2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayy ayy ...ne çabuk ya..benimki seninkinden 2 gün küçük..acaba gideyimmi şimdi...hastane de çok yakın...ya imrendim şimdi..mesaiye de 40 dk var,izin alıp gitsemmi,öğrenirim belki ben de... ???????????? senin de gözün aydın...benim de ilk gebeliğimde 11.haftada yüzde 90 larda erkek dedi,oğlum oldu..şimdi çok merak edyorum ben bunu ya...

ya sımdı bu sefer gıdersın gostermez belkı uzulursun bence muayene gununde gıt hıc acele etme....tesekkur ederım

Snow tebrik ederim öncelikle :)) ya bende 3gun önce yüzde 60 demisti şimdi daha belirgin olmusmudur ama bana 1ay sora gel dedi ikili test istemediğim icin dayanabilirmiyim bilmiyorum bende ilk baslarda kız hissediyodum sonra biraz karıştı şimdi hissedemiyorum:)) sen tam olarak kaç gunluksun biz son gitmeme göre 11+5 insallah

tesekkur ederım cnm bende bugun 11+5 im ...bılmyıorumkı gosterır heralde

çok ama çok mutlu oldum cinsiyetini öğrenmene desene bi paşa geliyo kk ne . maşalah rabbim hayırlısıyla kucağında olduğu günleride gösterir

tahmını tutmus bırı olaraktankız gectı ıcımden

notekbici cnm gözum var demıstımsahıp cık meslegıne

Eveett eveeet gördümm gözünn var canımm
Bukadar cabukta nakavt olmaz ki canım Azcık kandırıp kız mız deseydin sonra doktor yanlış gördü filann karizmayı çizdin :26:
Gel beraber çalışalım benim kız dediğime sen erkek de ozaman full namımızı yürütürüz
Şaka bir yana zaten dedim tahmin ve eğlencee ama hep belirttim snowflaken kız istiyor diye mi bilmiyorum ama kız dedimm sen yanlış yönlendirdin bikere benii benim içimden erkek geçmişti zaten Ayyyy nee yan yatan suya batanmışımm bee

Bana ne hissediyorsun bakiiimm

ya sımdı bu sefer gıdersın gostermez belkı uzulursun bence muayene gununde gıt hıc acele etme....tesekkur ederım

çoook sevindim cinsiyetini öğrenmene sağlıkla kucağına al inşallah...aslında bir liste yapsak ta öğrenenleri tek tek yazsak olurmu?ben acemiyim yaparım diyen varsa güzel olur..

Bende Allah kısmet ederse mayıs annesi olacağım.Sizlerle bu güzel günleri,ayları tecrübeleri paylaşmek isterim.Dilerim herkes sağlıklı sıhatli kucağına alır bebeklerini...

ıkılı test neden istemıyorsun? kendi insiyatifinde mi bu durum?

Arkadaşlar ...iyi bir doktor ve hastane arıyorum.yardımcı olurmusunuz

Ben Central hospital'a gidiyorum. Fatma Nur Hacıbaloğlu doktorum, gittiğinde su gibi kadın ama okadar yoğun ki aradığında ulaşamıyorsun yada bana geri dönsün dediğinde zırt diye dönmüyorlar..Azcık asistanlarıda söylemiyor sanırım :44: Neyse şuanlık bir şikayetimiz yok iyi gidiyoruz
Ama medical park Gökmen beyinde çok iyi olduğunu söylüyorlar...

ıkılı test neden istemıyorsun? kendi insiyatifinde mi bu durum?

Tabiki benim insiyatifimde canim istememe nedenimse sonucların doğru çıkma olasılığı çok az çok duydum ben dwn sendromlu denipte sağlıklı doğanları yani bilmiyorum korkuyorum kafamı karıştırmak istemiyorum sonuçta benim icin değişen Bişey olmuycagi icin Allah korusun boyle iste son gittiğimde doktorum ense kalınlığına baktı normal dedi çok sukur o testlerinde yaptırmak istemiyorum boş yere strese girmeyim diye ama karar degistirirmiyim bilmiyorum bellide olmaz

Son düzenleme:
canım hayırlı uğurlu olsun topiğn ilk pipilisi geliyor desene rabbim bağışlasın inşallah

Arkadaşlar ...iyi bir doktor ve hastane arıyorum.yardımcı olurmusunuz

tam ben yazacaktım benim doktorum Gökmen İyigün Medical Park Göztepe hastanesinde diyecektim.. Eğer ki çalışan ise SGK anlaşması olan da bir hastane tercih etmen daha iyi olabilir.
İlk doğumumu Gökmen bey ile yaptım. Normal doğum yaptım.

Benden başka kim tavsiye etti burda? Benim doktoruma giden var mı?

elbette ki siz istemedikten sonra kimse zorla yapacak değil.. bende çok örneğini duydum okudum fakat büyük olasılıkla doğruyu tahmin ediyorlar yanılma payları olsada.. Ben eğer ki bir risk var ise bunu daha erken haftalarda öğrenmek isterim.
Allahım hepimizin bebeği sağlıcakla gelsin inşallah

Teşekkürler canım.Bende ulaşabileceğim bir kişi istiyorum ama iyi olan doktorların hepsi yoğun oluyor.

hayırlı olsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…