2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?

bende folik asiti öncede kullanmaya başladım ama sıkıntıların hepsini yaşıyorum
hamilelik herkesin vucudunda farklı tepki veriyor. sen şanslılardansın

Yok canım ben 1,5 senedir folik asit kullanıyorum, midem de bulanıyor, yorgunum da bütün gün yatabilirim, ev yine kirlendi ama bende temizleyecek derman yok

ahh ne kadar şanslısın.ah ah..keyfını çıkar canım.hapla bence alakası yok ınsanların bunyesıyle alakaı.çok şanslısın..

Çok şükürr çook şüküüürr
Şikayet etmek değil ama korkuyorum acaba bir tuhaflık mı var diyee
Nerden baksan tüm belirtiler kayboldu :18:
İnşAllahh Rabbim keyifli hamilelik geçirmem için benii şanslı kullarından eylemiştirr
Çünkü böyleyse hamilelik 10 tane doğururum hayırlısıyla diyorum (Tabii önce bir doğurma safhasına gelelim)

12. hafta 3 aya mı tekabül ediyor ben 14. haftada ilk trimester bitiyor diye biliyordum, yaa biz hep hafta hesabı yapıyoruz ya kaç aylık diye sorunca insanlar bayağı bir duraksıyorum 2,5 - 3 aylık filan diyorum

kızlar kılo alan varmıı
ben aynıyımm yaa iştahım yok cabuk doyuorum
benım doktorum elevıt benexol ve omega3 zaten kullanıodum devam edıorum ,bunları verdi

yok yok rahat ol kımılerı varlıgını bıle unutur oyle rahattır..zaten çogu kadının 12.hafta ve 16.haftalarda bulantısı bıter..hıç bışey yomuş gıbı olur.iştah açılır.yeme delısı olursun ay o gunler gelseydı keşke..:/

bende folik asiti öncede kullanmaya başladım ama sıkıntıların hepsini yaşıyorum
hamilelik herkesin vucudunda farklı tepki veriyor. sen şanslılardansın

Evet bende öyle olmasını diliyor ve düşünüyorumm
Şanslıyım benn
Kötü gitceek ne olabilir kiii
Sonuçta bir şekilde belli ederdi kendini bunca zaman dimi :18::18::18:

Yok canım ben 1,5 senedir folik asit kullanıyorum, midem de bulanıyor, yorgunum da bütün gün yatabilirim, ev yine kirlendi ama bende temizleyecek derman yok

Çokk şüküüürr yorgunluk ve mide bulantısı yokk
Akşamları 1den aşağıya uyumuyorum
Sabah zıpkın gibiyimm
7de açılıyor gözümm
Rabbim hepimize sağlıklı ve rahat gebelik nasip etsin

ben de tek çocukla kalanlara çok kızardım ama hamileliği böyle yaşayınca 2. çocuğu şu an hiççççç düşünmüyorum..kadınları yürekten takdir ediyorum hele ki 3-4 tane doğuranları onlar kadın değil voltran olmalı:)

kızlar kılo alan varmıı
ben aynıyımm yaa iştahım yok cabuk doyuorum
benım doktorum elevıt benexol ve omega3 zaten kullanıodum devam edıorum ,bunları verdi

hiç kılo almadım aksıne 2 kılo verdım.hala eskı kıyafetlerıme çok rahat gırıryorum.benım iç karın geneış derlerya oyleyım ben.dışardan anca 6 aylık olunca hamıle oldugum anlaşılır.bide kıış gelıyo tam kamufüle olur

bi kaç yıl gecınce herşeyı unutuyorsun ınan bana bulantılar aklına gelıyo ama ya bunda olmazsa dıyosun.ama 3.çocugu duşunmemeıştım bak..nasıpmış..

