- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.661
yıllardır tiroid hastasıyım ve içinizdebu sorunu yaşayan var mı ?
bende bütün gün çıkardım şimdi geçti ama bu seferde canım o kadar sey istıyor kı anlatamam yersem yine başlıcak offffffffffffffff
bulantı varken uyuyabiliyor musun ?
oluyorsa hissettiğin an yatabilirsin
hipo tiroid hastasıyım ben
o kotu yaaa
ben neyseki simdiye kadar hic kusma yasamadim
bulantim da sizleri gorunce cok sukur az
ara ara ve oyle mafetmiyor beni
sizlere cok kolay gelsin canim ya burda baya kotu olanlar var
aynen bende de var doktor ılacında bır degısıklık yaptı mı bende asırı yorgunluk halsızlık halı var tıroide bağladı doktorda
ilk tedaviye 100mg başladım hamile kalmadan önce 25mg düşürmüştü hamılelıkde tsh tekrar yükseldiği için 50mg çıkardı evet canım aşırı yorgunluk oluyor çok acayip olacak ama yemek yerken bile yorulğumu hissediyorum.. sürekli uyumak istiyorum ki zaten uyukluyorum.. hamıle kalmadan önce levotiron kullanıyordum hamilelikte değiştirdi ilacı euthyrox verdi sen ne kullanıyorsun
levotiron 100 mg kullanıyorum aynen devam et dedı doktorum ( aile hekımı )
2 yıldır 100 mg dayım
ama pazartesı kadın doguma gıdınce ona da soracam riske atılabılecek bir durum değil
aynen bende de oyle bir yorgunluk var yemek yemek bıle yorucu gelıyor iş yerinde dakıkaları sayıyorum bıtse de gıdıp uyusam diyorum
aile hekımını dediğini öenmseme bence her hafta kan veriyorum ölçümler yapılıyor endokrınde kadın doğumcu fakülteye sevk etti hemen ilacının dozunu ayarlarken sadce tsh bakmıyorlar usg giriyorum ayda bır falan çünkü hamilelikte ani değişimler olabılıyormus mesela hipotiroidken hipertroide dönebiliyormuş bu da çok tehlikelı bır durummuş pazartesi mutlaka bildir doktoruna ve troid rahatlığım olduğu içinde hher hafta kadın doğuma da gidiyorum bebeğin gelişimini takip ediyorlar bazen gelişme problemleri olabılıyormus
eskı sonuclarıma baktım da 9 ay once tsh ım 1,25 mıi şimdi 2,91 olmuş bence yeterlı gelmiyor en iyisi bir de endokrın doktoru bulmak
biliyorum riski bir durum inş bişi olmaz da sağlıklı olurlar
sen 2,91 100 mg kullanıyorsun benım 1000mg falan kullanmam lazım 9,55 benim ilk tedaviye başlarken 15 küsürdü ... bence ilacının dozu çok fazlaaaaa benım hiç 3 lere düşmedi bile 25 mg kullanırken 4,10 mu neydi
4 yıl once kanser süphesıyle tıroıd bezlerım alındı benımo yuzden boyle bir donem 150 mg bıle kullandıgım oldu kesın şimdi de 125 yapcak doktor
tamm da suan tsh 2,91 sonuçta... yine de en iyi doktorun bilir canım biz ne desek boş Allah kuzularımızı korusun... pazartesi tekrar bilgi ver bu konuda ..
meraklandım şimdi
bence dozacı artıracaklar cunku vucudum uretemıyor bakalım hayırlısı artık
hamılelıkte 3 un altında olması gerekıyormus gecen sene gıttıgımde aklında bulunsun demıstı doktorum
neyse artık yatalım bebişler dınlensın
benim niye gece gece bulaniyor ya
yine baslaid bu saatte bulantim
tum gun iyidim oysaki
ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?