- Konu Sahibi snowflakeN
-
esim bu sabah soylendi bana.. hep senin yuzunden hamile oldgn gunden beri geziyon bi otrdgn yok diye. sanki atlaya ziplaya gezdim.. kndimi suclu hissettm elimden gldgnce dikkat ediyorm zaten.. bi dun gece hizli bi sekilde merdiven cktm farkinda olmadan esime soyleyemedim belki byzdnmi bgn kanamam oldu.. kizlar sizce gezmenin ayakta olmanin dusuge neden olabilme durumu varmi ..
cok sukur canimsaglikla buyusun bebislerimiz Allah'a emanet
benim esim sus pus oturuyordu anlamdi birsey heyecandan
cikinca o karanlik kismi keseyi bebegin agzi sanmis
baska birsey goremeidm anlamadim ben dedi
elvancım sakın kalkma yerınden yat iş fln yapma en azından rısk gecene kadar ılac fln vermedımı bıtanem yaaa.....
dualaerımız senınle sakın uzulupte bebegını de uzme
bebegın agzı mı sanmıs
bizimde ultrasonkagıdımızı buzdolabına astık gıdıp gelıp opuyoruz
Yok ya ne ilaci guya doktor seytan diyoki .. neyse
dikkat etmem gerekn bsy varmi dedim bekliceksn bsy yapamzsn diyo bastan savma of nilay ya.. yine Trde dusuk riski oldgnda ilac yaziyolar demi
ben de ben deeee
buzdolabina astim
bir de renkli kagitlara kucuk notlar yaziyorum bugun kesemizi gorduk bugun yerlesme kanamasi oldu falan filan diye
yok canim ben dusuk yaptim o yuzden cok arastirmistim
aslinda cogu sey gercek disi diyor
eger o bebegin dusecegi varsa yapilan seyler hizlandiriyormus sadece
eger bebek dusuyorsa sagliksiz anlamina geliyormus ve genetik problemden dolayi diyor, tabi annede kan pihtilasmasi gibi sorunalr yoksa
sakin kendini suclu gorme senle alakasi yok
cok kanama yasayip da hamileligi devam eden var dilerim bebegin sIkI sIkI tutunur sana
tatlım yarın baska doktora gıtsen?
tam bılmıyorum ama bana lekenmem oldugu ıcın progestan verdı doktor o gunden sonra lekelenmem olmadı cok sukur bugun sordum devam edeyımmı o gunden sonra olmadı dedım devam et dedi...
Amiiiinn.. kanama cogalirsa tekrar gel dedi.. suan cok sancm var ve kanama artiyo.. bgn iki kez vajinal ultrasnla baktlar.. fenalsirsam gece acile gtsem tekrar ultrasnla baksalar zarari olurmu acaba.. dktr bgn bana nrmalde gecen hafta bktk ultranla iki hafta gecmesi gerekirdi yani bgn bakmicaktkb ama baktk dedin ne manada soyledi acaba
oylemi yapsam.. brda sanmiyorm oyle bi ilac yazacaklarink.. peki sagliksiz bi hamillikse ve dusecekse ozaman dusuk engelleyici haplar zararli olmazmi Allah korusun ya sagliksiz hamilelikse diye dusuk olcaksa kafam cok karisikust uste vajinal ultrasn zararli olmazmi hem
cnm allah buyuktur umudunu sakın kaybetme evry dedıgı gıbı kanaması olup saglıklı dogum yapan larda var elbet senbaska oktora gıt 2 ker alttan bakıldıgınısole zararı olacaksa zaten bakmazlar oluruna bırakılmaz bazı seyler dıye dusunuyorum
Haklisin.. zaten bekleyemiyorum korkuyla geciyo her dakika.. cokta sancm var.. kivraniyorm koltukta.. yarm baska hastanee gideyim bari..
cnm o sancı bılmem ama gaz sancısı olurmu bazen bana da gun de en az 1-2 kere oluyor kıvranıyorum regl olucam sanıyorum ama doktor gaz sancısı dedı...
cnm o sancı bılmem ama gaz sancısı olurmu bazen bana da gun de en az 1-2 kere oluyor kıvranıyorum regl olucam sanıyorum ama doktor gaz sancısı dedı...
gorusuruz kizlar ciktim ben
umarim hersye yolundadir elvan
evet bendede oluyodu tatlim gaz sancisi oldgnu blydm bu cok farkli cnm regl sancisndan beter
bendeki de sanirim gaz sancisi
regl sancisina cok benziyor ya
demek ki ayni seyden bahsediyoruz benim de gunde 2 kere falan oluyor
balım benımkıde regl sancısı gıbydı sankı sökulcek ama sokulemıyo gıbıydı dıken ustunde oluyordum o gelınce)
inşallah senınde oyledır dusunme bol bol dua et felak nas oku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?