2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar ...iyi bir doktor ve hastane arıyorum.yardımcı olurmusunuz

slm kızlarrr bende mayıs annesi olcam işallahçok güzel bi duygu ama mide bulantısı ve uyumaktan başka bişey yokdoğru düzgün yiyemiorum çok üzülüorumbu ayın sonunda da 2li tarama testine gitcem:18:

bak bak kım buraya gelmıs :) anlasılan agustos ayı ıyı calısmısız :)

hosgeldın canım

cok saol canım benımmm ermişssin sen hele dedın ya once sen sonra ben hamıle kalıcam dıye bırde ustune sen korunmayı bıraktıgın zaman ben hamıle kaldım yaa yuhh dıyorum buna

cok saol canım benımmm ermişssin sen hele dedın ya once sen sonra ben hamıle kalıcam dıye bırde ustune sen korunmayı bıraktıgın zaman ben hamıle kaldım yaa yuhh dıyorum buna

Siz Burdami tanisip samimiyeti ilerletiniz yoksa tanisiyomusunuz normalde merak ettimde ben:))

Siz Burdami tanisip samimiyeti ilerletiniz yoksa tanisiyomusunuz normalde merak ettimde ben:))

canım bız 1 yılı askın bır suredır baska bır topıkte tanıstık amabırcoguyla özelden de gorusuyoruz...kardes gıbı olduk artık...

Eki Görüntüle 531933
sonunda korkutugum basıma geldı ve grıp olmuşum sabah ıse gıttım 1 saat dayanabıldım doktora gıdıp rapor aldım
ılac veremeyeceğim için bol bol dinleneceksın dedi inşallah bu kıs hastalıklar bızden uzak olur

merhaba bende yeni katıldım aranıza bu haftalarda kalp atışı duyuluyor mu acaba görülüyormuş ama

canım ya okurken gözlerim doldu valla. hadi hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun.gözün aydın diyeyim. darısı bizim başımıza.22sinde kontrol var bakalım nasıl olcak?

merhaba bende yeni katıldım aranıza bu haftalarda kalp atışı duyuluyor mu acaba görülüyormuş ama

kalp atışı konusunda vesvese yapma benımde öyleydi kese bozuk bebek yok falan dediler böyle olursa kürtaj dediler canavarım kocaman oldu bile:)) devlet hastanesinde doktorum cihazların eskı olusundan ya da geç döllenmeden dolayı böyle gecikmeler olabılır demişti.. gercekten de öyle oldu iki hafta geç döllenme olmuş.. sabret veren de Allah alan da Allah.. ama için rahat olsun devlet hastanelerinde 8+ dan sonra duyuluyormuş

Selam kizlar bende önümüzde ki sali günü bebegimi ilk defa görüp kalp atislarini duyacagim insallah, çok heyecanliyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…