- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.501
tam ben yazacaktım benim doktorum Gökmen İyigün Medical Park Göztepe hastanesinde diyecektim.. Eğer ki çalışan ise SGK anlaşması olan da bir hastane tercih etmen daha iyi olabilir.
İlk doğumumu Gökmen bey ile yaptım. Normal doğum yaptım.
Benden başka kim tavsiye etti burda? Benim doktoruma giden var mı?
Canım teşekkürler.Ben hamile kalmadan önce gitmiştim çok iyi bir doktor yalnız hastane tahlilleri acayip pahalı ve 10 günde bir yeniden muhane ücreti alıyorlar.doğru mu acaba ?
tam ben yazacaktım benim doktorum Gökmen İyigün Medical Park Göztepe hastanesinde diyecektim.. Eğer ki çalışan ise SGK anlaşması olan da bir hastane tercih etmen daha iyi olabilir.
yerınde gözum var dermişimmmmmmmmmmm
amin cnm hepımız ınsallah
inşallah cnm
tesekkur ederım cnm sıyah beyazdı cnm
Tabiki benim insiyatifimde canim istememe nedenimse sonucların doğru çıkma olasılığı çok az çok duydum ben dwn sendromlu denipte sağlıklı doğanları yani bilmiyorum korkuyorum kafamı karıştırmak istemiyorum sonuçta benim icin değişen Bişey olmuycagi icin Allah korusun boyle iste son gittiğimde doktorum ense kalınlığına baktı normal dedi çok sukur o testlerinde yaptırmak istemiyorum boş yere strese girmeyim diye ama karar degistirirmiyim bilmiyorum bellide olmaz
Teşekkürler canım.Bende ulaşabileceğim bir kişi istiyorum ama iyi olan doktorların hepsi yoğun oluyor.
elbette ki siz istemedikten sonra kimse zorla yapacak değil.. bende çok örneğini duydum okudum fakat büyük olasılıkla doğruyu tahmin ediyorlar yanılma payları olsada.. Ben eğer ki bir risk var ise bunu daha erken haftalarda öğrenmek isterim.
Allahım hepimizin bebeği sağlıcakla gelsin inşallah
Tabiki benim insiyatifimde canim istememe nedenimse sonucların doğru çıkma olasılığı çok az çok duydum ben dwn sendromlu denipte sağlıklı doğanları yani bilmiyorum korkuyorum kafamı karıştırmak istemiyorum sonuçta benim icin değişen Bişey olmuycagi icin Allah korusun boyle iste son gittiğimde doktorum ense kalınlığına baktı normal dedi çok sukur o testlerinde yaptırmak istemiyorum boş yere strese girmeyim diye ama karar degistirirmiyim bilmiyorum bellide olmaz
Teşekkürler canım.Bende ulaşabileceğim bir kişi istiyorum ama iyi olan doktorların hepsi yoğun oluyor.
Canım teşekkürler.Ben hamile kalmadan önce gitmiştim çok iyi bir doktor yalnız hastane tahlilleri acayip pahalı ve 10 günde bir yeniden muhane ücreti alıyorlar.doğru mu acaba ?
Tatlım bende tıpkı senin gibi ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. Sonuç olumsuzda olsa bebeğime kıyabileceğimi sanmıyorum.iki arkadaşım hamileliklerinde ikili test yaptırmıştı ve down sendromu riski bebeklerinde bayağı yüksek çıkmıştı lakin ikiside gayet sağlıklı bebekler dünyaya getirdi sadece bir tanesinin bebeği şaşıydıbaşka sorun yoktu......
tabiki evlada kıymak zor da 3 lü 4 lü ve daha birsürü testten sonra
kesin diyebiliyorlar
tamam ben gocunmam evladıma bakarımda ben ölünce ona kim bakar
bu vebal bence daha ağır geliyor
ammmaaaaaaaaaaaan boşverin güzel allahım bizlerle
bebeklerimizi sağ sağlim hayırlı evlatlr olarak bize verecek
buna inanın ve dua edin yetir kurmayalım şimdiden :)
Bide doktor bana balık yağı hapı verdi haftada bı balık Yiceksen vermim dedi bende garanti veremem şimdi hiç canim istemiyor çünkü ama nası yutucam bilmiyorum çok kötü kokuyomus henüz daha acmaya cesaret edemedim de iyy
Eveett eveeet gördümm gözünn var canımm
Bukadar cabukta nakavt olmaz ki canımAzcık kandırıp kız mız deseydin sonra doktor yanlış gördü filann karizmayı çizdin :26:
Gel beraber çalışalım benim kız dediğime sen erkek de ozaman full namımızı yürütürüz
Şaka bir yana zaten dedim tahmin ve eğlencee ama hep belirttim snowflaken kız istiyor diye mi bilmiyorum ama kız dedimm sen yanlış yönlendirdin bikere benii benim içimden erkek geçmişti zatenAyyyy nee yan yatan suya batanmışımm bee
Bana ne hissediyorsun bakiiimm
cok saol cnm beım 1.sayfadakı lısteye yazıca ınsallah tek tekçoook sevindim cinsiyetini öğrenmene sağlıkla kucağına al inşallah...aslında bir liste yapsak ta öğrenenleri tek tek yazsak olurmu?ben acemiyim yaparım diyen varsa güzel olur..
cnm ben pendık tarafında gıdıyorum uygunsa ozelden yazayımArkadaşlar ...iyi bir doktor ve hastane arıyorum.yardımcı olurmusunuz
Snowflaken hayirli olsun oglusun,gozunaydinBen ogrenmiycem surpriz olsun istiyoruz
Yok canim öyle bı vebal filan yok sende olmaz yani sonuçta hersey Allahtan bizim öyle düşünüp karar verme gb bı hakkımız kesinlikle yok en azından ben öyle dusunuyorum öyle biliyorum öyle inanıyorum neyse çok fazla konuşup yoğunlaşmaya gerek yok Allah korusun insallah hepimizin bebeklerini sag salim eksiksiz noksansiz akılla fikirle hayırlara kolaylıklarda riziklariyla doğsunlar insallah
evet evet çok karışık konular
zate nallahın izniyle bizlerin başına gelmeyecek
bal bal öyle düşün minik balığını düşün ohhhh bak mis gibi kokuyorrrrr aldım ben burdan kokusu mis gibi (oğğğğğ)) şifa olsun kuzuna hadi yut bakimmmmm şimdi valla bu kaadar laftan sonra emın ol kuzucan açtı ağzı beklıyor :.) anne yut onu ben yicem diyor :)))
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)
sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedi soylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr
yemeyenın malını yerler cnm
ya senınkı ıcımden erkek gecıyor ama kız olucak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?