- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.461
amin canım ınsalalhh hemen darısı sıe ınsallah
cnm kız cıkıyordu ama ultrasondan anlamaıstım bırsey)
aaa tutmadi yani bu takvimler
benim de hersey kiz diyor ama sabah uyandigimdan beri aslinda cimden bir ses ERKEK diyor benim icin
ilk defa hissettim, kizsa bebegime haksizlik olmasin ama cidden ilk defa hissetmeye basladim erkek gibi
bakalim kismet :)
şimdi test sonuclarına bakıyordum da bu ıkılı testte deger 50 nın altında olursa erkek ustunde olursa kız dıyorlar ya benım degerim 78.63 yani bu yöntem de yanlıs haberınız ola
Ayyyy Rabbimm sağsalim kucağınada almayı nasipp eylesiiinn
Büyümüşteee pipişiii olmuuşşşMaşşallaaah canımm, Rabbim gönlüne göre verdii
Benim tahmin tutmadı
tatlım bi tahmin de bana yapsan diyorum
evet tutmuyormus ben de duydum
ya aslinda hepsi bos
baksana cogunun tersi cikiyor
en guzel beklemek ogrenmek
geçen gün migrenim tuttu..daha sabah yataktan kalkarken bulantı ve baş ağrısıyla uyandım.. direndim ilaç içmemek için akşama kadar, işten izin alıp eve gelip yattım.. saat akşam 6 gibi 1 minoset(kesinlikle plus değil) aldım artık.. ama onu da çıkardım.. canım eşim çorba yaptı çok güzel içirdi onu da çıkardım..
ama daha sonra doktoruma sordum.. migrenin olacağını hissedersen minoset al kötüleşene kadar bekleme bu daha zararlı dedi..
bencede katılyıorum sımdı netten bu ıkılı test ıcın sonuca bakmıstım dgerım cok suduk rısk grubundaymıs..doktorun dedıgı gıbı daha da rahat oldu ıcım
evet tutmuyormus ben de duydum
ya aslinda hepsi bos
baksana cogunun tersi cikiyor
en guzel beklemek ogrenmek
darisi basimiza canim
biz de saglikli bebeklerimizin hberlerini bir alalim insallah
benim durum karisik yarin gitmem gerekiyordu doktoruma iki gundur ulasamiyorum, teli de kapandi ogleden sonra, nereye gidicem ne yapicam hic bilmiyorum, kadin yonlendirecekti, su an turkiyede olmak cok istedim cok gerdi bu durum beni
şimdi test sonuclarına bakıyordum da bu ıkılı testte deger 50 nın altında olursa erkek ustunde olursa kız dıyorlar ya benım degerim 78.63 yani bu yöntem de yanlıs haberınız ola
amin inşallah
asıstanının fln nosu yokmu?bekle bakalım olmazsa ulasamazsan pazartesı baska doktora gıdersın
canım sormadan edemicemcanın ne çekiyodu en çok neler yiyodun
yarin bir daha deniycem olmazsa pazartesi kendimiz halletmeye caliscaz ama cok zor
ikili test burda ozel birimde yapiliyor onun icin de gunler onceden randevu lazim
bilmiyorum ne olacak ama doktorum her turlu bana 13 ya da 15 ekim diye tarih verdi baska zaman olmuyormus zaten ben yabanci oldugum icin
o yuzden bir sekilde halledilmesi laizm bakalim
ben de eksik kalmadim doldurdum simdi milupa formunu
ahmini dogum yaziyoruz doguma yakin mi gelecek bezler acaba
bu arada adres bolumu yoktu sanirim sadece tel yazdim
yarin bir daha deniycem olmazsa pazartesi kendimiz halletmeye caliscaz ama cok zor
ikili test burda ozel birimde yapiliyor onun icin de gunler onceden randevu lazim
bilmiyorum ne olacak ama doktorum her turlu bana 13 ya da 15 ekim diye tarih verdi baska zaman olmuyormus zaten ben yabanci oldugum icin
o yuzden bir sekilde halledilmesi laizm bakalim
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)
sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedi soylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?