2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cnm ben 3 hafta fln oldu doldurdum ama gelmedi:)
hadi bebişini öğren de gel cnm
bugun gıtcektınız yanlıs hatırlamadıysam:)

eveettt gıdıyorum bırazdan hazırlandım eşimi beklıyorum tahlıl sonuclarını alıcaz soktorumuza gosterıcez ama ınsallah yıne bakar bebısıme:)

ben parol içiyorum baş ağrısı için çünkü migrenim tutarsa kusmaya başlarım çok daha kötü olurum o yüzden ağrım artmadan içiyorum, hamileliğimde şimdiye kadar 2 tane içtim..

geçen gün migrenim tuttu.. daha sabah yataktan kalkarken bulantı ve baş ağrısıyla uyandım.. direndim ilaç içmemek için akşama kadar, işten izin alıp eve gelip yattım.. saat akşam 6 gibi 1 minoset(kesinlikle plus değil) aldım artık.. ama onu da çıkardım.. canım eşim çorba yaptı çok güzel içirdi onu da çıkardım..
ama daha sonra doktoruma sordum.. migrenin olacağını hissedersen minoset al kötüleşene kadar bekleme bu daha zararlı dedi..

cnm ben 3 hafta fln oldu doldurdum ama gelmedi:)

eveettt gıdıyorum bırazdan hazırlandım eşimi beklıyorum tahlıl sonuclarını alıcaz soktorumuza gosterıcez ama ınsallah yıne bakar bebısıme:)

ben de eksik kalmadim doldurdum simdi milupa formunu
ahmini dogum yaziyoruz doguma yakin mi gelecek bezler acaba
bu arada adres bolumu yoktu sanirim sadece tel yazdim

merhaba , birkaç gün gceleri midem bulanıyor hiç çıkarmadım ama rahatsız ediyor ve başım ağrıyor hiç birşey yapmıyorum ovalıyorum falan ama fayda etmiyor

benim de 9. ve 10. haftada gece bulantilarim oldu cok kotu
hicbir sey yiyemiyordum
daha yeni yeni duzeliyorum arada yokluyor ama istahim duzeliyor , artik cogu seyi yiyebiliyorum kokan tiksindigim seylerden uzak kaliyorum
umarim senin de gecer en kisa zamanda

ben geceleri uyuyamiyordum bile tam yatag girince siddetleniyordu

Arkadaşım 9. ve 10 . haftalarda kasık bel ağrıların oldu mu ?

bel agrim 8. ve 9. haftada dayanilmaz siddetteydi uyutmuyordu(haftayi umarim dogru hatirliyorumdur)
sonra hafifledi ara ara olmaya basladi
her gun degil de bazi gunler oldu
ama belirgin bir bel agrisi var hamileligimde

bende 10. haftadayım yani 9+5 benimde geçen haftadan beri ara kasık ağrıalrım ve bel ağrılarım oluyo bulantılarım arttı dediğin gibi özellikle yatağa girince şiddetleniyo kontrolüm önümüzde ki hafta o zaman endişe edecek bişey yoktur heralde bende öne alsammı kontrolü diye düşünüyodum

kontrole ne zaman gitmek istersen git canim

ama bu tur seyler donem donem oluyor ve her hamilede degisik sekillerde oluyor
mesela bende bulanti gec basladi
bel agrim birkac hafta sonra oldu
ilk haftalar kasik agrim oldu
haftalarin birinde mide yanmasindan yemek yiyemedim
obur hafta gaz sancisindan kivrandim
hep boyle degisik seyler yasiyorum ben de
hamilelikte hepsi normal tabi kasik agrin cok siddetli degildir umarim ara ara oluyorsa sanirim rahmin buyumesiyle ilgilidir

benim gidişatımda aynen seninki gibi hafta hafta farklı hafta 8. hafta gazdan 6 aylık hamile gibiydim diğer hafta geçti bulantılarım çok şiddetli değil kusmuyorum ama son zamanlarda daha fazla öğürüyorum kasık ağrım çok fazla değil ama ara ara hisediyorum sol tarafımda bi deolumsuz hikayeler okuyunca insan endişeleniyo ister istemez sağolasın içimi rahatlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…