- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.541
tam ben yazacaktım benim doktorum Gökmen İyigün Medical Park Göztepe hastanesinde diyecektim.. Eğer ki çalışan ise SGK anlaşması olan da bir hastane tercih etmen daha iyi olabilir.
İlk doğumumu Gökmen bey ile yaptım. Normal doğum yaptım.
Benden başka kim tavsiye etti burda? Benim doktoruma giden var mı?
bende medikal park gökmen beye gidiyorum , daha önce yeditepe hastanesine gidiyordum oranın kadın doğum bölümüde çok iyi yalnız artık sgk anlaşmaları yok
Gökmen bey ne kadar sıklıkla çağırıyor sizi,birde ikili test yaptırdı mı ?
yengemdede hep sen hamıle kalcan sonra ben dedımcok saol canım benımmm ermişssin sen hele dedın ya once sen sonra ben hamıle kalıcam dıye bırde ustune sen korunmayı bıraktıgın zaman ben hamıle kaldım yaa yuhh dıyorum buna
Siz Burdami tanisip samimiyeti ilerletiniz yoksa tanisiyomusunuz normalde merak ettimde ben:))
Kalp atisi gorulduyse sesini de duyarsin merak etme,ultrason aletine bagli bir de ses veren ozellikteyse duyarsinmerhaba bende yeni katıldım aranıza bu haftalarda kalp atışı duyuluyor mu acaba görülüyormuş ama
sen ermıssın bunu anladıkyengemdede hep sen hamıle kalcan sonra ben dedım
evlılıgın 4. yılında hamıle kaldı 5 ay sonrasıda ben :)
sendede ne hıkmetse hep ıcıme doguyor sana demıyordum ama erkek anası olucağın ıcımden gecıyordu :)
canım ya hala sırıtıyorum bugun annemlerdeydım hep senden bahsettım :)
bız kader arkadasıyız dıyeyım bır kac arkadas daha var bu topıkte baska yerden tanısmıstık aynı donem hamıle kaldık :)
ama nılayla cok daha farklı hersey o benım ıcın kız kardes gıbı yuzyuze gorusmekte en kısa surede nasıp olucak ınsallah :)
Gunaydin anneler!bugun icim icime sigmiyor nedense oyle huzurlu ve mutluyum ki
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)
sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedi soylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr
ben de dün akşam işten eve dönünce meyve almak için dolabı açtım ama dolabın kokusu öyle iğrenç geldi ki 8+1 de ilk kez çıkardım..aslında insan biraz da rahatlıyormuş..ama gün boyu zar zor yediğim ne varsa gittiumarım bu akşam da olmaz..
Tabiki benim insiyatifimde canim istememe nedenimse sonucların doğru çıkma olasılığı çok az çok duydum ben dwn sendromlu denipte sağlıklı doğanları yani bilmiyorum korkuyorum kafamı karıştırmak istemiyorum sonuçta benim icin değişen Bişey olmuycagi icin Allah korusun boyle iste son gittiğimde doktorum ense kalınlığına baktı normal dedi çok sukur o testlerinde yaptırmak istemiyorum boş yere strese girmeyim diye ama karar degistirirmiyim bilmiyorum bellide olmaz
duyarsın inşallah canım, büyüdüğünü de görürsün inşallah, kucağına da alırsınben bebeğimin ilk kalp atışını duydum ama 2. kez duyamam gibi bi risk var ondan çok korkuyorum inş sağlıklı olur
güaydınnn hepınızeee ballarımmmmmmm
aa bu arada dun doktora dogum tarıhını sordum ultrason kagında bı 28 bı 29 nisan yazıyordu o 2-3 hafta oynar dedi:44:muhtemelen öne oynar dıye dıye dusunuyorum ve tahmını dogum tarıhını 28 nısan olarak degıstırıyorum bebegımı takıp etmem lazım
ah canımm ne güzel bi hediye olmuş, kız olsa da sevinç aynı olacaktı tabi ama öğrenmiş olmak bambaşka bir duygudur değil mi
hadi hazırlıklar başlasın o zaman, kaynasın kazanlar çalsın davullaarr
ya ben de çıkarabilsem , herşeyy kokuyo herşeyyy midemi bulandırıyoo
ama çıkarma da yok, habire peynir ekmek yiyorum, yarım saatte bir bişeyler yiyorum valla, ancak öyle rahatlıyorum
bi de soda rahatlatıyo, tüm şişeyi içemiyorum da 1 yudum bile rahatlatıyo
tavsiye ederim
öyle bi durum yaşayınca insan ne hisseder bilemiyorum ama ben de teste karşıyım, dediğin gibi sonuç olumsuz dese allah korusun kıyamam ki ona
ama başa düşünce de fikirler değişir mi, o anki psikolojiler ne olur bilemem
tek yapabileceğimiz dua etmek
allah böyle bişeyle karşılaştırmasın kimseyi
sağlıklı bebeklerimiz gelsin inşallah
duyarsın inşallah canım, büyüdüğünü de görürsün inşallah, kucağına da alırsın
neydi ki sorun?
günaydınnnnnnnnn
2-3 hafta oynar derken canım, 2-3 hafta sonra kesinleşir mi demek istedi?
benım mide bulantılarım 11. haftada net oarak basladı ne guzel hıc bulanmıyo dıye dıye nazar ettım kendımeartık sıdetlenmeye de başladı ve bu sabah cıkarttım kahvaltı hazırlarken mutfakta daha cok bulanıyor sanırım yemek fln yapamıcam artık
Günaydın herkese. SnowflakeN oğlun olcakmış, çok sevindim. Yüce Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.
Bazı arkadaşlar gaz ve kabızlık problemlerinden bahsetmiş. Ben de bana iyi gelen şeyleri paylaşayım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle denedim bunu çok işe yaradı gaz sıkıntım için. 4- 5 kuru kayısıyı ( gün kurusu değildi)birkaç parçaya bölüp bir büyük bardak suyla bir cezvede 20 dk kaynattım, bir tatlı kaşığı şeker attım. Ilınınca suyu içtim, kayısıları yedim. Gaz problemimi giderdi, ama kabızlıkta işe yaramadı. Kabızlık için başka bi yol buldum.
çook sagol canımm evet o bel agrısı o tatlı o uyku demekkı ogllusumun belırtısymıs yavas yavas baslarıs sımdı cınsıyetlerını ogrenmeye
çok tesekkur ederım cnmcanım prensin hayırlı olsun sağlıklı kucağına almak nasip etsin rabbim belirtilerin nelerdi merak ediyom bide hissediyomusun artık
canim kisa surer umarim
benim 9. 10. haftalarda cok siddetlydi yogurt ekmekten baska birsey yiyemiyordum
ama simdi iyiyim oluyor bulantim, ozellikle aksamlari,ama cogu seyi yiyebiliyorum (gerci dun aksam yemek basinda sadece sogan ekmek yiyebildim baska birsey mumkun olmadi)
ama genel olarak daha iyiyim
erkek bebekte gec bulanmaya baslar derler dogru herhalde
bu arada ben sali gunu gidicem doktora ikili test icin randevu alicaz buyuk ihtimal o hafta icinde birgun olacak isler rast giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?