- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.361
herkese günaydın, fıstıklar..güzel ve bulantısız bir gün dilerim
kızlar benim bir süredir burnum tıkanıyor bunun gebelikle alakası olabilir mi :s :)
Yalnız değilsin canım bende de oluyor:)kendi cevabımı buldum :)
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) BURUN TIKANIKLIĞI
HAMİLELERDE BURUN TIKANMASI (GEBELİK RİNİTİ)
Gebelik döneminde burun içerisindeki dokuların ve damarların ödemlenmesi (şişmesi) sonucu burun tıkanıklığı artar. Bu hamilelikteki hormonal değişikliğe bağlıdır. Salgı bezlerinde artış meydana gelir. Anne adayı nefes almakta zorlanabilir, gece uyurken rahatsız olabilir.Tabi hamile bir bayandaki burun tıkanıklılığı herzaman gebeliğin etkilerine bağlı olmayabilir. Gebelikten önce bulunan bir septum deviasyonu (burun kemiğinde eğrilik) veya polip (et parçası) benzeri yapı gebelik döneminde şişmenin de eklenmesi ile şikayetlere sebep olabilir
gunaydınnn hepınızeee
dun gece cok degısık bırsey oldu...sabaha karsı sankı karnımda bı tekme gıbı gıbı bır hısle uyandım ruyamıydı neydı bılemedım bence cok erken bunlar ıcın ama dusunuyorum anlam veremıyorum ruyada olabılır hemen o anda uyandım ....
kızlar benim bir süredir burnum tıkanıyor bunun gebelikle alakası olabilir mi :s :)
:) pazartesı benımde kontrolum var bakalım ıcımde kac kısı var 2 haftadır sankı ıkızmıs gıbı gelıyor ya da ıkız ıstedıgım içindir:)
normal hamıleler gıbı degılım ben sureklı mıdesı bulanan kusan tıksınen
aksıne cok rahatım sukur inş hep boyle gıder hamılelıkten tek hoşlanmadıgım yer goguslerım asırı hassaslaştı hele de sag gogsum , inanır mısın sutyen takıp cıkarırken yanlısla bır degeyım basıom cıglıgı
kızlar göbekler ne durumda ne kadar çıktı sizinkiler?? benim kg aynı ama göbeğim biraz çıktı ayva göbek gibi ve çok sert..
kızlar göbekler ne durumda ne kadar çıktı sizinkiler?? benim kg aynı ama göbeğim biraz çıktı ayva göbek gibi ve çok sert..
Günaydııınn güzeeeell anneleerr
Canımmm yanii bukadar oluurr bugün hemen internete girdim ve bu gidişe dur demek için siparişimi verdimm,25 tlye hallettim bu işiiiBende bide petekler yanınca gör o tıkanıklığıı İnşallahh işe yarar bu ürün :44:
-Kolay kullanım, kolay taşıma ve depolama
-Dökülmeyi önleyen sızdırmaz tasarım
-Evde veya seyahatte kullanılabilecek kompakt tasarım
-Bulaşık makinesinde yıkanabilir
-2 adet VapoPads ferahlatıcı tablet ile birlikte
aaa çok iyiymiş canım dün bende resmen bunalıma girecektim, nefessiz kalmak beni çok korkutuyor zaten normalde de strese bağlı psikolojik nefes darlığı çekiyordum, şimdi hamilelikte eklenince çok korkuyorum fazla yemek bile yiyemiyorum nefes alacak boşluk kalsın karnımda diyebu aldığın buhar makinesi değil mi bende böyle arayım bakalım neler çıkacak..Ayrıca okyanus suyu alıp burnuma sıkabilirim diye düşündüm..birazda saçlarıma sıkarım denizden çıkmış görüntüsü verir heheh :) bu arada kızlar evet gaz sorunu çok kötü aranızda buna bi çözüm bulambilmiş olan var mı
aaa çok iyiymiş canım dün bende resmen bunalıma girecektim, nefessiz kalmak beni çok korkutuyor zaten normalde de strese bağlı psikolojik nefes darlığı çekiyordum, şimdi hamilelikte eklenince çok korkuyorum fazla yemek bile yiyemiyorum nefes alacak boşluk kalsın karnımda diyebu aldığın buhar makinesi değil mi bende böyle arayım bakalım neler çıkacak..Ayrıca okyanus suyu alıp burnuma sıkabilirim diye düşündüm..birazda saçlarıma sıkarım denizden çıkmış görüntüsü verir heheh :) bu arada kızlar evet gaz sorunu çok kötü aranızda buna bi çözüm bulambilmiş olan var mı
Günaydın, sen hemşire değil miydin? yoksa hem çalışıp hem okuyup hem de hamile misin :) zor valla işin :)
bırde kızlar gez için diğer çözümüm de yeşil çay ın içine kabuklu tarçın atıyorum karıp tabi butun olarak değil gunde bir bardak içiyorum ama genelde akşam yemeklerden sonra zbazen zor bazen kolay içiyordum biliyorsunuz gun gun değişiyor istekler o mıde yi rahatlatıyor emin olun gaz çıkartıyorsunuz ve yeemk den sonra ki bulantıyı aza indirgiyor..
bu arada canım profilindeki duayı çok beğendim bende kendi profilime yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?