- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.421
kızlar günaydın. size bişey sorucam. kasık ağrınız oluyor mu ara ara?benim bu ara çok yoğunlaştı. acaba doktor kontrolünü biraz öne çeksem mi? gerçi doktor bulantıların sürdüğü sürece sorun yok demişti. ki bulantımın da maşallahı var artarak devam ediyor.
Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?
kızlar kılo alan varmıı
ben aynıyımm yaa iştahım yok cabuk doyuorum
benım doktorum elevıt benexol ve omega3 zaten kullanıodum devam edıorum ,bunları verdi
anket açılmış.pek guzel..cınsıyetı kesınleşen yazar artık.bu anketın son tarıhı yok demı:26:
Eveeet arkadaslar siz normal dogummu düşünüyorsunuz yoksa sezeryan mı yani şimdiki durumunuza isteginize düşüncenize göre ben annelere fln cekmediysemnormal dogum istiyorum gercekten sonuçta milyonlarca yıldır nasıl oluyo bu is diye dusunuyorum ama tabi biliyorumki normal doğumda da baya kötü sonuclar olabiliyo Allah'a tevekkül olmak lazım Rabbim her durumda da kolaylıklar İhsan etsin insallah
Eveeet arkadaslar siz normal dogummu düşünüyorsunuz yoksa sezeryan mı yani şimdiki durumunuza isteginize düşüncenize göre ben annelere fln cekmediysemnormal dogum istiyorum gercekten sonuçta milyonlarca yıldır nasıl oluyo bu is diye dusunuyorum ama tabi biliyorumki normal doğumda da baya kötü sonuclar olabiliyo Allah'a tevekkül olmak lazım Rabbim her durumda da kolaylıklar İhsan etsin insallah
ARKADAŞLAR DÜN nasl bır geceydı bılmıyorum yaa kabıslık sorunu basladı bendee cok acı cektım sancı falan hıc uyumadım neredeyseee hem sızlandım ancak sabah agrılarımdan kurtulabıldım sımdıde ısteyım ve uykusuzluktan leyla gbıyım aranızda benım gıbııı ceken varmı suannnn
yarında doktora gıdıcemmm tarama testı ıcın ozel ıkılı testın sonucu 1 hafta sonra cıkıyormus ucretı 60 tl szce ozel hastande bukadar gec ckması normalmı hep boyle gecmı cıkıyor sonuc sızlerden yaptıran yada bılen varsa paylasabılrıımısınız
benim ilk çocukta bebek tersti diye sezeryanla doğurmak zorunda kaldım,göbek olduğu gibi kalmıştı...şimdi normal doğurma imkanım varsa normal istiyorum..ama doktorum yanaşmıyor..bence imkanlar elverdiği sürece en güzeli normal doğum..daha sağlıklı..hayırlısı hepimiz için.
nazar degdırceksın kendıne ne guzel dinç bır hamılelık gecırıyorsun maşallah ...
ben bir kere sezeryan olunca sonra hep sezeryan olmak gerekiyor diye biliyordum:44:
sanirim yanlis biliyormusum
Anket açılmış, ne güzel :) hemen elim oğlana gitti ama işaretlemedim henüz:) etraf beni oğlana çok inandırdı, rüya görmeler, 2 düşük yaşamam vs vs. Ama her şeyi geçtim benimde içime oğlan doğuyor bakalım:)) hayırlı, sağlıklı, azadan noksansız olsun, sonra olursa oğlan olsun
benim ilk çocukta bebek tersti diye sezeryanla doğurmak zorunda kaldım,göbek olduğu gibi kalmıştı...şimdi normal doğurma imkanım varsa normal istiyorum..ama doktorum yanaşmıyor..bence imkanlar elverdiği sürece en güzeli normal doğum..daha sağlıklı..hayırlısı hepimiz için.
ben bir kere sezeryan olunca sonra hep sezeryan olmak gerekiyor diye biliyordum:44:
sanirim yanlis biliyormusum
ben anketi göremedim nerden ulaşıcaz ankete?
sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen cok az doktor var malesef
benım doktorumda desteklıyor yüzün üzerınde boyle dogum yaptırmıs yanı olabılır kızlar
yukarda anket secenegı var kız erkek dıye
lutfen kızlar cınsıyetı öğrenınce işaretlıyelım
bu arada suda doğum düşünen var mı onada cok sıcak bakıyorum tabı normal dogum nasıp olurSa
sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen cok az doktor var malesef
benım doktorumda desteklıyor yüzün üzerınde boyle dogum yaptırmıs yanı olabılır kızlar
yukarda anket secenegı var kız erkek dıye
lutfen kızlar cınsıyetı öğrenınce işaretlıyelım
bu arada suda doğum düşünen var mı onada cok sıcak bakıyorum tabı normal dogum nasıp olurSa
canım annene gıtme ıhtımalın varsa bıraz onda kal sende dınlenmıs olursun
bu haldeyken kayınvalıdenın yaptıgı ayıp ama bunu o farketmelı yada esın görüp annesını uyarmalı
duzeltemıcegı nseyler ıcın kendını yıpratmak boş ben bunu cok yaptım halada yapıyorum ama eskısı gıbı degılım ..
