- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
gorusuruz kizlar ciktim ben
umarim hersye yolundadir elvan
Ins Insssssss canim dua et bnaiyi dusunmeye calsyrm
etmemmı bıtanem korkma annesı melegın sımsııkı tutundu ınsallah
keseyiii gördukkko kadar guzel bır duygukı daha karnıma cıhazı degdırır degdırmez gozunuz aydın dedı doktor...allah herkeze yasatsın yasatsın ya super bırsey bu 10 gun sonra kalp atısları icıın cagırdı
Cnm cok gecmis olsun yat dinlen iyi dusun iyi olsun ins duacinim guzelimCok sevdnm cnm gozun aydin
Cnm keseyi gormussun gozun aydin.
Kizlar bende bgn kirmizi kanamam oldu ve doktora gittim dusuk riskinin oldugunu soyledi.. ama en son gittigimden buyana buyumus.. 5 hafta 6 gunlukmus kalbi atmiyomus onlara gore atlamiyms haftaya terar gidecegm rahimda az aciklik varmis.. dua edin bebegim birakmasin beni..
Cnm ilk Uc ay onemli gulum dikkat etesim bu sabah soylendi bana.. hep senin yuzunden hamile oldgn gunden beri geziyon bi otrdgn yok diye. sanki atlaya ziplaya gezdim.. kndimi suclu hissettm elimden gldgnce dikkat ediyorm zaten.. bi dun gece hizli bi sekilde merdiven cktm farkinda olmadan esime soyleyemedim belki byzdnmi bgn kanamam oldu.. kizlar sizce gezmenin ayakta olmanin dusuge neden olabilme durumu varmi ..
merhaba senın adına sevındım cok gusel bır duygudur emınım, kaçıncı gününde gördün acaba keseyi doktorum ptesi gel dedi bana ama görünmezse dıye ertelemek ıstıyorum nezamandı enson reglın benm 28temmuz ve 22 ağustos reglı olma zamanımdı ben 24ağustos ta kantestıyle oğrendım bhcg degerım 278di
Gunaydin Kizlar!!Bugun de benim icin onemli bebisimi gormeye gidiyorum
merhaba senın adına sevındım cok gusel bır duygudur emınım, kaçıncı gününde gördün acaba keseyi doktorum ptesi gel dedi bana ama görünmezse dıye ertelemek ıstıyorum nezamandı enson reglın benm 28temmuz ve 22 ağustos reglı olma zamanımdı ben 24ağustos ta kantestıyle oğrendım bhcg degerım 278di
Gunaydin Kizlar!!Bugun de benim icin onemli bebisimi gormeye gidiyorum
mrb canım tesekkur ederım ınsallah sende gorursun kesenizi:)en son reglım 23 temmuzdu 22 agustos adet gunumdu kan tetsı 282yi ama kese gozukmedı adetımın ustunden 9 gun gectı oyle gırdum keseyı
benim de adetimin ustunden 9 gun gecince gitmisim keseyi gormusum keseyi
sana da gunaydin gurbetguzeli
gunaydin kizlar
zaten bız senınle aynı gıdıyoruzsen tekrar ne zmn gıdıceksın doktora?
mrb canım tesekkur ederım ınsallah sende gorursun kesenizi:)en son reglım 23 temmuzdu 22 agustos adet gunumdu kan tetsı 282yi ama kese gozukmedı adetımın ustunden 9 gun gectı oyle gırdum keseyı
kizlar randevumun aldum sali gunu saat ikiye bakalim begenirsem kendi druma gitmeyecegim bu dr daha yakin kendi drum icin 45 dak gitmem lazim ins hayirli haber de ben veririm size
gunaydinhadi gozun aydin canim
Ashanur hayirli haberle gel ins
gunaydın canımmm guzel habelrerını beklyırouzzz
cnm ins yanliz keseyi gorurum en azindan yerini belirleyelim keseyi goreyim ondan sonra da kalb atislarina bakariz iki hafta sonra falangüzel haberlerini beklıyoruz senin haberlerine göre bende randevu alırım doktorumdan heyecanla beklıyorum o günleri..
evet gorduk melegimidr cok kucuk dedi sali gunu yine gidicem bir daha gormek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?