2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
zincirleme reaksiyonlar oluyor desene..geçmiş olsun canım..bende azcık doyana kadar yeyim desem karnım şişiyor ve nefes alamıyorum..öyle oluncada su bile içemeden yatıp bekliyorum..

Bende aynı sorunu yaşıyorum... azcık yemek yedıkten sonra yeme isteği oluşssa bile yiyemiyorum..aynen sen gibi uzanıp gecmesını beklıyorum :)

Buarada bugun doktora gittim yeni geldimmmm:):) bir büyümüşki teyzelerii kucucuktu gıttıgımde bir ayda kocaman olmuusss bası poposu kolları bacakları belliydi cok hareketliydi cok duygulandım babasıda iyice farkına vardı gozumun onune gelıyo sureklı yaa o nasıl bişeydi öyleee Rabbim isteyenlere de versin inşallah.. İkili test için ölçümler yapıldı kan verdimm..Gittiğimiz hastane özel, test için para alıyo ayrı vermeyelim Doğum evinde yaptıralım dedık ama onu oyle gorunce hiç gitmedik bile özelde yaptırdık 100tl aldılar zaten salı gunu sonuclarım cıkıcak dua edın lutfen kızlar umarım herşey yolundadır.. Doktorm tam net değil ama bi çıkıntı var erkek giibi dediii eşim cok sevindi zaten paşam diye seviyodu..Ama ben bi garip oldum kız olmasını cok istiyodum saclarına tokalar takıcaktım yanıma arkadaş olucaktı saçlarını tarıycaktım kokoş olcktııı ama neyse kısmet böyleymiş bizde oğluşumla araba süreriz :) Ama ama içimde kaldı ya neyse ıkıncı kız olur belkı sağlıklı olsunda inşallah.. NT : 0,7 mm yazıyodu yada 0.7 m miydi bilmiyorum NT dedikleri noluyo acaba ense kalınlıgı mı bilen varmı herşy normlmi acaba ?? Test yaptıranlarn NT si kaçtı yazabilirlermii acabaa

Son düzenleme:

''KAdın değil voltran''Bu söze çok güldüm ,=)))) genç yaşta anne olunca bebek özlemi çekilebiliyor...:)

hımm suda doğum yaygınlaşmış bişeymiki nerelerde yaptırıyolar

bildiğim kadarıyla suda doğuma 2inci doğumda izin veriyorlar
belgeselde izlemişti gerçekten anne için çok rahatlatıcıydı

doktora gıdınce sorucam ıstanbulda nerde yapılıyor dıye
ılkdogumdada oluyor dıye bılıyordum tvde gostermıslerdı ıkı dogum olmustu haberlerı sunarken ne guzel kolay gorunuyordu

bır prens dahamı gelıyor ne :) 1 ay sonra dahada kesın bellı olucak cınsıyetlerde sımdı denılenelrde yanılma payı var aslında
bu yuzden umudun kaybetme bakarsın toka takıcagın kızın olur:) sonuclarnda guzel cıkar ınsallah benımde 3 haftam daha var bebeğimi görmeye

gözün aydın canım hayırlı olsun..senin belirtiler nasıldı canım bide sağdamı soldamıydı bebişin ..ikinci prensimiz oldu:)

gözün aydın canım hayırlı olsun..senin belirtiler nasıldı canım bide sağdamı soldamıydı bebişin ..ikinci prensimiz oldu:)

cok sağol canm benm bilmiyorumki ama ölçm alan doktor sağdan baktı genelde sağda sanrım

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım ya cok mutluyum anlatamam onu oyle gormek kalp sesleri fln yaa bambaşka bi duygu cok guzel.. Evet belkide bakarsın kız der busfr ama bende gördüm o cıkıntıyı hayırlısı olsnn:) 3haftada cokmus ozlemişsindirkiiiii yavrucugunuuu

Son düzenleme:
maşallah bebişler büyüyor..ben de cumartesi gideceğim ne göreeğimi çok merak ediyorum..ama benimki henüz o kadar belirgin olmayabilir.ilkinden zaten bir şey anlamamıştım kesenin içinde beyaz bir nokta vardı sadece..inşallah kollarını bacaklarını ben de görürüm:)

İnşallah canım göreceğini umuyorumm :):)

Bu 1ay önceki hali Eki Görüntüle 535538

BunlardA şimdiki haliii teyzeleri

Eki Görüntüle 535539 Eki Görüntüle 535540

kız olmasını cok isterdim ama

maşallah Allah nazarlardan saklasın
büyümüş minnoş

Annesi öyle deme bence gücüne gider, Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin INŞALLAH
kız olup da dünyanın kahrını çekeceğine erkek olup sefasını sürsün boşver

büyüyünce senden uzun boylu olduğunda kolunu omzuna atar gezersiniz

Maşallaaaahhhh Maşallaaahhhh maşallahhhhhhhh tütütütütütüütütüt 41 keree
Kocaman olmuş ama Maşallaahhh
Allahım nasıl bir mucizedirr buu ,

Sağol canım ben bıle maşallah demeyı unutmustum heycndan
bizlerde böyle büyüdük annelerimiz neler çekti kimbilir haklarını nasıl ödycez ne zor ve heycanlı bır bekleyıss

sağol canım çok haklısın hıc boyle dusunmemıstım böylesi hayırlısı demekkı ama ıcımde işte hep oyle hayal kurdugm ıcın benm de torunlarım kız olur benmkiler erkek olrsa zaten kız yegenlerım coktu benle buyuduler kız buyutmus kadr olmustum bıde bunun tadına bakarız ana oğul haklısın haklı cok haklı sağol cnmmmm :)

Sağol canım ben bıle maşallah demeyı unutmustum heycndan
bizlerde böyle büyüdük annelerimiz neler çekti kimbilir haklarını nasıl ödycez ne zor ve heycanlı bır bekleyıss

Öyle vallaa
Ama şu test stresleri olmasa, heyecanlar daha keyifli olsaa
Bebişlerimiiizin hepsii çookkk pekkk çookk sağlıklıı olsaa
Hayat bayram olur iştee
Sağlıkla kucağına al canım
Aşermeler nasıldı senin, bide çin rus bakmışmıydın :26:

Son düzenleme:

bende normal doğum istiyorum..çatır çatır doğuralım..ne klio kalsın ne dikiş izi..bebbişlerimizde sağlıklı gelsin dünyaya...
ama özel hastaneler son anda hep bişey çıkarıyor..acil sezeryana almamız lazım diyor.. sonuçta onların istedikleri oluyor yani.. ((

çine bakmıştım ama anlamamıştım pek cnm yaşa +1 +2 fln ekleniomuş anlamadım pek sen bakabılıosan soyleym sana dogum seyımı bak ıstersen bende merk ettm smdi :44:
30 temmuz son adet tarıhımın ılk gunu ama ogun mu hamıle kalınan ay yoksa agustos mu bılmıyorum anlamadm bakamadm oyzden.. temmuza gore erkek cıkıo

Son düzenleme:

rica ederim canım ne demek

Allah sağlıkla kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin Inşallah

ben çok fena aşermeye başladım kızlar
midem alev alev yanmasına rağmen canım deli gibi turşu istiyor:18:
resmen ağzımın suyu aktı

uff 2 gündür hiç zaman bulupta yazamadım kızlar size.. çok özlemişim walla burda olmayı :) bide kendime gebe pantolonu aldım:) daha giyemedim ama denedim ne kadar rahat hissettim içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…