- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.401
benim doktorum yeşil çay içme dedi
ıhlamur, kuşburnu, adaçayı içebilirsin dedi
yeşil çay rahimde kasılmalara yol açıyormuş, form çayları gibi
benim doktorum yeşil çay içme dedi
ıhlamur, kuşburnu, adaçayı içebilirsin dedi
yeşil çay rahimde kasılmalara yol açıyormuş, form çayları gibi
miyase canım duanı kaptım :)
bende rutbe yerıne yazdım Rabbi heb lî mines sâlihîn. bınlerce kez aminn
Var hala kanama alanim malesefcnm dusuk tahlıken devam edıyor yazmıssın
dr neye göre oyle dedı kanama alanı mı varmıs hala
ama az kalmıs 12 olmanıza:))
benımde gecen hafta olmustu kanamam ama kanama alanı yokmus devamıda gelmedi
dusuk tehlıken devam edıo da demedı bende sormayı unutum
bu hafadan sonra kolay kolay bısey olmaz dedı sadeece dun gıttım gordum bebekmi.))
herkese selam arkadaşlar. sık sık baş ağrısı olan arkadaşlar var mı? neler yapıyorsunuz azaltmak için baş ağrısını?
herkese selam arkadaşlar. sık sık baş ağrısı olan arkadaşlar var mı? neler yapıyorsunuz azaltmak için baş ağrısını?
merhaba , birkaç gün gceleri midem bulanıyor hiç çıkarmadım ama rahatsız ediyor ve başım ağrıyor hiç birşey yapmıyorum ovalıyorum falan ama fayda etmiyor
Var hala kanama alanim malesefdr kan gelmedikce dert etme iyilesir diyor,bekleyip gorucez.bebegini gormene sevindim
Benim oluyor genelde basagrim,islak bezle soguk kompres yapiyorum ilac almamak icin
merhaba , birkaç gün gceleri midem bulanıyor hiç çıkarmadım ama rahatsız ediyor ve başım ağrıyor hiç birşey yapmıyorum ovalıyorum falan ama fayda etmiyor
ben parol içiyorum baş ağrısı için çünkü migrenim tutarsa kusmaya başlarım çok daha kötü olurum o yüzden ağrım artmadan içiyorum, hamileliğimde şimdiye kadar 2 tane içtim..
kızlar bazılarınız bebeğimi hissediyorum demiş.hareketlerini falan mı? ben de hiç bir şey yok. hissetme falan yaşamadım daha...
kırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bi kaba koyun
üstüne 2 bardak su ilave edin ve 10 dk pişirin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı.
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek...
yinede içme canım bence 3 ay bitene kadar beim bi tanıdığım vardı çok bilgilidir eczacı ama extra cok araştırır güvenirim yani bilgisine hamilelikten önce sormuştum da bana ilk 2 ay özellikle çok önemli her türlü ilaç bi ağrı kesici bile sorun olabilir demişti illa olucak değil ama olabilir demişti o yüzden riski almamak lazım kendide bilmeden çok ilaç almış hamileliğinde öğrenmeden bişey olmamış çok şükür ama olabilirmişde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?