2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben de bir takim seylerle ugrastim sabahtan beri
ama yerler pis cok kotu halde
esime yaptiricam gelince, yok mok derse yarin yapar idare ederim toz icinde biraz daha

3 haftadır eşim temizliyor evi ama işte içime sinmiyor bugün işten çağırdılar gitti
fırsat dedim bende
ee her işi ben yaparım dıyor sankı çamasırları ayırıp yıkayacak çıkanları utuleyecek
bugun hakkıyla temızlersem evı sonrakı haftalar o yapar sonrasında da zaten 3 ayımız dolar kendı ısımı kendım yaparım

bıraz uymuşum ama haıfıf bulantıyla uyandım.şimdi bı hap alayım.toplarlanırım bı saate kadar.

tamam canım bu konuları ozelden konuşsak daha ıyı olacak..

selam kızlarrr ya bişi sorcam adet gününüz yaklaştığında belirtiler ve ağrınız oluyor mu.ondanmı yoksa meleğim büyüyo içerde ondanmı bilmiorum hafif bel ağrısı var..
bendede haıfıf bel afrısı oluyodu ama şimdi yattıgımda oluyor.normal canım.

amin canim
benim de bugun sol tarafta vajinanin sol tarafinda asagiya dogru cekilme gerilme hissi oluyor
ben de korkttum bugun biraz
usutmus olabilirim diye dusunuyorum

dıkkat edın kızlar 3 ayı hayırlısıyla atlatında işler kalsın.daa bende yaptım ama eşimle yaptım bende ben supurdum o sıldı.ne yapayım ben bulantıdan yapamıydum çukur az kendımdeyım.

canım ya ben özelden yazmayı bilmiyorum.sen bana yazsan.ben burdan pek takip edemiyorum çalıştığım için.faceden de görüşsek çok iyi olcak

canım sana mesaj atacagım ama bı arkadaşa mesaj gonderdıgım için 10 dak beklemem gerek ya onu beklıyorum

o ne kızlar.pasta diyosunuz.bez diyosunuz.ben anlamadım.bu sizin oralarda olan bir aadet falan mı?

:) eşimde ilk duyduğuğnda bu tepkiyi vermişti :)
bebk bezlerini katlayarak ve birbirlerine bağlayarak pasta odeli veriliyo ve süsleniyor cnm
google dan bebk bez pastası yazarsan birçok çeşidi var

:) eşimde ilk duyduğuğnda bu tepkiyi vermişti :)
bebk bezlerini katlayarak ve birbirlerine bağlayarak pasta odeli veriliyo ve süsleniyor cnm
google dan bebk bez pastası yazarsan birçok çeşidi var

harika olmuş gerçekten.ben de yapayım inşallah cinsiyeti belli olsun da. yapınca buraya eklerim...

amin canim
benim de bugun sol tarafta vajinanin sol tarafinda asagiya dogru cekilme gerilme hissi oluyor
ben de korkttum bugun biraz
usutmus olabilirim diye dusunuyorum
bendede alttan ara ara ağrı gibi bişi oluyo ya kendimizi çok dinliyoruz yada olucak böyle şeyler alışcaz :))

şükür bitirdim tüm işlerimi
evı supurdum sıldım toz aldım makınaya camasır attım bulaşıkları yıkadım

ev temız olunca ınsan kendını daha bır mutlu hıssedıyor bebege de cevız verdım annesını uzmeden agrı vermeden bekledı
şimdi de dinlenme zamanı

canım cinsiyeti belli oldumu solda olanın çok yüksek ihtimalle kızı oluyor :)

mrb kızlar 5 gündr wcye gittikçe ve bazen ayaktayken kahverengi lekem geliyor sizce tehlikeli olabılırmı sizdede oldumu içim hiç rahat degıl doktor düşük tehlikesi dedi ama

canım cinsiyeti belli oldumu solda olanın çok yüksek ihtimalle kızı oluyor :)

doktorum da bu çok fingirdek kız galiba dedi ama bilmiyorum pazartesi gideceğim işte bakalım gösterecek mi ikli testte alttan mı alıyorlar usg yoksam göbekten mı agda derdim var ama alerji olduğum için bır ay ağda yasak böylede utanıyom ne yapacağımı şaşırdım

mrb kızlar 5 gündr wcye gittikçe ve bazen ayaktayken kahverengi lekem geliyor sizce tehlikeli olabılırmı sizdede oldumu içim hiç rahat degıl doktor düşük tehlikesi dedi ama

canım hiç normal değil bence.. bende şimdiye kadar bır damla bıle lekem olmadı ama olan arkadaşlar onlarda hemen doktora gidiyor ilaç falan durduruyorlar bence acile falan git gidemıyorsanda yattığın yerden hiç kalkma ayaklarının altına yastık koy bı su almaya bile kalkma Allah korusun kuzucuğu

grubu şimdilik herkes gorsun dıye kapalı grup yaptım.sonra gızlı grup yaparız.şimdilik facede gorun dıye kapalı yaptım.yazınca çıkar 2013 MAYIS ANNELERI yarasanız gorurusunuz canlarım.

bende bulamadım çıkmadı adresi özelden tam olarak yazarmısın

canım ilk başlarda lekelenme normlade sonraki ayları hiç bilmiorum düşük tehlikesi dediyse iğne vermiş olması lazım verdimi iğne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…