- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.521
slm kızlarrr bende mayıs annesi olcam işallahçok güzel bi duygu ama mide bulantısı ve uyumaktan başka bişey yok doğru düzgün yiyemiorum çok üzülüorum bu ayın sonunda da 2li tarama testine gitcem:18:
Arkadaşlar ...iyi bir doktor ve hastane arıyorum.yardımcı olurmusunuz
slm kızlarrr bende mayıs annesi olcam işallahçok güzel bi duygu ama mide bulantısı ve uyumaktan başka bişey yok doğru düzgün yiyemiorum çok üzülüorum bu ayın sonunda da 2li tarama testine gitcem:18:
cıglıgı esım bıle duydu canım yaaaaaaaa
cok ama cok mutluyum sızın ıcın cok ozel bır gunde bu ozel duyguyu tatmanız canım yaaa
ılk cınsıyetı sen ögrendın artık kendıme ermıs dıcem bak :)
gözlerım doldu ya rabbım mutlulugunu kat kat katlasın balım en kötü günün böyle olsun inşallah
evlılık yıldönümünüz kutlu olsun esınle bır ömür mutluluklar coğalarak :)
cok saol canım benımmm ermişssin sen hele dedın ya once sen sonra ben hamıle kalıcam dıye bırde ustune sen korunmayı bıraktıgın zaman ben hamıle kaldım yaa yuhh dıyorum buna
tam ben yazacaktım benim doktorum Gökmen İyigün Medical Park Göztepe hastanesinde diyecektim.. Eğer ki çalışan ise SGK anlaşması olan da bir hastane tercih etmen daha iyi olabilir.
İlk doğumumu Gökmen bey ile yaptım. Normal doğum yaptım.
Benden başka kim tavsiye etti burda? Benim doktoruma giden var mı?
bende medikal park gökmen beye gidiyorum , daha önce yeditepe hastanesine gidiyordum oranın kadın doğum bölümüde çok iyi yalnız artık sgk anlaşmaları yok
bak bak kım buraya gelmıs :) anlasılan agustos ayı ıyı calısmısız :)
hosgeldın canım
Siz Burdami tanisip samimiyeti ilerletiniz yoksa tanisiyomusunuz normalde merak ettimde ben:))
canım bız 1 yılı askın bır suredır baska bır topıkte tanıstık amabırcoguyla özelden de gorusuyoruz...kardes gıbı olduk artık...
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)
sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedi soylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr
merhaba bende yeni katıldım aranıza bu haftalarda kalp atışı duyuluyor mu acaba görülüyormuş ama
merhaba bende yeni katıldım aranıza bu haftalarda kalp atışı duyuluyor mu acaba görülüyormuş ama
ben bebeğimin ilk kalp atışını duydum ama 2. kez duyamam gibi bi risk var ondan çok korkuyorum inş sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?