- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.441
zincirleme reaksiyonlar oluyor desene..geçmiş olsun canım..bende azcık doyana kadar yeyim desem karnım şişiyor ve nefes alamıyorum..öyle oluncada su bile içemeden yatıp bekliyorum..
ben de tek çocukla kalanlara çok kızardım ama hamileliği böyle yaşayınca 2. çocuğu şu an hiççççç düşünmüyorum..kadınları yürekten takdir ediyorum hele ki 3-4 tane doğuranları onlar kadın değil voltran olmalı:)
hımm suda doğum yaygınlaşmış bişeymiki nerelerde yaptırıyolar
bildiğim kadarıyla suda doğuma 2inci doğumda izin veriyorlar
belgeselde izlemişti gerçekten anne için çok rahatlatıcıydı
Buarada bugun doktora gittim yeni geldimmmm:):)bir büyümüşki teyzelerii kucucuktu gıttıgımde bir ayda kocaman olmuusss bası poposu kolları bacakları belliydi cok hareketliydi cok duygulandım babasıda iyice farkına vardı gozumun onune gelıyo sureklı yaa o nasıl bişeydi öyleee Rabbim isteyenlere de versin inşallah.. İkili test için ölçümler yapıldı kan verdimm..Gittiğimiz hastane özel, test için para alıyo ayrı vermeyelim Doğum evinde yaptıralım dedık ama onu oyle gorunce hiç gitmedik bişe özelde yaptırdık 100tl aldılar zaten salı gunu sonuclarım cıkıcak dua edın lutfen kızlar umarım herşey yolundadır.. Doktorm tam net değil ama bi çıkıntı var erkek giibi dediii eşim cok sevindi zaten paşam diye seviyodu..Ama ben bi garip oldum kız olmasını cok istiyodum saclarına tokalar takıcaktım yanıma arkadaş olucaktı saçlarını tarıycaktım kokoş olcktııı ama neyse kısmet böyleymiş bizde oğluşumla araba süreriz :) Ama ama içimde kaldı ya neyse ıkıncı kız olur belkı sağlıklı olsunda inşallah.. NT : 0,7 mm yazıyodu yada 0.7 m miydi bilmiyorum NT dedikleri noluyo acaba ense kalınlıgı mı bilen varmı herşy normlmi acaba ?? Test yaptıranlarn NT si kaçtı yazabilirlermii acabaa
Buarada bugun doktora gittim yeni geldimmmm:):)bir büyümüşki teyzelerii kucucuktu gıttıgımde bir ayda kocaman olmuusss bası poposu kolları bacakları belliydi cok hareketliydi cok duygulandım babasıda iyice farkına vardı gozumun onune gelıyo sureklı yaa o nasıl bişeydi öyleee Rabbim isteyenlere de versin inşallah.. İkili test için ölçümler yapıldı kan verdimm..Gittiğimiz hastane özel, test için para alıyo ayrı vermeyelim Doğum evinde yaptıralım dedık ama onu oyle gorunce hiç gitmedik bile özelde yaptırdık 100tl aldılar zaten salı gunu sonuclarım cıkıcak dua edın lutfen kızlar umarım herşey yolundadır.. Doktorm tam net değil ama bi çıkıntı var erkek giibi dediii eşim cok sevindi zaten paşam diye seviyodu..Ama ben bi garip oldum kız olmasını cok istiyodum saclarına tokalar takıcaktım yanıma arkadaş olucaktı saçlarını tarıycaktım kokoş olcktııı ama neyse kısmet böyleymiş bizde oğluşumla araba süreriz :) Ama ama içimde kaldı ya neyse ıkıncı kız olur belkı sağlıklı olsunda inşallah.. NT : 0,7 mm yazıyodu yada 0.7 m miydi bilmiyorum NT dedikleri noluyo acaba ense kalınlıgı mı bilen varmı herşy normlmi acaba ?? Test yaptıranlarn NT si kaçtı yazabilirlermii acabaa
gözün aydın canım hayırlı olsun..senin belirtiler nasıldı canım bide sağdamı soldamıydı bebişin ..ikinci prensimiz oldu:)
doktora gıdınce sorucam ıstanbulda nerde yapılıyor dıye
ılkdogumdada oluyor dıye bılıyordum tvde gostermıslerdı ıkı dogum olmustu haberlerı sunarken ne guzel kolay gorunuyordu
bır prens dahamı gelıyor ne :) 1 ay sonra dahada kesın bellı olucak cınsıyetlerde sımdı denılenelrde yanılma payı var aslında
bu yuzden umudun kaybetme bakarsın toka takıcagın kızın olur:) sonuclarnda guzel cıkar ınsallah benımde 3 haftam daha var bebeğimi görmeye
Bu 1ay önceki hali Eki Görüntüle 535538
BunlardA şimdiki haliii teyzeleri
Eki Görüntüle 535539 Eki Görüntüle 535540
kız olmasını cok isterdim ama
maşallah bebişler büyüyor..ben de cumartesi gideceğim ne göreeğimi çok merak ediyorum..ama benimki henüz o kadar belirgin olmayabilir.ilkinden zaten bir şey anlamamıştım kesenin içinde beyaz bir nokta vardı sadece..inşallah kollarını bacaklarını ben de görürüm:)
Bu 1ay önceki hali Eki Görüntüle 535538
BunlardA şimdiki haliii teyzeleri
Eki Görüntüle 535539 Eki Görüntüle 535540
kız olmasını cok isterdim ama
Maşallaaaahhhh Maşallaaahhhh maşallahhhhhhhh tütütütütütüütütüt 41 keree
Kocaman olmuş amaMaşallaahhh
Allahım nasıl bir mucizedirr buu,
maşallahAllah nazarlardan saklasın
büyümüş minnoş
Annesi öyle deme bence gücüne gider, Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin INŞALLAH
kız olup da dünyanın kahrını çekeceğine erkek olup sefasını sürsün boşver
büyüyünce senden uzun boylu olduğunda kolunu omzuna atar gezersiniz
Sağol canım ben bıle maşallah demeyı unutmustum heycndan
bizlerde böyle büyüdük annelerimiz neler çekti kimbilir haklarını nasıl ödycez ne zor ve heycanlı bır bekleyıss
Eveeet arkadaslar siz normal dogummu düşünüyorsunuz yoksa sezeryan mı yani şimdiki durumunuza isteginize düşüncenize göre ben annelere fln cekmediysemnormal dogum istiyorum gercekten sonuçta milyonlarca yıldır nasıl oluyo bu is diye dusunuyorum ama tabi biliyorumki normal doğumda da baya kötü sonuclar olabiliyo Allah'a tevekkül olmak lazım Rabbim her durumda da kolaylıklar İhsan etsin insallah
Öyle vallaa
Ama şu test stresleri olmasa, heyecanlar daha keyifli olsaa
Bebişlerimiiizin hepsii çookkk pekkk çookk sağlıklıı olsaa
Hayat bayram olur iştee
Sağlıkla kucağına al canım
Aşermeler nasıldı senin, bide çin rus bakmışmıydın :26:
sağol canımçok haklısın hıc boyle dusunmemıstım böylesi hayırlısı demekkı ama ıcımde işte hep oyle hayal kurdugm ıcın benm de torunlarım kız olur benmkiler erkek olrsa zaten kız yegenlerım coktu benle buyuduler kız buyutmus kadr olmustum bıde bunun tadına bakarız ana oğul haklısın haklı cok haklı sağol cnmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?