esıne durumunu guzelce anlat baktın ortam duzelmıyor kardesın varsa yanına gelsın yada annen sanabaksın musaıtse
ve ınsallah tez vakıt mıde bulantısından kurtulursun inşallah ..
ahh ahh kaynana degılmı bırcogu hatta hepsı aynı ...allahyardımcın olsun yorma uzme kendını yapamıyorsun zorla degılya yat yapamıyorum de.eşinde konussun annesıyle yardım etsın ıs yaptırma desin....
benım esımın yanında bana yaptırmaz kaynanam esım gıdınce cay bekler ayagına onu getır bunu getır der.ahh annem bı bardak kaldırtmaz bana el işte ne anlar bırde bana dıyorkı ben 3 hamılelıgımde de yattım sen ıyı duruyorsun dıyor.sinirrrrrrrrr
maşallah cnm allah sızelre bagıslasın
valla aynı olmasada benzer şeyler yaşıyorum canım seninle. çalışan bir bayanım. ben de sabah kalkıyorum hiç bişey yiyemiyorum. akşama kadar iş yerinde herşey kokuyor. tuvalete gidip kusmayayım diye su bile içmiyorum.öğle yemeği yerine çubuk kraker. kayınvalidem çocuk işi ortaya çıkana kadar melek gibiydi. allah diyordum herkese böyle kayınvalide versin. ama çocuk lafını duyunca değişti. eşim o kadar arıyor anne gel ihtiyacımız var diye. siz gelin ben yemek yaparım burda yersiniz diyor. e kalabalıklar her akşam çekecek halim kalmıyor. zaten o da her gün aramıyor. grip oldum bir de üstüne. bak bir kere arayıp naptınız akşam gelin falan yok. dün o kadar zoruma gitti ki eşim ders veriyor akşam sekize kadar. o da yapamaz salya sümük gözümü açamıyorum biz lokantalarda yemek yemeye çalışıyoruz. ve ben dışarıda yemek yemekten nefret ediyorum. en sonunda annemi aradım isyan ettim nolur gel diye. yazık zaten o da kaç gündür uyuyamıyormuş. yarın gelecek birkaç günlüğüne. aslında çok mesafe yok aramızda ama kalp hastası hemen hastalanıyor. insanın ne varsa kendi anasından var. sabret canım hiç üzülme. seni de sıktım bu konularla ama aynı şeyleri yaşadığımızı anlatmak istedim. kayınvalideni de öyle kabul et. gül geç bazı şeylere. bebeğini düşün ona kavuşunca hiç bişey gelmez aklına.
ben de grıbım doktor ıhlamur ıcme meyve ye agırlık ver dedı
elden bir şey gelmiyorsa yapacak bir şey yok sabır dıyeceksın
benım başıma gelse tum gun yataktan cıkmam cok mu acıktım bıseyler yer tekrar yatarım ev batmıs, yemek yokmuş umrumda mı olur aksamına eşim geldi mi inler dururum gider birkaç çıkarırım zaten aklı başında bır eşse o zaman annesini uyarır yardım etmesı gerektıgını soyler ben anlamıyorum insanları komşularım bile işten geldiğimde kapıya çıkıp istediğin birşey varsa yapalım diyorlar yedı kat eller böyle düşünürken en yakınlar nıye böyle hazımsız olur anlamam şükür kayınvalıdem dunya tatlısı kızlarından benı ayırmıyo ama çekenler var biliyorum
yakın arkadaşımın 3 aylık bebeği var diş çıkarmaya başlamış kayınvalıdesi aramış bayram temizliğine gel evi temizle cocuk yatar evde akşama kadar boş boş oturuyorsun evde demiş eşide çağırıyorsa gideceksin demiş
kızlar her durumda şükredeceksınız halınıze
gececek bu günler
Niye bu kadar stres yapıyosun ki??? sen de yapma yemeği, ne de olsa miden bulanıyor. Yiyebileceğin zamanda peynir ekmek atıştır bişeler hem hafif olur, kayınvaliden de başının çaresine baksın.
canım ben sana cevap yazdım ama yanlışlıkla sana cevap veren bir arkadaşımdan alıntı yaparak cevaplamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?