2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bana da doktorum 1 hafta demisti
2 saat sonra cikti
ama ben burda ucretli gittigimden o sekilde ilgilenmisler, nasil bu kadar cabuk cikti ben de sasirdim
ben de 80 lira verdim kan testine

en pahalı ben yaptırmısım heralde.(120ydi kardesımın eskıden o hastanede calsııyordu tanıdık oldugum ıcın 100 tl ye yaptırdık.dıger testlerle toplam 350 tl odedık

bugun kusmadim ama midem agzimda dolasiyorum

Huuuuu tamam ben birşey demedim siz birşey görmedinizz :18::18:
Sağlıklı olsundaa
bulantı yapsınn bebeem (diyecemdee bekara boşamak kolay olcak tabii )

ben hazırlanmaya başlayayım kızlar randevum 1'de bize şans dileyin

Boll şanss canımm
Rabbim güzel güzel haberlerini aldırsınn

cnm kabızlık ıcın sabahları ıncır ve kuru kayısı ye ıyı gelıyoır...

bende ozelde yaptırdım cnm 1 hafta dedıler ama 4 gun sonra cıkmıs sonuc tesaduf arayıp ogrenmıstım

ÇOK TEŞEKKÜR EDERin canım denıcem artık kayısı falan ya boyle devam etmes ınsallah nekadar zor bısıymıss yarabbım yardım etsın bu hastalıgı olanlaraa

anladım ozaman normal desene canım hayırlısıı olsun bakalım bende yarın sabahdan gıdııcemmm ıste senın cınsıyetın bellı oldumu pekı bır hafta oncesın bendennn :))

benım arkadasımın oglusu olduuugunu 12 haftada ogrendı oda heycanlıyım bende buyuzden

evet evet nazaraa ınanıorum hatta ınsan kendı kendıne bıle nazar edebılır 12 haftamdayım hıc sıkıntım olmadı ıcın nasıl mutlu oluyordummm hatta gecen kabızlık sorununuokudum bende yok dıodum dun gece bununla mucadele edrken buldum kendımı yaaa

canım sıkıntı sabah başlıyor zaten. sade ekmek bile yiyemiyorum nerde kaldı süt. okulda öğretmenim ben. o yüzden daha da hassaslaştım. allahtan işim masabaşı. çocuk bunlar serviste kusan da var okulun bahçesine kusan da. düşünsene halimi. tuvaletleri anlatmıyorum bile. hep temizleniyor ama çok sık kullanılıyor. yemekhane ayrı dert. sabahtan beri buram buram et kokusu geliyor yemekhaneden. midem ağzımda. of ne dertliymişim ben de . millet isim düşünür alacağı eşyayı düşünür ben hep sıkıntı paylaşıyorum sitede.

rıca ederım cnm doktor tavsıyesı aynısorun bendede var ılac vermedı bunları yememı soyledı daha ıyıyım sımdı...

cok sukur cnm oglusum oalcakmıs 11+5 te ogrendım ınsallah sende ogrenısrsın

nilaycim senin bu kadar tatlici benim de eksici olmam dogru cikti
hep ayni seyelri yasiyorduk senle diye ayni cinsyet olabilir belki diyordum ama yeme icmedeki farkliliklardan dolayi da seninki oglan cikinca tamam benimki kiz kesin demistim

ben topiğe girer girmez şak ankete katıldım sanki cinsiyeti belliymiş gibi içimden geleni işaretledim valla :)))

artık yanlış çıkarsa oran biraz değişir napalım :)))

ya kızlar şu eşleri rüya da görme bana da bulaştı,dün gece rüyamda coştum valla :))))

Biraz camı açıp temiz hava çeksen ufak ufak içine, iyi gelir mi acaba :26:
Hani normalde mide bulanınca iyi gelir :26:
Rabbim yardım etsin sana ve bu durumda olan herkese...

oyle yapinca iyi geliyor
dun boyle olunca disari cikayim hava alayim dedim
daha kotulestim
marketten ihtiyaclarimi alayim diye girdim yanimdan gecen herkes icki kokuyor
eskiden de kokuyordu ama bu kadar net farketmiyordum kasada sira bekliyorum onumdeki arkamdaki agir votka kokuyor mafoldum
o an zaten orda dayanamadim eve kadar dayandim sonrasi malum
kokulari uc sinirda hissettigim bir donemdeyim

hep ayni seyelri yasiyorduk senle diye ayni cinsyet olabilir belki diyordum ama yeme icmedeki farkliliklardan dolayi da seninki oglan cikinca tamam benimki kiz kesin demistim

bizim seninle yaşadıklarımız çok benziyor every o yüzden diyorum benimki de mi kız
aklım sürekli ekşi şeylerde

çok merak ediyorum nolcak

kızlar şu hamilelik takvimini alta nasıl ekliyoduk?
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: yazan yere yaz kaydet cnm

evett ama bastan berı sen kız bende erkek hıssedıyordum:)cunku sen erkek bende kız sıtıyordukolsun boylesı de ıyı oldu ıkıncılere arrtık

evet ya karninda tasiyinca onemi yok ki kiz ya da erken erkek
kiz da benim kizim nasilsa

tabi Allah'tan dilegim kizimdan sonra saglikli bir erkegimin de olmasi ki icimde derinlerdeki erkek bebek sevdasina kavusayim
senin de gonlune gore olur umarim canim

annem ve kayınvalidem birbirine yakın oturuyor. biz onlara uzak bi yerdeydik. şimdi onlara yakın bi evimiz var..bigün annemde bigün kayınvalidemde yiyoruz..ikisinden de allah razı olsun ne istersin ne yapalım bugun diye soruyorlar.. evde hiç yemek yapmadım desem yeridir hamile kaldıgımdan beri... kayınvalidem çok iyi biri.2 oğlu var..kızı olmadıgı için belki çok seviyor beni..gerçi herkese karşı iyi biri.. yani şimdilik bi sorun yaşamıyorum yemek konusunda..
bakalım daha sonra nasıl olacak...

ama şimdi okudugum bikaç yoruma çok sinir oldum.nasıl insanlar var..onlar anlayışlı olmuyosa sizde olmayın..insanın vicdanı el vermez bu halde birine iş yaptırmaya.ki bi kadın olarak en çok onun anlayışlı olması lazım... bence de sen yat.midem bulanıyor de.peynir ekmek ye,yumurta haşla..meyve ye açlığını gider...yemek istiyosa da kendisi yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…