- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.101
Ayy ben cidden kaşınıyorumm
Açtım doğum hikayeleri salya-mümük ağlıyorumm
Rabbim bizede nasip etsin, burda paylaşalım bu güzel ve muhteşem duygularımızı
Birde ekim ayı annelerin göbişlerini inceliyorumm
Allahım ilk aylarda çektikleri resimlerle, son aylardaki karınlarına bakıyorummm ayy yine alıyor beni ağlamaa
Midem bulandıı resmen ağlamaktan beeiçim dışıma çıktı terimi bu olsa gerek
canım bu usg ye göre solda ama 7 ve 8 haftalık olacak çünkü daha 5 haftalıkken tam yerleşmiyo bi yere..amaa buna göre kızzz:)
haklısın canım küçükken olmuyo sanırım o eski usgydi bu gün 7+6 yız sata göre de usg ye göre de aynı gidiyoruz ve kesenin tam ortasına gelmiş miniğimiz
kalbini de duyduk allahım pıt pıt filan değil resmen gümbür gümbürdü doktorumuz sesi biraz fazla açmış birden noluyo dedim
nasıl heyecanlı nasıl güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin inşallah bu arada bana 8 tane test yapılmıştı hepsi temiz çıkmış bir de aç karınla yapılması gerekenler varmış yarın da onun için kan vereceğim
işte miniğimizin yeni hali
Eki Görüntüle 534291
Benim bebek tosun olcak galiba14 gr civari olmasi gerekirken 50 gr olmus
merhabalar...ben de mayıs annesi olacağım inşallah...beni de eklerseniz sevinirim..mdt 10 mayıs, yaş 29, sat 1 ağustos, ilk bebeğim...Diyarbakır'dan katıldım aranıza...herkese sağlıklı bebek ve doğumlar inşallah... :)
haklısın canım küçükken olmuyo sanırım o eski usgydi bu gün 7+6 yız sata göre de usg ye göre de aynı gidiyoruz ve kesenin tam ortasına gelmiş miniğimiz
kalbini de duyduk allahım pıt pıt filan değil resmen gümbür gümbürdü doktorumuz sesi biraz fazla açmış birden noluyo dedim
nasıl heyecanlı nasıl güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin inşallah bu arada bana 8 tane test yapılmıştı hepsi temiz çıkmış bir de aç karınla yapılması gerekenler varmış yarın da onun için kan vereceğim
Eki Görüntüle 534291
kizlar soyluyorum
rus takvimi
cin takvimi
usg resmi
ve de bugun usg ciktisinda ben gorur gormez anladim cidden dikktli bakinca goruluyor
KIZ
doktor da hemen kiz dedi net bir sekilde
ben de zaten usg yapilirken hemen anladim kkdaki bilgiler sagolsun
bu arada kan testi sonucumu 2 saat icinde aldim
canım 8.hafta usg de bebeğin kesenin sağınamı yapışık solunamı
Eki Görüntüle 534291
merhabalar...ben de mayıs annesi olacağım inşallah...beni de eklerseniz sevinirim..mdt 10 mayıs, yaş 29, sat 1 ağustos, ilk bebeğim...Diyarbakır'dan katıldım aranıza...herkese sağlıklı bebek ve doğumlar inşallah... :)
Merhaba mayıs anneleri,
Bende aranıza katıldım, 8+6 haftalık hamileyim bende. Bu ilk bebeğimiz olacak inşallah, süpriz bebeğimiz bizi baya şaşırttı aslında planlamamıştık ve korunuyorduk ama kısmetmiş demek ki. 5. haftamızda keseyi gördük, 7+2de de kalp atışlarını gördük. 10 gün sonra da tekrar randevumuz var bakalım yavaş yavaş büyüyoruz.. Allah herkesin bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.
aa.aynı ikimizin bu durumda doktor bana sağına yapışmış dedi yani eğer bu tez gerçekten doğruysa ikimizinde erkek:)sağdamı ağrı hissediyosun..hayırlısı inşallah
Maşallah canım, testlerin iyi çıkması da süper haber
darısı bekleyen tüm annelere Inşallah
maşallh annesı.ne kadar buyumuş.herşey yolundaymış gozun aydın..
kizlar soyluyorum
rus takvimi
cin takvimi
usg resmi
ve de bugun usg ciktisinda ben gorur gormez anladim cidden dikktli bakinca goruluyor
KIZ
doktor da hemen kiz dedi net bir sekilde
ben de zaten usg yapilirken hemen anladim kkdaki bilgiler sagolsun
bu arada kan testi sonucumu 2 saat icinde aldim
evet hislerim yaniltmadi beni ve artik hamile degilim beni silebilirsiniz listeden Allah sizleri kavustursun bebeklerinizle...
sabahları çok uyukluyor musunuz 8 saat yetmiyor ya:S siyah çayı da içmemeye çalışıyorum
bide siyah çay içiyor musunuz ne yapıyorsunuz bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?