- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.581
kızlar benım ımzamı okuyun bugun cınsıyetle ılgılı ne yazıyor:)
pastanelerden pasta altına konan kartonlardan alabilir
yada mukavvayı duvar ve dolaplar için kaplanan bi tarafı yapışkan kağıtla kaplayabilirsin
kızlar facedede bı grup açalım.bırbırmızı daha yakından tanıyalım..ne dersınız ıstersenız ben acarım.yada sız farketmez..
AC CANIMMM daha iyii olurr hem birbirimizi daha yakından tanırızzz güzel bir düsünce =))
Gökmen bey ne kadar sıklıkla çağırıyor sizi,birde ikili test yaptırdı mı ?
perşembe kalp atışlarını duymak için gittim , 1 ay sonra ikili test için çağırdı
cok hızlı atıyo di mii kalp atısları??bende dün gittim biraz tedirgin oldum ama sonra alıstım saka gibii yaa icimizde bir canlı varr kan pıhtısından olusan bir canlıı mucizeee...perşembe kalp atışlarını duymak için gittim , 1 ay sonra ikili test için çağırdı
facedekı ısmımı yazsam yasakmıdırki:26:
sanmıyorum ama!?!?!
bende gecen hafta bulantıdan gıtmıştım o ara kalp atışınıda duyduk.10 gun sonra yıne gel dedı test vercez işte.sonra ayda bır olur artık..
devlet hastanesine gittim 1 gün önce lakin ne bii kalp atısını duydum ne dee ultrasyondan görebildim ama dün özele gittim bi güzel ilgilendiler benimle..bu kadar ilgiye sasırdım....işş tamamen duygusal yaniii.........bende pazartesi tahliller yaptırcam cocuk saglıklı mı degil mi diyee ögrencem bu tahliller sayesinde...inş.. kötü bişiler olmaz....
Madem uyguladığım doğal yöntemleri anlatmaya başladım, benim için en önemli olan ve hamile olduğumdan beri ilaç kullanamadığım için hayatımı cehenneme çeviren egzamalarım ve cilt kuruluklarım için ne yaptığımı da söyleyeyim. Eğer benim gibi yüzündeki ve ellerindeki egzamadan muzdarip olanlar varsa şunu bi denesinler.
Yüzünüze, ellerinize ve egzamalı olan bölgeye yoğurt sürün 10- 15dk bekleyin yanmaya başlamadan soğuğa yakın ılık su ile yıkayın.
Erzurumlu bir arkadaşım (aynı zamanda onun yüzünde gül hastalığı vardı) tavsiye etti onda işe yaramış, bende de işe yaradı, umarım size de iyi gelir.
mesaj sayım yeterlı olmadıgı ıcın ozelden mesaj atamadım sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?