2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benim arkadaşlarımın çoğu gitti onaa
Çook ağır ve cool bir adammışş ama muayenesi gereksiz fazla geldi bana, bide sağlık sigortamda doğum poliçesi olmadığı için, alternatif aradım açıkcasıı ve Fatma Nur Hanımda cazip geldii...Onuda çok önerdiler çünkü.. Hem SGKlıya 50 tl muayene, normal doğum 900 tl, sezeryan 1600 tl...Ücret olarakta iyi gibi geldi bana

Siz ne zaman doğum yapmıştınız ve doğum ücreti neydi acaba :26:

Evet bazı doktorlar ikili yerine üçlü tavsiye ediyor.yanlış çıkma olasılığı fazlaymış ikilinin.Aslında en önemlisi 2.düzey ultrason ve ense kalınlığına iyi bakabilen bir doktor ...

Ogrendigim takdirde yapabilicegim Bişey varmi onu bilmiyorum şimdi Yada doğduktan sonrası icin eğer öyle bilsem yaptırırım

Tatlım bende tıpkı senin gibi ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. Sonuç olumsuzda olsa bebeğime kıyabileceğimi sanmıyorum.iki arkadaşım hamileliklerinde ikili test yaptırmıştı ve down sendromu riski bebeklerinde bayağı yüksek çıkmıştı lakin ikiside gayet sağlıklı bebekler dünyaya getirdi sadece bir tanesinin bebeği şaşıydı başka sorun yoktu......

Teşekkürler canım.Bende ulaşabileceğim bir kişi istiyorum ama iyi olan doktorların hepsi yoğun oluyor.

Canım teşekkürler.Ben hamile kalmadan önce gitmiştim çok iyi bir doktor yalnız hastane tahlilleri acayip pahalı ve 10 günde bir yeniden muhane ücreti alıyorlar.doğru mu acaba ?

Canım okadar çook hamile var ki ben kontrole gittiğimde hayretler içinde kalıyorum ve hak veriyorum artık doktorlara çünkü yetemiyorlarr
Ve illa kii en iyisinden ,tecrübesizine yoğun oluyorlar

Gökmen beyin muayene ücreti 120 tl, doğum nekadar bilmiyorum

tabiki evlada kıymak zor da 3 lü 4 lü ve daha birsürü testten sonra
kesin diyebiliyorlar
tamam ben gocunmam evladıma bakarımda ben ölünce ona kim bakar
bu vebal bence daha ağır geliyor

ammmaaaaaaaaaaaan boşverin güzel allahım bizlerle
bebeklerimizi sağ sağlim hayırlı evlatlr olarak bize verecek
buna inanın ve dua edin yetir kurmayalım şimdiden :)

Bide doktor bana balık yağı hapı verdi haftada bı balık Yiceksen vermim dedi bende garanti veremem şimdi hiç canim istemiyor çünkü ama nası yutucam bilmiyorum çok kötü kokuyomus henüz daha acmaya cesaret edemedim de iyy

Yok canim öyle bı vebal filan yok sende olmaz yani sonuçta hersey Allahtan bizim öyle düşünüp karar verme gb bı hakkımız kesinlikle yok en azından ben öyle dusunuyorum öyle biliyorum öyle inanıyorum neyse çok fazla konuşup yoğunlaşmaya gerek yok Allah korusun insallah hepimizin bebeklerini sag salim eksiksiz noksansiz akılla fikirle hayırlara kolaylıklarda riziklariyla doğsunlar insallah

bal bal öyle düşün minik balığını düşün ohhhh bak mis gibi kokuyorrrrr aldım ben burdan kokusu mis gibi (oğğğğğ)) şifa olsun kuzuna hadi yut bakimmmmm şimdi valla bu kaadar laftan sonra emın ol kuzucan açtı ağzı beklıyor :.) anne yut onu ben yicem diyor :)))

slm kızlarrr bende mayıs annesi olcam işallahçok güzel bi duygu ama mide bulantısı ve uyumaktan başka bişey yokdoğru düzgün yiyemiorum çok üzülüorumbu ayın sonunda da 2li tarama testine gitcem:18:

yemeyenın malını yerler cnm
ya senınkı ıcımden erkek gecıyor ama kız olucak sanki
çoook sevindim cinsiyetini öğrenmene sağlıkla kucağına al inşallah...aslında bir liste yapsak ta öğrenenleri tek tek yazsak olurmu?ben acemiyim yaparım diyen varsa güzel olur..
cok saol cnm beım 1.sayfadakı lısteye yazıca ınsallah tek tek
Arkadaşlar ...iyi bir doktor ve hastane arıyorum.yardımcı olurmusunuz
cnm ben pendık tarafında gıdıyorum uygunsa ozelden yazayım
Snowflaken hayirli olsun oglusun,gozunaydin Ben ogrenmiycem surpriz olsun istiyoruz

saol cnm benım hayırlısı olsun ben ıogrenmezsem catlardım 9 ay

evet evet çok karışık konular
zate nallahın izniyle bizlerin başına gelmeyecek

Allah iyiliğini versin emii ya yine bulantı ve yanmam var 2saattir daha başlamam heralde 1 hafta filan sonra lazımda

cıglıgı esım bıle duydu canım yaaaaaaaa
cok ama cok mutluyum sızın ıcın cok ozel bır gunde bu ozel duyguyu tatmanız canım yaaa
ılk cınsıyetı sen ögrendın artık kendıme ermıs dıcem bak :)
gözlerım doldu ya rabbım mutlulugunu kat kat katlasın balım en kötü günün böyle olsun inşallah
evlılık yıldönümünüz kutlu olsun esınle bır ömür mutluluklar coğalarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…