2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benim doktorum yeşil çay içme dedi

ıhlamur, kuşburnu, adaçayı içebilirsin dedi

yeşil çay rahimde kasılmalara yol açıyormuş, form çayları gibi

bilemiyorum bende dr o soracagım pazartesi gunu gerçekden sakıncalı ıse ıcmem adaçayı içebnilirim de dieğrleri çok zor.. hakkımızda hayırlısı artık :)

miyase pekbicici canlarım duanızı kaptım :)
bende rutbe yerıne yazdım Rabbi heb lî mines sâlihîn. bınlerce kez aminn

Son düzenleme:
miyase canım duanı kaptım :)
bende rutbe yerıne yazdım Rabbi heb lî mines sâlihîn. bınlerce kez aminn

kap tabi canım bende pekbiciciden kapmıştım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..Salih bir evlat insanı hem hayatında mutlu eder, hem de öldükten sonra arkamızda iyi bir insan bırakmış oluruz..

gunaydınn kıslarrr
nasılsınız bakalımm benım ıkı gundur gece mıdem bulanmaya başladıı
hayrolsun bakalım:))))

cnm dusuk tahlıken devam edıyor yazmıssın
dr neye göre oyle dedı kanama alanı mı varmıs hala
ama az kalmıs 12 olmanıza:))
benımde gecen hafta olmustu kanamam ama kanama alanı yokmus devamıda gelmedi
dusuk tehlıken devam edıo da demedı bende sormayı unutum
bu hafadan sonra kolay kolay bısey olmaz dedı sadeece dun gıttım gordum bebekmi.))

herkese selam arkadaşlar. sık sık baş ağrısı olan arkadaşlar var mı? neler yapıyorsunuz azaltmak için baş ağrısını?

Var hala kanama alanim malesefdr kan gelmedikce dert etme iyilesir diyor,bekleyip gorucez.bebegini gormene sevindim
herkese selam arkadaşlar. sık sık baş ağrısı olan arkadaşlar var mı? neler yapıyorsunuz azaltmak için baş ağrısını?

Benim oluyor genelde basagrim,islak bezle soguk kompres yapiyorum ilac almamak icin

kızlar bende hiç bulantı, baş ağrısı falan olmadı.sadece halsizlik var.çok şükür. size varlığını hatırlatıyordur. 12. haftadan sonra geçer inşallh. ben unutuyorum bile.o kadar yoğun çalışıyorum ki. zaten sınıfımda 18 tane bücür var. onlarla uğraşmaktan halim kalmıyor. 22 ekimde doktora gideceğiz. test falan yapılacak...

merhaba , birkaç gün gceleri midem bulanıyor hiç çıkarmadım ama rahatsız ediyor ve başım ağrıyor hiç birşey yapmıyorum ovalıyorum falan ama fayda etmiyor

merhaba , birkaç gün gceleri midem bulanıyor hiç çıkarmadım ama rahatsız ediyor ve başım ağrıyor hiç birşey yapmıyorum ovalıyorum falan ama fayda etmiyor

ben parol içiyorum baş ağrısı için çünkü migrenim tutarsa kusmaya başlarım çok daha kötü olurum o yüzden ağrım artmadan içiyorum, hamileliğimde şimdiye kadar 2 tane içtim..

Son düzenleme:
Var hala kanama alanim malesefdr kan gelmedikce dert etme iyilesir diyor,bekleyip gorucez.bebegini gormene sevindim

Benim oluyor genelde basagrim,islak bezle soguk kompres yapiyorum ilac almamak icin

artık kendını kurtarmıs annesi maaşalalh
kanama olmadığı surece sorun olmuomus cnm %97 devam edıo gebelıkler dedı drum bu sekılde olduğunda..

benım de sık sık agrıo bı sure sonra zonklamaya başlıo bıseyler atıstırınca azalıo sanki
meyve vs..cok aç kalmamaya çalış cnm 12. haftadan sonra pek olmayayacak alalhın ıznııyle zaten

ben parol içiyorum baş ağrısı için çünkü migrenim tutarsa kusmaya başlarım çok daha kötü olurum o yüzden ağrım artmadan içiyorum, hamileliğimde şimdiye kadar 2 tane içtim..

yinede içme canım bence 3 ay bitene kadar beim bi tanıdığım vardı çok bilgilidir eczacı ama extra cok araştırır güvenirim yani bilgisine hamilelikten önce sormuştum da bana ilk 2 ay özellikle çok önemli her türlü ilaç bi ağrı kesici bile sorun olabilir demişti illa olucak değil ama olabilir demişti o yüzden riski almamak lazım kendide bilmeden çok ilaç almış hamileliğinde öğrenmeden bişey olmamış çok şükür ama olabilirmişde...

kızlar bazılarınız bebeğimi hissediyorum demiş.hareketlerini falan mı? ben de hiç bir şey yok. hissetme falan yaşamadım daha...

kızlar bazılarınız bebeğimi hissediyorum demiş.hareketlerini falan mı? ben de hiç bir şey yok. hissetme falan yaşamadım daha...

cnm bendede seğirme gibi bişeyler oluo ama sanırım gaz cok oluoya gebelıkte
bagırsak hareketlerıyle karıstırırouz sanırım oyle okudum nette, yoksa en erken 18 haftalıkken ancak hıssedılılıo oda cok az

tövbe yaw çişimizi sokmadığımız yer kalmıcak ya yok korbonat yok lahana yok lımon kızlar çarpılcaz haaaaa:))) bekleyelım bu ay sonu sırayla öğrenmeye başalarız:)))

benim bir gece çok fena baş ağrım tuttu. öyle böyle değil. doktorumu aradık. acile tahlil yaptırmaya git dedi. bazı şeylerin eksikliğinden olabiliyormuş. çok şükür bişey çıkmadı. ama kesinlikle ilaç içmemelisin demişti.en fazla minosetin yarısını ez yarım bardak suda iç dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…