2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

merhaba senın adına sevındım cok gusel bır duygudur emınım, kaçıncı gününde gördün acaba keseyi doktorum ptesi gel dedi bana ama görünmezse dıye ertelemek ıstıyorum nezamandı enson reglın benm 28temmuz ve 22 ağustos reglı olma zamanımdı ben 24ağustos ta kantestıyle oğrendım bhcg degerım 278di

Cnm cok gecmis olsun yat dinlen iyi dusun iyi olsun ins duacinim guzelim

Cnm ilk Uc ay onemli gulum dikkat et

Cnm ayniyiz senle pazartesi kese gorunur
bnde baska bir drdan randevu alcam gideyim goreyim mucizemi en azindan yakin
Bnm drum uzak blkide birakirim onu

mrb canım tesekkur ederım ınsallah sende gorursun kesenizi:)en son reglım 23 temmuzdu 22 agustos adet gunumdu kan tetsı 282yi ama kese gozukmedı adetımın ustunden 9 gun gectı oyle gırdum keseyı

mrb canım tesekkur ederım ınsallah sende gorursun kesenizi:)en son reglım 23 temmuzdu 22 agustos adet gunumdu kan tetsı 282yi ama kese gozukmedı adetımın ustunden 9 gun gectı oyle gırdum keseyı

benim de adetimin ustunden 9 gun gecince gitmisim keseyi gormusum keseyi
sana da gunaydin gurbetguzeli
gunaydin kizlar

zaten bız senınle aynı gıdıyoruzsen tekrar ne zmn gıdıceksın doktora?

agirdan alicam kalp atisi icin canim
haftaya doktorum gelir cagirir beni kan testi idrar testi ister, vitamin hapi falan onerir belki ve yorumlar yapar soyle yap boyle yap diye,
ve alttan elle kontrol yapiyorlar burda onu yapabilir duruma gore
kalp atisina o ne zaman derse normalda haftaya gorursun dedi dunku utrasonu yapan kadin ama yine girme bekle dedi
ben kendi doktoruma sorasim bu gun ben dayanamadim karnim agriyor diye gerliyordum keseyi gormeye gittim diye o da ne zaman isterse kalp atisina bakariz

elvan guzelim bnmmmm
ya Mubdi oku 99 sefedr sag elimi karnina surerek allhimin izni ile erken dogumdan dusukten butun kotuluklerden korur Rabbim esinde yapabilir guzelim

Cnm ayniyiz senle pazartesi kese gorunur
bnde baska bir drdan randevu alcam gideyim goreyim mucizemi en azindan yakin
Bnm drum uzak blkide birakirim onu[/QUOTE]

Sen p.tesi gideceksen eğer senin haberlerine göre bende salı gününe randevumu alırım ozaman,cevapladığın için teşekkür ederimm..

kizlar randevumun aldum sali gunu saat ikiye bakalim begenirsem kendi druma gitmeyecegim bu dr daha yakin kendi drum icin 45 dak gitmem lazim ins hayirli haber de ben veririm size

regli başlangıç günlerimiz aynı ama son adetlerimiz farklı bu durumda yumurtlama sürelerimizde farklılaşıyo dr.pazartesi salı gel dedi bana ama hafta sonunu beklesemmı dıye düşünüyorum bende biran önce görmek ıstıyorum bakalım beklicez..tesekkurler..

güzel haberlerini beklıyoruz senin haberlerine göre bende randevu alırım doktorumdan heyecanla beklıyorum o günleri..
cnm ins yanliz keseyi gorurum en azindan yerini belirleyelim keseyi goreyim ondan sonra da kalb atislarina bakariz iki hafta sonra falan

evet gorduk melegimidr cok kucuk dedi sali gunu yine gidicem bir daha gormek istiyor

hadi gozun aydin cnmmmmm:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…