- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.141
kuşburnu içiyorum ben ya da karısık meyve cayı falan
su alışkanlıgım olmadıgı ıcın suya yonelmeye calışıyorum şükür 7 bardaga cıkardım
zaten sıvı aldıgım an wc ye gıdıyorum o da ayrı bir işgence oluyor
kuşburnu iyi fikir ama sallamalar gerçek değil ki kıpkırmızı bir renk çıkıyor safında bile çıkmıyor o renk geçen yıldan biraz kalmıştı kuşburnu onu azar azar içeyim bari
en güzeli su aslında allahtan o konuda pek sıkıntım yok okulda fazla değil ama evde iyi içiyorum 2 2.5 lt içiyorumdur
aslında kuşburnu çayı içilebilir hem c vitamini kaynağı bağışıklığa faydası var. ben 29 saat ders+ 2 ders saati etüt+ haftada 2 gün 2 ders saati proje egzersiz çalışması+ hafta sonu 6 saat derse giriyorumyani toplamda 41 saat oluyor. yani baya yoğunum çay iyi geliyor doktorum abartmadığım sürece hiçbir şeye yasak koymuyor çiğ et hariç. kahve canım çekerse arkadaşlar yapınca 1 çay kaşığı tadına bakıyorum o kadar.
ben fen ve teknoloji öğretmeniyim 8. yılımı çalışıyorum bu sene hayırlı olsun ataman nereye atandın?
iyi akşamlar arkadaşlar. fena halde gribim. ıhlamur içiyorum doktorumu aradım tuzlu suyla gargara yap dedi. o kadar. başka bişey kullanamazsın dedi. önerebileceğiniz şeyler var mı?
Canim ya cok sagol ayni anda biseyleri yasayip paylasmak cok guzel bir duygu en azindan halden anliyoruz.
Yatmaya firsatim yok ama sandalyeden kalkmamaya calisiyorum.
Her an bi endise var acaba hala yasiyor mu diye..
sana birşey söyliyeyim mi? bir sabah kalktığımda tuvalette kırmızı renkte kocaman bir parça düştü. ben dedim kesin bitti bu hikaye. doktora gittik hemen.doktora düştü dedim nasıl şaşırdı. sonra gel bir bakalım dedi.muayenede yaşadığını gördük.kese duruyor dedi ve kalp atışını ilk o zaman duyduk. Allahıma şükürler olsun. doktor düşük olsaydı 8-10 tane ped atardın, bu düşen kan pıhtısı dedi.o günümü unutamam. sana bunu rahatla diye anlattım. Allah kimseye acılarını yaşatmasın.
Amin tatlim benim nasil rahatladim anlatamam. Yani dusuk oldugunda surekli kanama oluyor..
Bnde bulanti yorgunluk falan yok ondan korktum
Olsa bi sikinti olmasa bi sikinti.
Allah'im gonlumuze gore en hayirlisini nasip eder insallah.
Amin tatlim benim nasil rahatladim anlatamam. Yani dusuk oldugunda surekli kanama oluyor..
Bnde bulanti yorgunluk falan yok ondan korktum
Olsa bi sikinti olmasa bi sikinti.
Allah'im gonlumuze gore en hayirlisini nasip eder insallah.
annem hep diyor ki karnının alt kısmında agrı hissediyorsan ve buyuyorsa bebek yerindedir şu aralar bu şekilde takip ediyorum başka da yapacak bir şey yok
bebeklerimiz hareketlene kadar bu korku hep devam edecek
ya benim için de yaparmısın bir tahmin...istersen ultrason resmimi de ekliyim :)belki ilham gelir.. :) biri 9 haftalık,biri 10+3,öbürü 11+3..cevabın için şimdiden teşekkür zeynep..
kizlar ne guzel iyi kotu biseler iciosunuz.ben mide bulantilari ve agzimdaki gecmeyen tat yuzunden cok xorlaniyorum.suyu falan az iciyorum.cok istememe ragmen icemiyorum
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.8 yıllık evliyim 4.tüp denemesinden sonra Allah ıma şükürler olsun ki inş bende mayıs annesi olacağım.rabbim hepimizin meleklerini korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş...
merhabalar bende yeni geldim aranıza ben Allah kısmet ederse inşallah nisan 2013 doğumlu anne olacağım tabii daha konu açmak falan bilmediğim için burada paylaşayım dedimşuan 13 hafta 4 gunluk hamileyim ve bir oğlum olacak ALLAH IN İZNİYLE
Cok cay icmek iyi degil vucutta demir emilimini azaltir ,bebegin senin depolari tuketirken sende anemi cikabilir ,ki ben cay hastasiydim simdi icmiyorum hic,haftada bir belki ,dr bakti benim hemoglobin degerlerim iyi cikti o bile sasirdi,elma muz vs hergun tuketin demir icin ozellikle elmaBana doktorum çayı yasaklamadı ben gunde 3 caybardağı içiyorum zararlı mı kızlar kafama takıldı şimdi(
ıkılı test yaptıran arkadaşlar risk değerlerınız neler ? ya ense kalınlığı 1,09mm burun oluşumu normal down sendr. 1/4425 ıkılı rısk 1/989 yaşa bağlı rısk 1/956 trızomi 13/18 1/150 fakulte hastesınde yapıldı orda ıkı doktor normal dedi hersey yolunda dedi 1/150 sordum onun en alt değeri 1/100 oyle cıksa tehlıkelı dedı ama kendı doktoruma gösterdım amniyosentez yapılması lazım dedı yuksek cıkmıs dedı ya ben anlamadım netten te arastırdım 1/100 ve altında tehlıkelı dıyor down sen. 1/270 altında rısk olurmus kafam karıstı yaw gerci içimden bı ses herseyın normal oldugunu söyluyor valla tansıyonum düşmüyor bu yuzden yakında doktora gıdecek arkadasalr kendı doktorlarına sorabılır mı bu durumu
Cok cay icmek iyi degil vucutta demir emilimini azaltir ,bebegin senin depolari tuketirken sende anemi cikabilir ,ki ben cay hastasiydim simdi icmiyorum hic,haftada bir belki ,dr bakti benim hemoglobin degerlerim iyi cikti o bile sasirdi,elma muz vs hergun tuketin demir icin ozellikle elma
Down sendromu degerin iyi cikmis,trizomi 13-18 benim degerime gore yuksek benimki 1/10000 ama mesela down bende 1/1347 cikti cunku benim serbest beta hcg 155 yani yuksek bayagi,ama dr um normal dedi,bende kanama alani hala oldugu icin ve iyilesmedigi icin o yuzden yuksekmis,amniyosentezden once dortlu test yaptirmani tavsiye ederim ben oyle yapicam,yavrularimiz allaha emanet
fb-hcg 9,45 papp-a 0,508 ben sana risk degerlerini yazayım biyolojik risk +nt 1/4274 below cut of yanı rısk yok trizomi 13/18+nt 1/150 below cut off onda risk yok diyor.. fakulte hoca baktı birde genel risk de risk yok yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?