2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben de cok plan yapmak ıstemıorum ama
hayatta tek basına kalsın ıstemem.eşimin halasının tek kızı vardı babayı kucukken kaybetmısler
halada yakınlarda vefat etti..kızcağız hayatta tek basına kaldı..cenazesını tek basına kaldırmıs..

rabbım nasıp ederse bende 1 yasına gelınce bebiş başlarız çalışmalara,bizim once esımden olmuo dednı sonra
amelıyat oldu değerler duzeldi stresten olmuo dedıler sonra..onun ıcın ancak denk gelır bızımkı:)))

tek çocuklara dayanamam ben zorunlu olmadıgı surece tabı en az 2 çocuk olmalı..

ayy iyi canım sevindim, eşin desteği kesinlikle çok önemli maaşallah diyelim.diğer arkadaşın kaynanasına gıcık oldum hamile kızdan bekliyor bütün işleri..Allah ona sorar ama...
evet ya malesef acayip bi koku alıyor insan..başka odadaki bi çorap kokusunu bile alıyorum :).canım ya benim şu an canım krep çekiyor bi yerde okudum aklıma düştü :) o yüzden aklıma geldi sende akşamdan krep yapsan yanına alsan yiyebilirmisin acaba iş yerinde?içine bol süt ve yumurta koyarsın.. krakerlerden daha besleyici olur..bi de ben mesela her sabah evden çıkarken çantama evde ne meyve varsa atarım işyerinde onu yerim..Sabahları yine bir salata kabım var internetten almıştım onun içine kare bir peynir, bir domates, 4-5 yeşil ve siyah zeytin doğruyorum tuzu ayrıca alıyorum yanıma..bi de kepek ekmeği alıyorum kahvaltımı öyle yapıyorum..kahvaltılıklar çok kokmuyor en azından kahvaltını sağlam yapmalısın..

nilaycim
benim thmini dogum 30 nisanmis usg ye gore
degistirebilir misin

bence sat tarihlerine kalsın tahmini doğum tarihleri... bu zamanlarda 1-2 hafta önden gitme olabiliyor. Benimde bugün 9 haftalık olması gerekirken 11 haftalık göründü.. Doktor da ayını şekilde bu haftalarda önemseme daha çok değişir dedi.. İlk oğlumda da hep önde gidiyordu.. sonra geriden gitmeye başladı

dediğim gibi çalışmıyor olsam kendime güvendim 2.yi doğuruyorum derdim..ama yaşlı başlı insanların neredeyse hayatının 10 yılını gelin benim evimde çocuklarıma bakın diye kısıtlayamam..herkesin bir evi düzeni var üstelik de babalar hala çalışıyor..şimdilik bu bebeğimi ortaya çıkarsınlar yeter..genç yaşta anne olunca her şey daha kolay anneler de genç oluyor kolay bakıyor..benim annem kanser tedavisi görüyor 1 saat iş yapsa hasta olup yatıyor..biz de şartlarımıza göre hareket etmek durumundayız tabi..

doktor banada tarıhler oynayacak dedi ama bence ben nısan annesı olucam

Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?

canim folik asitle bir ilgisi olacagini hic sanmiyorum
yalniz hamilelik belirtileri bir anda kaybolup sonra yine baslayabiliyor bazen oyle seyler oluyor
benim de gogus agrimin kayboldugu yine basladigi oldu
hatta bulantisiz bir gun gecirdim dunyayi yedim o gun, sorun mu oldu diye ben de korkmustum
onlara takilma nsilsa doktor kontrolun de yakinmis

merhabalar,

geçmişi okudum geldim, sabah çok işim vardı canımda aşırı derece bi meyveyi istiyordu
gittim onu aldım bi güzel yedim

rüyamda kenarında şeffaf bölmeleri olan beşik gördüm bakıyorum beşik boş panik olup gidip bi daha bakıyorum içerden eşimin ayak seslerini duyuyorum gidiyorum bakıyorum bebek kucağında biberon veriyor böyle siyah saçlı bir minikti ama göremedim tam yüzünü
güya hem hoşuma gidiyor hemde eşime sinirleniyorum niye biberon veriyor diye

ARKADAŞLAR DÜN nasl bır geceydı bılmıyorum yaa kabıslık sorunu basladı bendee cok acı cektım sancı falan hıc uyumadım neredeyseee hem sızlandım ancak sabah agrılarımdan kurtulabıldım sımdıde ısteyım ve uykusuzluktan leyla gbıyım aranızda benım gıbııı ceken varmı suannnn

yarında doktora gıdıcemmm tarama testı ıcın ozel ıkılı testın sonucu 1 hafta sonra cıkıyormus ucretı 60 tl szce ozel hastande bukadar gec ckması normalmı hep boyle gecmı cıkıyor sonuc sızlerden yaptıran yada bılen varsa paylasabılrıımısınız

tek çocuklara dayanamam ben zorunlu olmadıgı surece tabı en az 2 çocuk olmalı..

Evet katılıyorumm
Bende isterdim cocuğumun bir teyzesi, bir dayısı olsunn
Rabbim sevdiklerimi başımdan eksik etmesin bir sürrrüüüüü kuzenlerim varr bunada şükürr
Hepsini dayı, teyze atadım bile
Neyse kasvetli havayı dağıtayımm bugün nette dolaşırken bir karyola gördüm aşık oldum zaten kısmetse bir karyola bir dolap yaptıracağım ben ama oyun parkı daha mı mantıklı?

sonucta hani kendimizi takip etmek adina
degisirse yine degistiririz

cnm kabızlık ıcın sabahları ıncır ve kuru kayısı ye ıyı gelıyoır...

bende ozelde yaptırdım cnm 1 hafta dedıler ama 4 gun sonra cıkmıs sonuc tesaduf arayıp ogrenmıstım

Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?

kızz nazar edeceksin kendine.bazılarının hamileliği öyle olur.bunu bi tek doktoruna söyle..etraftan soranlara evet bulantım ve halsizliğim var de, hatta annene kardeşlerine bile..benimde yoktu söyledim herkes dedi aaa nasıl hamilesin kime çekti bu kız ne güzel falan dediler sonra bi bulantı başladı depresyona soktu beni aman deyim kıymetini bil nazarlara gelme

cnm kabızlık ıcın sabahları ıncır ve kuru kayısı ye ıyı gelıyoır...

bende ozelde yaptırdım cnm 1 hafta dedıler ama 4 gun sonra cıkmıs sonuc tesaduf arayıp ogrenmıstım

bana da doktorum 1 hafta demisti
2 saat sonra cikti
ama ben burda ucretli gittigimden o sekilde ilgilenmisler, nasil bu kadar cabuk cikti ben de sasirdim
ben de 80 lira verdim kan testine

Bende folik asiti herkese öneriyorum bidee süper bir ilaç bende hiç bulantı,halsizlik yapmadı diyorumm
Yada ben öyle olduğuna inandığım için işe yaradı bende ne dersin
Çok mu polyanna oldumm
yani kaybolabiliyor bunlar teşekkür ederim canım rahatlattın beniii,
Ve dediğin gibi doktorada az kaldııı artık kısmett neyse hayrımız çıkacak
Sen nasıl oldun kusuyormuşun :18:

bana da aynisi oldu muhtemelen
kolay bir hamilelik geciriyorum dedim kusma falan hic olmuyor dedim
ertesi gun yani dun mafoldum
gozleirm yasli kocami aradim eve gel dayanamiyorum diye
cok kotuydu dun yasadigim
bugun de midem agzimda dolasiyorum surekli birsey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…