- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.361
Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?
ahh ne kadar şanslısın.ah ah..keyfını çıkar canım.hapla bence alakası yok ınsanların bunyesıyle alakaı.çok şanslısın..
kızlar yaa hani bu mide bulantıları 3 aydan sonra biterdiyarın 3 ay bitio ne bi azalma var ne de bi rahatlama
çok zormuş hamilelik.. gerçekten annemin kıymetini bu süreçte daha çok anladım
bir tek onun yemeklerini yiyebiliyorum bir tek onun yanında toparlıyorum kendimi
Çok şükürr çook şüküüürr
Şikayet etmek değil ama korkuyorum acaba bir tuhaflık mı var diyee
Nerden baksan tüm belirtiler kayboldu :18:
İnşAllahh Rabbim keyifli hamilelik geçirmem için benii şanslı kullarından eylemiştirr
Çünkü böyleyse hamilelik 10 tane doğururum hayırlısıyla diyorum(Tabii önce bir doğurma safhasına gelelim )
bende folik asiti öncede kullanmaya başladım ama sıkıntıların hepsini yaşıyorum
hamilelik herkesin vucudunda farklı tepki veriyor. sen şanslılardansın
Yok canım ben 1,5 senedir folik asit kullanıyorum, midem de bulanıyor, yorgunum da bütün gün yatabilirim, ev yine kirlendi ama bende temizleyecek derman yok
Çok şükürr çook şüküüürr
Şikayet etmek değil ama korkuyorum acaba bir tuhaflık mı var diyee
Nerden baksan tüm belirtiler kayboldu :18:
İnşAllahh Rabbim keyifli hamilelik geçirmem için benii şanslı kullarından eylemiştirr
Çünkü böyleyse hamilelik 10 tane doğururum hayırlısıyla diyorum(Tabii önce bir doğurma safhasına gelelim )
kızlar kılo alan varmıı
ben aynıyımm yaa iştahım yok cabuk doyuorum
benım doktorum elevıt benexol ve omega3 zaten kullanıodum devam edıorum ,bunları verdi
ben de tek çocukla kalanlara çok kızardım ama hamileliği böyle yaşayınca 2. çocuğu şu an hiççççç düşünmüyorum..kadınları yürekten takdir ediyorum hele ki 3-4 tane doğuranları onlar kadın değil voltran olmalı:)
hiç kılo almadım aksıne 2 kılo verdım.hala eskı kıyafetlerıme çok rahat gırıryorum.benım iç karın geneış derlerya oyleyım ben.dışardan anca 6 aylık olunca hamıle oldugum anlaşılır.bide kıış gelıyo tam kamufüle olur
bi kaç yıl gecınce herşeyı unutuyorsun ınan banabulantılar aklına gelıyo ama ya bunda olmazsa dıyosun.ama 3.çocugu duşunmemeıştım bak..nasıpmış..
degısrdım kız annesınilaycim
benim thmini dogum 30 nisanmis usg ye gore
degistirebilir misin
bende gecen hadfta 1 kere oldu kahvaltı haırlarken daha olmadı ama bugun cok bulanıyor ılacımı ıcıccem bırazdancok kotu kusuyorum kizlar
bugun berbat bir haldeyim
onca zaman gecti ilk kusmami yasadim
son olur umarim
hosgeldın aramıa tebrık ederımayşen
30 yaş
4 ağustos
12 mayıs
cinsiyet belli değil
2. çocuk
kızlar yaa hani bu mide bulantıları 3 aydan sonra biterdiyarın 3 ay bitio ne bi azalma var ne de bi rahatlama
çok zormuş hamilelik.. Gerçekten annemin kıymetini bu süreçte daha çok anladım
bir tek onun yemeklerini yiyebiliyorum bir tek onun yanında toparlıyorum kendimi
ben de tek çocukla kalanlara çok kızardım ama hamileliği böyle yaşayınca 2. çocuğu şu an hiççççç düşünmüyorum..kadınları yürekten takdir ediyorum hele ki 3-4 tane doğuranları onlar kadın değil voltran olmalı:)
ben zaten 32 yaşındayım ve hem kendi ailem hem eşimin ailesi bize çok uzak..yardımcı olacak kimse yok..çocuğun bakımı için mecbur gelecekler çünkü çalışıyorum..çocuk en az 3 yıl evde bakıldıktan sonra hey size bir sürprizim var ben 35 oldum 2. çocuk için son şansım tekrar doğuracağım bir 3 yıl daha bizim evde oturun diyemem sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?