2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Eveeet arkadaslar siz normal dogummu düşünüyorsunuz yoksa sezeryan mı yani şimdiki durumunuza isteginize düşüncenize göre ben annelere fln cekmediysem normal dogum istiyorum gercekten sonuçta milyonlarca yıldır nasıl oluyo bu is diye dusunuyorum ama tabi biliyorumki normal doğumda da baya kötü sonuclar olabiliyo Allah'a tevekkül olmak lazım Rabbim her durumda da kolaylıklar İhsan etsin insallah

hıc bırakmıyorkı agrılar hala var

Ya benim hiç bulantım yook
Gögüslerimde belimde acımıyorr :18:
Uyku hali yook, yorgunluk yok
Doktora gitmemede 5 gün var
Acaba folik asiti 3 ay önceden kullanmaya başlamamda etkisi olabilir mii?

nazar degdırceksın kendıne ne guzel dinç bır hamılelık gecırıyorsun maşallah ...

kızlar kılo alan varmıı
ben aynıyımm yaa iştahım yok cabuk doyuorum
benım doktorum elevıt benexol ve omega3 zaten kullanıodum devam edıorum ,bunları verdi

kg almamak ıcın ugrasıyorum almadım aksıne verdım son aylarda nasıl olsa davul gıbı olucaz sımdıden hazırlıgı yapalım :)

anket açılmış.pek guzel..cınsıyetı kesınleşen yazar artık.bu anketın son tarıhı yok demı:26:

2013 ekıme kadar kı ozamanakadar yavrularımız kac aylık olcak masallah :)

bir aksilik cikmadigi surece, uygun oldugu takdirde normal dogum istiyorum
ama epidural normal dogum olabilir

normal doğum İnşallah rabbım nasıp eder hepımıze dualarımda saglıklı kolay dogum ıcın hep yalvarıyorum Rabbime

bende hep mıde yanması gecırdım gece 2bucuk olmus hala evde dolanıyorum
bu yanmalar hepsınden zormus
sen bırde calısıyorsun Rabbım yardımcın olsun

benim ilk çocukta bebek tersti diye sezeryanla doğurmak zorunda kaldım,göbek olduğu gibi kalmıştı...şimdi normal doğurma imkanım varsa normal istiyorum..ama doktorum yanaşmıyor..bence imkanlar elverdiği sürece en güzeli normal doğum..daha sağlıklı..hayırlısı hepimiz için.

ben bir kere sezeryan olunca sonra hep sezeryan olmak gerekiyor diye biliyordum:44:
sanirim yanlis biliyormusum

benim şimdilik gözüken sezeryan, çünkü kan pıhtılaştırıcı iğne kullanıyorum, bu tip insanlara normal doğum yasak, herhngi bir kanama durumunda durdurulamaz diyorlar. Allah büyük, her şeyin hayırlısı olsun inş. Epidüral sezeryan olurum inş diye düşünyrm

Anket açılmış, ne güzel :) hemen elim oğlana gitti ama işaretlemedim henüz:) etraf beni oğlana çok inandırdı, rüya görmeler, 2 düşük yaşamam vs vs. Ama her şeyi geçtim benimde içime oğlan doğuyor bakalım:)) hayırlı, sağlıklı, azadan noksansız olsun, sonra olursa oğlan olsun

nazar degdırceksın kendıne ne guzel dinç bır hamılelık gecırıyorsun maşallah ...

Ozamannn diyim en baş.. Maşallahh subhanAllah
Ben halime şükür ettim, nazarlardan korusun bizi
Rabbim iyi günlerimi aratmasın
Kötü günleri göstermesin bana ve hepimize inşAllahh
İyide olsa kötü de olsa insan oğlu işte altından bi bit yeniği arıyoor

ben bir kere sezeryan olunca sonra hep sezeryan olmak gerekiyor diye biliyordum:44:

aradan zaman geçince normal doğurma şansın oluyormuş,ablamın eltisi sezeyandan sonra normal doğurdu,hem de evde,tabiki bu büyük risk fakat evde değil de doktorum kabul ederse normal için ısrar edecem..ama tabi ortada bir risk varsa ve doktor yok derse gene sezeryan..

