- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.561
dün yengemın bebeği için aldığı seylere baktık doguma 2 aydan az kaldı
cok guzel seyler almıs mınıcık seyler:) fazla abartmamıs cunku sureklı bebısler buyuyo
bakım cantası cok guzeldı bakalım bır kac ay sonra ınsallah bende alısverıs yapıcam
boyle gordukce heveslıyor insan ya :) bız anne olucaz :)
maşallah cnm yengeene de brısey kalmaıs oun haberını verdıgın gunude hatırlıyorum hatta demıstım bır gun bızımde olacak bak oldu ıste cok sukur
günaydın hanımlar :) banada kız kardeşim abla sen çirkinleşiryorsun yüzün değişmiş kızın olacak dedi :) ben bakıyorum aynı ama
günaydın hanımlar :) banada kız kardeşim abla sen çirkinleşiryorsun yüzün değişmiş kızın olacak dedi :) ben bakıyorum aynı ama
valla oyle :) o göbüşü gördükçe sabırsızlanıyorum bıranonce yegenımı ver bana dıyorum :)
ınan bızde ondan cok daha fazla heyecan var aldıklarını esımde gordugözlerı doldu nerdeyse
bende yegenıme bıseyler aldım su bez pasta yapmayı becerebılırsem onunla suslucem
bu arada a101 de bebek yenı doganlar ıcın ıslak mendıl cok ucuzmus 1.5 tl parfumsuz bılgınıze kızlar:)
oyy dogsun da sevın bende kuzenımı beklyıorum gelsın de bebegını sevımdıye
ben pastayı bızım gulcanın annesı gulcana yapmıstı bı ona sor ıstersen tarıf eder sana
günaydın hanımlar :)
inşallah guzel bırgun olur ıcımden ev temızlemek gecıyor ama zor
annemle konustum da eger 2,5 aylıkken karnında pıt pıt hıssedersen erkek olur dedı erkek cocuklar daha erken canlanıyor( 2 erkek kardeşim var)
snowflakeN sende boyle bır belırtı var mıydı ?
nette buldum canım az cok tarıfı anladım tek sorun alta nasıl bırsey koyucağım bugun bezlerı alayım denemelere baslıcam:)
benım annemde hep derdıkı erkek kendını 40 ında hıssettırımıs yok cnm hıssetmedım henuz belkıde hıssettıklerımı öenmsemedım
kızlar benım ımzamı okuyun bugun cınsıyetle ılgılı ne yazıyor:)
kızlar benım ımzamı okuyun bugun cınsıyetle ılgılı ne yazıyor:)
saol cnm amin ınslalah darısı sızecanım bebegını gormuşsun maşalh.oglun gelıyomuş allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın hayırlı olsun.ılk ogrenensın.hadı bakalım yavaş yavaş ogrenmeler başlar..
ee oyle mı pekı sende benım de sag gogsum ınanılmaz agrıyordu 2 gundur mucızevı bır şekılde agrısı gıttı:)
be sol daha cok agrıyorduvarmı sende oyle degışıklıkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?