- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi snowflakeN
-
cnm ins yanliz keseyi gorurum en azindan yerini belirleyelim keseyi goreyim ondan sonra da kalb atislarina bakariz iki hafta sonra falangüzel haberlerini beklıyoruz senin haberlerine göre bende randevu alırım doktorumdan heyecanla beklıyorum o günleri..
evet gorduk melegimidr cok kucuk dedi sali gunu yine gidicem bir daha gormek istiyor
elvan guzelim bnmmmm
ya Mubdi oku 99 sefedr sag elimi karnina surerek allhimin izni ile erken dogumdan dusukten butun kotuluklerden korur Rabbim esinde yapabilir guzelim
kizlar randevumun aldum sali gunu saat ikiye bakalim begenirsem kendi druma gitmeyecegim bu dr daha yakin kendi drum icin 45 dak gitmem lazim ins hayirli haber de ben veririm size
regli başlangıç günlerimiz aynı ama son adetlerimiz farklı bu durumda yumurtlama sürelerimizde farklılaşıyo dr.pazartesi salı gel dedi bana ama hafta sonunu beklesemmı dıye düşünüyorum bende biran önce görmek ıstıyorum bakalım beklicez..tesekkurler..
evet gorduk melegimidr cok kucuk dedi sali gunu yine gidicem bir daha gormek istiyor
maalesef canım elvan bebegını kaybedıyorçok uzuldum rabbım hakkında hayırlısını versın
cok gecmis olsun elvana
insallah yasadigi son olur
yeniden saglikla hamile kalir
kızlarrr 5 haftalık hemıleymısım :)cok garıp hıssedıyrm kendımı karmakarısıgım
kızlarrr 5 haftalık hemıleymısım :)cok garıp hıssedıyrm kendımı karmakarısıgım
maalesef canım elvan bebegını kaybedıyorçok uzuldum rabbım hakkında hayırlısını versın
kızlar cok tesekkr edıyrm duygularımı tahmın edersınz oyuzden solemem gerk yok ..karısıgım cok..sat 25 temmuz yasım 27 ...canım sey dıcem doktor 5 haftalık dedı burda 6 haftalık cıktı anlamadım bıse..doktor kesecık olusmus ama ıcı bosmus suan normal hersey dedı sadece folıkasıt verdı ..
lısteye ekledım cnmmm...
Cnm burdakı ne pek takılma 6.haftanın ıcındesın yani..bu arada dogumumuz aynı gün gozukuyor bakalım hangımız once dogum yapıcaz
Tekrar ne zmn cagırdı bebegı gormege?
kızlar merhaba bende 4+2 günlük hamişim :) doktorumdan randevu aldım 14 eylül günü gideceğim.inşallah o gün kalp atışlarını duyarız..
kızlar merhaba bende 4+2 günlük hamişim :) doktorumdan randevu aldım 14 eylül günü gideceğim.inşallah o gün kalp atışlarını duyarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?