- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #6.481
bnde yaşımı merak ediyomusunz yazmısım :):) 10kasım 93 doğumluyum canım Bak bakalm ne cıkıcakmıs ordan merk eddm :):) teskkr edrm
mrh zehrah bende 23 yaşındayım doğum tarihlerimizde yakın :)
:) bakalım yarın bende dr dayım
eğer bizimki kendini belli ederse
senin kariyer kesinleşebilir :)
Buarada bugun doktora gittim yeni geldimmmm:):)bir büyümüşki teyzelerii kucucuktu gıttıgımde bir ayda kocaman olmuusss bası poposu kolları bacakları belliydi cok hareketliydi cok duygulandım babasıda iyice farkına vardı gozumun onune gelıyo sureklı yaa o nasıl bişeydi öyleee Rabbim isteyenlere de versin inşallah.. İkili test için ölçümler yapıldı kan verdimm..Gittiğimiz hastane özel, test için para alıyo ayrı vermeyelim Doğum evinde yaptıralım dedık ama onu oyle gorunce hiç gitmedik bile özelde yaptırdık 100tl aldılar zaten salı gunu sonuclarım cıkıcak dua edın lutfen kızlar umarım herşey yolundadır.. Doktorm tam net değil ama bi çıkıntı var erkek giibi dediii eşim cok sevindi zaten paşam diye seviyodu..Ama ben bi garip oldum kız olmasını cok istiyodum saclarına tokalar takıcaktım yanıma arkadaş olucaktı saçlarını tarıycaktım kokoş olcktııı ama neyse kısmet böyleymiş bizde oğluşumla araba süreriz :) Ama ama içimde kaldı ya neyse ıkıncı kız olur belkı sağlıklı olsunda inşallah.. NT : 0,7 mm yazıyodu yada 0.7 m miydi bilmiyorum NT dedikleri noluyo acaba ense kalınlıgı mı bilen varmı herşy normlmi acaba ?? Test yaptıranlarn NT si kaçtı yazabilirlermii acabaa
Nt ense kalinligi demek benimki de 0.6mm ,bende bu nub teorisine gore baktim kiza benziyordu benim bebis,benimde icimden hep kiz geciyor,bizim sulale kiz dolu erkek torun cocuk pek yok,olursa naparim bilmem
sayfaya ilk girdiğimde kendimin ne kadar küçük olduğunu düşünmüştüm yaş ortalamalrını görünce ama benden küçükller de varmış:)) 23 yaşındayım şimdi bende.
Temmuzda,Ağustosta Erkek çıkıyor +1 yaş eklenerek
Normal bakılırsa 19 yaşta Temmuz Erkek, Ağustos Çıkıyor
Bende anlamadım
Amaann boşverr , sağlıklı olsunlar
ama o çıkıntı kızdada oluyo kızda popoya parelel oluyo erkekte dik oluyo senin ki parelel gibi inş kızdır bende çok kız istiyom inş hayırlı sağlıklı kızlarımız olur
özel huma hastahanesi cnm sgk geçerli ama muayene ayrı para kan verıosn ayrı para oyle par para wallaHangi şehir ve hastane bu merak ettım .. çok uygunmus muayenesı ..
kücüküm ben cok kücüküm kücücükte bebişim var ama :)
Aaadaaa kucukmusun canim sen yaa
tebrik ederim canim
saglikla buyusun erkegin
insallah ikinci cocugun da kiz olur hayallerini gerceklestirirsin
nt ne bilmiyorum ama ense kalinligiysa eger benim 1,2 mm
bence de arkadaslar
cinsiyetleri ogrenince daha saglikli sonuclar olur
herkes hissettigini isaretliyor sanirim ama yanilma durumu da var
aaa sen ogrenmiyceksin dogumda supri olsun istiyorsun di mi
birseyler almadan nasil durucan canim ya
guel bir supriz olur ama daynmak zor cidden
kız kardeşim 3 kasım 1991 doğumlu ve haziranda evlendi.. bebek belki dedi kıyameti kopardım..önce kendin büyü diye.... sen daha da küçüksün ... allah yardımcın olsun
Nt ense kalinligi demek benimki de 0.6mm ,bende bu nub teorisine gore baktim kiza benziyordu benim bebis,benimde icimden hep kiz geciyor,bizim sulale kiz dolu erkek torun cocuk pek yok,olursa naparim bilmem
teşekkr ederm cnm tebrklerın ıcın ..canım ense kalınlıgı ne dıye gecıyo nerde yazıyo ultrasonun merk ettm NT ne ozaman kotu bıse mı var acabaa
Valla zor olcak dayanmak ama esim gicik iste surpriz olsun diyorilk kiyafetleri beyaz alicam zaten ,cinsiyeti ogrenince baslarim renkli giydirmeye
NT ense kalinligi demekmis
benim ultrasonla ilgli bir kagit verildi
orda ense kalinligi, burun kemigi olcusu, bebegin boyu, dkda kalp atisiyla iligli bilgiler var
Valla zor olcak dayanmak ama esim gicik iste surpriz olsun diyorilk kiyafetleri beyaz alicam zaten ,cinsiyeti ogrenince baslarim renkli giydirmeye
kızlar cinsiyetini nasıl tahmin ediyorsunuz benide edin çok merak ediyorum
herkes beni rüyasında görüyor oğlan diyorlar bende çok merak ediyorum :)))))))
beni de ruyasinda goren arkadasim erkek dedi
ama tutmadi
ben ruyamda cinsiyeti gormedim ama surekli kiz bebek sevdim
kizi olan iki arkadasimi gordum surekli
bende ruyamda kucagmda erkek cocuk tuttugumu gordum canım cok tatlıydı amabı baktım kundakta bı baktm yuruyo anlamadım gitti
Ay ben bugun ne cok konustm boylee
bende ruyamda kucagmda erkek cocuk tuttugumu gordum canım cok tatlıydı amabı baktım kundakta bı baktm yuruyo anlamadım gitti
Ay ben bugun ne cok konustm boylee
bende bişeyler almak istiyorum daha erken diyip aldırmıyoama beşiğim alınsın başlıycam almaya hemen duramıyormkı içim gidiyo netten flnda sipariş vericemm :):) Allah kısmet ederse.. Sende eşine söyleme çatlasın merktan beyaz al ortak giydirebilceğin renkler al çaktrma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?