2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)

sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedisoylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr

Ayyyy Rabbimm sağsalim kucağınada almayı nasipp eylesiiinn
Büyümüşteee pipişiii olmuuşşş Maşşallaaah canımm, Rabbim gönlüne göre verdii
Benim tahmin tutmadı

ayyy çok sevındım ıyı olmasına .. Allahtan hayırlısı canım paşa geliyor desene:)) pazartesi de benım kontrolum var ılk sen öğrendın :))

Ayyyy Rabbimm sağsalim kucağınada almayı nasipp eylesiiinn
Büyümüşteee pipişiii olmuuşşş Maşşallaaah canımm, Rabbim gönlüne göre verdii
Benim tahmin tutmadı
amiinnn canımm cokk saoll elım ayagım tıtryr halaabuyumus yaa teyzesı cok sukur:)tutmadı ınanmasın kımse sana
ayyy çok sevındım ıyı olmasına .. Allahtan hayırlısı canım paşa geliyor desene:)) pazartesi de benım kontrolum var ılk sen öğrendın :))

cok saol canmm inşallahh sende ogrenırsın pazartesı gunu

bana da aynı şey oluyor canım..eğer şiddetlenirse hiçbirşey fayda etmiyor çok fena kusuyorum ve wc ye gidiyorum..hastanelik oluyorum orda bi iğne yapılmadan düzelemiyorum o yüzden hamileyken böyle bişey olmasından çok korkuyorum ve baş ağrısı hissedersem parol içiyorum ama yinede bir sonraki gidişimde yeni dr. a bi sorayım.

çok sevindim canım..Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah..

aa çok sevindim ne güzel erken öğrenmişsiniz darısı bizlerin başına :)))) demek bir prens geliyor hadi bakalım kaç prens kaç prenses olacak sırayla öğreneceğiz artık :))))

ben de dün akşam işten eve dönünce meyve almak için dolabı açtım ama dolabın kokusu öyle iğrenç geldi ki 8+1 de ilk kez çıkardım..aslında insan biraz da rahatlıyormuş..ama gün boyu zar zor yediğim ne varsa gitti umarım bu akşam da olmaz..

maşallah tebrik ederim seni. sabırsızlıkla bekliyorum senin yaşadığın bu günü ben de. bişey sormak istiyorum 3 boyutlu renkli bir ultrason muydu yoksa siyah beyaz olanlardanmıydı?

Niye kaçırıyorsunn müşterilerimiii
Benim tahminlerim rüya gibidirrr tersi çıkaar
(çeviiirrrmecee )
yerınde gözum var dermişimmmmmmmmmmm
çok sevindim canım..Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına al inşallah..
amin cnm hepımız ınsallah
aa çok sevindim ne güzel erken öğrenmişsiniz darısı bizlerin başına :)))) demek bir prens geliyor hadi bakalım kaç prens kaç prenses olacak sırayla öğreneceğiz artık :))))
inşallah cnm
maşallah tebrik ederim seni. sabırsızlıkla bekliyorum senin yaşadığın bu günü ben de. bişey sormak istiyorum 3 boyutlu renkli bir ultrason muydu yoksa siyah beyaz olanlardanmıydı?
tesekkur ederım cnm sıyah beyazdı cnm

oleyyyyyyyyy tebrik ederim saglikli bir oglus demek ne guzelllll ogrendiniz masallah oglusuna senin
hislerin yaniltmadi
varmis o kadar bel agrisinda, tatlicilikta bir hikmet

oleyyyyyyyyy tebrik ederim saglikli bir oglus demek ne guzelllll ogrendiniz masallah oglusuna senin
hislerin yaniltmadi
varmis o kadar bel agrisinda, tatlicilikta bir hikmet

çook sagol canımm evet o bel agrısı o tatlı o uyku demekkı ogllusumun belırtısymıs yavas yavas baslarıs sımdı cınsıyetlerını ogrenmeye

cnm bnm çok sevindim :)
hatta bana ne oluyosa sulandım birden :)
allahım seninle beraber hepimizinkinide sağlıklı sıhhatli yapsın inş
ayy ne diyeceğimi bile bilemedim tüylerim diken diken
buarada nice güzel yıllara tam bir aile olarak :)

Son düzenleme:
amin canım ınsalalhh hemen darısı sıe ınsallah
nilaycim
cin takvimi rus takvimi utrason resmi tuttu mu bunlar

cnm kız cıkıyordu ama ultrasondan anlamaıstım bırsey)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…