2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım benim çok güzel dualar..Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve hepimize çok hayırlı salih evlatlar nasip eder..aminn..

evet bitki şayları ve bitkileri biraz daha dikkatli kullanmak lazım bu dönemde
bakın yeşil çayı bi arkadaş araştırmış
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html

kırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bi kaba koyun
üstüne 2 bardak su ilave edin ve 10 dk pişirin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı.
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek...

teşekkurler bu dualar ıcın

günaydın can yoldaşları:)bugün otobüsten inip işe,tuvalete zor yetiştim,zor günler,Allah yardımcımız olsun...inş 12. haftada biter...ben bugün doktora gidicem en son 5 haftalıktı gittiğmde,15:30 da randevum,ayy inşallah iyidir,büyümüştür yavrum:)kızlar doktorum bana yeşil çayı içmemi tavsiye etmedi,en fazla 1 bardak içerbilirsin onu da içmesen ii olur dedi,günde 2 lt su da içemiyorum ben,midem çok bulanıo,yiyip içmem kesildi benim ama karnım sanırım gaz nedniyle biraz büyük:)

Bende duymuştum ama çok uğraştırır diye vazgeçtim, bide belli bir hafta olma durumu var mı :26:
Ben bu onhafta testi alabilirim belkiii, gerçi kimbilir belki buda bu gibi şeylerden yapıyorlar, ama işte merakk :26: bu onhaftayıda pkoların denememesi gerekmiş onda hep erkek sonuç çıkarıyormuşş:44:

günaydın arkadaşlar..benimde yarın kontrolüm var..3 kutu progestan bitirım dim biraz siyah akıntım vardı ayrıca 2 hafta önce düşük iğneside olmuştum..ama allaha şükür bişeyim kalmadı şimdi.artık içmek istemiyorum baş dönmesi uyku hali yapıo.çalışırken zor oluyo.keser değilmi doktor artık bu hapı...kullanan varsa ne zaman bıraktınız? ayrıca elevit d ve folbiol var içtiğim..biraz zayıf bir anne adayıyım da ( 46 kg ):26:

valla cnm hiç bilmiyorum facede arkadaslardan bırı paylaşmış bende sizle paylaşayım dedım

ayy şimdi dr.a gidip bebişi görünce çok duygulanırsın ve gözüne kocaman gelir..bende gittiğimde birden bebeğimi kocaman görmüştüm ilk kez kalbini kafasını falan algılamıştım çok mutlu olmuştum.

gıttıgın yer nasıl bı yer ya oylece gondermısler!!
canım ıcın rahatlaması ıcın baska bıyere gıt rahatla ama herseyıde kafaya takmayın kızlar nıye eskısı gıbı belırtı yok yok nıye agrım yok gıbı
sureklı bunları kafaya taktıkca hamılelıkte gecmez kızlar ..

yesıl cay tarcın bende sık sık tukettıgım bır ıcecegımdı ama hamılelıkte tavsıye edılmıyor doktorum bır bardak ızın verdı bende haftada 1 falan ıcıyorum

paylaşım için cok sağol canım cok guzel dualar
ablamda bana hep salıh evlat ıcın dua et dıyor gece gunduz Rabbımden tek ıstegım salıh bır evlat
amınnnnnnn hepımıze ..

yanedense bu tur seylere pek ıtıbar etmıyorum karbonat testını bır kac kısı yaptı erkek cıktı yazdı
zorda olsa sabredıp artık doktordan onayı beklıcem ben:)

canım gerçekten çok zayıfmışsın.zayıflar gebelikte daha çok kilo alır yazıyor nette dikkatli kilo almanı öneririm..bende 50 kiloyum doktorum her ay 1 kilodan fazla alma dikkat et dedi...doktor bana da progestan kapsül vermişti ama içerek değil fitil gibi hazneye atarak kullanıyodum..hiç mutlu değildim onu kullanırken ve hiç içimden kullanmak gelmiyordu..neyseki yeni doktorum vajinal kanama olmadığı takdirde onu kullanmana gerek yok dedi ve bıraktırdı çok rahatladım..umarım sana da bıraktırır..ama eğer bıraktırmazsa sende vajinal fitil olarak kullanabilirmiyim diye sor bence..o zaman o kadar baş dönmesi ve uyku yapmaz..

kızlar peki günde 2 lt su içebiliyor musunuz?? :44: ben içemiyorum :18:

zaten ben çalışırken normaldede çok içerim
ama hamileliğimden beri hafta sonu falanda çay meyve suyu gibi şeyleri tüketmemk için çok içiyorum
sonrada gece bi kaç kez tuvalete kalkıyorum :)

bana herkes kızın olcak diyo.bana da erkek gibi geliyor. hayırlısı olsun.doktor da, eskiden sağ taraftan hamile kalanların erkek olacağına inanılrmış. seninki de sağ.hatırlat bana bakalım tutucuk mı dedi. sağlıklı olsun da hiç farketmez. ama erkek olursa eşim havalara uçacak...

evet bitki şayları ve bitkileri biraz daha dikkatli kullanmak lazım bu dönemde
bakın yeşil çayı bi arkadaş araştırmış
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html

tabiki dikatlı kullanmak gerek ben de gunde bir bardağı geçirmiyorum her gun olmasa bile gun asşırı içiyorum dr a soracagım bende merak ettim açıkcası tabi her şeyin fazla zarardır fakat gunde bir bardak sıkıntı olurmu bilemiyorum..

kızlar bana da
kimi kızın olucak diyo kimisi de oğlun olacak diyo

bu aralar hemen hemen herkesin oğlu için bende oğlum olacakmış gibi hissediyorum
ama bazen de kızım olacakmış gibi hissediyorum

30unda öğreneceğiz Inşallah hayırlısı ile
sağlıklı olsun da

benim doktorum yeşil çay içme dedi

ıhlamur, kuşburnu, adaçayı içebilirsin dedi

yeşil çay rahimde kasılmalara yol açıyormuş, form çayları gibi

gunaydın canım progestan ben de kullanıyorum henuz ilk kutu pazar gunu bitecek benim de 7.haftada akıntı ıcınde sulu az da olsa kan gelmişti dr a gittim bana dusuk tehlikesi görmedim ama lekelenmelerde bile bunu veriyrouz dedi evet çalışırken çok zor oluyor uyku hali ve halsizlik yapıyor folbiol da var gunde bir tane kullandıgım progestan gunde iki tane pazartesi kontrolum var o zaman belli olacak devam edip etmeyeceğim fakat su da kesın ki hamile olup da progestan kullanmayan çok az gebe var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…