- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.341
Mayıs anneleri benm gibi sorunlar yasayan yokmu oğlenden 4 tabak yemek vardı girdim tencere yok nerde dıe sordum bıttı yemek dedı aksama daha fazla iş cıktı bana yanı nasl yedıyse okdr yemegı ben yarım tabagı zor yemıstım. nedn bnmlede ilgilenmiyosnnzZ
günaydın millet
bulantıalr azalıyo derken şimdide hazımsızlık başladı
oda reflü yapıyo oda kronik faranjitimi tetikliyo
faranjit ses tellerimi
ve dahada gıcığı faranjit ilaçlarım hamilelikte kullanılmıyo
bugünümüze şükür dememiz gerektiğimi anlıyorum hergün yeni bişi çıkıyo :)
kızlar ya okuyunca çok üzüldüm Allah sizlere kolaylık versin inşallah daha iyi olursunuz bulantılarınız halsizlikleriniz geçer..ben çokşükür bazen iyiyim, bazen kötü oluyorum işten gelip direkt yatıyorum yemek bile hazırlayamıyorum o zamanlar eşimden Allah razı olsun yardımcı oluyor hazırlıyor..doktor hergün et yemelisin dedi bana kanım düşük old. için..eşimde sağolsun dün et aldı geldi..ben bakınca bile midem bulandı o da pişirdi getirdi ama pişmiş hali bile midemi bulandırdı, sulu sulu görünüyodu..zorla aldım bi parça yedim sanki insan eti yiyor gibi hissettim midem iyice kalktı yiyemedim..sonra sakinleşince kendime iki tane yumurta haşladım onları yedim..iyi hissettiğimde ise yemeğimi falan yapabiliyorum çok şükür, kötüysemde yatıyorum..sizin için düşünüyorum da çok kötü olduğumda o halimle kendime eziyet edip yemek falan yapmazdım sanırım..bulantılı günlerde kahvaltı yapardım hatta eşimde kahvaltı yesin derdim bi çocuk kolay dünyaya gelmiyor.bence sizde eğer evinizde çok fazla olay çıkmazsa kötü olduğunuzda yemek falan yapmayın yatın ki ne eşiniz ne de kayınvalideniz sizden birşey beklemesin..siz yaptıkça onlar yapabildiğinizi görüp isterler..biraz canınızın kıymetini bilin canım arkadaşlarım..kayınvalidenizinde eşinizin de eli ayağı tutuyorsa bırakında zor gününüzde az yardım etsinler..ister gönüllü ister gönülsüz ama yardım etsinler..
Günaydınlaarrr herkese,
Bugün öğleden sonra 2li taramaya gideceğim,belki öğrenirim miniğimin cinsiyetini :) testlerim güzel çıksın inşallah, bebek sağlıklı olsun önemli değil :) dualarınızı eksik etmeyin tüm annelerden :)
kızlar günaydın. size bişey sorucam. kasık ağrınız oluyor mu ara ara?benim bu ara çok yoğunlaştı. acaba doktor kontrolünü biraz öne çeksem mi? gerçi doktor bulantıların sürdüğü sürece sorun yok demişti. ki bulantımın da maşallahı var artarak devam ediyor.
Zincirleme reaksiyonlar oluyor desene..geçmiş olsun canım..bende azcık doyana kadar yeyim desem karnım şişiyor ve nefes alamıyorum..öyle oluncada su bile içemeden yatıp bekliyorum..
kızlar günaydın. size bişey sorucam. kasık ağrınız oluyor mu ara ara?benim bu ara çok yoğunlaştı. acaba doktor kontrolünü biraz öne çeksem mi? gerçi doktor bulantıların sürdüğü sürece sorun yok demişti. ki bulantımın da maşallahı var artarak devam ediyor.
bunye meselesı kımı 3 ayda bıtırır kımı 4.ayda kımı 9 ay surer.ınşallhhepımızın erken bıter.ılk çocugumda 16 .haftaya kadar surdu.2.çocukta 12.haftamda bıttı.ınşallh buda erken bıterkızlar yaa hani bu mide bulantıları 3 aydan sonra biterdiyarın 3 ay bitio ne bi azalma var ne de bi rahatlama
çok zormuş hamilelik.. gerçekten annemin kıymetini bu süreçte daha çok anladım
bir tek onun yemeklerini yiyebiliyorum bir tek onun yanında toparlıyorum kendimi
Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?
günaydın millet
bulantıalr azalıyo derken şimdide hazımsızlık başladı
oda reflü yapıyo oda kronik faranjitimi tetikliyo
faranjit ses tellerimi
ve dahada gıcığı faranjit ilaçlarım hamilelikte kullanılmıyo
bugünümüze şükür dememiz gerektiğimi anlıyorum hergün yeni bişi çıkıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?