2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bu 1ay önceki hali Eki Görüntüle 535538

BunlardA şimdiki haliii teyzeleri

Eki Görüntüle 535539 Eki Görüntüle 535540

kız olmasını cok isterdim ama

maşallah allah size bağışlasın bebeğini. ama bence böyle kız olmasını isterdim diye konuşma. sağlıklı olsun gerçekten bence böyle düşünmelisin. hayırlı evlat olsun. erkek çocuk anneye bağlı olur. anneyi sahiplenir ezdirmez. tamam belki kafasına toka takamazsın ama büyüdüğünde senin en büyük desteğin olur. ben çok isterim erkek çocuğumun olmasını.

evet cnm haklısn tbıkı onmlı olan sağlklı olması cahıllık iste sdce isterdm dedim :):):):

Son düzenleme:
bnde yaşımı merak ediyomusunz yazmısım :):) 10kasım 93 doğumluyum canım Bak bakalm ne cıkıcakmıs ordan merk eddm :):) teskkr edrm

sayfaya ilk girdiğimde kendimin ne kadar küçük olduğunu düşünmüştüm yaş ortalamalrını görünce ama benden küçükller de varmış:)) 23 yaşındayım şimdi bende.

bnde yaşımı merak ediyomusunz yazmısım :):) 10kasım 93 doğumluyum canım Bak bakalm ne cıkıcakmıs ordan merk eddm :):) teskkr edrm

sayfaya ilk girdiğimde kendimin ne kadar küçük olduğunu düşünmüştüm yaş ortalamalrını görünce ama benden küçükller de varmış:)) 23 yaşındayım şimdi bende.

Temmuzda,Ağustosta Erkek çıkıyor +1 yaş eklenerek
Normal bakılırsa 19 yaşta Temmuz Erkek, Ağustos Çıkıyor
Bende anlamadım
Amaann boşverr , sağlıklı olsunlar

ama o çıkıntı kızdada oluyo kızda popoya parelel oluyo erkekte dik oluyo senin ki parelel gibi inş kızdır bende çok kız istiyom inş hayırlı sağlıklı kızlarımız olur

mrh zehrah bende 23 yaşındayım doğum tarihlerimizde yakın :)

ama o çıkıntı kızdada oluyo kızda popoya parelel oluyo erkekte dik oluyo senin ki parelel gibi inş kızdır bende çok kız istiyom inş hayırlı sağlıklı kızlarımız olur

Bende senin gibi düşünmüştüm.. ama kariyerimi zedeler düşüncesiyle cınsıyetle ılgılı hiç yorum yapmadım =))))))))))))))))))))

tebrik ederim canim
saglikla buyusun erkegin
insallah ikinci cocugun da kiz olur hayallerini gerceklestirirsin
nt ne bilmiyorum ama ense kalinligiysa eger benim 1,2 mm

yukarda anket secenegı var kız erkek dıye
lutfen kızlar cınsıyetı öğrenınce işaretlıyelım

bence de arkadaslar
cinsiyetleri ogrenince daha saglikli sonuclar olur
herkes hissettigini isaretliyor sanirim ama yanilma durumu da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…