2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım.....

Günaydın kızlar iyi pazarlar:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar doktor bana bulantı ıcın bır ılaç verdi ssk karsılamıyormus 28 tl fln fıyatı da bulandıgı an ıcıyorsun ac tok farketmez kısa bı sure sonra gecırıyor bulantıyı ben ısmını yaayım bırazdan bi doktorunuza danısın uygun gorurse onerebılr

gece mide bulantılarından kıvrandım
ah bı kussam rahat edıcemde ben kolay kolay kusamam
bugunde cok guzel bır program vardı katılcaktım ama gıdemıcem..

herkese hayırlı pazarlar kızlar

snowflaken cinsiyetin hayırlı olsun, darısı bizlere inş :) ben kullanıyorum bu ilacı, ismi Premesis.. tamamen bitkisel, hiçbir yan etkisi yok, ve çok etkili, çok memnunum şimdilik. benim doktorum yememene razıyım ama yeterki kusma diyen doktorlardan:)
cuma günü kontrolüm vardı, çok şükür büyümüş, hareketlerini gördük, kalp sesini dinletti, doktor anlatıyo bak şurası gözü şurası eli diye vs ben hem gözyaşı döküyorum hem elhamdülillah diyorum, mucize :) hareketlerini görünce artık eşim de kendini havaya sokmaya başladı :)

Bir şey sormak istiyorum sizlere, dışarda yemek yiyor musunuz? bugün eşimle muhtemelen gezicez ve dışarda yemek yeriz, sizler napıyosunuz, mümkün olduğunca bilinen yerlere gitmeye çalışıcam ve fastfooddan uzak durmaya çalışıcam inş

Merhaba evet disarda yiyorum bazen,genelikle corba iciyorum fastfood yasak bana

İ.B.Bsosyal tesıslerıne gıdıyorum temız guvenılır yemekler
ama nerde olursa olsun sucuk salam pastırma gıbı gıdaları tuketmıyorum
et urunlerını yıyemedıgımden dun dısarda sadece zeytınyag tabagı aldım karısık onu yıyebıldım
baskayerlerde guven duymuyorsan salata cesıtlerı var cok guzel onları yıyebılırsın corbayla ..
ıyı gezmeler canım

gece mide bulantılarından kıvrandım
ah bı kussam rahat edıcemde ben kolay kolay kusamam
bugunde cok guzel bır program vardı katılcaktım ama gıdemıcem..

herkese hayırlı pazarlar kızlar

ayy aynen cnm yaa gece bı kalkıorum öğürme sınırındayım
kraker beyaz ve sarı leblebi en ıyı dostum oldu:))

gunaydınn kıslarr bebişler buyuoo maaşallah onlara
bende lcw den bayramlık baktım bayramdada cok bellı olsun ıstemıorum
kamufle edıcem bıraz ,hoş daha kucucuk karnım ama
yüzüme bakanlar anlıo gerçi çökmüşüm öyle dıolar
ayol ınsanın yuzune oyle denırmi:)))
banada bebişim kız gıbı gelıo ,ama herkese göre erkek dıolar bakalım sağlıklı olsunda :)
bu arada karnınıza ne suruosunu kıslar doktorunuza danıstınızmı ben unuttum sormayı

Gözün aydin canım, saglikli ve hayırlı olsun oglusun. Vay be cinsiyetler bile öğrenilmeye başlandı ne güzel burda böyle sizlerle bunları paylaşmak

merhaba güzel anneler ben şimdi badem yağı sürüyorum 3.aydan sonra lireac diye bi krem var etrafımda çok duydum ondan kullanıcam ama benim karnım daha içine kaçık hiçte canım yemek istemiyo inş ileriye doğru iştahım açılır.

masallah bebisine canim saglikla buyusun

benim doktora da midem bulaniyor diyince kusuyor musun diye soruyor
hayir dedigimde tamam o zaman sorun degil diyor nedense
hicbir sey yiyemezsen de corbani eksik etme sakin diye uyariyor hep

Hayırlı pazarlar annişler.galiba çoğumuz bulantıdan müzdaripiz.azalsın diye bakarken gitgide artıyo bulantım ve acayip yürek baygınlığı geliyo.inş hepimizin ki şıp diye geçiverir.
demekki 11. haftada erkek bebişler kendini gösteriyo,bizim topiğin bebekleri bile büyüdü ya çok şükür

Benim de hiç iştahım yok ama mecbur az az yiyorum yoksa acayip bulanıyo midem.inş iştahımız açılır gerçekten böyle giderse bebişlere bakamıycaz galiba.

canım ben de tiroid hastasıyım.benim geçen yıl çıktı. nasıl şimdi durumun? benim geçen haftaki tsh sonucum 1,5 çok şükür dengedeyiz şimdilik.

günaydın benım 7 yıldır var malesef 2 yıl once de kanser şüphesıyle ( bir suru nodulum vardı) tiroid bezlerım alındı
o zaman doktor hamıle kalamayabılırsın evlendğinde demişti ve şükür rabbıme ilk denememızde oldu bebeğim
sürekli ilac dozum değişti ama amelıyattan sonra bayadır 100 mg kullanıyorum şükür iyiyim ama tek sorun aşırı yorgun oluyorum

günaydın güzel anneler

inş. güzel bir pazar geçiririz uzun zaman sonra eşimle gezmeye çıkacağız
inş hemencik yorulmam deniz havası almak istiyorum

bişi soracağım benım bebek daha ufak ama bişey almak için çömeldiğim de , ya da tuvalette fazla kaldıgımda karnım ınanılmaz agrıyo sankı içerden dogru dur sıkısıyorum dercesıne
karnıma kramplar girıyor sizde de oluyor böyle bir durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…