- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.481
hayırlısı olsun canım ,İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız oğluşunuzu:)
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)
sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedi soylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr
üüü neden kimse bana cinsiyet tahmini yapmıyor kine (
ayy ayy ...ne çabuk ya..benimki seninkinden 2 gün küçük..acaba gideyimmi şimdi...hastane de çok yakın...ya imrendim şimdi..mesaiye de 40 dk var,izin alıp gitsemmi,öğrenirim belki ben de... ???????????? senin de gözün aydın...benim de ilk gebeliğimde 11.haftada yüzde 90 larda erkek dedi,oğlum oldu..şimdi çok merak edyorum ben bunu ya...
Snow tebrik ederim öncelikle :)) ya bende 3gun önce yüzde 60 demisti şimdi daha belirgin olmusmudurama bana 1ay sora gel dedi ikili test istemediğim icin dayanabilirmiyim bilmiyorum bende ilk baslarda kız hissediyodum sonra biraz karıştı şimdi hissedemiyorum:)) sen tam olarak kaç gunluksun biz son gitmeme göre 11+5 insallah
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)
sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedi soylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr
tahmını tutmus bırı olaraktankız gectı ıcımden
notekbici cnm gözum var demıstım sahıp cık meslegıne
ya sımdı bu sefer gıdersın gostermez belkı uzulursun bence muayene gununde gıt hıc acele etme....tesekkur ederım
Snow tebrik ederim öncelikle :)) ya bende 3gun önce yüzde 60 demisti şimdi daha belirgin olmusmudurama bana 1ay sora gel dedi ikili test istemediğim icin dayanabilirmiyim bilmiyorum bende ilk baslarda kız hissediyodum sonra biraz karıştı şimdi hissedemiyorum:)) sen tam olarak kaç gunluksun biz son gitmeme göre 11+5 insallah
Arkadaşlar ...iyi bir doktor ve hastane arıyorum.yardımcı olurmusunuz
ıkılı test neden istemıyorsun? kendi insiyatifinde mi bu durum?
Ben Central hospital'a gidiyorum. Fatma Nur Hacıbaloğlu doktorum, gittiğinde su gibi kadın ama okadar yoğun ki aradığında ulaşamıyorsun yada bana geri dönsün dediğinde zırt diye dönmüyorlar..Azcık asistanlarıda söylemiyor sanırım :44: Neyse şuanlık bir şikayetimiz yok iyi gidiyoruz
Ama medical park Gökmen beyinde çok iyi olduğunu söylüyorlar...
Tabiki benim insiyatifimde canim istememe nedenimse sonucların doğru çıkma olasılığı çok az çok duydum ben dwn sendromlu denipte sağlıklı doğanları yani bilmiyorum korkuyorum kafamı karıştırmak istemiyorum sonuçta benim icin değişen Bişey olmuycagi icin Allah korusun boyle iste son gittiğimde doktorum ense kalınlığına baktı normal dedi çok sukur o testlerinde yaptırmak istemiyorum boş yere strese girmeyim diye ama karar degistirirmiyim bilmiyorum bellide olmaz
Ben Central hospital'a gidiyorum. Fatma Nur Hacıbaloğlu doktorum, gittiğinde su gibi kadın ama okadar yoğun ki aradığında ulaşamıyorsun yada bana geri dönsün dediğinde zırt diye dönmüyorlar..Azcık asistanlarıda söylemiyor sanırım :44: Neyse şuanlık bir şikayetimiz yok iyi gidiyoruz
Ama medical park Gökmen beyinde çok iyi olduğunu söylüyorlar...
yanii oğlusum gelıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?