2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yok canim ben dusuk yaptim o yuzden cok arastirmistim
aslinda cogu sey gercek disi diyor
eger o bebegin dusecegi varsa yapilan seyler hizlandiriyormus sadece
eger bebek dusuyorsa sagliksiz anlamina geliyormus ve genetik problemden dolayi diyor, tabi annede kan pihtilasmasi gibi sorunalr yoksa
sakin kendini suclu gorme senle alakasi yok
cok kanama yasayip da hamileligi devam eden var dilerim bebegin sIkI sIkI tutunur sana

cok sukur canimsaglikla buyusun bebislerimiz Allah'a emanet

benim esim sus pus oturuyordu anlamdi birsey heyecandan
cikinca o karanlik kismi keseyi bebegin agzi sanmis
baska birsey goremeidm anlamadim ben dedi

bebegın agzı mı sanmıs

bizimde ultrasonkagıdımızı buzdolabına astık gıdıp gelıp opuyoruz

elvancım sakın kalkma yerınden yat iş fln yapma en azından rısk gecene kadar ılac fln vermedımı bıtanem yaaa.....

dualaerımız senınle sakın uzulupte bebegını de uzme

Yok ya ne ilaci guya doktor seytan diyoki .. neyse
dikkat etmem gerekn bsy varmi dedim bekliceksn bsy yapamzsn diyo bastan savma of nilay ya.. yine Trde dusuk riski oldgnda ilac yaziyolar demi

Yok ya ne ilaci guya doktor seytan diyoki .. neyse
dikkat etmem gerekn bsy varmi dedim bekliceksn bsy yapamzsn diyo bastan savma of nilay ya.. yine Trde dusuk riski oldgnda ilac yaziyolar demi

tatlım yarın baska doktora gıtsen?

tam bılmıyorum ama bana lekenmem oldugu ıcın progestan verdı doktor o gunden sonra lekelenmem olmadı cok sukur bugun sordum devam edeyımmı o gunden sonra olmadı dedım devam et dedi...

Amiiiinn.. kanama cogalirsa tekrar gel dedi.. suan cok sancm var ve kanama artiyo.. bgn iki kez vajinal ultrasnla baktlar.. fenalsirsam gece acile gtsem tekrar ultrasnla baksalar zarari olurmu acaba.. dktr bgn bana nrmalde gecen hafta bktk ultranla iki hafta gecmesi gerekirdi yani bgn bakmicaktkb ama baktk dedin ne manada soyledi acaba

oylemi yapsam.. brda sanmiyorm oyle bi ilac yazacaklarink.. peki sagliksiz bi hamillikse ve dusecekse ozaman dusuk engelleyici haplar zararli olmazmi Allah korusun ya sagliksiz hamilelikse diye dusuk olcaksa kafam cok karisik ust uste vajinal ultrasn zararli olmazmi hem

Son düzenleme:

bilmiyorum ki canim
ama dusuk tehtidinde kontrol yapiliyordur herhalde sIk sIk
benim kanamam oldugunda gittigimizde cok gecti kese bozulmustu zaten
sonra dusukten sonra kontroller oldu parca kalmis mi diye

icin rahat etmiycekse baska doktora gidersin sen de
iki kere utrason bir sorun cikarir mi bilmiyorum
ama benim doktorumd a bugunku utrasondan sonra bekle uzun sure girme dedi hatta 10.haftaya kadar dedi
yurt disinda sistem farkli sanirim

cnm allah buyuktur umudunu sakın kaybetme evry dedıgı gıbı kanaması olup saglıklı dogum yapan larda var elbet senbaska oktora gıt 2 ker alttan bakıldıgınısole zararı olacaksa zaten bakmazlar oluruna bırakılmaz bazı seyler dıye dusunuyorum

Haklisin.. zaten bekleyemiyorum korkuyla geciyo her dakika.. cokta sancm var.. kivraniyorm koltukta.. yarm baska hastanee gideyim bari..

Haklisin.. zaten bekleyemiyorum korkuyla geciyo her dakika.. cokta sancm var.. kivraniyorm koltukta.. yarm baska hastanee gideyim bari..

cnm o sancı bılmem ama gaz sancısı olurmu bazen bana da gun de en az 1-2 kere oluyor kıvranıyorum regl olucam sanıyorum ama doktor gaz sancısı dedı...

evet bendede oluyodu tatlim gaz sancisi oldgnu blydm bu cok farkli cnm regl sancisndan beter

balım benımkıde regl sancısı gıbydı sankı sökulcek ama sokulemıyo gıbıydı dıken ustunde oluyordum o gelınce)

inşallah senınde oyledır dusunme bol bol dua et felak nas oku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…