik olman lazim bebegin ölmüste olabilir cok kucukte olabilir dedi simdi ben cok uzuluyorum cunki rahatlamaya gittim daha cok uzulup geldim.sizce bu deger cokmu dusuk ya veya ölmüsmüdür bebegim bilemiyorum...
kizlar cok kotu bir gun gecirdim1 haftadir belirtilerim azaldi ve kayboldu bende bugun ikindin hastaneye gittim durumu anlattim 5 saat bekledik ve sonucunda bize dedilerki gec oldu artik ultrasona sadece cok acil olanlari aliyoz sende kanama falan yok dediler cok moralimiz bozuldu mAdem once deseydinizde bizde beklemeseydik tartistik biraz ama yapacak birsey yok neyse kan testi yapmislardi sonuc 1000 lerde cikmis doktor dediki sen 7 haftalik olman lazim bebegin ölmüste olabilir cok kucukte olabilir dedi simdi ben cok uzuluyorum cunki rahatlamaya gittim daha cok uzulup geldim.sizce bu deger cokmu dusuk ya veya ölmüsmüdür bebegim bilemiyorum...
gunaydınnn hepınızeee
dun gece cok degısık bırsey oldu...sabaha karsı sankı karnımda bı tekme gıbı gıbı bır hısle uyandım ruyamıydı neydı bılemedım bence cok erken bunlar ıcın ama dusunuyorum anlam veremıyorum ruyada olabılır hemen o anda uyandım ....
evet bılıncaltıda olabılır ama cok hosuma gıttı hayal mı ruya mı herneyse hep olsunBilinçaltımız da olabilir bir an önce tekmeye başlasınlar hissedelim diye beklediğimiz için belkide :))) yada gerçekten yattığın pozisyonu beğenmeyip dürtmüştür bebişin seni :))))
Günaydın arkadaşlar. Ben her gün düzenli giremiyorum. Gündüzleri işteyim, akşamları ise saat 8'de uyuyorum. Maşallah ne kadar aktif bi sayfa burası. Ben en son 2 gün önce girmiştim, o zamandan beri okumam gereken yaklaşık 50 sayfa birikmiş. Neyse artık hızınıza yetişmeye çalışıcam :) Herkese sağlıklı, güzel günler.
kizlar bugun agir poset tasidim sanirim marketten donerken
esim gec geliyor bekleyemiyorum bazen
portakal domates mndalina derken baya agirdi
simdi de kasiklarim cok agriyor
korktum baya
siz tasiyor musunuz poset kac kg ya kadar ya da hic mi tasimiyorsunuz
dikkat edeyim diyorum ama bazen agir olabiliyor onra da aklima takiliyor duusnup duruyorum
selam hanımlar bulantılarım çok fazla arttı hastanelik oldum bu yüzden
günaydın tatloşlar..... derse giricem ama önce hemen bilgisayarı açıp size merhebe demek istedim....umarım hepiniz iyisinizdir.. tabi bebişlerinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?