- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.381
Tabiikide alabilirsin canımm, çok mutlu olurum, hattaa beğendiklerimde var onlarıda paylaşayımm
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb lî mines sâlihîn.
Ey Rabbim! Bana salihlerden (bir evlat) ihsan et! (Saffat, 37/100)
رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء
Rabbic'alnî mukîmas salâti ve min zurriyyetî rabbenâ ve tekabbel duâ.
Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et!. (İbrâhîm, 14/40)
قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kâle Rabbi Heblî min Ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38)
yesil cay ve tarcina bayilirdim
her zaman da icerdim
hamile oldugum anda biraktim
cunku hamilelikte yesil cayin guvenirliligi hakkinda emin degilim:44:
tarcin da yuksek dozda rahim kasilmalarina sebep oluyor diye biliyorum o yuzden tarcindan da vazgectim
evet bitki şayları ve bitkileri biraz daha dikkatli kullanmak lazım bu dönemde
bakın yeşil çayı bi arkadaş araştırmış
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
Tabiikide alabilirsin canımm, çok mutlu olurum, hattaa beğendiklerimde var onlarıda paylaşayımm
رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء
Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et!. (İbrâhîm, 14/40)
قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38)
kırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bi kaba koyun
üstüne 2 bardak su ilave edin ve 10 dk pişirin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı.
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek...
Bende duymuştum ama çok uğraştırır diye vazgeçtim, bide belli bir hafta olma durumu var mı:26:
Ben bu onhafta testi alabilirim belkiii, gerçi kimbilir belki buda bu gibi şeylerden yapıyorlar, ama işte merakk :26: bu onhaftayıda pkoların denememesi gerekmiş onda hep erkek sonuç çıkarıyormuşş:44:
günaydın can yoldaşları:)bugün otobüsten inip işe,tuvalete zor yetiştim,zor günler,Allah yardımcımız olsun...inş 12. haftada biter...ben bugün doktora gidicem en son 5 haftalıktı gittiğmde,15:30 da randevum,ayy inşallah iyidir,büyümüştür yavrum:)kızlar doktorum bana yeşil çayı içmemi tavsiye etmedi,en fazla 1 bardak içerbilirsin onu da içmesen ii olur dedi,günde 2 lt su da içemiyorum ben,midem çok bulanıo,yiyip içmem kesildi benim ama karnım sanırım gaz nedniyle biraz büyük:)
gıttıgın yer nasıl bı yer ya oylece gondermısler!!kizlar cok kotu bir gun gecirdim1 haftadir belirtilerim azaldi ve kayboldu bende bugun ikindin hastaneye gittim durumu anlattim 5 saat bekledik ve sonucunda bize dedilerki gec oldu artik ultrasona sadece cok acil olanlari aliyoz sende kanama falan yok dediler cok moralimiz bozuldu mAdem once deseydinizde bizde beklemeseydik tartistik biraz ama yapacak birsey yok neyse kan testi yapmislardi sonuc 1000 lerde cikmis doktor dediki sen 7 haftalik olman lazim bebegin ölmüste olabilir cok kucukte olabilir dedi simdi ben cok uzuluyorum cunki rahatlamaya gittim daha cok uzulup geldim.sizce bu deger cokmu dusuk ya veya ölmüsmüdür bebegim bilemiyorum...
yesil cay ve tarcina bayilirdim
her zaman da icerdim
hamile oldugum anda biraktim
cunku hamilelikte yesil cayin guvenirliligi hakkinda emin degilim:44:
tarcin da yuksek dozda rahim kasilmalarina sebep oluyor diye biliyorum o yuzden tarcindan da vazgectim
kırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bi kaba koyun
üstüne 2 bardak su ilave edin ve 10 dk pişirin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı.
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek...
kızlar peki günde 2 lt su içebiliyor musunuz?? :44: ben içemiyorum :18:
günaydın arkadaşlar..benimde yarın kontrolüm var..3 kutu progestan bitirım dim biraz siyah akıntım vardı ayrıca 2 hafta önce düşük iğneside olmuştum..ama allaha şükür bişeyim kalmadı şimdi.artık içmek istemiyorum baş dönmesi uyku hali yapıo.çalışırken zor oluyo.keser değilmi doktor artık bu hapı...kullanan varsa ne zaman bıraktınız? ayrıca elevit d ve folbiol var içtiğim..biraz zayıf bir anne adayıyım da ( 46 kg ):26:
kızlar peki günde 2 lt su içebiliyor musunuz?? :44: ben içemiyorum :18:
gıttıgın yer nasıl bı yer ya oylece gondermısler!!
canım ıcın rahatlaması ıcın baska bıyere gıt rahatla ama herseyıde kafaya takmayın kızlar nıye eskısı gıbı belırtı yok yok nıye agrım yok gıbı
sureklı bunları kafaya taktıkca hamılelıkte gecmez kızlar ..
yesıl cay tarcın bende sık sık tukettıgım bır ıcecegımdıama hamılelıkte tavsıye edılmıyor doktorum bır bardak ızın verdı bende haftada 1 falan ıcıyorum
paylaşım için cok sağol canım cok guzel dualar
ablamda bana hep salıh evlat ıcın dua et dıyor gece gunduz Rabbımden tek ıstegım salıh bır evlat
amınnnnnnn hepımıze ..
yanedense bu tur seylere pek ıtıbar etmıyorum karbonat testını bır kac kısı yaptı erkek cıktı yazdı
zorda olsa sabredıp artık doktordan onayı beklıcem ben:)
evet bitki şayları ve bitkileri biraz daha dikkatli kullanmak lazım bu dönemde
bakın yeşil çayı bi arkadaş araştırmış
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
tabiki dikatlı kullanmak gerek ben de gunde bir bardağı geçirmiyorum her gun olmasa bile gun asşırı içiyorum dr a soracagım bende merak ettim açıkcası tabi her şeyin fazla zarardır fakat gunde bir bardak sıkıntı olurmu bilemiyorum..
ayy şimdi dr.a gidip bebişi görünce çok duygulanırsın ve gözüne kocaman gelir..bende gittiğimde birden bebeğimi kocaman görmüştüm ilk kez kalbini kafasını falan algılamıştım çok mutlu olmuştum.
günaydın arkadaşlar..benimde yarın kontrolüm var..3 kutu progestan bitirım dim biraz siyah akıntım vardı ayrıca 2 hafta önce düşük iğneside olmuştum..ama allaha şükür bişeyim kalmadı şimdi.artık içmek istemiyorum baş dönmesi uyku hali yapıo.çalışırken zor oluyo.keser değilmi doktor artık bu hapı...kullanan varsa ne zaman bıraktınız? ayrıca elevit d ve folbiol var içtiğim..biraz zayıf bir anne adayıyım da ( 46 kg ):26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?