2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

neyı cok erkenmıs ya kese ıste besbeslı bana doktorum artık gebelıgın kesınlestı bıde kalp atısını duydukmu tamamdır dedi...
bana dedıkı perde asmak yok uzanıp bırsey almak yok egılırken mutlaka dızelrını kırıp egıl dedi...sucuk salam sosıs pastırma kuru et hamburger harıc ısteıgını ıstedıgın kadar ye dedi

komsu kankimmmm o anda hissettigin hislerin mutlulugun omur boyu surmesi dilegi ilee....... :)))))

bilmem ben pek anlamadim kucuk nokta var
seninkinden kucuk benimki baya aramizda 5 gun var sanirim

canım bugun doktordan sonra kuzenıme gıttık kahvaltıya hastanede calsııyor gostrdım ultason kagıdını fln eger alttan baksa daha net gozukurdu dedı ondan bılıyorum:)

sımdı o gozuken sey kese mı bebekmı?

Gözünüz aydın kızlar darısı bizlerin başına......keseden sonra hayırlısıyla pıtpıtlarıda duydukmu tamamdır

hehehe sımdı onun telası sarar ama bu kadar streslı olcagımı snamıyorum doktora gıdene kadar neler dusundum ya yoksa naparım dıyeama lalahıma cok sukur bebegım tutunmus bana

gözün aydın cnm sende görmüşsün keseciğini allah tamamına erdirsin.ultrasonun düşükle alakası yoktur cnm .yabancı ülkedemiydin sen bazı yerlerde 10.haftadan önce almıyorlar ultrasona hatta gbelik boyunca 3-4 kez giriliyor...arkadaşlardan duymuştum bende

Cok sevdnm cnm gozun aydin
Cnm keseyi gormussun gozun aydin.

Kizlar bende bgn kirmizi kanamam oldu ve doktora gittim dusuk riskinin oldugunu soyledi.. ama en son gittigimden buyana buyumus.. 5 hafta 6 gunlukmus kalbi atmiyomus onlara gore atlamiyms haftaya terar gidecegm rahimda az aciklik varmis.. dua edin bebegim birakmasin beni..

burda hamileyim dedigin anda bakiyorlar alttan
insallah saglikla devam eder canim saol

insallah hicbir sey olmaz canim
icini ferah tut
kanama yasayip normal hamilelik geciren cok kisi var
sen de oyle dusun umarim hersye yoluna girer

burda hamileyim dedigin anda bakiyorlar alttan
insallah saglikla devam eder canim saol

Amin Ins .
insallah hicbir sey olmaz canim
icini ferah tut
kanama yasayip normal hamilelik geciren cok kisi var
sen de oyle dusun umarim hersye yoluna girer

Ins bsy olmaz.. bildign regl oldum.. demin iki parca seklinde kipkirmizi bsy gldi elime siviydi.. kati.. huzursuz ediyo beni hernekadar aklimi baska byere versemde.. cok sancm var.. Allah bagislasin bana yavrumu Ins..

esim bu sabah soylendi bana.. hep senin yuzunden hamile oldgn gunden beri geziyon bi otrdgn yok diye. sanki atlaya ziplaya gezdim.. kndimi suclu hissettm elimden gldgnce dikkat ediyorm zaten.. bi dun gece hizli bi sekilde merdiven cktm farkinda olmadan esime soyleyemedim belki byzdnmi bgn kanamam oldu.. kizlar sizce gezmenin ayakta olmanin dusuge neden olabilme durumu varmi ..

elvancım sakın kalkma yerınden yat iş fln yapma en azından rısk gecene kadar ılac fln vermedımı bıtanem yaaa.....

dualaerımız senınle sakın uzulupte bebegını de uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…