- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.621
nette buldum canım az cok tarıfı anladım tek sorun alta nasıl bırsey koyucağım bugun bezlerı alayım denemelere baslıcam:)
ben de bir takim seylerle ugrastim sabahtan beri
ama yerler pis cok kotu halde
esime yaptiricam gelince, yok mok derse yarin yapar idare ederim toz icinde biraz daha
kubsen.gokche ve ben gruba dahıl olduk canlarım.sizlerıde beklerız.
tamam canım bu konuları ozelden konuşsak daha ıyı olacak..yönetimden cevap geldi burda face konuşmak ve adres vermek yasak bu yüzden bu konuyu burda kapıyalım kızlar
birazdan eşimle dısarı cıkıcam yürüyüş yapmak ıstıyorum sureklı evde yatmaktan sıkıldım inşallah yorulmam hemen
bendede haıfıf bel afrısı oluyodu ama şimdi yattıgımda oluyor.normal canım.selam kızlarrr ya bişi sorcam adet gününüz yaklaştığında belirtiler ve ağrınız oluyor mu.ondanmı yoksa meleğim büyüyo içerde ondanmı bilmiorum hafif bel ağrısı var..
amin canim
benim de bugun sol tarafta vajinanin sol tarafinda asagiya dogru cekilme gerilme hissi oluyor
ben de korkttum bugun biraz
usutmus olabilirim diye dusunuyorum
inşallah bırsey olmaz 2 oda temızledim dinleniyorum eşim kızarak cıktı evden sakın evı temizlemeye kalkma diye ama bir dünya iş var onun yapacağı işler belli
bebeğimle konuşa konuşa iş yapıyorum
canım ya ben özelden yazmayı bilmiyorum.sen bana yazsan.ben burdan pek takip edemiyorum çalıştığım için.faceden de görüşsek çok iyi olcak
o ne kızlar.pasta diyosunuz.bez diyosunuz.ben anlamadım.bu sizin oralarda olan bir aadet falan mı?
buarada fikir versin kızlar ben en son bu modeli yapıp süslemiştim
http://www.kiddycat.co.uk/shop/images/products/Baby Crib Nappy Cake.jpg
:) eşimde ilk duyduğuğnda bu tepkiyi vermişti :)
bebk bezlerini katlayarak ve birbirlerine bağlayarak pasta odeli veriliyo ve süsleniyor cnm
google dan bebk bez pastası yazarsan birçok çeşidi var
bendede alttan ara ara ağrı gibi bişi oluyo ya kendimizi çok dinliyoruz yada olucak böyle şeyler alışcaz :))amin canim
benim de bugun sol tarafta vajinanin sol tarafinda asagiya dogru cekilme gerilme hissi oluyor
ben de korkttum bugun biraz
usutmus olabilirim diye dusunuyorum
kızlar sanırsam aranızda cinsiyetı en erken ben öğrencem:) pazartesi kontrol var belkı gösterır 14 haftaya başalıcam ınsallah pazartesi:) benım yaramaz solda doktor öyle demisti bakalım eger solda kı bebeğin cınsıyetı ne oluyor :)))
Kalp atisi gorulduyse sesini de duyarsin merak etme,ultrason aletine bagli bir de ses veren ozellikteyse duyarsin
mrb kızlar 5 gündr wcye gittikçe ve bazen ayaktayken kahverengi lekem geliyor sizce tehlikeli olabılırmı sizdede oldumu içim hiç rahat degıl doktor düşük tehlikesi dedi ama
canım cinsiyeti belli oldumu solda olanın çok yüksek ihtimalle kızı oluyor :)
mrb kızlar 5 gündr wcye gittikçe ve bazen ayaktayken kahverengi lekem geliyor sizce tehlikeli olabılırmı sizdede oldumu içim hiç rahat degıl doktor düşük tehlikesi dedi ama
grubu şimdilik herkes gorsun dıye kapalı grup yaptım.sonra gızlı grup yaparız.şimdilik facede gorun dıye kapalı yaptım.yazınca çıkar 2013 MAYIS ANNELERI yarasanız gorurusunuz canlarım.
canım ilk başlarda lekelenme normlade sonraki ayları hiç bilmiorum düşük tehlikesi dediyse iğne vermiş olması lazım verdimi iğne..mrb kızlar 5 gündr wcye gittikçe ve bazen ayaktayken kahverengi lekem geliyor sizce tehlikeli olabılırmı sizdede oldumu içim hiç rahat degıl doktor düşük tehlikesi dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?