anket açılmış.pek guzel..cınsıyetı kesınleşen yazar artık.bu anketın son tarıhı yok demı:26:

bende bayramda kamufle etcem cok belli değil ama dar gıyınce belli oluo
mılletde sureklı orama burama baktıgı ıcın varmı bişeyler dıye anlayabılırler:)
lcw den alayım dedım bıkaç sey pantolon alcam ama ustler sınırlı ve bı kaç kişidegördüm begendıklerımı:)
ebru hamile giyim var cok şık seyler gördüm ama onlarda tam hamıellık ben hamıleyım dedırtır yani:)

Aaa bebişlerimizin cinsiyetleri anketimiz eklenmiş inş. oraya bizim bebişlerimizin cinsiyetlerini de girmek nasip olur

kızlaaar günaydın herkese..umarın herşey yolundadır..bebeişlerin keyfi yerindedir.
mutlu bi gün geçirmeniz dileğiyle..izmirden sevgiler...

bi kaç yıl gecınce herşeyı unutuyorsun ınan bana bulantılar aklına gelıyo ama ya bunda olmazsa dıyosun.ama 3.çocugu duşunmemeıştım bak..nasıpmış..

ben zaten 32 yaşındayım ve hem kendi ailem hem eşimin ailesi bize çok uzak..yardımcı olacak kimse yok..çocuğun bakımı için mecbur gelecekler çünkü çalışıyorum..çocuk en az 3 yıl evde bakıldıktan sonra hey size bir sürprizim var ben 35 oldum 2. çocuk için son şansım tekrar doğuracağım bir 3 yıl daha bizim evde oturun diyemem sanırım:))

çok şanslısın bence. bazı bayanlar senin gibi rahat atlatıyor bu süreci. doktorum bana bulantıların şikayetlerin devam ederken birden bıçak gibi kesilirse bir sorun olabilir demişti. ama bu her zaman sorun olduğu anlamına gelmiyor. folik asiti ben nerdeyse bir yıldır içiyorum. onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

nilaycim
benim thmini dogum 30 nisanmis usg ye gore
degistirebilir misin
degısrdım kız annesı
cok kotu kusuyorum kizlar
bugun berbat bir haldeyim
onca zaman gecti ilk kusmami yasadim
son olur umarim
bende gecen hadfta 1 kere oldu kahvaltı haırlarken daha olmadı ama bugun cok bulanıyor ılacımı ıcıccem bırazdan
ayşen
30 yaş
4 ağustos
12 mayıs
cinsiyet belli değil
2. çocuk
hosgeldın aramıa tebrık ederım

cnm herkezde farklı olabılıryor kısınde9 ay suruyor kımısınde hıc olmuyor kımısınde ben gıbı 3.ayda baslıyorinşallah hepımızın bulantıları en yakın zamanda gecer

bu arada isimlerden konusmussunuz
bende son baktıklarımı söyliim
kız için hüma (mutluluk getıreceğine ınanılan kuş)
efsa ( cennet ırmakalrından biri

erkek adı dora ( bişeyın un uç kısmı doruk)
içime kız doğuo dıye hep kız ısmı baktım :))))

Bende tek çocuğum
Daha doğrusu benden önce bir ablam varmış ama küçükken kaybettik
Rabbim evlat acısıyla sınamasın
Annem gençti ama sonrada düşünmedi bir daha
Büyük sözüme tövbe olsun, Rabbim yokluklarını aratmasın
Ama bu koca dünyada tek kalmasını istemem, canından bir yoldaş, ihtiyacında bir omuz olsun isterim
Eşim 6 kardeş benim, nasıl güzelleerr anlatamam
Rabbim bakacak güç ve sağlık versin hiç düşünmem bende çok cocuğu...

35 gec bı zaman degıl artık.kaç yaşında daoguruyolar ınsanlar.ama haklısın ya arka arkaya olacak mesela bebek 1.yaşındayken calışmalara başlayacaksın.yada duşunmeyeceksın oylemı..bu yavrun dogsun daha farklı duşunecegıne emınım.duygusal oluyorsun kardeşi olmalı dıyosun.bende 32 yaşındayım arkadaşım şuan 35 te 2.bebegıne hamıle çok rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…