2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cok saol canım benımmm ermişssin sen hele dedın ya once sen sonra ben hamıle kalıcam dıye bırde ustune sen korunmayı bıraktıgın zaman ben hamıle kaldım yaa yuhh dıyorum buna
yengemdede hep sen hamıle kalcan sonra ben dedım
evlılıgın 4. yılında hamıle kaldı 5 ay sonrasıda ben :)
sendede ne hıkmetse hep ıcıme doguyor sana demıyordum ama erkek anası olucağın ıcımden gecıyordu :)
canım ya hala sırıtıyorum bugun annemlerdeydım hep senden bahsettım :)

Siz Burdami tanisip samimiyeti ilerletiniz yoksa tanisiyomusunuz normalde merak ettimde ben:))

bız kader arkadasıyız dıyeyım bır kac arkadas daha var bu topıkte baska yerden tanısmıstık aynı donem hamıle kaldık :)
ama nılayla cok daha farklı hersey o benım ıcın kız kardes gıbı yuzyuze gorusmekte en kısa surede nasıp olucak ınsallah :)

sen ermıssın bunu anladıkoyy canım benım saolsasın

evet kader arkadasıyız kader mahkumu gıbı olmus be
Gunaydin anneler!bugun icim icime sigmiyor nedense oyle huzurlu ve mutluyum ki

maşallah o zmn szıe hep boyle olun inşallahh

güaydınnn hepınızeee ballarımmmmmmm

aa bu arada dun doktora dogum tarıhını sordum ultrason kagında bı 28 bı 29 nisan yazıyordu o 2-3 hafta oynar dedi:44:muhtemelen öne oynar dıye dıye dusunuyorum ve tahmını dogum tarıhını 28 nısan olarak degıstırıyorum bebegımı takıp etmem lazım

ah canımm ne güzel bi hediye olmuş, kız olsa da sevinç aynı olacaktı tabi ama öğrenmiş olmak bambaşka bir duygudur değil mi
hadi hazırlıklar başlasın o zaman, kaynasın kazanlar çalsın davullaarr

ya ben de çıkarabilsem , herşeyy kokuyo herşeyyy midemi bulandırıyoo
ama çıkarma da yok, habire peynir ekmek yiyorum, yarım saatte bir bişeyler yiyorum valla, ancak öyle rahatlıyorum
bi de soda rahatlatıyo, tüm şişeyi içemiyorum da 1 yudum bile rahatlatıyo
tavsiye ederim

öyle bi durum yaşayınca insan ne hisseder bilemiyorum ama ben de teste karşıyım, dediğin gibi sonuç olumsuz dese allah korusun kıyamam ki ona
ama başa düşünce de fikirler değişir mi, o anki psikolojiler ne olur bilemem
tek yapabileceğimiz dua etmek
allah böyle bişeyle karşılaştırmasın kimseyi
sağlıklı bebeklerimiz gelsin inşallah

ben bebeğimin ilk kalp atışını duydum ama 2. kez duyamam gibi bi risk var ondan çok korkuyorum inş sağlıklı olur
duyarsın inşallah canım, büyüdüğünü de görürsün inşallah, kucağına da alırsın
neydi ki sorun?

günaydınnnnnnnnn
2-3 hafta oynar derken canım, 2-3 hafta sonra kesinleşir mi demek istedi?

günaydın güzel anneler
epeydir giremedim, ara ara girip okumaya çalıştım ama herkes iyidir umarım, herşey yolundadır
eve gelir gelmez yatmaktan hiçbişey yapamaz oldum, ev berbat durumda mutfak kokuyo diye kaçıyorum bu sefer de temizleyemediğimden kokmaya başlıyo,
rüyama bile girdi, misafirim gelmiş ben hala temizlik yapmaya çalışıyorum, şimdi hemen girişcem işe

ay geçen de noldu, durup dururken saçma bi his
eşime diyorum karnım boş sanki, hiçbi kötü belirti de yok yani, kuruntu yapıyorum, karnım boş bebeğe bişey oldu diye
kalktık gittik doktora, doktor da zavallım bişey demedi ama kuruntuyla geldiğim de çok belli , içinden demiştir öfff bunlarla uğraşıyoruz diye
iki dk hemen geçtik ultrasona, işte burda duruyo bişey yok dedi, kalbi dedim, orda gördük böyle pıtpıt hareket ediyo, ohh dedim
tabi ne boyunu ne fotoğrafını bişey soramadım, tmm tmm teşekkür ederim dedim kaçtımm
rezillik resmen
gerçi 1 hafta olmuştu daha gideli ama napimmm annelik işte

evet cnm gercekten cok guzel bır hedıye oldu kız olsaydı da aynı olurdu nede olsa ılk bebiş 4 senelık hasret var allah ne verdıyse basımızın tacı olacak ınsallah

yok cnm sınsıyet ıcın degıl tahmını dogum tarıhı ıcın 2-3 hafta oynar dedi

benım mide bulantılarım 11. haftada net oarak basladı ne guzel hıc bulanmıyo dıye dıye nazar ettım kendımeartık sıdetlenmeye de başladı ve bu sabah cıkarttım kahvaltı hazırlarken mutfakta daha cok bulanıyor sanırım yemek fln yapamıcam artık

Günaydın herkese. SnowflakeN oğlun olcakmış, çok sevindim. Yüce Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.

