- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.081
Evet canım iki oğlum var.. 29 yaşındayım.. :) Ya senınle ılgılı bi tahmınım var lakin soylemek ıstemıyorum =)))) RAbbım gönlündekini Hayırlısıyla nasip eder inş... =)canım ben bu bulantı ılacını nasıl bulabılırım.nette arattım bışey bulamadım.eczanelerde satılıyo demı.sanırım bu ılaca benımde ıhtıyacım var.
benımde agrım oluyo en cokta yatakta saga sola donerken kasıklarımda oluyor
maşallh allah kucagınada almayı nasıp etsın.
maşallh canım.aa ben merak ederım.
hayırlı olsun prenses bı kız bı oglan olduk bakalım.
canım yaş kaç ama ben sanırım buygum.benım kıler kuçuk daha buyuk 6 ytaşında kuçuk 2,5 yaşında .bu bebek beklenmeyen plansız bı bebek oldu.rabbım nasıp edeckmış tabı.allah hayırlısını versın.en azından bı anda buyurler işte.bulantım olmasa bende sorun yok.ılerde olur olsada sanırım.
aa banada tahmın yap bakımm.senın 2 oglandı demı.bendede 2 kız var:))
bu bebek bencede erkek..
canım çok gecmış olsun.demek kolay tabı en azından bı oglun var sanıırm allah ona uzun omur versın.ınşallh yakın zamanda yenıden annelıgı tadarsın.
cınsıyet hesaplamaları yapmışsınız bakalım bende tahmın ısterem.bende anlatayım hadı eksık kalmıyım:))
rus takvım :kız
çın:yaş eklemezsem erkek eklersem kız
sagda hıssedıyom.yatarken resmen bebegı hıssedıyom donerken saga sola ozellıkle sagda kuçuk bı nokta hıssedıyorum.bazende segırme.
gunuyle uymlu gıdıyo.onde yada gerıde degıl.
goguslerım hiç buymedı.sol daha agrıyo hatat az saga gore buyuk.ama az tabı.bulanmama ragmen tatlı ıstegım var az azda olsa nefsımı koreltıyorum.sebze asla yemıyorum.yıyemıyorum dogrusu..hadı deyın bana ne olcek
Evet canım iki oğlum var.. 29 yaşındayım.. :) Ya senınle ılgılı bi tahmınım var lakin soylemek ıstemıyorum =)))) RAbbım gönlündekini Hayırlısıyla nasip eder inş... =)
evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
Benimde rus takvimi erkek
çin takvimi yaş eklersem kız eklemezsem erkek ama ben solda seğirme hissettim bide bazen sol kasığım ağrıyor sanırım solda benim bebişim çok merak ediyorum bende cinsiyetini içimden erkek geçiyor ama bilemiyorum tabii :))))) bir an önce 12 haftam gelse de gitsem doktora :)))
ayol nıye demıyosun.kızsa kız erkekse erkek.ne olcak allah yeterkı hayırlı evlet nasıp etsın.allah bıze neyı uygun buluyosa o olsun.hadı soyle.:)
Ya hani 2 kızın var (rabbım bagıslasın) tabiki Birde oglun olsun ıstersın Tıpkı benim birde hayırlısıyla kız ıstedıgım gıbı :) ama içimden bir kızın daha olacak gibi geliyor :)
merhaba kızlar.aranıza bu gün katıldım.ben de allah nasip ederse mayıs annesi olacağım.şu an bebeğim 9 hafta 4 günlük.bulantılarım çok fazla.bir de ağzımın hiç tadı yok.zorlanıyorum yani biraz.duygusal olarak da çok sarsıldım ben genelde depresifim.şükretmem gereken bir durumda olduğmu biliyorum.inşallah zamanla her şey yoluna girecek.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.bu sayfayı bulduğuma doğrusu öyle sevindim ki.yalnız değilim ne güzel..
maşallah kuzummbenim meleğimde aynı canım..bende anlamadım şimdi böyle olunca kız mı oluyomuş erkek mi...
olsun canım.hayırlı evlat olsunda kız olsun.çok şukur evlatlarımdan memnunum.ılerde faydalarını goruruz ınşallh
Arkadaşlar ikili test için ense kalınlıgını ölçüyolarmışya karından mı ultrason cekıolar vajinal ultrasonlamı bakıolar yoksa bılgınız varmı ??
Arkadaşlar ikili test için ense kalınlıgını ölçüyolarmışya karından mı ultrason cekıolar vajinal ultrasonlamı bakıolar yoksa bılgınız varmı ??
ben yurt disindayim o yuzden orda nasil bilemem
ama ben masaya yattim alt taraf acik olarak once karindn bakti, bir sure birseyleri inceledi falan
sonra attan ultrasona gecti
yani ayni anda ikisini de yapti
alttan olcumde bakti ense kalinligina, burun olcusune falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?