- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.681
Günaydın kızlar iyi pazarlar:)
Günaydın canım.....
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar iyi pazarlar:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar doktor bana bulantı ıcın bır ılaç verdi ssk karsılamıyormus 28 tl fln fıyatı da bulandıgı an ıcıyorsun ac tok farketmez kısa bı sure sonra gecırıyor bulantıyı ben ısmını yaayım bırazdan bi doktorunuza danısın uygun gorurse onerebılr
Bir şey sormak istiyorum sizlere, dışarda yemek yiyor musunuz? bugün eşimle muhtemelen gezicez ve dışarda yemek yeriz, sizler napıyosunuz, mümkün olduğunca bilinen yerlere gitmeye çalışıcam ve fastfooddan uzak durmaya çalışıcam inş
yıllardır tiroid hastasıyım ve içinizdebu sorunu yaşayan var mı ?
Bir şey sormak istiyorum sizlere, dışarda yemek yiyor musunuz? bugün eşimle muhtemelen gezicez ve dışarda yemek yeriz, sizler napıyosunuz, mümkün olduğunca bilinen yerlere gitmeye çalışıcam ve fastfooddan uzak durmaya çalışıcam inş
gece mide bulantılarından kıvrandım
ah bı kussam rahat edıcemde ben kolay kolay kusamam
bugunde cok guzel bır program vardı katılcaktım ama gıdemıcem..
herkese hayırlı pazarlar kızlar
cok sukur tahlıllerım ıyı cıktı yanlız ıkılı teste kagıda baakarak anlttı bı cızgı varmıs o cok az yerınden oynamıs cok onemlı degıl ama iç rahatlıgı ıcın 3 lu yaptırmanızı ısterım dedi...ben de netten arastırdım cok önemlı degılmıs belkıde yaptırmam 5 kasıma randevumuz var o zamana kadar dusunurum:)
sonraaa karından bakmaya basadı dedmkı nıye areket etmıyo ugrastı ugrastı hareket etmedı cok uykucu dedieşimde dediki cınsıyetı bellı olmamıs mıdır dedi oldu belli dedi soylesemmi dedi..bugun bızım evlılık yıldonumumuz bu arada kızlar tam 4 yıllık evlıyız:)
bende dedımkı bıze buyuk bır hedıye olur soylersenız dedım evlılık yıldonumumuz dedimo zmn yuzde 90 erkek dedi
yanii oğlusum gelıyorr
yıllardır tiroid hastasıyım ve içinizdebu sorunu yaşayan var mı ?
snowflaken cinsiyetin hayırlı olsun, darısı bizlere inş :) ben kullanıyorum bu ilacı, ismi Premesis.. tamamen bitkisel, hiçbir yan etkisi yok, ve çok etkili, çok memnunum şimdilik. benim doktorum yememene razıyım ama yeterki kusma diyen doktorlardan:)
cuma günü kontrolüm vardı, çok şükür büyümüş, hareketlerini gördük, kalp sesini dinletti, doktor anlatıyo bak şurası gözü şurası eli diye vs ben hem gözyaşı döküyorum hem elhamdülillah diyorum, mucize :) hareketlerini görünce artık eşim de kendini havaya sokmaya başladı :)
merhaba güzel anneler ben şimdi badem yağı sürüyorum 3.aydan sonra lireac diye bi krem var etrafımda çok duydum ondan kullanıcam ama benim karnım daha içine kaçık hiçte canım yemek istemiyo inş ileriye doğru iştahım açılır.
canım ben de tiroid hastasıyım.benim geçen yıl çıktı. nasıl şimdi durumun? benim geçen haftaki tsh sonucum 1,5 çok şükür dengedeyiz şimdilik.
Ben varım maalesef, hashimoto hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?