2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın millet
bulantıalr azalıyo derken şimdide hazımsızlık başladı
oda reflü yapıyo oda kronik faranjitimi tetikliyo
faranjit ses tellerimi
ve dahada gıcığı faranjit ilaçlarım hamilelikte kullanılmıyo
bugünümüze şükür dememiz gerektiğimi anlıyorum hergün yeni bişi çıkıyo :)

canım ben sana cevap yazdım ama yanlışlıkla sana cevap veren bir arkadaşımdan alıntı yaparak cevaplamışım

zincirleme reaksiyonlar oluyor desene..geçmiş olsun canım..bende azcık doyana kadar yeyim desem karnım şişiyor ve nefes alamıyorum..öyle oluncada su bile içemeden yatıp bekliyorum..

Günaydınlaarrr herkese,
Bugün öğleden sonra 2li taramaya gideceğim,belki öğrenirim miniğimin cinsiyetini :) testlerim güzel çıksın inşallah, bebek sağlıklı olsun önemli değil :) dualarınızı eksik etmeyin tüm annelerden :)

Ben de kendime nazar değdirdim sanırım, hep akşama doğru midem bulanıyordu, dün sabahtan akşama kadar bulandı şuanda da bulanıyor Allah'tan yemek yiyebiliyorum

sağol canım. allahtan benim kayınvalidemin benden iş beklentisi yok. yani bana bir zararı yok sadece çok fazla faydası da yok ben onu öyle kabul ettim.yerinde sağolsunlar. yapacak olan içinden gelip yapar içinden gelmiyorsa zorlamanın bir anlamı yok. zaten 2 ay hiç yemek yapmadım. eşim bu konuda çok anlayışlıdır. hamile değilken bile ben bugün yemek yapmak istemiyorum dediğimde tamam derdi. tek sıkıntım çalışıyorum ve aklına gelebilecek herşey kokuyor burnuma. herşeyden tiksinince bütün gün aç geziyorum.acıkınca daha da bulanıyor. her gün her gün aynı olunca illalah diyor insan. normalde o kadar rahat o kadar işime düşkün biriyimdir ki çok üzülüyorum bu şekilde olunca.

Günaydın güzel anne adayları:)) Bayram gelse de tatilimiz başlasa artık akşam 9da 10 da yatıyorum sabah 7.30 da zor kalkıyorum 10 saat uyku bana mısın demiyor ki ben önceden çok geç yatardım 12, 1, 2 Allah ne verdiyse:))

günaydınlar
benım bulantı akşam çok kotuydu.gece hep bulandım bı turlu dlamadım..yarın kontrolumuz var bıızmde.

pozısyonu uygun olursa ogrenırsın tabı

kızlar günaydın. size bişey sorucam. kasık ağrınız oluyor mu ara ara?benim bu ara çok yoğunlaştı. acaba doktor kontrolünü biraz öne çeksem mi? gerçi doktor bulantıların sürdüğü sürece sorun yok demişti. ki bulantımın da maşallahı var artarak devam ediyor.

benım oluyor.ara ara ozellıkle yatarken yada yataktan kalkarken oluyor.yarın randevum var zetn soracagım bakalım.

Zincirleme reaksiyonlar oluyor desene..geçmiş olsun canım..bende azcık doyana kadar yeyim desem karnım şişiyor ve nefes alamıyorum..öyle oluncada su bile içemeden yatıp bekliyorum..

:/ herkesin derdi işte
ya bidde çalışıyorum konuşmam gerek
ama gıcık yapıyo konuşurken ve resmen boğazımın parçalandığını kanadığını hissediyorum :/

kızlar yaa hani bu mide bulantıları 3 aydan sonra biterdi yarın 3 ay bitio ne bi azalma var ne de bi rahatlama

çok zormuş hamilelik.. gerçekten annemin kıymetini bu süreçte daha çok anladım

bir tek onun yemeklerini yiyebiliyorum bir tek onun yanında toparlıyorum kendimi

Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?

gunaydınlarr kıslarrr
nasılsınız bakalımmm

benım son bır haftadır kasık agrılarım arttı sanki
b haftalarda daha cok ve hızlı buyuo rahim

veeee kayınvelıdemlerr gitiiiiii:)))))))))

kasık ağrılarını bnde çekiyorum. arada karın kısmımda da ağrılar oluyor.. normal sanırım bunlar.. vucut bebişlerimiz için yer açıo :)

bunye meselesı kımı 3 ayda bıtırır kımı 4.ayda kımı 9 ay surer.ınşallhhepımızın erken bıter.ılk çocugumda 16 .haftaya kadar surdu.2.çocukta 12.haftamda bıttı.ınşallh buda erken bıter

Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?

ahh ne kadar şanslısın.ah ah..keyfını çıkar canım.hapla bence alakası yok ınsanların bunyesıyle alakaı.çok şanslısın..

Çok şükür Rabbimm
Çok geçmiş olsunn, ara ara konuş uzun cümleler kurmamaya çalış dinlendir ses tellerini biraz
Haftasonuda iş yoksa uzat ayakları bolca c vitamini al inşAllahh bişeyin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…