2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hangi bilgiyi yazacağız özelden, ben pek anlamıyorumda. birde link verirmisin canım, grubun linkini.

bu arada özel mesaj kutun dolu

sildım canım benım evet doluymuş.face ısımlerımızı yazıp gruba katılıyoruz işte.

Son düzenleme:
gunaydınlarrr
snoww bebişini öğrenmişsınn paşaaa gelıomuss haydıı hayırlıolsun
darısı bızım öğrendiğimiz günlere olsun:)))
kıslar facedekı grup gizli grup değilmi
ben özel msj atabildiğimde atarım adresimi
ama daha atamıorum sanırım..
benımde kayınvalıdemler bızde,dun bı mağazada illa kıyafet alcam bebeğe dedi
mavii bı hastane cıkısıtakımı ya dedım bellı değil cınsıyetı daha
ben bılıorum ruyamda gördüm dedi erkek olacak ee dedım hadi kız olursa mavımı gıydırcem cocouğa hem cok erken daha dedim
aldırmadım o aldı askıdan ben gerı taktım epey sinir oldum ama:)))hayır erkek coocuk takıntısı fılan yok
sureklı benı uyarıo bıde sunu ye sunu iç ne mek verdınız bu bebek ıcın dıe
sankı benım cocuğum değil,hiçkımse onu benden fazla sevemez ve dusunemez
ay bı gıtselerdi vallahi şişirdi benii:))))

grubu şimdilik herkes gorsun dıye kapalı grup yaptım.sonra gızlı grup yaparız.şimdilik facede gorun dıye kapalı yaptım.yazınca çıkar 2013 MAYIS ANNELERI yarasanız gorurusunuz canlarım.

evet iki kişi cıkıo ondada resım yok
ben butun topıklere bi günaydın diim 47 msj kaldı doldurmaya.)

yönetimden cevap geldi burda face konuşmak ve adres vermek yasak bu yüzden bu konuyu burda kapıyalım kızlar

birazdan eşimle dısarı cıkıcam yürüyüş yapmak ıstıyorum sureklı evde yatmaktan sıkıldım inşallah yorulmam hemen

Son düzenleme:
selam kızlarrr ya bişi sorcam adet gününüz yaklaştığında belirtiler ve ağrınız oluyor mu.ondanmı yoksa meleğim büyüyo içerde ondanmı bilmiorum hafif bel ağrısı var..

selam kızlarrr ya bişi sorcam adet gününüz yaklaştığında belirtiler ve ağrınız oluyor mu.ondanmı yoksa meleğim büyüyo içerde ondanmı bilmiorum hafif bel ağrısı var..

2.adet donemimde adet gunu agrim oldu biraz
bazi kadinlarin ilk 3 ay adet donemlerinde adet belirtileri olurmus
seninki de oyle olabilir
bel agrisi da cok normal
ben daha once hic bel agrisi cekmezdim ama hamile oldugumdan beri oluyor

2.adet donemimde adet gunu agrim oldu biraz
bazi kadinlarin ilk 3 ay adet donemlerinde adet belirtileri olurmus
seninki de oyle olabilir
bel agrisi da cok normal
ben daha once hic bel agrisi cekmezdim ama hamile oldugumdan beri oluyor
sağol tatlım tedirgin oluyorum habire lavaboya gidiyorum bişi varmı die RABBİM korusun meleklerimizi..

ben de bir takim seylerle ugrastim sabahtan beri
ama yerler pis cok kotu halde
esime yaptiricam gelince, yok mok derse yarin yapar idare ederim toz icinde biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…