2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Evet canım iki oğlum var.. 29 yaşındayım.. :) Ya senınle ılgılı bi tahmınım var lakin soylemek ıstemıyorum =)))) RAbbım gönlündekini Hayırlısıyla nasip eder inş... =)

Selam Mayıs Anneleri :))

Ben de Ankaradan yazıyorum,Ankarada olanlarla hastane,doktor muhabbeti yaparız artık bol bol

Benimde rus takvimi erkek
çin takvimi yaş eklersem kız eklemezsem erkek ama ben solda seğirme hissettim bide bazen sol kasığım ağrıyor sanırım solda benim bebişim çok merak ediyorum bende cinsiyetini içimden erkek geçiyor ama bilemiyorum tabii :))))) bir an önce 12 haftam gelse de gitsem doktora :)))

Evet canım iki oğlum var.. 29 yaşındayım.. :) Ya senınle ılgılı bi tahmınım var lakin soylemek ıstemıyorum =)))) RAbbım gönlündekini Hayırlısıyla nasip eder inş... =)

ayol nıye demıyosun.kızsa kız erkekse erkek.ne olcak allah yeterkı hayırlı evlet nasıp etsın.allah bıze neyı uygun buluyosa o olsun.hadı soyle.:)

evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...

canım ne desek boş Rabbım boylesını hayırlı görmüş demekki .. inşalah daha hayırlı bır vakıtte yenıden anneliği tadarsın
oğlun ve esınle bugunlerde gecer gider inşallah ...

benım rus takvımı ıkı kızımdada erkek çıkıyo ama .bunada kız dedı :

Son düzenleme:
ayol nıye demıyosun.kızsa kız erkekse erkek.ne olcak allah yeterkı hayırlı evlet nasıp etsın.allah bıze neyı uygun buluyosa o olsun.hadı soyle.:)

Ya hani 2 kızın var (rabbım bagıslasın) tabiki Birde oglun olsun ıstersın Tıpkı benim birde hayırlısıyla kız ıstedıgım gıbı :) ama içimden bir kızın daha olacak gibi geliyor :)

olsun canım.hayırlı evlat olsunda kız olsun.çok şukur evlatlarımdan memnunum.ılerde faydalarını goruruz ınşallh

hadı ben çıktım.kız okuldan gelecek şimdi.annecıgı yemegını hazırlasın.ıyı akşamlar

Ayy ben cidden kaşınıyorumm
Açtım doğum hikayeleri salya-mümük ağlıyorumm
Rabbim bizede nasip etsin, burda paylaşalım bu güzel ve muhteşem duygularımızı
Birde ekim ayı annelerin göbişlerini inceliyorumm
Allahım ilk aylarda çektikleri resimlerle, son aylardaki karınlarına bakıyorummm ayy yine alıyor beni ağlamaa
Midem bulandıı resmen ağlamaktan bee içim dışıma çıktı terimi bu olsa gerek

Son düzenleme:
merhaba kızlar.aranıza bu gün katıldım.ben de allah nasip ederse mayıs annesi olacağım.şu an bebeğim 9 hafta 4 günlük.bulantılarım çok fazla.bir de ağzımın hiç tadı yok.zorlanıyorum yani biraz.duygusal olarak da çok sarsıldım ben genelde depresifim.şükretmem gereken bir durumda olduğmu biliyorum.inşallah zamanla her şey yoluna girecek.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.bu sayfayı bulduğuma doğrusu öyle sevindim ki.yalnız değilim ne güzel..

hosgeldn canmmm:)

guzel dilekleriniz icin saolun arkadaslar.merak edenler icin anlatayim 2 hafta oncesinde hamileluk belirtilerim kaybolmustu sudan bulaniyordum goguslerim gerin ve sisti kafam dönüyordu bunlar yoktu ve ben hissetmistim bir gariplik oldugunu hatta cok sinirli ve herseye agliyordum...neyse gecen persembe hastaneye gittim beklettiler ama ultrasona girdirmediler kanaman yok acil durumun yok diye...cumartesi aksam cok kotu bel agrisi oldu ardindan peceteye az az kan gelmeye basladi bel agrim devam ediyordu.pazar sabahi artik camasirim kan olmustu ve idrardan sonra kucuk kan pihtilari dusuyordu zaten pazar gunu oldu bitti gersey...
annem geldi yanima iste ben yatiyordum sonra wcye gittim kan bosaldi ve peceteyle silerken buyuk parca geldi korktum annemi cagirdim iste anladikki bebek dustu ne yazikki zaten ondan sonra agrilarim cok azaldi ve bu sabah kucuk parcalar haricinde oyle yogun kanamam yoktu adet kanamasina döndü gibiydi.simdi hastaneden ciktim iste ultrasonda kesede bebekte gozukmedi rahin agzindan az parca kalmis onlarda kendiliginden dusecek dediler sonra rahim agzi kapanacakmis...sebebi belli degil ama hamdolsunki zorluk cekmedim kurtaja gerek kalmadi...cok uzgunum ama hayirlisi buymus diyorum doktorda kendini suclama dedi bu haftalarda cok olabilen birsey sadece 1 adet atlat sonra istiyorsaniz deneyin dedi...iste boyle bir mutsuz sonum oldu.Allahim herzaman hakkimizda hayirlisini versin...sizleri öpuyorum

Arkadaşlar ikili test için ense kalınlıgını ölçüyolarmışya karından mı ultrason cekıolar vajinal ultrasonlamı bakıolar yoksa bılgınız varmı ??

Arkadaşlar ikili test için ense kalınlıgını ölçüyolarmışya karından mı ultrason cekıolar vajinal ultrasonlamı bakıolar yoksa bılgınız varmı ??

canim bildigim kadari ile karindan ultrason.hatta bende sevindim cunku bu gune kadar ki 3 muayenem de asagidan oldu.1kasima randevu aldim.yani zendeb.n once gidersem sanlatirim:)

canım hayırlı olsun prensesiniz..bu kese olayını sende yorumlayabiliriz sanırım.senin bebiş sağdamı soldamı duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…