2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cnm bende gaz sancısı şişkınlık goguslerde hassasıyet bel agrısı ve cok akıntı var...

yasımdı benım sat 23 temmuz ben ne kadarlıgım tecrubelı anne bana bısı sole

cnm sen su an 5+5 sin
tabi de ultrasonda degisir gec dollenme ve erken dollenme var durumaa goreee

Uzme kendini diyecegim cok zor ben bile cok uzuldum akintim olunca yine de kendini saglam tut sabrin sonu selamettir derler eminim yine hamile kalacaksin yakinda ,allahindan bulsunlar insallah ordaki dr lar da

Allah sizin bebeğinize sağlık ve sıhhat versin. Sıkıntısız dertsiz kucağınıza alırsınız inşallah.

teyzelerii aldımmm dun bebeişlerımı gobusume
bol bol dualrınızı beklıorum bebeklerınızle:) 14 eylulde sonucu haber vercem ınsallh

oOo kızlar maşallah hadi gözünüz aydın Allah kucagınıza da almayı nasip etsin inş.. çok güzel bi 9 ay sizi bekliyor.. bizimse 5 ayımız kaldı :)

merhaba herkese bugün doktora gittim ve bende mayıs annesi olucam inşş :)) bizim bebek cok kücük ultrasonda görünmüyor ((
cnm seninle tahmini dogum gunleriniz ayni ve erken gitmissin guzelim 4. haftada birsey gozukmez ya 5. yada 6. haftada gitmen gerekirdiiii bekle derim ben sana

teyzelerii aldımmm dun bebeişlerımı gobusume
bol bol dualrınızı beklıorum bebeklerınızle:) 14 eylulde sonucu haber vercem ınsallh
ayy yirim ikiizleriniiiiiiiiAllhim banada nasip ettt hayirlisiylaaaa saglicakla
oOo kızlar maşallah hadi gözünüz aydın Allah kucagınıza da almayı nasip etsin inş.. çok güzel bi 9 ay sizi bekliyor.. bizimse 5 ayımız kaldı :)

cnm Allh kurtarsin hepimiziiiii

canım benim adetim 6gün gecikti,evde test yaptık koyu koyu 2cizgiyi görünce cıldırdık :)) ilk gebelik olunca olayı netleştirmek icin gittik doktora,10gün sonra bi kez daha gidicem inş o zaman duyarız kalbini :))

gunaydin kizlar Allahima bin sukur akintim kesildi.ama bebisim dun bizi cok korkuttu neyse ki bugun biraz daha rahat kafam her wc ye gittigimde kontrol ediyorum asagimi

Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.

ne güzel babayla aynı tarihlerde doğmak :)) benim bebeğimde (Allah nasip ederse) babannesiyle aynı zamanda doğacak,inş o tarihlerde olur çünkü kayınvaldemi cok severim :))

Selamlar,

hosgeldin tatlim ins diledigin gibi olur
bnm oglanlar 7 mayis dogumlular 4 yil arayla
buda iki gun beklerse cok buyuk supriz olurrr

elvan guzelim bnmmmm
ya Mubdi oku 99 sefedr sag elimi karnina surerek allhimin izni ile erken dogumdan dusukten butun kotuluklerden korur Rabbim esinde yapabilir guzelim

maalesef canım elvan bebegını kaybedıyor çok uzuldum rabbım hakkında hayırlısını versın

cok gecmis olsun elvana
insallah yasadigi son olur
yeniden saglikla hamile kalir

Kizlar çok sagolun. Allah bebeklerinizi sizlere saglik içinde bagislasin InsAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…