2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
amin canım ınsalalhh hemen darısı sıe ınsallah

cnm kız cıkıyordu ama ultrasondan anlamaıstım bırsey)

aaa tutmadi yani bu takvimler

benim de hersey kiz diyor ama sabah uyandigimdan beri aslinda cimden bir ses ERKEK diyor benim icin
ilk defa hissettim, kizsa bebegime haksizlik olmasin ama cidden ilk defa hissetmeye basladim erkek gibi
bakalim kismet :)

şimdi test sonuclarına bakıyordum da bu ıkılı testte deger 50 nın altında olursa erkek ustunde olursa kız dıyorlar ya benım degerim 78.63 yani bu yöntem de yanlıs haberınız ola

şimdi test sonuclarına bakıyordum da bu ıkılı testte deger 50 nın altında olursa erkek ustunde olursa kız dıyorlar ya benım degerim 78.63 yani bu yöntem de yanlıs haberınız ola

evet tutmuyormus ben de duydum
ya aslinda hepsi bos
baksana cogunun tersi cikiyor
en guzel beklemek ogrenmek

benim de var migrenim ve olacak diye ödüm kopuyor.bu bilgiyi de almak iyi oldu

bencede katılyıorum sımdı netten bu ıkılı test ıcın sonuca bakmıstım dgerım cok suduk rısk grubundaymıs..doktorun dedıgı gıbı daha da rahat oldu ıcım

darisi basimiza canim
biz de saglikli bebeklerimizin hberlerini bir alalim insallah

benim durum karisik yarin gitmem gerekiyordu doktoruma iki gundur ulasamiyorum, teli de kapandi ogleden sonra, nereye gidicem ne yapicam hic bilmiyorum, kadin yonlendirecekti, su an turkiyede olmak cok istedim cok gerdi bu durum beni

Selam herkese :)

Cinsiyetler yavaş yavaş öğrenilmeye başlandı demek ne heyecanlı :))
Benim de oglen kontrolum vardı hersey iyi gidiyor cok şükür
Kalbi atıyordu pit pit. El ve ayak tomurcuklarını gördüm oluşmaya başlamış :)
İkinci de olsa insan aynı heye[SUB][/SUB]canları yaşıyor cok güzel ve ozel bir duygu..
Şükürler olsun..

amin inşallah

asıstanının fln nosu yokmu?bekle bakalım olmazsa ulasamazsan pazartesı baska doktora gıdersın

amin inşallah

asıstanının fln nosu yokmu?bekle bakalım olmazsa ulasamazsan pazartesı baska doktora gıdersın

yarin bir daha deniycem olmazsa pazartesi kendimiz halletmeye caliscaz ama cok zor
ikili test burda ozel birimde yapiliyor onun icin de gunler onceden randevu lazim
bilmiyorum ne olacak ama doktorum her turlu bana 13 ya da 15 ekim diye tarih verdi baska zaman olmuyormus zaten ben yabanci oldugum icin
o yuzden bir sekilde halledilmesi laizm bakalim

canım sormadan edemicem canın ne çekiyodu en çok neler yiyodun

cnm ben oldum olası tatlıd elısı bır ınsanımhamılekalmadan once de kaldıktan sonra da delı gıbı tatlı yedım...su sıralar pek yıyemıyorum tatlı ama...meyve cok yedım hıc bu kadar cok yemezdım

anladım cnm ınsallah bıran once halledersınız

inş kolay halledersin cnm
senin işin daha zor

hayırlısı olsun canım ,İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız oğluşunuzu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…