2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selammm babies,
doktordan geldim. haftaya 2li tarama için gidicem. bebeğimin gelişimi 1 hafta önceden gidiyor 10+3deyim ama bebiş 11+3 de boyu 4,55 cm olmuş. cumartesi günü hareketini hissetiştim. görseniz elleri ayakları kıpır kıpır maşallah kuzuma maşallaaaahh haftaya 2li taramanın sonuçlarını da temiz alırsak bizden mutlusu olmaz

Çok geçmiş olsun, yine anne olursun üzülme canım sağlıksız olduğu için vücudun atmıştır. Allah oğluna uzun ömür versin hayırlısıyla yakın zamanda yeniden anne olursun inşallah.

sabahları çok uyukluyor musunuz 8 saat yetmiyor ya:S siyah çayı da içmemeye çalışıyorum
bide siyah çay içiyor musunuz ne yapıyorsunuz bakalım?

8 saat mi o da ne ben 6,5-7 saat uyuyorum canım uyuklama saat 15:00da falan oluyor oğlum uyursa uyuyorum uymazsa o da yok. saat 12 gibi yatıp sabah 6,30 da kalkıyorum.
siyah çay içiyorum ama çoook çok açık günde toplasan 3 max. 5 bardak içiyorum. sıcak bişeyler içmezsem boğazım ağrıyor derse girince. sıcak çay var kahve daha kötü o nedenle çoooook açık çay içiyorum.

Son düzenleme:

bende yatmak istiyrum sabahları az uyumuşum gibi bide gözlerim ağrıyor sinir oluyorum:))
ben sormadım ama sadece bir fincan mı yani? kahvaltıyı da düzgün yapamıyorum zaten 10 dk da ne yenirse

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
doktora gıdenler tahlıllerınız güzel çıksın inşallah ve cınsıyetlerı bellı olsun bebişlerinizin :)

Arkadaşlar ikili test için ense kalınlıgını ölçüyolarmışya karından mı ultrason cekıolar vajinal ultrasonlamı bakıolar yoksa bılgınız varmı ??
benim hem karindan hem vajinal oldu
once karindan bakti ve hemen vajinala gecti ben hazir bir sekilde yattim masaya
canım hayırlı olsun prensesiniz..bu kese olayını sende yorumlayabiliriz sanırım.senin bebiş sağdamı soldamı duruyordu

benim sagda duruyordu canim
sagda olursa kiz dediklerini hatirliyorum
o yuzden hersey kiza cikiyordu ben alistirmistim kendimi kiz icin

benim en belirgin ozelligim ilk gunden beri portakal suyu ve portakala asermem

sabah uykum oluyor diye 11 de yatayım diyorum normalde 12 pek farketmiyor yine uyukluyorum:S sabah 7:15 kalkış
bende öyle içiyordum birkaç güne kadar azalttım artık hiç içmiyorum bende öğretmenim yeşil çay içiyorum onun yerine o da 2 tane derslerim yoğun değil ama bazen zor oluyor işte.kahvenin de filtre olanında daha çok kafein varmış kokusundan canım çekiyor ama içmiyorum ne öğretmenisin? ben kimya yeni atandım bide

bende yatmak istiyrum sabahları az uyumuşum gibi bide gözlerim ağrıyor sinir oluyorum:))
ben sormadım ama sadece bir fincan mı yani? kahvaltıyı da düzgün yapamıyorum zaten 10 dk da ne yenirse

yeşil çay için dedi ilk 3 ay sokturucu ozelliği oldugu için aşırı oldugunda bebeğe zarar verebilirmis ben uzun yıllardır ıçtıgım için aşırıya kaçmadan içebilirsin dedi cok canım istediğinde içiyorum

Canım güzel kızın hayırlı olsun, ilk günden beri kız diyordun kız oldu :)

çayı cok sevenler için acık olmak kaydıyla 2 3 bardak kahvede turk kahvesı bır bardak doktorlar ızın verıyor ama aslında ıcmemek en ıyısı
bende yesıl cay seven bırıyım bır bardak ıcebılırsın dedı doktor haftada 2 3 defa ıcıyorum ne olur ne olmaz dıye..

kızlar ben sadece ense ölçümü yaptırıcam vajınal muayene gerekırmı sızce ?

fazla kaçırmamak lazım yani bende sıcak birşeyler içme isteği olunca içiyorum siyah çay da daha zararlı olunca

ikinci soruyu bende çok merak ediyorum ilçede doktora gitmek istiyorum bayan doktor yok sadece karından olsa tamam da

Canım güzel kızın hayırlı olsun, ilk günden beri kız diyordun kız oldu :)
aslinda hic hissetmedim ama eism surekli kiz kiz diyordu oyle hissediyordu
ee cin takvimi rus takvimi de kiz diyince
cidden kiz bekliyordm

benim o olcumleri yaparken vajinaldan bakti ama belki gerek kalmaz sana

fazla kaçırmamak lazım yani bende sıcak birşeyler içme isteği olunca içiyorum siyah çay da daha zararlı olunca

kuşburnu içiyorum ben ya da karısık meyve cayı falan
su alışkanlıgım olmadıgı ıcın suya yonelmeye calışıyorum şükür 7 bardaga cıkardım
zaten sıvı aldıgım an wc ye gıdıyorum o da ayrı bir işgence oluyor

aslında kuşburnu çayı içilebilir hem c vitamini kaynağı bağışıklığa faydası var. ben 29 saat ders+ 2 ders saati etüt+ haftada 2 gün 2 ders saati proje egzersiz çalışması+ hafta sonu 6 saat derse giriyorum yani toplamda 41 saat oluyor. yani baya yoğunum çay iyi geliyor doktorum abartmadığım sürece hiçbir şeye yasak koymuyor çiğ et hariç. kahve canım çekerse arkadaşlar yapınca 1 çay kaşığı tadına bakıyorum o kadar.
ben fen ve teknoloji öğretmeniyim 8. yılımı çalışıyorum bu sene hayırlı olsun ataman nereye atandın?

yok canım daha bugün yapıldı karından bakıyorlar

kizlar ne guzel iyi kotu biseler iciosunuz.ben mide bulantilari ve agzimdaki gecmeyen tat yuzunden cok xorlaniyorum.suyu falan az iciyorum.cok istememe ragmen icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…