2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhabalar...ben de mayıs annesi olacağım inşallah...beni de eklerseniz sevinirim..mdt 10 mayıs, yaş 29, sat 1 ağustos, ilk bebeğim...Diyarbakır'dan katıldım aranıza...herkese sağlıklı bebek ve doğumlar inşallah... :)

Bende okudum ve sen gibi salya sümük ağladım :=) ama bazıları insanın içini rahatlatıyor motive oluyorsun =)

canım bu usg ye göre solda ama 7 ve 8 haftalık olacak çünkü daha 5 haftalıkken tam yerleşmiyo bi yere..amaa buna göre kızzz:)

haklısın canım küçükken olmuyo sanırım o eski usgydi bu gün 7+6 yız sata göre de usg ye göre de aynı gidiyoruz ve kesenin tam ortasına gelmiş miniğimiz

kalbini de duyduk allahım pıt pıt filan değil resmen gümbür gümbürdü doktorumuz sesi biraz fazla açmış birden noluyo dedim

nasıl heyecanlı nasıl güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin inşallah bu arada bana 8 tane test yapılmıştı hepsi temiz çıkmış bir de aç karınla yapılması gerekenler varmış yarın da onun için kan vereceğim

işte miniğimizin yeni hali

aa.aynı ikimizin bu durumda doktor bana sağına yapışmış dedi yani eğer bu tez gerçekten doğruysa ikimizinde erkek:)sağdamı ağrı hissediyosun..hayırlısı inşallah

Benim bebek tosun olcak galiba 14 gr civari olmasi gerekirken 50 gr olmus

Maşallah annesi demek ki iyi beslenmiş kuzucuk

Amin, aramıza hoş geldin

Maşallah canım, testlerin iyi çıkması da süper haber
darısı bekleyen tüm annelere Inşallah

Tebriik ederim arkadaşım. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah. Kız çocukları da çok sevimli oluyo yaa.

Merhaba mayıs anneleri,

Bende aranıza katıldım, 8+6 haftalık hamileyim bende. Bu ilk bebeğimiz olacak inşallah, süpriz bebeğimiz bizi baya şaşırttı aslında planlamamıştık ve korunuyorduk ama kısmetmiş demek ki. 5. haftamızda keseyi gördük, 7+2de de kalp atışlarını gördük. 10 gün sonra da tekrar randevumuz var bakalım yavaş yavaş büyüyoruz.. Allah herkesin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım 8.hafta usg de bebeğin kesenin sağınamı yapışık solunamı

bız şuan 7+5 ız. gecen hafta gıttıgımde sagdaydı.bakalım cuma gunu 8.haftam bıtecek bakalım nerde olacak.gelınce ekleyebılrısem eklerım.ama bu bebegı hep sagda hıssedıyorum net olarak.hayırlısı rabbımden..

maşallh annesı.ne kadar buyumuş.herşey yolundaymış gozun aydın..

hoşgeldınızz.hayırlı olsun bebeıklerınız.maşallh ne çok mayıs annesı var

benım akşamları hiç zaanım olmuyo nete gırmeye.çocuklarla gecıyo zaman bıde erken yatıyorum çınku bazen akşamları daha çok mıdem bulanıyo rahatsız oluyorum en ıyısı uyuyup unutmak ama ben bazen uyunca bıle gecmıyo bulantım gece bulantıdan uyuyamıyorum bıle.of.gel 12 hafta gel..hadı ıyı akşamlar..

aa.aynı ikimizin bu durumda doktor bana sağına yapışmış dedi yani eğer bu tez gerçekten doğruysa ikimizinde erkek:)sağdamı ağrı hissediyosun..hayırlısı inşallah

ilk günden beri hep solda ağrı hissediyorum canım benim yumurtlamam da hep soldan olurdu çin takvimi rus takvimi hep kız diyor aslında hiç önemli değil ne olacağı ben onu çok seviyorum

Maşallah canım, testlerin iyi çıkması da süper haber
darısı bekleyen tüm annelere Inşallah

aminn...bende çok sevindim temiz çıkmasına tek tek değerleri sormadım aslında çıktıyı istemeyi de unuttum laboratuvardan yarın istiycem aç karınla yapılan testler hangileri biliyomusun?

maşallh annesı.ne kadar buyumuş.herşey yolundaymış gozun aydın..

çok teşekkür ederim canım 15 mm olmuş kuzucuk 2 gün gerideydik bu gün tam gününde çıktı

Son düzenleme:
sabahları çok uyukluyor musunuz 8 saat yetmiyor ya:S siyah çayı da içmemeye çalışıyorum
bide siyah çay içiyor musunuz ne yapıyorsunuz bakalım?

canım cok sevındım inş rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip eder bende kız istiyorum sağlıklı
olsunlar da ikisi de makbul sonucta ilk bebekler farketmiyor

evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...

geçmiş olsun canım nasip değilmiş demek ki sen dikkat et kendine yorma agrın olablir ve aklında bulunsun ilk adetinde bebek dusuyormuscasına sürekli pıhtı gelebilir 3 ay once bende düşük yaptım ilk adet oldugumda birkaç gün kötü hissetmiştim sürekli pıhtılar gelince
Sen iyisin öyle düşün inş. tez zamanda tekrardan hamile kalırsın

sabahları çok uyukluyor musunuz 8 saat yetmiyor ya:S siyah çayı da içmemeye çalışıyorum
bide siyah çay içiyor musunuz ne yapıyorsunuz bakalım?

ahh sürekli uykum var bıraksalar 24 saat uyurum
ben normalde de siyah cayı pek sevmezdım şimdi de içemiyorum ama bitki çaylarını ozledım
doktorum asırı kaçmamak sartıyla küçük bir fincan içebilirsin dedi ama gene de emin olamadığım için kahvaltılarım artık sütle yapıyorum
çok canım isterse cay limon sıkıyorum daha güzel oluyor

everycim hakkında hayırlısı olsun çok sevindim erkenden gözstermiş kızımız kendisini sağlıklı sıhatli doğsun testimiz de güzel çıkmış maşallah

papatyalim çok geçmiş olsun ne denir ki sözün bittiği yer rabbimin takdiri inşallah birsonraki bebeğin sağ salim doğar

Hanımlar merhaba. Ben yarın 12. haftama başlayacağım. Fakat mide bulantılarım hala geçmedi. Dahada arttı sanki hatta. Çok kötü hissediyorum. Benim gibi olan var mı aranızda?

Bana doktorum çayı yasaklamadı ben gunde 3 caybardağı içiyorum zararlı mı kızlar kafama takıldı şimdi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…