- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.461
çine bakmıştım ama anlamamıştım pek cnm yaşa +1 +2 fln ekleniomuş anlamadım pek sen bakabılıosan soyleym sana dogum seyımı bak ıstersen bende merk ettm smdi :44:
Bu 1ay önceki hali Eki Görüntüle 535538
BunlardA şimdiki haliii teyzeleri
Eki Görüntüle 535539 Eki Görüntüle 535540
kız olmasını cok isterdim ama
maşallah allah size bağışlasın bebeğini. ama bence böyle kız olmasını isterdim diye konuşma. sağlıklı olsun gerçekten bence böyle düşünmelisin. hayırlı evlat olsun. erkek çocuk anneye bağlı olur. anneyi sahiplenir ezdirmez. tamam belki kafasına toka takamazsın ama büyüdüğünde senin en büyük desteğin olur. ben çok isterim erkek çocuğumun olmasını.
Yaşın kaçtı canım:26:
Bu 1ay önceki hali Eki Görüntüle 535538
BunlardA şimdiki haliii teyzeleri
Eki Görüntüle 535539 Eki Görüntüle 535540
kız olmasını cok isterdim ama
Bu ikili test gerçekten çok pahalı yaa. Ben biizm hastanaye sorayım bakayım ne kadarmış?
canım hayırlısı olsun tabi ama erkek olsaydı doktor söylerdi bence kız senin ki.
bnde yaşımı merak ediyomusunz yazmısım :):) 10kasım 93 doğumluyum canım Bak bakalm ne cıkıcakmıs ordan merk eddm :):) teskkr edrm
bnde yaşımı merak ediyomusunz yazmısım :):) 10kasım 93 doğumluyum canım Bak bakalm ne cıkıcakmıs ordan merk eddm :):) teskkr edrm
75tl ikili test için verdk cnm muayene içinde 15 mi ne
sayfaya ilk girdiğimde kendimin ne kadar küçük olduğunu düşünmüştüm yaş ortalamalrını görünce ama benden küçükller de varmış:)) 23 yaşındayım şimdi bende.
ama o çıkıntı kızdada oluyo kızda popoya parelel oluyo erkekte dik oluyo senin ki parelel gibi inş kızdır bende çok kız istiyom inş hayırlı sağlıklı kızlarımız olur
tebrik ederim canimBuarada bugun doktora gittim yeni geldimmmm:):)bir büyümüşki teyzelerii kucucuktu gıttıgımde bir ayda kocaman olmuusss bası poposu kolları bacakları belliydi cok hareketliydi cok duygulandım babasıda iyice farkına vardı gozumun onune gelıyo sureklı yaa o nasıl bişeydi öyleee Rabbim isteyenlere de versin inşallah.. İkili test için ölçümler yapıldı kan verdimm..Gittiğimiz hastane özel, test için para alıyo ayrı vermeyelim Doğum evinde yaptıralım dedık ama onu oyle gorunce hiç gitmedik bile özelde yaptırdık 100tl aldılar zaten salı gunu sonuclarım cıkıcak dua edın lutfen kızlar umarım herşey yolundadır.. Doktorm tam net değil ama bi çıkıntı var erkek giibi dediii eşim cok sevindi zaten paşam diye seviyodu..Ama ben bi garip oldum kız olmasını cok istiyodum saclarına tokalar takıcaktım yanıma arkadaş olucaktı saçlarını tarıycaktım kokoş olcktııı ama neyse kısmet böyleymiş bizde oğluşumla araba süreriz :) Ama ama içimde kaldı ya neyse ıkıncı kız olur belkı sağlıklı olsunda inşallah.. NT : 0,7 mm yazıyodu yada 0.7 m miydi bilmiyorum NT dedikleri noluyo acaba ense kalınlıgı mı bilen varmı herşy normlmi acaba ?? Test yaptıranlarn NT si kaçtı yazabilirlermii acabaa
yukarda anket secenegı var kız erkek dıye
lutfen kızlar cınsıyetı öğrenınce işaretlıyelım
Bende senin gibi düşünmüştüm.. ama kariyerimi zedeler düşüncesiyle cınsıyetle ılgılı hiç yorum yapmadım =))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?