2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

maşallah cnm yengeene de brısey kalmaıs oun haberını verdıgın gunude hatırlıyorum hatta demıstım bır gun bızımde olacak bak oldu ıste cok sukur

İş yerindeki arkadaşlarla bir süredir karşılaşamıyordum, dün beni gördükleri anda bi göbeğime bi suratıma bakıp hamile misin sen diye sordular, hatta ilk anlayan erkeklerden biriydi kendisinin de çocuğu var tecrübeden herhalde :))
Yaa benim yüzüm değişmiş öyle söylüyorlar anlamadım acaba kilo mu aldım ondan mı nasıl bi değişiklik ki?

günaydın hanımlar :) banada kız kardeşim abla sen çirkinleşiryorsun yüzün değişmiş kızın olacak dedi :) ben bakıyorum aynı ama

Son düzenleme:
Madem uyguladığım doğal yöntemleri anlatmaya başladım, benim için en önemli olan ve hamile olduğumdan beri ilaç kullanamadığım için hayatımı cehenneme çeviren egzamalarım ve cilt kuruluklarım için ne yaptığımı da söyleyeyim. Eğer benim gibi yüzündeki ve ellerindeki egzamadan muzdarip olanlar varsa şunu bi denesinler.

Yüzünüze, ellerinize ve egzamalı olan bölgeye yoğurt sürün 10- 15dk bekleyin yanmaya başlamadan soğuğa yakın ılık su ile yıkayın.

Erzurumlu bir arkadaşım (aynı zamanda onun yüzünde gül hastalığı vardı) tavsiye etti onda işe yaramış, bende de işe yaradı, umarım size de iyi gelir.

maşallah cnm yengeene de brısey kalmaıs oun haberını verdıgın gunude hatırlıyorum hatta demıstım bır gun bızımde olacak bak oldu ıste cok sukur

valla oyle :) o göbüşü gördükçe sabırsızlanıyorum bıranonce yegenımı ver bana dıyorum :)
ınan bızde ondan cok daha fazla heyecan var aldıklarını esımde gordugözlerı doldu nerdeyse
bende yegenıme bıseyler aldım su bez pasta yapmayı becerebılırsem onunla suslucem
bu arada a101 de bebek yenı doganlar ıcın ıslak mendıl cok ucuzmus 1.5 tl parfumsuz bılgınıze kızlar:)

günaydın hanımlar :) banada kız kardeşim abla sen çirkinleşiryorsun yüzün değişmiş kızın olacak dedi :) ben bakıyorum aynı ama

evet bende birkaç hafta önce eski iş arkadaşlarımlaydım
onlarda güzelleştiğimi erkek olacağını söylüyolardı
ama bence hep aynıyım hatta çirkinim yani :)

Ben de kendimi çirkinleşmiş gibi hissediyorum insanlar da bunu mu kastettiler acaba:)) Bana da kzım olacakmış gibi geliyor

oyy dogsun da sevın bende kuzenımı beklyıorum gelsın de bebegını sevımdıye

ben pastayı bızım gulcanın annesı gulcana yapmıstı bı ona sor ıstersen tarıf eder sana

günaydın hanımlar :)
inşallah guzel bırgun olur ıcımden ev temızlemek gecıyor ama zor
annemle konustum da eger 2,5 aylıkken karnında pıt pıt hıssedersen erkek olur dedı erkek cocuklar daha erken canlanıyor ( 2 erkek kardeşim var)
snowflakeN sende boyle bır belırtı var mıydı ?

oyy dogsun da sevın bende kuzenımı beklyıorum gelsın de bebegını sevımdıye

ben pastayı bızım gulcanın annesı gulcana yapmıstı bı ona sor ıstersen tarıf eder sana

nette buldum canım az cok tarıfı anladım tek sorun alta nasıl bırsey koyucağım bugun bezlerı alayım denemelere baslıcam:)

benım annemde hep derdıkı erkek kendını 40 ında hıssettırımıs yok cnm hıssetmedım henuz belkıde hıssettıklerımı öenmsemedım

nette buldum canım az cok tarıfı anladım tek sorun alta nasıl bırsey koyucağım bugun bezlerı alayım denemelere baslıcam:)

pastanelerden pasta altına konan kartonlardan alabilir
yada mukavvayı duvar ve dolaplar için kaplanan bi tarafı yapışkan kağıtla kaplayabilirsin

benım annemde hep derdıkı erkek kendını 40 ında hıssettırımıs yok cnm hıssetmedım henuz belkıde hıssettıklerımı öenmsemedım

canım bebegını gormuşsun maşalh.oglun gelıyomuş allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın hayırlı olsun.ılk ogrenensın.hadı bakalım yavaş yavaş ogrenmeler başlar..

benım bulantılar azldı çok çukur.serumun etkısı oldu herhalde.bulantım oluyo tamamen gecmedı ama baş edebılıyorum boylesıne razıyım çok şukur.ınşallh 12.haftalarda daha rahat ederız.

canım bebegını gormuşsun maşalh.oglun gelıyomuş allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın hayırlı olsun.ılk ogrenensın.hadı bakalım yavaş yavaş ogrenmeler başlar..
saol cnm amin ınslalah darısı sıze
ee oyle mı pekı sende benım de sag gogsum ınanılmaz agrıyordu 2 gundur mucızevı bır şekılde agrısı gıttı:)

varmı sende oyle degışıklıkler.
be sol daha cok agrıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…