Bazı arkadaşlar gaz ve kabızlık problemlerinden bahsetmiş. Ben de bana iyi gelen şeyleri paylaşayım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle denedim bunu çok işe yaradı gaz sıkıntım için. 4- 5 kuru kayısıyı ( gün kurusu değildi)birkaç parçaya bölüp bir büyük bardak suyla bir cezvede 20 dk kaynattım, bir tatlı kaşığı şeker attım. Ilınınca suyu içtim, kayısıları yedim. Gaz problemimi giderdi, ama kabızlıkta işe yaramadı. Kabızlık için başka bi yol buldum.

günaydın arkAdaşlar...işyerime geldim şimdi.sabah randevum vardı.bebişim gayet iyi allaha şükür.haftaya ikili test için çağırdı.büyümüş canım yaakafası elleri göbeği kordonu öle güzel seçiliyoki.babası ilk kez gördü.o kadar etkilendiki.her randevuya geleyim artık diyobirde hareket etiii elleri falann..resmini yüklerim inş..boyu 3,5 cm daha..umarım hepimiz için hayırlısı olur..kucağımıza aldığımız günleride görürüz

canim kisa surer umarim
benim 9. 10. haftalarda cok siddetlydi yogurt ekmekten baska birsey yiyemiyordum

ama simdi iyiyim oluyor bulantim, ozellikle aksamlari,ama cogu seyi yiyebiliyorum (gerci dun aksam yemek basinda sadece sogan ekmek yiyebildim baska birsey mumkun olmadi)
ama genel olarak daha iyiyim

erkek bebekte gec bulanmaya baslar derler dogru herhalde

bu arada ben sali gunu gidicem doktora ikili test icin randevu alicaz buyuk ihtimal o hafta icinde birgun olacak isler rast giderse

amin cnm teskkur ederım ...

evet kayısıyı kaynatmak ıyı gelıyor...bende her sabah mutlaka kayısı yıyorum uzerıne de su ıcıyorum...doktorum kuru ıncır de tavsıye ettı kabızlık ıcın

çook sagol canımm evet o bel agrısı o tatlı o uyku demekkı ogllusumun belırtısymıs yavas yavas baslarıs sımdı cınsıyetlerını ogrenmeye

canım prensin hayırlı olsun sağlıklı kucağına almak nasip etsin rabbim belirtilerin nelerdi merak ediyom bide hissediyomusun artık

Kabızlık için uyguladıklarım ise şunlar:

Her sabah bir bardak ballı sıcak su içiyorum, yanında kuru incir yiyorum. Bir de 3 hafta önce genel cerraha gittim, hamileliğimi belirtip şikayetlerimi anlattım. Bana dedi ki; her sabah kalkar kalkmaz tuvalete git ve 20 dk kadar tuvaletin olsa da olmasa da tuvalette otur. İnanın artık o kadar uzun süre oturmama gerek kalmıyor, hatta sabah aynı saatlerde uykumdan uyanıyorum tuvalete gitmek için. Her sabah düzenli tuvalete çıkabiliyorum. Ben hamilelikten önce de bu sorunla boğuşuyordum, ama çok şükür şimdi iyiyim.

Umarım sizde de işe yarar.

dün yengemın bebeği için aldığı seylere baktık doguma 2 aydan az kaldı
cok guzel seyler almıs mınıcık seyler:) fazla abartmamıs cunku sureklı bebısler buyuyo
bakım cantası cok guzeldı bakalım bır kac ay sonra ınsallah bende alısverıs yapıcam
boyle gordukce heveslıyor insan ya :) bız anne olucaz :)

canım prensin hayırlı olsun sağlıklı kucağına almak nasip etsin rabbim belirtilerin nelerdi merak ediyom bide hissediyomusun artık
çok tesekkur ederım cnm
cnm yazıdıgım gıbı cok uyuyordum bel agrım ılk gunden berı aynı sıddetle devam edıyordu ılk bulantılarım gecen hafta ıcı basladı ve yavas yavas sıddetlendı...henuz hıssetmıyorum cnm gecen gece hıssettımmı ruyamıydı hala bılemıyorum:)ve dunku ultaronda gecen hafta kafasıo sagdaydı bu hafta soldaydı dönmus bebegım

ay inşallah cnm 1 haftadır yasıyorum ama gercekten zormus hep mıdem bulansın ısterdım
zaten ben dedım butun kapılar benım oglusuma acılıyor bılıyorduk

ınsallah rast gıder cnm guzel haberlele gelırsın

Ben de şimdi perşembe günü için randevu aldım, çatladım yaa kaç haftadır inş. gittiğimde de güzel haberlerle dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…