2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ayyy kızlarr benimde gögüslerim cok sızlıyorduu 3 -4 gün acısı gittiydi ama tekrar basladı dokundugumda cok acıyorr bu arada bende 8hafta 4 günlük hamileyim inş.. 22 mayısta dogumum olcakkkk...dün doktora gittim ilk defa bebişimi gördüm aslında fındık tanemi gördümm diyeyimm cok degisikk pek bebişe benzemiyoo ama...ama cok heyecanlandımm...doktor bir takım testler istedi onları yaptırcam pazartesi günü..inş. fındık tanem saglıklıdır...bakalım 2.kontrolüm 1kasım ..dört gözlee bekliyorummm o günü....ultrasyondan bebiş izlemek cok güzell bir duyguymusss....RABBİMİN BÜYÜK MUCİZESİ İŞTE.....hamdolsun RABBİM E... =))))

kızlar benım ımzamı okuyun bugun cınsıyetle ılgılı ne yazıyor:)

belırtılıer uyuyormu bakım :)

pastanelerden pasta altına konan kartonlardan alabilir
yada mukavvayı duvar ve dolaplar için kaplanan bi tarafı yapışkan kağıtla kaplayabilirsin

ıkı kat yapıcam zati bu yuzden pasta altlığı alıyım daha az ugrastırır :)
ıkı kat duzgun olmazsa araya kagıt havlu rulosu koyarım ay bı heves yaptım :)
daha var dogumuna gercı doktor erken olma ıhtımalı cok dedı bakalım

kızlar facedede bı grup açalım.bırbırmızı daha yakından tanıyalım..ne dersınız ıstersenız ben acarım.yada sız farketmez..

bende gecen hafta bulantıdan gıtmıştım o ara kalp atışınıda duyduk.10 gun sonra yıne gel dedı test vercez işte.sonra ayda bır olur artık..

bende gecen hafta bulantıdan gıtmıştım o ara kalp atışınıda duyduk.10 gun sonra yıne gel dedı test vercez işte.sonra ayda bır olur artık..

devlet hastanesine gittim 1 gün önce lakin ne bii kalp atısını duydum ne dee ultrasyondan görebildim ama dün özele gittim bi güzel ilgilendiler benimle..bu kadar ilgiye sasırdım....işş tamamen duygusal yaniii.........bende pazartesi tahliller yaptırcam cocuk saglıklı mı degil mi diyee ögrencem bu tahliller sayesinde...inş.. kötü bişiler olmaz....

ozel daha farklı tabıkı.ıyı etmışsın.bışeyı yoktur tabı rahat ol sen.

sagol tavsiyen icin
benim de kolumda kucukbir yerde kurudu cilt egzama gibi brisye var
ne yapabilirim diye dusunuyordum yogurdu deniycem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…