- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.641
mrb kızlar 5 gündr wcye gittikçe ve bazen ayaktayken kahverengi lekem geliyor sizce tehlikeli olabılırmı sizdede oldumu içim hiç rahat degıl doktor düşük tehlikesi dedi ama
doktorum da bu çok fingirdek kız galiba dedi ama bilmiyorum pazartesi gideceğim işte bakalım gösterecek mi ikli testte alttan mı alıyorlar usg yoksam göbekten mı agda derdim var ama alerji olduğum için bır ay ağda yasak böylede utanıyom ne yapacağımı şaşırdım
bence alttan baktırma goremezse doktor 1 hafta daha beklersınız benım kahverengı akıntım vardı oncekı hamılelıgımde azıcık bısıdı ne olur olmaz dıye gıttım alltan muayene ettı resmen kurcaladı aksamına da dusmustu bebeğim
bence alttan baktırma goremezse doktor 1 hafta daha beklersınız benım kahverengı akıntım vardı oncekı hamılelıgımde azıcık bısıdı ne olur olmaz dıye gıttım alltan muayene ettı resmen kurcaladı aksamına da dusmustu bebeğim
canim bebeginin dusmesinin vajinal ultrasondan oldugunu dusunme sakin
zaten dusecekmis bebegin malesef
kanama durumunda ozellikle alttan bakilir daha net gormek icin durumu, alttan muayene daha net bilgi verir cogu zaman
ama kesinlikle bir zarari yoktur vajinal ultrasonun da alttan muayenenin de
ben de ilk hamileligimde kanamam olunca hemen vajinal baktilar kesem bozulmustu coktan dusuk oldu ama onla ilgisi olmuyor icin rahat olsun
benim inandığım bu kolay kolay da değişmeyecek ortada birşey yokken bebeğim düşmüştü 5 haftalıkken yiyecek ekmeği yokmuş orası öyle ama dikkatli de olmak istiyorum
ankara da bir doktora gittim adamın dediği doktorların kolayına gelıyor alttan bakmak bebek rahme tam yerleşmeden kesınlıkle tavsıye etmiyorum öğrencilerime alttan bakmayı demişti bana
inş. rabbım karnımdakını bana bağışlar
bir de şu var her bünye bir olmuyor ki kimi bünye kaldırıyor kimi bünye kaldırmıyor muayeneyi
iyi aksamlar hepınızeee
gecmıse baktım da aklıma geldı daha once yıne bır topıkte boyle muhabbet oldugunu gormustum ve o konu kapatılmıstı haberınız olsun
sadece fikrimi paylaştım her vucut aynı tepkıyı vermıyor malesef
tek dileğim rabbim isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
o ne kızlar.pasta diyosunuz.bez diyosunuz.ben anlamadım.bu sizin oralarda olan bir aadet falan mı?
,vay vay vay üstadlar varmısta haberımız yokmuş :)buarada fikir versin kızlar ben en son bu modeli yapıp süslemiştim
http://www.kiddycat.co.uk/shop/images/products/Baby Crib Nappy Cake.jpg
kesinlikle oyle
yanlis anlama ben de yorumlar yaptim uzattim gibi
kismetimiz degilmis ilk bebeklerimiz
ama simdi bambaska bir hamileligimiz var ve sgalikla buyusunler gelsinler kucaklarimiza canlarimiz insallah
benim niye gece gece bulaniyor ya
yine baslaid bu saatte bulantim
tum gun iyidim oysaki
ilginc
benim niye gece gece bulaniyor ya
yine baslaid bu saatte bulantim
tum gun iyidim oysaki
ilginc
öyle canım zaten gittiğim hastane iyi değilmiş
inş dediğim gibi rabbim bunları bize bağışlar sen hangi ülkedesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?