2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mrb kızlar 5 gündr wcye gittikçe ve bazen ayaktayken kahverengi lekem geliyor sizce tehlikeli olabılırmı sizdede oldumu içim hiç rahat degıl doktor düşük tehlikesi dedi ama

hamilelerin bir kısmında oluyormuş dikkat etmek gerekiyor doktor utrasondan baktı mı düşük tehlikesi diye ilaç veriyor bazı doktorlar fazla ilgilenmediyse başka doktora git için rahat etsin

selam kizlar

Snowflaken hayirli olsun oglusun cok sevindim senin adina masallah artik herseyi ona gore hazirlarsin simdiden

Bugun ogluma dogum gunu yapacagiz aslinda persembeydi 3 yasina girdi kuzum sanki dun gibi hatirlarim dogdugu gunu Allahim saglikli sihhatli uzun omurler versin dogmus ve dogacak canlarimiza...

belki biraz merak gideririm diye paylasayim dedim , erkek bebegin hareketi daha erken
hissedilirmis ben oglumu 14 cu haftamda kelebek ucuyor gibi birseyler hissetmeye baslamistim ve bana guzellestin derlerdi.

bence alttan baktırma goremezse doktor 1 hafta daha beklersınız benım kahverengı akıntım vardı mınık mınık lekeler oncekı hamılelıgımde azıcık bısıdı ne olur olmaz dıye gıttım alltan muayene ettı resmen kurcaladı aksamına da dusmustu bebeğim

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım Allah bu bebeğine uzun sağlıklı ömür versin.. alttan bakmakla olsa olurdu sımdıye kadar 6 kere alttan baktılar.. ya agda sorunu olduğu için kafam takıldı.. Allah şükür şimdiye kadar kanamam falan olmadı.. Allah tüm meleklerimizi korusun vadeleri uzun olsun...

canim bebeginin dusmesinin vajinal ultrasondan oldugunu dusunme sakin
zaten dusecekmis bebegin malesef
kanama durumunda ozellikle alttan bakilir daha net gormek icin durumu, alttan muayene daha net bilgi verir cogu zaman
ama kesinlikle bir zarari yoktur vajinal ultrasonun da alttan muayenenin de

ben de ilk hamileligimde kanamam olunca hemen vajinal baktilar kesem bozulmustu coktan dusuk oldu ama onla ilgisi olmuyor icin rahat olsun

benim inandığım bu kolay kolay da değişmeyecek ortada birşey yokken bebeğim düşmüştü 5 haftalıkken yiyecek ekmeği yokmuş orası öyle ama dikkatli de olmak istiyorum
ankara da bir doktora gittim adamın dediği doktorların kolayına gelıyor alttan bakmak bebek rahme tam yerleşmeden kesınlıkle tavsıye etmiyorum öğrencilerime alttan bakmayı demişti bana
inş. rabbım karnımdakını bana bağışlar
bir de şu var her bünye bir olmuyor ki kimi bünye kaldırıyor kimi bünye kaldırmıyor muayeneyi

yakın bır arkadaşımın dusuk rıskı vardı doktor hem iğne hem de ilaç vermişti benim ki düşeceği varsa düşer gidip dinlen yapacak başka birşey yok demişti

iyi aksamlar hepınızeee

gecmıse baktım da aklıma geldı daha once yıne bır topıkte boyle muhabbet oldugunu gormustum ve o konu kapatılmıstı haberınız olsun

bilmiyorum canim
ben okuduklarimdan doktorlarin netteki yorumlarindan, vidyolarda uzmanlarin konusmalarindan ogrendigim kadariyla sana bunu paylastim
bir de su gercek varmis tup bebekte hep vajinal ultrason yapiliyormus (oyle duymustum) ki tehlikesi olsa onda yapmazlar

ben yurt disindayim burda hep vajinal belli haftaya kadar

bu bebklerimizi saglikla dogururuz insallah canim

sadece fikrimi paylaştım her vucut aynı tepkıyı vermıyor malesef
tek dileğim rabbim isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sadece fikrimi paylaştım her vucut aynı tepkıyı vermıyor malesef
tek dileğim rabbim isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kesinlikle oyle
yanlis anlama ben de yorumlar yaptim uzattim gibi
kismetimiz degilmis ilk bebeklerimiz
ama simdi bambaska bir hamileligimiz var ve sgalikla buyusunler gelsinler kucaklarimiza canlarimiz insallah

Son düzenleme:
o ne kızlar.pasta diyosunuz.bez diyosunuz.ben anlamadım.bu sizin oralarda olan bir aadet falan mı?

bezlerden pasta şekli yapılıyor ılk denememı sızlerle paylaşırım :)

buarada fikir versin kızlar ben en son bu modeli yapıp süslemiştim

http://www.kiddycat.co.uk/shop/images/products/Baby Crib Nappy Cake.jpg
,vay vay vay üstadlar varmısta haberımız yokmuş :)
onu nerden aldın peki ? boylede susleme yapabılırm nette gormustum bunun süslenmiş halını
dogum yapanlara bence enguzel hedıye

ya canım etli pilav istiyor hani şu mevlütlerde yapılıyor ya tövbe bu saatte yenmez kı wc de sabahlarım artık ama ağlamak istiorum canım çok istiyorrrrrrr

kesinlikle oyle
yanlis anlama ben de yorumlar yaptim uzattim gibi
kismetimiz degilmis ilk bebeklerimiz
ama simdi bambaska bir hamileligimiz var ve sgalikla buyusunler gelsinler kucaklarimiza canlarimiz insallah

öyle canım zaten gittiğim hastane iyi değilmiş
inş dediğim gibi rabbim bunları bize bağışlar sen hangi ülkedesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…