ben anketi göremedim nerden ulaşıcaz ankete?

merhaba minik kelebeklerin güzel anneleri
cinsiyetleri öğrenen anneleri tekrardan tebrik ediyorum, bizlerde yakında öğreneceğiz inşallah.
sürekli takip ediyorum maşallah çok hızlısınız , okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor.
kızlar bu aralar mide bulantılarım çok nadir olmaya başladı , ama akşamları halsizliğim geçmek bilmiyor , çok şükür akşam işten eve gidince yemek yapabiliyorum , yemek kokuları rahatsız etmiyor şimdilik , geceleri çok wc kalkıyorum uykusuz kalıyorum ama bebeğim için değer , çok şükür ağır geçmiyor.
kasık ağrılarım benimde oluyor , genelde sağ tarafım ağrıyor , tatlı yiyemiyorum çok nadir, ekşi ne varsa indiriyorum mideme rahatlatıyo ve çin takviminde kız çıkmıştı birde beni tanıyan herkez kız diyorrr ayyy sabırsızlanıyorum.yarın randevum var miniğimin kalp atılşlarını duyabileceğim.
hepinize güzel , bulantısız , mutlu günler.

kısmetse normal doğum istiyorum , normal doğumda toparlanmak daha kolaymış tabi zaman gösterecek bebeğin nasıl geldiği çatı herşey etkilymiş

sezeryan sonrası normal dogumu destekleyen cok az doktor var malesef
benım doktorumda desteklıyor yüzün üzerınde boyle dogum yaptırmıs yanı olabılır kızlar

ben anketi göremedim nerden ulaşıcaz ankete?

yukarda anket secenegı var kız erkek dıye
lutfen kızlar cınsıyetı öğrenınce işaretlıyelım

bu arada suda doğum düşünen var mı onada cok sıcak bakıyorum tabı normal dogum nasıp olurSa

ne güzel maşallah ya normal doğum isteyenler çoğunluktayız ama zaman geçtikçe vazgeçermiyiz acaba korkup ben kendimden emin değilim:18: :18: ama gerçekten istiyorum şimdilik bakalım ama etrafımda en azından kuzenlerimden normal doğum yapan kimse yok maalesef ama geçen birinin haberi geldi doktora gidince anaşılmış doğumun başladığı hiç sancısız filan hayırlısıyla herkese böyle kolay doğumlar inşallah gerçi annenin günahlarıyla da alakalı belki doğum sonrası anneden doğmuş gb günahsız olunuyomuş ya inşallah hatta dua filan isteyenler olur sancı anında dualar kabul olur diye işte bunlar yüzünden gerçekten yaşamak istiyorum çok canı tatlı biri olmadığımı düşünürüm ama başa gelincede bişeyler insan ne kadar aciz ne kadar güçsüz olduğunu anlıyo neyse hayırlısı inşallah

hımm suda doğum yaygınlaşmış bişeymiki nerelerde yaptırıyolar

bildiğim kadarıyla suda doğuma 2inci doğumda izin veriyorlar
belgeselde izlemişti gerçekten anne için çok rahatlatıcıydı

KIzlar cevap verdiğinizz için hepinize tek tek tesekkur ederim inanın kendimi yalnız hissetmiyorum cunku biliyorum sizlerle derdimi paylaşıyorum ve en onemlisi beni anlıyorsunuz cok cok sağolunnn :):)

Niye bu kadar stres yapıyosun ki??? sen de yapma yemeği, ne de olsa miden bulanıyor. Yiyebileceğin zamanda peynir ekmek atıştır bişeler hem hafif olur, kayınvaliden de başının çaresine baksın.

canım ben sana cevap yazdım ama yanlışlıkla sana cevap veren bir arkadaşımdan alıntı yaparak cevaplamışım

cokk coook sağolnn dediklerinizi deniycemm :)

Merhaba arkadaslar..Anekt acıldıgını gorunce tarihıne felan bakmadan .. tahmını cınsıyet olarak algıladıgımdan direk olarak ıcımden geçeni işaretledim..:) admın benım secenegı sılebılırsen sevınırım sımdıden Teşekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…