- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi snowflakeN
-
cnm bende gaz sancısı şişkınlık goguslerde hassasıyet bel agrısı ve cok akıntı var...
yasımdı benım sat 23 temmuz ben ne kadarlıgım tecrubelı anne bana bısı sole
Artık mayıs annesi olamayacağım.
Sebebi burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/551011-agustosta-hamile-kalanlar-2012-a-85.html
Uzme kendini diyecegim cok zor ben bile cok uzuldum akintim oluncayine de kendini saglam tut sabrin sonu selamettir derler eminim yine hamile kalacaksin yakinda ,allahindan bulsunlar insallah ordaki dr lar da
Allah sizin bebeğinize sağlık ve sıhhat versin. Sıkıntısız dertsiz kucağınıza alırsınız inşallah.
cnm seninle tahmini dogum gunleriniz aynimerhaba herkese bugün doktora gittim ve bende mayıs annesi olucam inşş :)) bizim bebek cok kücük ultrasonda görünmüyor((
ayy yirim ikiizleriniiiiiiiiteyzelerii aldımmm dun bebeişlerımı gobusume
bol bol dualrınızı beklıorum bebeklerınızle:) 14 eylulde sonucu haber vercem ınsallh
oOo kızlar maşallah hadi gözünüz aydın Allah kucagınıza da almayı nasip etsin inş.. çok güzel bi 9 ay sizi bekliyor.. bizimse 5 ayımız kaldı :)
cnm seninle tahmini dogum gunleriniz aynive erken gitmissin guzelim 4. haftada birsey gozukmez ya 5. yada 6. haftada gitmen gerekirdiiii bekle derim ben sana
ayy yirim ikiizleriniiiiiiiiAllhim banada nasip ettt hayirlisiylaaaa saglicakla
cnm Allh kurtarsin hepimiziiiii
merhabalar..aranıza beni de eklerseniz sevinirim..yaş 36 sat 27 temmuz....pazartesi doktora gidiyorum...
gunaydin kizlar Allahima bin sukur akintim kesildi.ama bebisim dun bizi cok korkuttu neyse ki bugun biraz daha rahat kafam her wc ye gittigimde kontrol ediyorum asagimi
Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.
elvan guzelim bnmmmm
ya Mubdi oku 99 sefedr sag elimi karnina surerek allhimin izni ile erken dogumdan dusukten butun kotuluklerden korur Rabbim esinde yapabilir guzelim
maalesef canım elvan bebegını kaybedıyorçok uzuldum rabbım hakkında hayırlısını versın
cok gecmis olsun elvana
insallah yasadigi son olur
yeniden saglikla hamile kalir
Elvacim Allahim sanrini bol versin guzelim yeniden nasip olsun insAllah!!!!
Bende bir yil once bu duyguyu yasayanlardanim Allahim kimseye yasatmasin
Bu bebegimde gercekten ibretlik olay yasadik kayinpederi kaybettigimiz haftada bebegimin temeli
Atiliyomus haberim yok Allahima sonsuz hamdu senalar olsun ne kadar sukr etsem Rabbime az
Alanda O verende O hazinesi bol Allahim saglicakla yavruma kucagima almayi aldiktan sonrada hayirli bir hayat surdurmeyi yavruma nasip et AMIN!!!
Selamlar,
Ben de aranıza katılıyorum sevgili anne adayları. Çok heyecanlı bir bekleyiş olacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?