2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kuşburnu iyi fikir ama sallamalar gerçek değil ki kıpkırmızı bir renk çıkıyor safında bile çıkmıyor o renk geçen yıldan biraz kalmıştı kuşburnu onu azar azar içeyim bari
en güzeli su aslında allahtan o konuda pek sıkıntım yok okulda fazla değil ama evde iyi içiyorum 2 2.5 lt içiyorumdur

işte kolaya kaçıyorum ış yernde sallama en ıyısı oluyor zaten pek birşey içmiyorum daire cok yogun oluyor bendehabıre wc ye gıdemıyorum

ne zaman ayrılıyorsun izne çok yoğun ya:S özel okul herhalde değil mi ben doğudayım ilçeye yakın bir belde 13 saat dersim var sadece belki bundan sonra 8 saat artabilir başka okuldan ek ders verebilirler Allah yardımcın olsun bayaği eski öğretmenmişsin bana göre oğlun kaç yaşında?
he çiğ et derken çiğ köfte falan mı yasak diğerlerini abatmıyorum bende

iyi akşamlar arkadaşlar. fena halde gribim. ıhlamur içiyorum doktorumu aradım tuzlu suyla gargara yap dedi. o kadar. başka bişey kullanamazsın dedi. önerebileceğiniz şeyler var mı?

iyi akşamlar arkadaşlar. fena halde gribim. ıhlamur içiyorum doktorumu aradım tuzlu suyla gargara yap dedi. o kadar. başka bişey kullanamazsın dedi. önerebileceğiniz şeyler var mı?

ahh o dert bende de var burnum boğazım dolu iş yerınde konuşurken birden boğazım kilitleniyor sesim çıkmıyor
doktora gittim ilaç veremem bol bol meyve tuket geçmesını bekleyeceksın dedi
boğaz agrım ıcın karbonatlı ya da tuzlu su yaptım şükür o yanma 3 gunde geçti ama diğerleri kaldı

merhabalar bende yeni geldim aranıza ben Allah kısmet ederse inşallah nisan 2013 doğumlu anne olacağım tabii daha konu açmak falan bilmediğim için burada paylaşayım dedim şuan 13 hafta 4 gunluk hamileyim ve bir oğlum olacak ALLAH IN İZNİYLE

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.8 yıllık evliyim 4.tüp denemesinden sonra Allah ıma şükürler olsun ki inş bende mayıs annesi olacağım.rabbim hepimizin meleklerini korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş...

kizlar ne guzel iyi kotu biseler iciosunuz.ben mide bulantilari ve agzimdaki gecmeyen tat yuzunden cok xorlaniyorum.suyu falan az iciyorum.cok istememe ragmen icemiyorum

bulanti varken su icmek zorluyordur bir ara ben de tiksinir gibi olmustum amam gecti cok sukur
hamilelikte su cok onemli diye uyariyorlar beni hep
hatta birsey yiyemedigim zamanda bile su ic bol bol dediler
ben de suyu cok sevmezdim simdi 2,5 lt gibi mtlka iciyorum

hosgeldiniz aramiza
saglikla buyusun bebisleriniz

ıkılı test yaptıran arkadaşlar risk değerlerınız neler ? ya ense kalınlığı 1,09mm burun oluşumu normal down sendr. 1/4425 ıkılı rısk 1/989 yaşa bağlı rısk 1/956 trızomi 13/18 1/150 fakulte hastesınde yapıldı orda ıkı doktor normal dedi hersey yolunda dedi 1/150 sordum onun en alt değeri 1/100 oyle cıksa tehlıkelı dedı ama kendı doktoruma gösterdım amniyosentez yapılması lazım dedı yuksek cıkmıs dedı ya ben anlamadım netten te arastırdım 1/100 ve altında tehlıkelı dıyor down sen. 1/270 altında rısk olurmus kafam karıstı yaw gerci içimden bı ses herseyın normal oldugunu söyluyor valla tansıyonum düşmüyor bu yuzden yakında doktora gıdecek arkadasalr kendı doktorlarına sorabılır mı bu durumu

Benim mesai başladı ama içim kıpır kıpır bugün kendinimi gösteriyo ne hayırlı güzel bir gün diliyorum..

Günaydın annecikler güzel mutlu bir gün olması dileğiyle,

Bir an önce bayram tatili gelse de evde dinlensek yaa işe gelmek zor geliyor artık :)))

Bana doktorum çayı yasaklamadı ben gunde 3 caybardağı içiyorum zararlı mı kızlar kafama takıldı şimdi(
Cok cay icmek iyi degil vucutta demir emilimini azaltir ,bebegin senin depolari tuketirken sende anemi cikabilir ,ki ben cay hastasiydim simdi icmiyorum hic,haftada bir belki ,dr bakti benim hemoglobin degerlerim iyi cikti o bile sasirdi,elma muz vs hergun tuketin demir icin ozellikle elma

Down sendromu degerin iyi cikmis,trizomi 13-18 benim degerime gore yuksek benimki 1/10000 ama mesela down bende 1/1347 cikti cunku benim serbest beta hcg 155 yani yuksek bayagi,ama dr um normal dedi,bende kanama alani hala oldugu icin ve iyilesmedigi icin o yuzden yuksekmis,amniyosentezden once dortlu test yaptirmani tavsiye ederim ben oyle yapicam,yavrularimiz allaha emanet

fb-hcg 9,45 papp-a 0,508 ben sana risk degerlerini yazayım biyolojik risk +nt 1/4274 below cut of yanı rısk yok trizomi 13/18+nt 1/150 below cut off onda risk yok diyor.. fakulte hoca baktı birde genel risk de risk yok yazıyor

fb-hcg 9,45 papp-a 0,508 ben sana risk degerlerini yazayım biyolojik risk +nt 1/4274 below cut of yanı rısk yok trizomi 13/18+nt 1/150 below cut off onda risk yok diyor.. fakulte hoca baktı birde genel risk de risk yok yazıyor

Below cut off yaziyorsa neden dr kafani bulandirdi ki,neyse sen icini ferah tut risk yok yaziyor,mroalini bozma lutfen

merhaba güzel anne adayları, kaç gündür gelemiyordum doğrudürüst..tahlillerim için hastanelere gidip durdum..bu sabahta sağlık ocağı geçmişte geçirdğim eklem romatizması hastalığım için kan değerlerime bakmak için yine 4 tüp kan aldı..kan miktarım düşük malesefki..demir tedavisine erken başlayabiliriz dedi..puff hiç kan hapı içmek istemiorum..İkili testi de doktorum 14.haftaya kadar yapılabiliyor dedi..30 ekimde gideceğim kontrole o zaman 12 haftada oluyo bebek o zaman yaptırıcam sanırım..devlet hastaneleri çok dolu olduğu için mecburen özelde yaptırcam sizleri okuyorum ne güzel cinsiyetini öğrenmişsiniz bende çok merak ediyorum..ama hep acı ve tuzlu şeyler yiyorum sanırım kız..ultrason resminde bizimki sırt üstü düz yatıyor..annem diyoki kız olsa top gibi dururdu erkek yayılır böyle diyor bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…