- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.401
bana da doktorum 1 hafta demisti
2 saat sonra cikti
ama ben burda ucretli gittigimden o sekilde ilgilenmisler, nasil bu kadar cabuk cikti ben de sasirdim
ben de 80 lira verdim kan testine
Bende folik asiti herkese öneriyorum bidee süper bir ilaç bende hiç bulantı,halsizlik yapmadı diyorumm
Yada ben öyle olduğuna inandığım için işe yaradı bende ne dersin
Çok mu polyanna oldumm
yani kaybolabiliyor bunlarteşekkür ederim canım rahatlattın beniii,
Ve dediğin gibi doktorada az kaldııı artık kısmett neyse hayrımız çıkacak
Sen nasıl oldun kusuyormuşun :18:
kızz nazar edeceksin kendine.bazılarının hamileliği öyle olur.bunu bi tek doktoruna söyle..etraftan soranlara evet bulantım ve halsizliğim var de, hatta annene kardeşlerine bile..benimde yoktu söyledim herkes dedi aaa nasıl hamilesin kime çekti bu kız ne güzel falan dediler sonra bi bulantı başladı depresyona soktu beniaman deyim kıymetini bil nazarlara gelme
ben hazırlanmaya başlayayım kızlar randevum 1'de bize şans dileyin
ben hazırlanmaya başlayayım kızlar randevum 1'de bize şans dileyin
en pahalı ben yaptırmısım heralde.(120ydi kardesımın eskıden o hastanede calsııyordu tanıdık oldugum ıcın 100 tl ye yaptırdık.dıger testlerle toplam 350 tl odedık
cnm kabızlık ıcın sabahları ıncır ve kuru kayısı ye ıyı gelıyoır...
bende ozelde yaptırdım cnm 1 hafta dedıler ama 4 gun sonra cıkmıs sonuc tesaduf arayıp ogrenmıstım
bana da aynisi oldu muhtemelen
kolay bir hamilelik geciriyorum dedim kusma falan hic olmuyor dedim
ertesi gun yani dun mafoldum
gozleirm yasli kocami aradim eve gel dayanamiyorum diye
cok kotuydu dun yasadigim
bugun de midem agzimda dolasiyorum surekli birsey yiyemiyorum
ayy iyi canım sevindim, eşin desteği kesinlikle çok önemli maaşallah diyelim.diğer arkadaşın kaynanasına gıcık oldum hamile kızdan bekliyor bütün işleri..Allah ona sorar ama...
evet ya malesef acayip bi koku alıyor insan..başka odadaki bi çorap kokusunu bile alıyorum :).canım ya benim şu an canım krep çekiyor bi yerde okudum aklıma düştü :) o yüzden aklıma geldi sende akşamdan krep yapsan yanına alsan yiyebilirmisin acaba iş yerinde?içine bol süt ve yumurta koyarsın.. krakerlerden daha besleyici olur..bi de ben mesela her sabah evden çıkarken çantama evde ne meyve varsa atarım işyerinde onu yerim..Sabahları yine bir salata kabım var internetten almıştım onun içine kare bir peynir, bir domates, 4-5 yeşil ve siyah zeytin doğruyorum tuzu ayrıca alıyorum yanıma..bi de kepek ekmeği alıyorum kahvaltımı öyle yapıyorum..kahvaltılıklar çok kokmuyor en azından kahvaltını sağlam yapmalısın..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERin canım denıcem artık kayısı falan ya boyle devam etmes ınsallah nekadar zor bısıymıss yarabbım yardım etsın bu hastalıgı olanlaraa
anladım ozaman normal desene canım hayırlısıı olsun bakalım bende yarın sabahdan gıdııcemmm ıste senın cınsıyetın bellı oldumu pekı bır hafta oncesın bendennn :))
benım arkadasımın oglusu olduuugunu 12 haftada ogrendı oda heycanlıyım bende buyuzden
bugun kusmadim ama midem agzimda dolasiyorum
Biraz camı açıp temiz hava çeksen ufak ufak içine, iyi gelir mi acaba :26:
Hani normalde mide bulanınca iyi gelir :26:
Rabbim yardım etsin sana ve bu durumda olan herkese...
nilaycim senin bu kadar tatlici benim de eksici olmam dogru cikti
hep ayni seyelri yasiyorduk senle diye ayni cinsyet olabilir belki diyordum ama yeme icmedeki farkliliklardan dolayi da seninki oglan cikinca tamam benimki kiz kesin demistim
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: yazan yere yaz kaydet cnmkızlar şu hamilelik takvimini alta nasıl ekliyoduk?
nilaycim senin bu kadar tatlici benim de eksici olmam dogru cikti
hep ayni seyelri yasiyorduk senle diye ayni cinsyet olabilir belki diyordum ama yeme icmedeki farkliliklardan dolayi da seninki oglan cikinca tamam benimki kiz kesin demistim
bizim seninle yaşadıklarımız çok benziyor every o yüzden diyorum benimki de mi kız
aklım sürekli ekşi şeylerde
çok merak ediyorum nolcak
gonlune gore olsun canim ve saglikli hayirli bir cocugun olsun
sen de yakinda ogrenirsin sanirim
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: yazan yere yaz kaydet cnm
evett ama bastan berı sen kız bende erkek hıssedıyordum:)cunku sen erkek bende kız sıtıyordukolsun boylesı de ıyı oldu ıkıncılere arrtık
kızlar ya okuyunca çok üzüldüm Allah sizlere kolaylık versin inşallah daha iyi olursunuz bulantılarınız halsizlikleriniz geçer..ben çokşükür bazen iyiyim, bazen kötü oluyorum işten gelip direkt yatıyorum yemek bile hazırlayamıyorum o zamanlar eşimden Allah razı olsun yardımcı oluyor hazırlıyor..doktor hergün et yemelisin dedi bana kanım düşük old. için..eşimde sağolsun dün et aldı geldi..ben bakınca bile midem bulandı o da pişirdi getirdi ama pişmiş hali bile midemi bulandırdı, sulu sulu görünüyodu..zorla aldım bi parça yedim sanki insan eti yiyor gibi hissettim midem iyice kalktı yiyemedim..sonra sakinleşince kendime iki tane yumurta haşladım onları yedim..iyi hissettiğimde ise yemeğimi falan yapabiliyorum çok şükür, kötüysemde yatıyorum..sizin için düşünüyorum da çok kötü olduğumda o halimle kendime eziyet edip yemek falan yapmazdım sanırım..bulantılı günlerde kahvaltı yapardım hatta eşimde kahvaltı yesin derdim bi çocuk kolay dünyaya gelmiyor.bence sizde eğer evinizde çok fazla olay çıkmazsa kötü olduğunuzda yemek falan yapmayın yatın ki ne eşiniz ne de kayınvalideniz sizden birşey beklemesin..siz yaptıkça onlar yapabildiğinizi görüp isterler..biraz canınızın kıymetini bilin canım arkadaşlarım..kayınvalidenizinde eşinizin de eli ayağı tutuyorsa bırakında zor gününüzde az yardım etsinler..ister gönüllü ister gönülsüz ama yardım etsinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?